Kommentera!

Nu vill jag ha kommentarer. tycker ni att min blogg är den mest deprimerande och tragiska som finns? Ser ni mig som en självmordsbenägen snorunge? Kommentera och säg vad ni tycker. För enligt en viss person så finns det inget positivt i bloggen, inte kul att läsa. Allt är bara värdelös skit, jag är en värdelös skit... Jag tycker faktiskt inte att den är så negativ som de sägs. Eller? skriv vad ni tycker.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du är väl så barnslig så man baxnar!

Prova att läsa igenom dina inlägg själv och låtsas att det är någon annan som skrivit, så kommer du också att tycka att det är deprimerande läsning!

Ryck upp dej!!!

2008-12-03 @ 17:33:19
Postat av: Hanell

Jag tycker din blogg är grym, ärlig och skriven från hjärtat.. Ibland har man sina tunga dagar och då vill man bara skriva av sig istället för att låtsas om att allt är bra.

Det är balsam för själen att få ut alla onda känslor i skrift. Jag gör exakt samma sak. Varför låtsas att allt är bra när dte inte är det?som ett jävla spel?Det är det som är fel på Sverige..Man får inte må dåligt och visa det. Det är helt sinnessjukt!Alla har sina toppar och dalar. Blir arg på människor som låtsas och ler fast dem gråter inombords. Vi är människor, inga robotar!



Du är alltid så glad och på. Vad man än vill göra så finns du där med ett leende.. helgerna skulle inte vara så desamma utan dig! Så jag vet inte hur jag ska klara mig i Sälen :D!





Du är bäst Amanda! Du är en sann vän och du ställer alltid upp och jag är så sjukt glad över att jag har dig i mitt liv!!



Älskar dig!!



2008-12-03 @ 17:55:12
Postat av: Frida

Bloggen är ju till för att skriva precis vad man känner och tycker. därför kan man inte alltid skriva om posetiva saker? det kan iaf inte jag, tyvärr.. men det är sanning. det är livet. man har alltid upp och nedgångar, och om någon inte orkar läsa om det så kan man bara trycka på krysset i hörnet :)

så bara för att du är inne i någon slags svacka nu så betyder inte det att du inte kan skriva om det. det hjälper iaf dom som vill förstå vad som försigår i ditt huvud.



love you darling <3

2008-12-03 @ 19:10:54
URL: http://fridanvafan.blogg.se/
Postat av: Mamma

Det är bra med kompisar som alltid tycker preciiis likadant som en själv.

2008-12-03 @ 20:11:18
Postat av: Dr Phil?

Det värsta som finns är att bråka med de som man älskar mest. När man är arg sägs mycket som man gärna skulle vilja få osagt. Saker som man inte menar och ord som sårar. Det jag vill komma fram till är att jag inte tycker att det är en vidare bra idé att ta det här i bloggen. Inte av dig och speciellt inte av din mamma. Om du vill skriva av dig så finns det fortfarande gamla hederliga dagböcker.



Det här riktar jag speciellt till Amandas mamma:

Jag känner varken dig eller Amanda men jag blir uppriktigt ledsen av att läsa ovanstående kommentar ifrån dig. Du, som vuxen, borde veta bättre än att på en offentlig plats (vilket detta faktiskt är) kalla din dotter "barnslig" och be henne att "rycka upp sig". Mår man dåligt så gör man och det enda man i ett sådant läge vill ha är tonvis med stöd. Det du skrev kallar inte jag stöd. Du stjälper mer än du hjälper. Tänk på det!

2008-12-04 @ 01:00:04
Postat av: Mamma

Ja det är ju bra att du, som säger att du inte känner vare sig mig eller Amanda, eller Miss Roo, som hon ju kallar sig, är så snar att uttala dig.

Precis vad du föreslår, att Amanda inte nödvändigtvis behöver blogga om varenda sak, eftersom allt inte riktigt passar i ett forum som, du också påpekar, är en offentlig plats, är faktiskt det vi tjafsat om mest. Sedan är jag uppriktigt orolig över innehållet i bloggen, som för det mesta är nattsvart. Du har inte riktigt "hela bilden", som det brukar heta.

Jag håller med om att det är ganska barnsligt av mig att gå i svaromål med min dotter här, men när man som jag, är både arg på och orolig för henne, och aldrig får tillfälle att sätta sig ner och kommunicera detta, aldrig får tala till punkt, brister det ibland i "vuxenhet". Det skäms jag för nu.

Varför inte skriva under med namn?

Cissi

2008-12-04 @ 01:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0