Nyårsoutfit?


Flodhästporr = skrattattack!

Hej Hopp vilken bloggare jag är! Herregud, ska nog snart lugna ner mig med mina uppdateringar... NOT! Men jag glömmer bort, orkar inte jadajadajada...

Men nu e ja här iaf, har varit en fasligt lång dag. Slaggade över hemma hos Emma inatt, vi spelade rockband hela kvällen så att grannen under bankade med en käpp i taket (vårt golv) Skitkul, dock blev vi lite irriterade för vi hade inte ens så högt på, och klockan var bara halv 10.. Men men ör man grinig så e man, jag tror bara han/hon var avundsjuk! Ska lägga upp en video som jag å emster gjorde igår natt, trötta i mössan som vi var garvade vi något enormt åt att jag låtsasjuckade med hennes mjukisflodhäst mot en kudde... Ah, så då skrattade vi typ i 10 min åt det, och sedan eskalerade allting bara :P. Ska försöka få upp filmen framöver.

Snart ska jag brumma iväg till jakan för att hämta emstlur, för hennes bil var totalt igenfrusen imorse när vi skulle åka så hon fick åka med mig. :)

Smell ya later!

God Jul!

Nu sitter jag uppe i fjällstugan, sitter och tittar på sagan om konungens återkomst och har nyss kommit tillbaka från en liten powerwalk runt byn.

Igår var det julafton, en mycket bra sådan. Det var bara jag mamma, leffe och mormor å morfar som firade men det var trevligt. Vi åt julbord på restaurangen i backen, len O.P Andersson slank ner (motvilligt och kväljande) och en öl (eller 2), samt en massa god mat! Sen öppnade vi paket och jag kunde inte fått bättre saker. Ja herregud vad de hade köpt, nu har jag inte bara 1 utan 2 iPhones, hihi. Ja visst var min gamla lite kantstött men en sprojlansny, vit 16 giggs 3G S hade jag inte förväntat mig. FIck även en awsome dockstation till ipod/iphone, men det bästa av allt var medlemskapet på SATS! :D Här ska tränas! Tack älskade Mamma! Och tack alla i familjen för allt fint! Är så glad!


Idag har jag åkt skidor i ett par timmar, men det var inte så kul att åka ensam i dimman. SKa försöka få med Leffe upp i backen imorn, om inte annat på afterskin!
R.I.P Brittany Murphy

Rätt skumt ändå, 32 år gammal får hon hjärtstillestånd och bara dör. Tänk vad kort livet är, vi borde leva lite mer.


Spontankväll med pasta á la Birgersson

Helo! Nu skriver jag lite, hehe det blir ju inte s mycket bloggande nu för tiden, är imponerad av Emelie av att hon är så ihärding med att blogga å yowa å allt var det nu är :)

Igår var jag och Victor i klassen ute och gjorde en intervju på K1 med informationschef Erik Lagersten, the "bad guy" kan man säga. Men det gick nog rätt bra ändå. Sen gick vi tillbaka till skolan, och hela klassen myste å pratade under lite julpub i skolan.(ursäkta för kassa bilder, iPhone suger)


Sen efter puben följde jag med Emelie hem till gubbängen, där vi möttes av hennes "sambo" Per, vi åt carbonara och drack ett glas rött innan Moa kom, rutn 20 åkte vi inåt stan å begav oss till söder, och Carmen för billig öl, vi alla skulle egentligen dragit vidare, men jag var för trött så jag pallrade mig hemåt bålsta :) Men jag hade iaf jättetrevligt, sen "tvingade" ;) Emelie att ladda ner en cool kameraapplikation till telefonen. Därav den sköna bilden!

När jag kommer hem.....

Har inte bloggat på typ en vecka. Jag vet. Förlåt. Tänkte uppdatera lite vad som hänt lite kort och med bilder när jag kommer hem. Vilket jag inte vet blir eftersom pendeltågstrafiken verkar gå lite segt pga snön... Men men humöret uppe! Chiao!

Parfymera en hundskit

Funderar på om man ska orka duscha, sminka sig och eventuellt sätta på sig hela och rena kläder imorgon i skolan? har varit så extremt trött de senaste dagarna att jag bara orkat gå upp ur sängen och slängt på mig de närmaste jag kunnat nå de närmaste dagarna,. Nästan så man skäms, men men... Man är ju mänsklig, men men vem fan bryr sig egentligen hur jag ser ut? Egentligen, även om man sätter en rosett på en hög med hundskit är det ju fortfarande en hundskit liksom? Heehe..

Idag har vi haft screening på våra nyhetsinslag. Det gick bra, trots att vi satt å svettades å slet halva natten igår, vart vi klara och gjorde allt det vi skulle! Vi fick mkt bra kritik vilket var kul Kankse lägger upp någon liten snutt här på bloggen snart :)

Nu ska jag fokusera på resten av Desperete Housewives! Ha de bäst guys!

U- Town, once again

Förlåt för dålig uppdatering!

Men nu ska jag iaf breafa er om vad jag gjort det senaste dygnet. Igår brummade jag iväg till Uppsala och mitt gamla Gymnasium, GUC för en liten klassåterträff. Vi snackade och åt sen drog några av oss vidare hem till Milla, vi drack ett glas vin och snackade lite till för att senare ta oss in mot stan och lite utgång. Vi började på ett ställe som heter Etage, och det sög, men sen gick vi vidare till Kalas, ett nytt ställe (för mig). Det var superstort och fräscht, och vi brudar dansade och hade kul i ett par timmar! Synd att inga fler från klassen ville följa med! Inte så ofta man kommer träffa de igen! :) 

 Nu ska jag vila lite för att sedan göra mig iordning å dra på 20 år kalas! Puss å kramBild på tjejerna från igår!

Glädjespridare


RSS 2.0