Årets sista storstädning

Jahapp. Nyårfafton idag då. Ska börja dagen med att storstäda här hemma för att överasska pappa. Han är rätt arg på mig för att det ligger grejer som är mina precis överallt... Oops.. jag förstår honom, för jag har verkligen stökat ner här hemma. Sen säger jag väl som Jessica: "Få se nu, jag vaknar kl 9, går upp och tränar kommer hem sen e klockan 1 å då får man börja fixa sig" Haha, det betyder att det tar 5 timmar för henne att göra sig klar haha! Jaja så kan de vara. Jag skriver mer om ett tag. kanske skickar en bild på kvällens outfit ;).

Hej å ajöken alla spöken.

"You can bli whatever you want to bli!" Haha!

Hemkommen från den stora staden. Helt sluuut! Men de var kul och rätt mysigt. Jag och Jessica hade iaf kul. Hittade ett par nyårskor, i GULD! Haha! tror de blir bra, har svart klänning, guldskor och guldsmycken. Hoppas ja kommer se okej ut imorgon. Det ska bli så kul hoppas ja! Är så förväntansfull! :D Är som ett barn dagen innan julafton. För julkänslor har jag inte längre, men nyår lockar mig mer... Klockan 6 imorn är det trerätters middag hemma hos cathi. Spännande att se vad de har kokat ihop. Singstar ska vi sjunga också, en riktig klassiker.

Nu har jag precis ätit pilgrimsmusslor med koriander och limesås! Mums! Så jävla gott! Pappa testade en förätt på mig som han ska bjuda på imorgon. Den var supergod! Jaja, slut på ord. Är så slut hela jag. Blir sängen snart asså. 

Morsning korsning alla monsterdiggare! Hoppas ni får en bra nyårsafton! Det har iaf ja tänkt att ha!


Dessa skrikiga men ursnygga skor köpte jag idag! Ha!

Grattis N E T T ! <3

Idag är det dagen före nyårsafton :P Här sitter jag i morgonrock och glor på tv. funderat ett tag på om ja ska äta frukost, har inte kommit så långt än.

Idag ska jag in till den stora staden med syster yster och Jessica :) Ska kolla på nyårsblåsa eller eventuellt ett par skor till klänningen jag redan har. Hoppas jag hitta på något. Jaja nog om det. För.....

Idag är en speciell dag. Idag är ingen vanlig dag. För idag är det en viss liten person som fyller år. Inte bara vilka år som helst, utan hela 18 sådana. Vem är det då? Det är världens snyggaste, coolaste, tuffaste, grymmaste, sa jag snyggaste?, smartaste, mest allmänbildade, och sist men inte minst. Min kära vän, Anette Höglund Aka. Nett! Grattis hjärtat ;)^^ Här kommer några bilder som hyllning till min snygga vän.

Här lekte vi seriösa, men nett ville bestämt vara mamma mu...     Älsk!     Me and Netto kan gå på party      Netto kan göra roliga miner...     Hon kan leka snygg 

Du är bäst! Hoppas du får en underbar dag!

Home Again

Back In Bålsta. Japp så e de. Sitter här och funderar på en massa saker. På livet, på människor, allt möjligt. Vet inte om det är så djupa funderingar men många e de. Känns ganska tungt faktiskt. Jag har inga direkta problem, ska inte klaga menar jag. Jag har föräldrar, syskon, vänner, hus, värme, och det mesta. Trots det är man aldrig lycklig. Jag sitter och funderar på om något någonsin kommer göra mig lycklig. Vad är lycka egentligen? Behöver jag kärlek? Pengar? Jag vet inte, jag tror aldrig man kommer vara helt lycklig men jag känner iaf att någor saknas i mitt liv. Nåt jag inte kan sätta fingret på, något jag jag bara vet när jag har det i min hand. Snart är det nytt år. Det betyder nya upplevelser, nya erfarenheter, nya chanser. Hoppas på att 2009 blir ett bra år för min del. Kan ju bara inte bli sämre än 2008. Nu tar jag studenten, jag har 8 veckors praktik att längta efter, sommaren stundar, skolan tar slut.... Kanske jag kommer hitta kärleken också? det skulle ju vara grädden på moset... :P

På tal om ingenting sitter jag just nu och tittar på tv4 sport. Kollar på matchen mellan Västerås -AIK. AIK leder med 4-0. Jensa (målvakten i VIK) fick hoppa in i andra vilket är kul Emmas pojke. Han håller nollan och ser stabil ut. Men bortsett från det är det en skittråkig match, västerås suger rent ut sagt. Riktigt mesigt spel. Oj, här sitter jag och diskuterar hockey, hur många bryr sig egentligen om det? Nej, jag förstod väl det. Här är iaf en bild från när emma å ja va å kollade på VIK och Jensa i ABB hallen förut. De va iaf skitkul!

Snart är jag hemma igen...

Kom nyss hem från backarna! Så himla sweet. Snön var perfekt och allt. Känner mig rätt mör i benen just nu faktiskt. Vi hade skitkul idag, Leffe var på bushumör hela dagen och hittade på en lek på eftermiddagen. Han sa att vi fick en timme på oss att hitta honom i kläppens alla backar. Om vi hittade honom och fick tag på han inom denna timme skulle han bjuda på öl eller glywine, om inte så vart de vi som var tvungna att bjuda. Efter 10 min ser vi hansson lugnt åkandes nerför backen, han ser inte oss förrän det är försent. Det vart en sjuhelsikes jakt ner för backen. Har aldrig sett honom åka så fort. Han höll på att skita på sig och ramla när vi tog han! Haaha, sen tog vi han en gång till men han hittade hela tiden på nya regler så vi vann tydligen inte. Men han bjöd iaf på öl! :P De va bra det.

Nu har jag nyss ätit massa mat. Köttbullar, lax, sill, å allt. Håller på att spy. Egentligen skulle jag och syrran ut på HC ikväll men de vart ändrade planer kan man säga. Så nu sitter vi hemma och typ dör istället. Ska packa ihop alla grejer snart eftersom vi åker hemåt imorgon. Känns både skönt och inte. Skönt att komma hem till de få som betyder nåt, men jobbigt att åka ifrån snön och skidåkningen och åka tillbaka till lilla gråa bålsta... Kommer sakna Hanell, men jag har redan bestämt att jag ska upp igen och hälsa på! Skriver nog imorn när jag sitter i bilen igen och berättar mer om sälentrippen.....

Galen utekväll!

Igår vart det utgång på HC i sälen som planerat! Hade riktigt kul hela kvällen, roliga människor på förfesten och alla var så trevliga mot mig. Efter typ 30 min köande var vi inne, väl där såg jag mig omkring... Vad tror ni jag ser? Ett hus fullt av toksuperäckelsnygga skid/snowboard killar, svettiga dansandes på dansgolvet! Jag höll på å smälla av, snyggingarna var verkligen överallt! Haha, i Bålsta blir man chockad om man ser en snygging. Men jag trivdes som fisken i vattnet iaf. Hann dock inte vara kvar så länge eftersom det vart lite rörigt. Haha! Men jag vill iaf tacka dej Hanell för en galen kväll :) Tack för att jag fick umgås med dina mkt trevliga kompisar! Det får jag komma upp och göra om! Kul att se alla du pratat så mycket om, Lina & Lena, Lillefot, Jessica, Diskplockarn å alla! Superkul!

Nu sitter jag å halvsover framför tv:n. Sov inte mkt inatt tror jag. Har åkte skidor halva dan också, underbar åkning idag, solen sken å snön var perfekt! MMmm, bättre kan det inte bli. Snart ska syster och jag knata upp till Tranan som är ett ställe här i byn. Där ska de sjungas kareoke :P Inte vi dock, vi tänkte bara kolla på massa fulla människor som gör bort sig framför tv:n! :D kanske tar varsin bira och spanar in människor. Jag kommer hem till Lilla Bålsta på¨måndag igen oavsett om ni vill det eller inte. Så e det.

Nej, nu e de P- Nap som gäller sen Körslaget och sen Kareoke! Ha en bra annandagjul och fredagskväll !

Bye bye!

Hos min darling i sälen!

Nu sitter jag i en stuga i hundsjället å dricker öl och har jättetrevligt! Är och hälsar på Hanell! :D Idag har vi varit ute och åkt i backarna¨, så himla underbart! Älska! Saknat skidorna så mycket! Sen badade vi bubbelpool och bastade! Mmmm. '

Nu sitter vi å förar inför HC ikväll! Ska bli så kul! Nyss ätit jättegod mat som kocken i huset har lagat, fläskfilé med egengjord beasås och hasselbackspotatis! Mumma! Nu ska vi snart vidare å festa innan utgång!

Jaja, nu vet ni att jag lever iaf! Jag vet att många tänkt mycket på mig!  Så nu vet ni!

I love U all! Jag vet att ni älskar mig också!

Bye bye!


God Jul allihopa!

Snart åker jag. Skulle vilja säga att jag aldrig kommer tillbaka men tyvärr gör jag det.... Känns som att ingen här hemma ens skulle märka att jag var borta. Haha, men såna är vi bålstabor. Vi bryr oss bara om oss själva, eller så "bryr" vi oss om andra för att bli populära och uppskattade. Men det är väl så människan fungerar antar jag. Vi vill ha uppmärksamhet och det är allt som räknas. Trist men sant.

Nu ska jag försöka packa klart alla grejer, vi åker runt 4 tror jag så de ska inte vara några problem med att hinna. På  torsdag fyller kära Emma 20! Så trist att jag inte är hemma då, hoppas hon förstår. Jag ska iaf lämna hennes present idag så kan hon tänka på mig när hon öppnar den :). Sen fyller Anette den jäveln 18 den 30:e, har blivit en dyr månad för min del men det är kul iaf. Är iaf hemma på Nettos födelsedag så de känns bra. Undra fortfarande vad som händer på nyår. Emma och Co skulle tydligen äta middag och mysa tillsammans, men ja är tydligen inte bjuden :P Så kan de vara. Hehe. Jag är glad ändå.

Nej men alla människor, nästan alla iaf. Jag hoppas att ni får en underbar julafton och en skön ledighet. Hoppas ni får vad ni önkskat er och att ni får mycket kärlek. Det hoppas iaf jag att jag får, chansen är reltivt liten men man kan ju alltid hoppas. God Jul!

Miss U guys

Imorgon drar jag som sagt. Runt 4 tiden åker jag mot snön. Har inte packat än men de fixar jag snart. Pratade nyss med exets lillebror, Mange :) Vi pratade om hundarna och han sa att de mådde superbra. Fick en liten tår i ögat när jag tänkte på de... Saknar de verkligen. Lukas och Ronja, Lukas är en svart riesenschnauzer och ronja en Svart dvärgschnauzer. De är så underbart söta och jag har känt de sen de kom till deras hem. Var med och hämtade lukas när han var liten bebis, eller han var ganska stor men jag kommer ihåg hur söt och rädd han var. Nu har han växt upp till världens snyggaste hund. Kommer ihåg hur han brukade ligga i mitt knä på fredagskvällarna nere framför tvn å sova. Och sen har vi lilla divan Ronja som till skillnad från Lukas tror att hon är en stor schäfer eller nåt. Hon är supersöt och kaxig som få. Hon var däremot pytteliten när vi hämtade henne. Inte större en Lukas huvud. jaja, saknar de båda små liven iaf och funderar på att hälsa på de nån gång....

 
Jag och Lukas i hängmattan sommaren 2007

Lilla Ronja
 

Bye bye Bålsta!

Imorgon åker jag till sälen. Ska bli riktigt skönt att lämna bålsta för ett tag. Är så trött på allt och alla. Bara åka skidor, lyssna på musik å njuta av snön.. De e grejer de. På Onsdag e de julafton shit säger jag bara.  Har inte önskar mig ett skit, ingen som ens frågat vad jag önskat mig så jag förväntar mig inget egentligen. Jag har iaf köpt julkplappar till de flesta, hoppas de blir glada. Snart ska jag promenera upp till det vita huset och plocka ihop grejer inför resan... sen får jag se vad som händer.

Jag känner mig helt plötsligt riktigt förbannad, hjärtat började dunka och jag har lust att slå någon/något... Haha, jaja sån e jag, då vet ni det.

Nya steg,sälen, förlåt?

Shit vilken skum kväll. Rolig men skum. Netto åkte nyss hem vilket var tråkigt. Pratade med en kompis? i telefonen typ en halvtimme, de var trevligt. sen började han ställa massa konstiga frågor och då var det inte så kul längre... Iaf, fick höra det nu, jag har väntat mig det men ändå. När man får höra det rakt ut känns det så konstigt. Kändes som all luft bara tröcks ur mina lungor, klump i bröstet och så började jag fnissa hysteriskt. Helt sjukt. Men att få höra det med ord, det kändes konstigt bara... Förstod att denna dag skulle komma men jag var inte riktigt förberedd känner jag nu... Hmm, konstigt det där. Men det är första gången för mig, och jag kommer över det.

Imorgon ska jag åka till mamma och packa ihop grejer till sälenresan på tisdag. Kommer nog sova bra länge imorgon känner jag, när jag vaknat tänkte jag ta en promenad sen städa lite här hemma. Längtar till på torsdag då jag ska träffa Johanna! :D Kommer bli så bra! Men nu ska ja inte sitta här någe mer. Ska försöka sova trots omständigheterna.

Jusste, vill bara be om ursäkt till en viss person, du vet vem du är. Jag betedde mig som en barnrumpa och det är oacceptabelt. Jag ska aldrig mer störa dig, jag vet att du skäms över att "känna" mig och jag ska genom att typ försvinna försöka gottgöra mig. Jag har inte riktigt varit mig själv, hade du velat lära känna MIG hade du sett det riktiga jag. Men nu är det som det är. Sorry att jag funnits. Jag vet att du inte ens bryr dig, men det gör jag och det är därför jag skriver detta.

Godnatt...

Funny Funny

Ja jävlar va kul jag hade igår. Lite segt till en början, kom inte till rilles förrän vid 12, då var det rätt dött men strax därefter började det bli drag. jag hade så sjukt kul igår, perfekt kväll. Dansade, skrattade mycket, drack goda drinkar, träffade roligt folk. Nej, allt var skitbra. Inga bråk, inga tårar ingenting. Tror inte att Jessica grät en enda gång faktiskt! Helt otroligt! Vi hade skitkul iaf. Gjorde bort mig lite när jag vurpade på en hal fläck och föll pladask på mage! Haha, pinsamt. Men de bjuder jag på för er som såg. Det pinsammaste var att ingen sa nåt, alla stod typ tysta, haha jag bara skrattade till och kutade ut! Hehe. Jaja så kan de gå.

Nu ska jag snart gå ner å möta upp Jessica så ska vi promenera ner till ishallen och kolla på b lagets sista hemma match för säsongen. Då ska vi äta korv ;). Hehe, vi bda är kanska svaga för deras korv med bröd. Nu ska jag nog brygga kaffe å hälla i termos å ta med mig. Smell u later people!

Party with my homies

Nyss hemkommen fårn min kära farmor, där har jag druckit glögg, ätit pepparkakor och lagat byxor. Trevligt trevligt. Nu vilar jag upp mig en stund, ska snart röja upp det sista på rummet sen duscha å fixa sen kommer Jessica hit. Senare kommer Syster, Emma å Zandra, vet inte vilka fler som kommer men det blir nog bra iaf. Känns konstigt att föra här hemma, brukar ju alltid vara hos Hanell, första festen utan henne nu. Får se hur det kommer kännas. Men på torsdag ska hon och jag festa tillsammans igen! Längtar!  Just nu är tjag rött som ett as, får se om jag hinner vila en stund innan de andra kommer. :)

Kanske hör av mig om ett tag om jag har tid och ork. Annars, puss å kram!


Dönick

00:20. Här sitter jag som en dönick.... Ska gå å slagga tänkte jag, har inget bättre för mig iaf.
Imorgon ska jag ut å gå en sväng på förmiddagen om vädret tillåter, sen frukost, sen farmor å laga byxor, sen? Ja ni, ingen aning, men senare på kvällen ska vi på Rickards iaf, har nämnt de förr men jaja. Min kära syster ska förmodligen med ut imorn! Haha skitovanligt, händer inte ofta. Va nåt decennium sen sist ;) Men de ska bli kul hoppas jag. Har tankat hem en massa partymusik ikväll när jag inte hade nåt bättre för mig, kanske kan föra här hemma imorn innan utgång :) men då måste jag verkligen röja upp här hemma om ja ska ta hem folk. Visserligen är det bara typ Emma å Jessica men jaja.. :P.

Nej gottfolk, sängen kallar. Sov gott!

Beach 09= Fit Amanda!

Nu sitter jag ensam hemma och glor på tv. Skittrist, men inget annat verkar hända. Känner mig ändå så äckliog å ful så jag vill inte visa mig ute. På tal och äcklig och fet så har min kära syster hjälpt mig. Hon är utbildad hälsocoach och har hjälpt mig att lägga upp mål inför nästa år. Mina mål ska vara uppfyllda i Juli 09. Vi har lagt upp delmål varannan månad. Jag fick börja med att punkta upp var jag står nu, hur jag ser på mig själv osv. Sen fick jag skriva upp var jag är I Juli 09. Väldigt intressant faktiskt. Jag ska självklart börja träna och så, äta bättre å bla bla, men det är även små konkreta delmål jag har satt upp. Jag ska verkligen kämpa, gå ner i vikt, bli fit, får bättre hy, bli piggare/gladare... Allt, det ändå sättet att göra det är att man måste orka komma igång! Bara ta ett beslut å röra på sitt feta arsle! Nu ska Netto och Anna hjälpa mig, motivera och pusha mig. Så jag hoppas jag når mina mål. Behöver verkligen det. De är ju inte orimliga på något sätt, det beror bara på mig...

Jaja, nog om det. Kollar nu på parlamentet, en repris jag sett förr visserligen men vad gör väl det. Kvällen kan inte bli tristare iaf. Men imorgon blir det iaf utgång med Hjärtat mitt, Emma. Hockeyfest ^^ FTW... Hehe, nej men de e Rilles imorn och förköpsbiljetterna går til hockeylaget, och vem vill inte sponsra alla söta små hockeypojkar. Hoppas morgondagen blir roligare än denna dag. Juste, var ju i stan idag. Men det är inte intressant  så de ska jag inte berätta om, om ingen har önskemål om det vill säga! ;)

Nu ska jag typ gå å dö, kanske ta en promenad eller så. Bye bye.




Fjortisbild nummer 1. Men ja är rätt smal här... Känner mig som en floghäst nu...

Saknar mina brallor, mej själv å allt.... Känns som att det var 100 år sen. Känner mig aldrig fräsch längre... Never... Fyfan, såg kort från i fredags på Rickards hemsida. Fy i helvete vad äcklig jag är! Fattar inte hur mina vänner vågar umgås med mig, och nu är jag seriös! fyfan.. Men men de ska bli bättre ja lovar!

"Oh Fuck!"

Här sitter jag. Klockan är strax efter 9 och jag är hemma hos Netto. Vi skulle dra till stan med 10 över 9 tåget så ja skulle hämta henne 10 i 9. Jag ringer när jag är utanför, hon svarar; "Oh Fuck!" Haha, så de va bara att knata in. Hon låg självklart och sov den lilla sjusovaren. Haha, men vad gjorde det. Jag har inge bråttom iaf, förstår att kvinnan är trött. Nu plattar hon håret och fixar sig medans jag sitter här å dödar tid. Vet inte vilket tåg vi hinner med men de blir la bra vilket som. Vi har typ inga pengar så vi får svälta när vi e i stan, men vad gör väl de? Överviktig som jag är å allt ;). Jaja, vi hör av mig när jag kommer hem. Bye Bye!


Här e min lilla sjusovare!

Är huvet dumt får kroppen lida

Hello Partypeople! Hur e läget? Med mig e de bara bra för er som undrar... Nehe, ingen? Jaja skit samma. Nu har jag officiellt jullov och det är skönt som fan! Imorgon blir det sista julhandlingen med Netto i stan :) ska bli myspys. Ikväll har jag och ska fortsätta slå in de paket jag har. Älskar att slå in paket, roligare att ge än att få. Ja, det är sant jag tycker det. Nu har jag lagt kycklingfiléerna i marinad och gjort iordning salladen. Mumms vad gott det ska bli.
   Vet inte om jag berättat, men i lördags så brände jag min arm på en platta. Kände inte så mycket då utan det bara sved till sen på söndagen såg det riktigt grows ut, och hela min handled var uppsvullen, såret var helt grönt och kladdigt. Mysigt va? Haha nej, ser ut som att jag försökt ta självmord med en osthyvel typ ^^ Men nu börjar det bli bättre, köpte Aloe Vera gel och hoppas att ärret inte ska bli så utstickande som jag är rädd för. Jaja, är huvet dumt får kroppen lida! Eller e de tvärtom? :P Hehe skit samma ni fattar galoppen iaf.
   Har egentligen restuppgifter till skolan att göra men de orkar jag inte just nu. Ska sätta mig och skriva rim till paketen istället ^^ Love it! "Du som har en jätterumpa, här ska du få en kropps******" :P Eller nåt!

Smell You Later guys!


1337

Jobbig och seg dag. Sov en liten stund på varje lektion, tokdecka på lunchrasten, somnade och fick märken av fingrarna i pannan, Doh! Jaja, klarade av hela dagen iaf, bjöd på fika gjorde jag också... Tror att kakan var okej, för den gick åt iaf. :). Just nu sitter jag och kollar på borderline Australia, eller va de nu heter. Ganska spännande program faktiskt.

Just druckit en kopp varm choklad och ätit 2 mandariner och kollar på ugly betty... Kollar lite på youtube också. Hitta skönaste klippet, hah får mig att tänka på en specifik person :p. Enjoy.

Dagen D,

Kladdkakan står på kylning, mascaran har runnit färdigt, lugnet före stormen har lagt sig... Den vita flaggan vajar på halvstång, vajar i en skakande hand.

Dagen jag väntat på i över en månad är snart över. Pratat med mamma, syster och mormor. Vet inte om jag är nöjd med hur den slutade, men känns iaf som en tyngd ramlat från mitt bröst... Hmm, konstigt men sant. Jag pratade med alla och sa vad jag kände, vet inte hur responsen vart men skönt att säga nåt iaf. Får se hur julen blir, vill bara vara glad och vara med familjen, thats it. Men de ska alltid vara så många krav på allt å alla... Jobbigt, men detta blir nog bra. Allt ordnar sig, det gör det alltid.

Imorgon ska jag och Andreas bjuda på fika, om han kommer ihåg julmusten så blir klassen glad hoppas jag. Imorgon är det 3 dagar kvar till Jullovet... Hoppas jag kan pusta ut, ta de lugnt. Pratat med Hanell idag oxå. Hon har kommit upp till sälen nu och det verkar ok, hon längtar till jag kommer upp, och jag likaså! Då e de skidåkning och röj på afterskin som gäller, Right babe? Inatt sov jag, från 9- 1 på dan.. Det är, hmmm, 16 timmar är det. Helt sinnesjukt men sant. Vet inte varför jag sov så länge, ville inte vakna bara, kändes inte som en bra dag att leva under.

Trots att jag sovit i nästan ett dygn så är jag helt slut just nu, så jävla trött så att gråten bara är sekunder bort... Måste sova igen, sova bort allt. Godnatt godnatt.

No Phone....

Fan! Min jävla telefon e trasig. Eller rättare sagt den funkar inte.... Fuck! Den funkade hela dan igår, och imorse gjorde den inte det. Den bara blinkar, går inte att göra nåt, helt svart.... Den funkar när laddaren är i men inte annars.. Så om ni inte får tag på mig så vet ni varför.... Jag blir bara så ledsen, måste lämna in den men alla garantipapper är hos mamma, å den är skriven på leffe så.. Ah de blir svårt.. Skit samma ja e fett lack å får panik av att vara utan telefon!

Piiiinsamt

Haha gjorde bort mig som fan igår! Haha, sjukt pinsamt. Han måste varit livrädd för mig, hehe, om du läser detta så vill jag be om ursäkt för om jag var... Pinsam? Haha, tack för goda drinkar och bra priser iaf!

Herregud vilken blandad kväll

Blandade känslor för gårdagen. Började med förfest hos Johanna, sen hade hon en överasskning åt oss. Hon hade bokat bord på Rickards så vi åt tacos där. Svingott! Vi försökte hålla tal å grejer men de gick inge bra. Vi mest skrek och gjorde bort oss så alla stirrade. Men men.... Sen började folket välla in och de blev smockfullt. Det var en konstig kväll, i början var det kul, i mitten vart det ett rent helvete och sen vart det bättre på slutet. Menn min uppfattning om kvällen är ändå till det sämre. Vart en massa tjafs och jobbig stämning. Jag snackade med en del roliga människor iaf.

Just nu skulle jag kunna döda för en pizza eller nåt. Sjukt hungrig å sugen på fet mat :P haha! Jaja nu ska jag inte störa er, eller nåt... See you later alligator!

Rrrrriiiiiitch ratch Fillibombombom.....

Nu sitter jag i soffan, kollar på The hills, dricker oboy å äter toast. ska snart röja upp här hemma innan pappsen kommer hem. Måste även hinna ner till centrum innan de stänger.... Orkar inte röra på asset bara.

Gårdager helt okej. Lite drama, mycket skratt och trasiga byxor. Jag kommer tillbaka till det. Vi började med att äta middag för Hanell på vinan. Jag, Jenna, Marie, Carro, Mange, Zandra, Emma, Cathi, Frida, Johan David och Hanellen själv. :) god och dyr mat vart det. (Fast jag tog det billigaste, barnhamburgetallrik haha) Sen vart det fest hemma mos Michan. Det var väl okej men vart rätt skumt behandlad av vissa människor så jag och Marie drog ut på äventyr. Till Rilles bar det av, där var det inte mycket folk men vi hade rätt skoj iaf. Jag fick titta lite på drömkillen vilket gjorde min kväll till det bättre. Jenna å Steffi kom senare. Vi var på Rickards typ 30 min sen fick vi skjuts tillbaka till Michan där stämningen var som att tiden stått stilla :P. Vi hoppar ur bilen och ska klättra över Michans staket... Det där förbannade stängslet. Det är en förbannelse över det, jag vet det. Det har haft sönder ett flertal av mina jeans och strumbyxor och jag är inte heller ensam om detta. Iaf, när jag närmar mig tänker jag hela tiden på att ta de lugnt så jag inte fastnar. Allt går jättebra hela vägen då.... RRRRRRiiiiiitch!!!!!! Mina nya röda byxor jag köpte även fast jag knappt hade råd med :(... Hela låret vart upprivet... Fan, jag vart riktigt ledsen å förbannad, det kanske inte märktes för jag kunde inte sluta skratta för att det var så typiskt. Men iaf, idag är byxorna helt trasiga och jag blir bara så förbannad. Kanske går att sy ihop de men de kommer säkert inte se bra ut och de kommer förmodligen bara spricka igen.... Fuck!

Jaja, nu har jag gråtit färdigt för jeansen, inget blir iaf bättre utan de e bara till att släppa det. Ikväll är det utgång! Ska blir roligt hoppas jag, låter som att större delen av Bålsta ska ut ikväll. DJ Quality spelar och människor e taggade. Alla var smarta och tog det lugnt igår förutom vi! Haha, men vi e unga och pigga och vi orkar 2 dar irad ;). Nej. Updates om kvällen kommer senare. Nu e de städning och centrum som gäller. Bye!

Kommer sakna dej :)!




Historiaprov, osynliga bilkrockar och avsked...

Riktigt trevlig dag igår i västerås. Tack Emma! De får vi göra om. Inte mkt sömn men mysigt hade vi iaf. Tack Jens för att jag fick vara gäst hos dej ;). Hela kvällen har jag försökt plugga in till prvet imorgon, vet inte om jag fått in nåt vett i skallen. Det märker vi imorn. Det är sjukt mycket fakta och mycket att komma ihåg. Men men, godkänt får jag iaf.

Leffe ringde mig nyss och frågade om jag krockat med Clion. Det har jag inte, men tydligen var det en buckla i bilen. Jag sa som det var att jag inte krockat och att jag inte visste något om den. Sen ringer syster och frågar om jag krockat. Jag svarar samma svar, Nej det har jag inte. Men då säger Anna att jag måste betala iaf, för att mamma och leffe inte tror på mig... Kul? Nej... Jag tror jag skulle komma ihåg om jag krockat? Inte sant, dessutom använde jag knappt clion utan åkte BMW hela helgen medans bilen stog stilla på gästis parkering. Skumt värre. Jaja får jag betala får de vänta med pengar, för just nu finns det inte så mycket av de.... Nu kommer man aldrig få låna bilen igen, den saken är ju klar :P men vad gör väl det, jag behöver motion plus att det bara är dyrt.

Sen var det denna Sälen diskussion. Om jag ska med eller inte. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Anna ska ta med Niclas upp i mellandagarna, borde inte jag få ta med mig någon då? Blir så mycket roligare då.... Ha nåt att åka skidor med, ingen som tjafsar med en.... Jaja, vi får se hur det blir. Vad jag än bestämmer mig för så kommer det bli missnöjen. Spelar egentligen ingen roll hur jag gör, liv kommer det bli vilket som. Trust me, I know. Det har jag redan fått försmak av.

Nu ska jag krypa ner i sängen, plugga på det sista inför morgondagen, försöka sova gott för att imorn blir det full rulle. Prov, hämta skorna hos skomakarn, hem fixa, till pappa i skolan och fixa en grej, sen hem, duscha, fixa sig igen, sen e de avskedsmiddag för Hanell på vinan å sen e de party.. Ska bli hektiskt men väldigt skoj förhoppningsvis. Så därför måste jag sova nu för att lyckas orka med allt. Så. Godnatt människor!

Screw Bålsta, Västerås is the New black!

Nu sitter jag i västerås md Emma :) Vi har julhandlat lit på stan, hittade faktiskt en bra present til min kära syser och en litenklänning till mig själv. Köpte en macka på subway oxå, Mumsie! Nu sitter vi i Jensas mysiga lilla lägenhet, sk snart spela guitarhero och mysa lite. Så bra att Emma lockade it mig fick jag komma bort från Bålsta lite. Lussebullarna liggerpå tining och Emma värmer up inför våran Gitarrbattle. Jag kommer äga henne ;). Wish me Luck! Nej, nu länar jag er. Puss å kram!

Back in the saddle

Jag vill rida igen! Saknar hästarna, känslan att sitta i sadeln och känna hästen under mig. Ha kontrollen, saknar känslan av att sitta i samlad trav och med små rörelser få hästen att flyga undan för skänkeln. Galoppombyten, öppnor och slutor.. Allt! Någon som har en totto hemma som vill bli riden? Hör av er, jag behöver komma upp i sadeln igen. Min kontaktlärare Uffe ringde mig igår. Vi pratade i säkert en halvtimme om allt och inget. Han berättade om när han var 18 år och hamnade i någon sorts depression. En kompis till honom sa åt honom att han skulle aktivera sig. Det behöver jag nu. En uteritt, ett hårt dressyrpass eller bara en häst skulle få mig att le igen. Som sagt, någon som har en häst jag kan få låna en dag? En timme? En minut? Skulle vara underbart, skulle verkligen hjälpa mig...


Västerås here I come!

Pratade med Emma nyss. Hon tjatade på mig att jag skulle åka till henne i västerås imorgon och vara med henne och sova över där. Haha, jag hade i princip inget val för hon typ övertalade mig. Skumt^^ Men skoj som fan. Undrar varför hon var så på? Har hon nå fuffens på gång må tro? Ska hon para ihop mig med en snygg HH? HockeyHunk från västerås IK? Jag vettefan. Till V-ås ska jag iaf. Så efter skolan tar jag mitt pick å pack å våldgästar Emma. Hoppas vi hittar på nåt mysigt, kanske julhandla lite? Jag måste iaf plugga lite inför provet när jag är där, men de fixar jag väl. Så, nu vet ni hur min morgon eftermiddag kommer att se ut. Nu är jag så sjukt kissnödig, och väldigt stolt över mig själv. Har suttit i ett antal timmar nu och svarat klart på alla instuderingsfråga inför provet. Känns otroligt skönt faktiskt! Nu kan jag börja fokusera på att plugga in skiten också. Hehe. Ska ta en snabbdusch (kall sådan) och ha i silvershampoo i håret å låta det sitta i medans jag packar inför morgondagen. Ha´t bra alla vänner och alla andra som jag inte känner! Goodnight!


Ännu en tisdag avklarad.

Kom nyss hem från Sumpan där Jessica har blekt min utväxt. Det gick bra, ser ut som en kyckling för tillfället men ska ha i silvershampoo när jag duscar så blir det fina fisken. Tack för hjälpen Jessica Darling ;). När jag kom hem till station fick jag först cykla ner till videoakuten och lämna in in helgens 3 filmer sen tillbaka hem. Nu e jag hungrig som en varg och trött som en gris... Ska väl äta pappas kycklingwok för tredje dagen irad, men den e supergod så de e lugnt. Vi hörs, Bye.

Ge mig en bra orsak att vara arg på mig! En?

Inge stan på Söndag tydligen. Anette den jäveln ;) drog med Syrran idag istället. Fan anna att ta mina kompisar... Haha, sen vill jag bara fråga dej om du läser detta. Vad har jag gjort dej? Jag orkar inte ha en till som är arg på mig och jag inte vet varför. Fan, vad är det för fel på mig? Ni är arga men vägrar säga vad det är, bara anklagar mig och skäller på mig men ger mig ingen chans att säga vad jag tycker och förklarar eller har inga riktiga anledningar att trycka ner mig som ni gör. Men kära syster iaf, jag älskar dig, varför stöter du oxå bort mig? Berätta vad jag gjort för fel så ändrar jag på mig, vill inte ha den som ovän...

Får sånt där tryck över bröstet igen, svårt att andas. Skitjobbigt, jag vet vad det beror på ändå så får jag inte det att sluta.

Det var inte meningen att göra detta till ett depp/självmordsinlägg som vissa skulle kalla det men vart bara sur när jag pratade med Syrran nyss. Nu ska jag fortsätta plugga, ta en kopp teh och försöka slappna av innan Boston Teaparty börjar. Bye.

Dubbelbokad... :S

Fan va jobbigt. Har sett fram emot den kommande helgen länge nu. Avskedsmiddag på fredag och avskedsfest + DJ Quality på Rickards på Lördag. Det jobbiga är att klassen har varit skitduktiga och fixat klassfest på just lördagen då jag är uppbokad se länge... hur fan ska jag göra? Åka bil/buss till uppsala kl 8 å hem kl 9? Fan va jobbigt.. Jag vill ju vara på båda.. Älskar min klass men jag vil vara med Hanell sista kvällen innan hon åker... :( Hur jag än gör kommer någon vara sur/besviken på mig. Jag hatar det och vill verkligen inte vara den som sabbar. synd att klassfesten var just den 13:e som jag varit uppbokad sen länge på.... Fan va jobbigt!... Skiter i båda snart...

Nu har jag druckit glögg, inte fan fick jag mer julkänsla för det. Tror inte julkänslan finns i mig mera, det gör inget men man saknar känslan man fick innan jul när man var liten. Man öppnade luckor med spänning, följde julkalendern, längtade, blev fnittrig när julen började närma sig... Ja de var tider det. Nu längtar man till skolan tar slut och man får sova och vila, inte efter julafton eller julklapparna... Efter lugn och ro. På söndag ska jag och Netto förmodligen till stan å handla lite julklappar, har inte så mkt pengar men några små saker ska man väl ändå ha råd med... De ska iaf blir mysigt, så det ser jag fram emot :

Nu ska jag plugga Historia om jag pallar. Har prov på fredag.

9/11 katastrofen

Hej. Som lovat. Nu sitter jag på min Ljudmedia C lektion och försöker få ihop mitt World Trade center ljudklipp. Ska återberätta om attackerna och lägga in ljudklipp och telefonsamtal från katastrofen. Det äår riktigt jobbigt, jag måste sitta på youtube och lyssna och kolla på filmer från attacken. Har ont i magen och mår dåligt av det, börjar ångra att jag valde just denna historiska händelse. Kommer bli tufft, men jag måste snart få in i en studio och börja spela in. Får se om det går bra.

Tillägnar detta inlägg till alla inblandade och anhöriga till offren 9/11.

3 glas cola senare

Ja, det där med att komma i säng i tid tror jag spracka när jag upptäckte en iskall 1.5 liters cola i kylen.. Har nu druckit 3 glas och är inte så trött som jag borde. Hoppas att sockerkomat ska slå in snart men ännu är jag rätt så hyper. Wallander/Sanningens ögonblick på tv. Inga program jag direkt gillar så jag sappar runt istället.

Sitter å tänker på att Hanell faktiskt ska åka iväg snart. Om snart mindre än en vecka. Vad fan ska jag göra då? Vem ska jag göra roliga och tråkiga saker med? Vem ska vi förfesta hos på helgerna? Vem ska efterfesten vara hos? Vem ska jag ringa och dösnacka med? Fan. De kommer bli skittråkigt utan henne här i Bålsta. Inte lika mycke gossip, inte lika mycket händelser. För med henne händer alltid något. Hon ska visserligen bara vara borta i 4 månader men ändå. Hon är så intensiv, en dag med henne känns som en vecka. Hur ska då fyra månader utan henne kännas? Som 3 år eller? Jaja, ska förmodligen upp å hälsa på henne i vinter! Eller på sportlovet iaf! Ska bli skitkul I helgen blir det baluns Fredag och lördag, och jävlar vad kul vi ska ha. Kommer säkert bli en del tårar men även en massa skratt! Längtar och fruktar!

Nu ska jag försöka gå på toa och kanske kissa ut lite av koffeinet? haha, borsta tänderna, snyta näsan, tvätta ansiktet, smörja in ansiktet och så småning om också krypa ner i hopp om att få sova. I hopp om att orka vakna och gå upp utan problem imorgon bitti, och klara av den oerhört långa måndagen. 08:35 - 16:30 vilket innebär att jag är hemma i bålsta 18:50... Inte kul... Men snart e de långledigt. Nu drar jag mig mot toaletten. Sov gott alla vänner. Vi hörs imorgon på ljudmedian! Puss!

Skön Söndag

Fan vva sweet söndag. Vaknade halv 2 av att Emster ringde å väckte mig, åkte ner till centrum å köpte lite mat och en burk ravioli till emma som tack för att jag fick låna bilen ;). Sen åkte jag till Jessica där vi 3 kollade på Saw 5. Helt okej men inte den bästa av Saw filmerna. Lagom äcklig, fett dåligt slut dock. Sen åkte jag och Emma hem till mig och vi har nyss ätit en jättegod thaikycklingwok som pappa gjort! Mums! Nu ska ja se klart på One Three Hill sen plugga historia sen sova tiiiidigt annars orkar jag inte vakna imorgon. Usch fy å blä. Föressten hatar jag min säng. en 90cm loftsäng. Helt jävla värdelös, slår i huvet i taket varje gång jag vaknar på morgonen, ranglig som fan och dunkar in i väggen vid minsta rörelse.. Känns som att den ska ramla ihop närsomhelst. Vill ha en 160cm säng istället! Hoppas att ni andra har det bra och sover gott i era sköna sänger. Puss å kram!

Typ Fredag Lördag i svammel

Trött trött trött. Igår vart det myskväll. Jag och Hanell Kollade på 2 av de 3 filmerna vi hyrde igår. Number 23 och The Notebook vart det. Innan film nummer 2 ringde vi David som satt hemma ensam och kollande på tv så vi plockade upp honom fick han kolla på chickflick med oss! Haha. Cola fanta och chips vart det! Kom i säng rätt sent och vaknade rätt sent också. Åt min pizza från igår til frukost/unch! Så jävla onyttigt men ändå gott. Ibland får man vara fet inte sant?

Nu ska jag hoppa in i duschen sen brumma hem till Jessica och plocka upp Emma. Jusste, i Fredags var det första studentfesten på rickards. När vi kom dit var det totalt värdelöst men efter någon timme började folk strömma in. Många konstiga människor, inte de gamla vanliga inbitna rillesmänniskorna utan en salig blandning, trots det vart det en okej kväll. Och en underbar morgon...

Nu e de duschen som gäller. Vi hörs! Bye!


Fredag hela dagen

Nu sitter jag hemma i soffan. Funderar på att åka till Kista eller Jakan eller nåt. Behöver kolla på julklappar å hitta nåt att ha på mig ikväll. Men jag har ingen bil och pallar inte betala 110 spänn för en tågremsa.. Så de blir nog inte mycket till shopping idag. Kanske ska få låna emmas bil när hon kommer hem, men de e bra kanske :/ Jaja, nu ska jag klä på mig nåt annat än det jag har på mig, kanske tar en sväng ner till centrum å se vad jag hittar där. Hejsvejs!

Natti Natti

Ska bara säga godnatt gottfolk. Känner mig väldigt pigg nu, sitter å småflinar åt ingenting. Antingen beror det på att jag är övertrött eller så är det dunderpillret från USA som börjat verka. Jag vetefan. Nu ska jag diska undan i köket, hänga min tvätt som legat i tvättmaskinen nån timme ^^ sen sova så gott det går. Får se hur jag mår imorgon bitti, till historian måste jag iaf. Punkt slut. Godnatt igen mina vänner!

stackars lilla ynkliga manda

Ingen hockey för mig. De funkade bara inte hur mycket jag än ville. Mår inte så bra å att gå dit ner å sitta å frysa i 2 timmar är nog inte den grymmaste idén precis... Nej, så nu sitter jag i soffan med duntäcket, en kopp te och funderar på om jag ska ta och käka något? Vet inte om jag är hungrig. Borde vara det för jag har inte ätit på ett bra tag. Kanske är febern som tar bort min hunger, vad vet jag. ´Nå ska jag väl få i mig. Lite nyponsoppa kanske.. Så tårkigt att vara sjuk å bara sitta ensam å glo på tv. Plugga går inte heller så bra med febern, får bara ont i huvudet. Men ska ta en ipren till maten så får vi se om det blir bättre. Imorgon måste jag iaf till skolan oavsett hur jag mår. Måste vara med på historialektionen efetrsom vi har prov om en vecka. Alla de andra flickorna sitter väl nere å hejar å skrattar i ishallen nu. Kan ni skratta å tjoa lite åt mig med? :) Tack. snart börjar sjukhuset på 3:an, får väl dötitta på det sen kanske sova? om jag kan, har ingen hostmedicin hemma vilket känns jobbigt eftersom jag har slem i hela bröstet som lägger sig i luftstrupen å täcker till så att jag inte kan andas ibland. Skitjobbigt iaf. Puss å kram på er. Vi hörs om ett tag!

Nystart

Nej. Nu får detta trams vara slut. Jag tar åt mig vad ni sagt och ska försöka vara ännu mer positiv. Men jag är inte alltid positiv, i klassen kallar de mig neggo liksom. Det går inte att vara lycklig jämt, verkligen inte när allt runt om kring mig är kaos. Men jag ska försöka lyfta fram det positiva, trots att jag tror att de bra sakerna inte alltid är lika roliga att läsa. Men men. En liten nystart får det väl bli.

Kom nyss hem från skolan. Har gjort en del nytta idag faktisk. Skrivit prov och varit effektiv på på arbetsmiljö och säkerhet. trots att ja var sjuk. Hostar som en gammal koltant, ont i bröstet och får snyta mig stup i kvarten. Men jag överlever, knarkar ipren och Cola Vanilla! :) snart ska jag ner till centrum och köpa lite lussebulleingredienser tror jag :) Tänkte faktiskt baka om jag orkar. Ikväll halv 8 spelar pojkarna i ishallen. Emma och jag kanske drar dit, om jag orkar vill säga. Nu ska jag snyta mig, fräscha uppmig så gott det. går. Försöka täcka över min tokröda näsa och förkylningseksemen. Jaja, de blir nog bra till slut. Ha´t bra bye!

Kommentera!

Nu vill jag ha kommentarer. tycker ni att min blogg är den mest deprimerande och tragiska som finns? Ser ni mig som en självmordsbenägen snorunge? Kommentera och säg vad ni tycker. För enligt en viss person så finns det inget positivt i bloggen, inte kul att läsa. Allt är bara värdelös skit, jag är en värdelös skit... Jag tycker faktiskt inte att den är så negativ som de sägs. Eller? skriv vad ni tycker.

"Nu har DU sumpat din sista chans"

Aldrig mer säger jag bara. Jag ska aldrig mer låta dig göra såhär. Tack för de sista orden. Dom värmde, verkligen. Du kan glömma mig.

Jag och Urban för länge sen. Saknar!


Sjukling

Sjuk! Blä. Gick upp imorse som planerat. 2  timmar senare än vanligt och allt. Längtade efter att ta en dusch å äta min havregrynsgröt. Men när jag sätter mig upp kommer det som ettslag i huvet. Dunk! Måste direkt lägga mig ner. Jag är alldeles genomblöt av svett, snorig å hostar som fan. Jag är sjuk. Feber har jag också. Jag som såg fram emot skolan idag, men nej, ändrade planer. Här sitter jag, dricker te och äter havregrynsgröt. Ska ta en tablett så att febern går ner så ja kan plugga senare. Ha de bra! Bye!

Inlägg 100

Var tvungen att skriva inlägg nummer 100 innan jag somnade! Haha! Najs! Kan inte bli ett bättre avslut på kvällen. godnatt på riktigt gottfolk!

Inga bullar

Sitter här och funderar starkt på att baka lussebullar till klassen imorgon. Men kom på att ica är stängt och att jag inte ha saffran hemma så de sket sig. Men jag tänkte baka till på fredag i stället om de e okej med klassen? :P Kanske paralellklassen får smaka om de e snälla! haha. Så de blir duschen sen sängen istället. Godnatt på er!

Freaky

Så jävla sjukt. vilket sammanträffande. Jag började gapskratta. Visste inte varför men kunde inte sluta. Jag bara skrattade och skrattade, helt frenetiskt.. Skitsjukt... Just när jag glömt dig helt å allt. Herregud vad sjukt säger jag bara. Sitter här å lyssnar på Shinedown, har slutat skratta och vet inte om jag ska fortsätta eller gråta. Mycket jobbigt. Du, du är fan otrolig... eller nåt... Jag vetefan, sjukt iaf... eller förmodligen e de bara jag som är ett stort jävla nervous breakdown. förmodligen...

Nothing, Nothing at all

Varför ska du alltid klaga och skälla på mej? Orkar inte med det just nu.... Usch, vet inte vad jag gör för fel. Allt, precis allt verkar det som... Jaja...

Nu ska jag kolla på Ugly Betty och sedan DH. Ska nog ta mig en kopp Citronteh också.... Imorgon har jag min första giltiga sovmorgon på hela terminen. Svenska C är slut och jag börjar 20 över 10. Så skönt, 2 timmars sovmorgon! Underbart! Bara en lång lektion imorn sen hemfärd. Känns ju lagom värt. Men ja ska inte skola nu när jag fått en kortare dag.... Men de e lockande.. Men nej, jag måste kämpa på. Imorgon ska jag åtminstonde hinna äta en ordentlig frukost, havregrynsgröt med äppelmos får det nog bli. Mums! så himla gott! Jag känner också att detta inlägg blir så himla tråkigt, å så himla ointressant. haha. Nu får ni en bild på min pojke istället Bye!

ännu en helt jävla värdelös vardag

Idag är jag i skolan :) Känns som att det var 100 år sen, men det var det inte. Dagen går segt som fan, jag har feber och orkar knappt sitta upp. Svider i halsen och i näsan och huvudet dunkar. I högtalarna hörs Baran och Norskens radioprogram.. Vet inte vad det handlar om, de sitter mest å småsnackar, men de är inget fel med det. Har lust att åka hem, denna lektion samt alla andra lektioner känns så ovisentliga såhär innan jul. Ingen vits att gå på de känns det som. Jag lär mig inget utan man är bara hela tiden pressad att göra saker bara för att göra NÅT lixom. Helt jävla värdelöst. Man åker ju inte 2 timmar till skolan för att bara sitta å döda tid? Eller? 2 veckor kvar till jullovet, men ingen lugn stund innan dess får man. Sen var det ju dethär med julklappar. Hur fan ska de gå till? Med vilka pengar? Studiebidraget jag fick i fredags på 1050? de pengarna ska räcka över hela jul och nyår. Halva har redan gått åt till mat i skolan, lite bensin, shampoo, maskara.... Sen har man ju en familj och vänner som förväntar sig alla dessa julklappar. Vet inte hur detta ska gå runt....

Är så trött på livet just nu, det fattiga studentlivet med press från skolan och utifrån... Ingen lugn stund, bara skit allting... Ensam och jävlig är man, sjuk, fattig och ensam. Fuck it säger jag bara.

Lite bilder från helgens galej










Missförstådd, sömnbrist, 00:15

Slapp söndag? Skulle först skriva det men kom sen på att en inte alls har varit särskilt slapp. Gick å la mig runt 4 imorse, vaknade 11 å körde ner pappa och Daniel för att de skulle plocka ihop efter giget igår. Sen ringde Emil och Hanell och ville ha skjuts hem från Hummelsta, så jag pallrade mig till godisstoppet och tillbaka med 3 tjockisar. Ett stopp på donken hann vi med. När jag droppat Emil å Johanna åkte jag hem för att inse att pappa hade hemnyckeln. så jag fick vänta ett tag på honom. Sen var det bara hem å vända, tillbaka till Hanell sen vart det Kista med tjejerna. Jag, Jessica, Hanell, emma, Cathi, Frida och Fridas lillasyster Julia vart det som följde med. Madagascar två visades på duken. sinnesjukt vilken rolig film. skrattade tills jag grät ett antal gånger. Efter detta, roliga? biobesök fick jag nu höra att jag gjort mig ovän med minst 2 av flickorna i gänget. Inte kul, missförtsånd sas vara problemet. Tolkningsfrågor tänker jag iaf inte be om ursäkt för, allt jag kan säga var att det skedde ett stort fett missförstånd från tjejerna och det var tokigt.

Nu sitter jag här, trött som ett as, fattig och hatad av de flesta. Kul? Nej, inte så värst iaf. Snart stundar en massa födelsedagar där man ska bidra med pengar som inte finns också. Känns ju lagom kul att ge pengar till människor som verkligen gillar mig och uppskattar mej! (ironi) Nej, mitt stöd kan ni glömma av måååånga anledningar.

Nu ska jag sova. Orkar inte sikuttera med mig själv, blir bara förbannad då. det slutar aldrig bra. Iofs så blir aldrig något jag gör bra hur mycket jag än försöker blir jag missförstådd. Tamefan överallt.


RSS 2.0