Damma, städa, fixa och dona

Oj. Det här med bloggningen har sackat efter lite. Vet inte riktigt varför, har väl inget vettigt att skriva förmodligen. Sitter iaf på jobbet nu, vilket är i min gamla skola,, Futurum, hjälper till lite, byggstädar, fixar å donar... Går i pappas fotspår som gammal vaktmästare ^^ Jaja. Nu ska jag dammsuga lite, är redan täckt av tjockt äckligt damm, host å blä! Skriver när jag kommer hem! Puss Hej!

Äntligen Rickards ;)

Hej! Här ligger jag i soffan, en slagen hjälte. Nejdå, men jag e trött. Kom hem runt halv 3 igår efter en mycket rolig kväll. Först åkte jag hem till Malin uppe på åsen, vi var 8 tjejer som skrattade och hade trevligt. Runt 11 drog vi vidare till en annan förfest, trevligt var det där också, och efter det blev det Rickards. Det var väldigt mycket folk där, lite annorlunda typer, men jag hade kul iaf. Dansade, svettades, drack en drink :) Vid 2 tiden körde snälla Maria hem mig! Så jag kom hem till min sköna säng och somnade på direkten. Som sagt, idag är jag rätt trött, inte ett dugg bakis eftersom jag inte drack så mycket, men lite seg i kroppen efter all dans e man ju. Ska snart ut å jobba, vill inte men de e väl bara till å görat! :D

Ha de gött så länge!

Lördag morgon


Klockan är 10, det är lördag morgon. Sitter å käkar frulle framför LA Ink, asnajs med ett avsnitt jag faktiskt aldrig sett förr! :D Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, ska nog dra ner till Iris en sväng, sen kanske träffa Hanell, ikväll ska jag jobba sen får vi se om jag ska ut ikväll. Skulle ju vara kul att gå ut här i bålsta igen, hoppas att flera känner som mig.

Gårdagen var lite speciell. Jag satt med 4 gubbar på surströmmingsskiva, drack lite mariestad innan jag kröp ner i sängen. Kunde ju varit roligare men vem bryr sig, jag hade trevligt iaf. Nu ska jag lata mig lite till innan jag gör nånting annat. Smell ya later!


Bild från Midsommar, Jag och mamma :P


C som i Camilla, Citron och Cat

Idag har jag hälsat på Iris, vi lekte lite ihop. Sen lämnade jag henne för att träffa min favorit Gotlänning i stockholm! Camilla! :) Vi åt lite donken, å kolla lite kläder innan vi skildes åt. Trevligt värre iaf. När jag kom hem åkte jag ut å jobbade i regnet, kallt å jävligt var det kan jag tala om.
Camillish! :D Vi ses snart igen min lilla Gotlandspulla!

Tjoho

Hej Bloggen. En ny dag är kommen. Vad ska jag göra idag då?

Igår spenderade jag iaf halva dagen hemma hos Emma och passade Iris, hennes nya lilla kattbebis! Så söt. Anette joinade mig, vi glodde på Happy Feet å drack Fanta Lemon!!!!!!!!!! Ja! Den är tillbaka, I sverige! Jag trodde jag drömde n'r jag så¨g den på hyllan på ICA! Jag kommer köpa upp hela lagret,

Nog om läsk. Jag skriver mer senare då jag kanske har något vettigt att säga! Tjohej!

Gotland 2009

Hej Hej. Det var ett tag sedan.... 3 veckor och 6 dagar sen närmare sagt. Jag har bävat för att skriva detta inlägg. Finns ju hur mycket som helst att skriva och jag vet inte hur mycket ni vill veta... Men jag börjar iaf berätta lite om min månad på Gotland..,

Jag har för er som inte redan vet det jobbar nere på Gotland, på en Gård som heter Gannarve, det är ett pensionat/hästgård med drygt 70 hästar. Jag har varit ridlärare/lägerledare på flera ridläger. Månaden har både varit rolig och lärorik men också väldigt jobbig och kämpig. Jag ska försöka lyfta fram det positiva :)

Jag anlände på natten, möttes upp på färjeterminalen av min syster som själv hade jobbat där nere första halvan av sommaren så jag kom och löste av henne. Några dagar senare anlände de första 19 ungarna som skulle på ridläger. Jag och min Kollega Janina såg fram emot ett gäng småglin att terra ;) Nerå. Men ungarna visade sig vara snälla å söta, bortsett från en snorunga.. Moahah, men hon fick torka borden varje dag :P Dagarna bestod i stort sett av väckning av  barn 08:00, ridning kl 10, lunch halv 1, uteritt/bad med hästar kl 3, och kvällsaktiviteter klockan 7. Ja, mer än så orkar jag inte beskriva. De få kvällar jag fått chansen att komma ifrån gården har jag tagit varje tillfälle i akt, då har jag dragit min kos. Ena gången på bondefest i fidenäs, andra gången på Bondefest i Gärum, en gång på¨Tofat after beach, en annan i visby under stockholmsveckan... Ja lite allt möjlig. Vad som helst för att komma ifrån gården. Jag jobbade ju med en tjej från Bålsta, Janina, ja fyfan va kul vi hade ihop. Ett Riktigt radarpar! Har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjorde ibland! Det får räcka i skriftväg, detta är egentligen typ bara 1% av det jag egentligen ville berätta, men jag kanske får lägga in små roliga anekdoter i kommande inlägg n'är jag kommer på mer grejer. Här kommer lite bilder istället!

Gannarve GårdMårten och Kurt


Min bebis, 4 årige Bilbo som jag ridit på i sommar

'

Janina och Barnen precis innan vi ka dra igång den spännande poängjakten.Där ungarna skulle dricka en special shit för 50 poäng... Den inheöll en del mumsiga saker^^

'


Tofta After Beach


Inne på Gutekällan? Eller nånstans under stockholmsveckan iaf :)Bondefest? JAvisst :D


Ja jävlar vilka fester de kunde dra till med!
TO BE CONTINUED:....

RSS 2.0