Sommaren är i full gång!

Nyss hemkommen från lite brännboll i kvällssolen :) Det var roligt. Sprang typ 2 varv totalt och har redan ont i låren ^^ Tidigare idag har jag solat, badat.. Ah,det vanliga typ. Jobbat osv osv. Sitter här mätt och belåten, ätit lite tomater och keso samt 6 passionsfrukter! Love It! Imorgon blir det sol och bad igen, sen kanske jag tar en sväng till jakan och kika lite. Mm, får nog bli så¨. Sen på kvällen blir det någonting som har att göra med vin, vänner och kvällssol iaf :) Emma och Jessica är också inräknade :) Hoppas på en trevlig fredag för mig och för alla andra där ute! Smell ya l8er!

Medieinstitutet ´09 here I come!

Glömt att skriva det här. Skrev på Facebook igår. Men jag kom in på skolan jag sökte! Jag trodde aldrig det! Aldrig! Men så ringde dom igår morse och sa att de vill ha mig! MIG! Av 300 sökande, blev jag utvald av ca 25 andra! Jag ska nu de kommande 2 åren plugga på Medieinstitutet i Stockholm, en KY utbildning som är TV-produktion. Om 2 år jobbar jag förhoppningsvis med det jag älskar! Wohoo! Gissa om jag är lycklig?


Big Daddy

En till underbar dag! Tack Gud! Och hela denna vecka, plus nästa vecka ska vara minst lika fin eller till och med finare! Jag är så lycklig! Men jag saknar några saker för att finna total lycka. Jag saknar vännerna omkring mig! Massa prat, skitsnack, skratt. Att ligga och lapa sol hela dagarna, Fine! Men jag vill ha mer av denna sommar, utnyttja den till 100% och det kan mina vänner hjälpa till med. I helgen tycker jag att vi hittar på någonting, mysa hemma hos mig om mor inte har något emot det, eller kanske hos millla, eller utgång. Något iaf!

Kom hem från jobbet för en stund sen. På golfbanan alltså. Passade på att träna lite innan jag började jobba. Slog en hink bollar, ringrostig som fan var jag då jag inte spelat på ett år. Men efter bara några svingar kändes det rätt okej. Lite stel just nu, muskler man inte använt på ett bra tag. Ska fortsätta nöte lite i veckan så kanske jag och Leffe tar en 18 hålare i helgen :)

Här ligger Big Daddy och steker på madrassen med samma namn! :P


Tre timmar senare, tre hjärnceller rikare?

Underbar dag ute i solen och poolen! Och finare väder är i sikte! IDag har vi suttit och kikat på lite resor, men ska vädret vara så här fint  kan man ju lika gärna stanna i sverige och spara lite pengar? Jaja, vi får se hur det går med charterletandet... Poolen är så sjukt varm just nu, typ 35 grader känns det som. Skönt, men ändå inte.. Den ska ju vara lite svalkande såhär i sommarhettan... Vad fan hände? Nu, 3 timmar senare loggar jag in och upptäcker att inlägget inte publicerats och att hälften av det jag skrivit försvunnit. Yeye what the heck. nu ligger jag i sängen, har kollat på hannibal rising med leffe, inte så bra film tycker jag, handlingen är rätt förutsägbar å trist, men en del bra och vidriga scener som jag älskar! Imorgon ska jag upp i tid och försöka få många timmar i solen!!! Maligt melanom here I come! Nejdå, men det är nu växande cancerform vilket man borde tänka på mer än vad vi gör. Tur för oss i sverige att vi inte har en så lång sommar. Oj vilket blandat inlägg. Ska sluta med att säga att jag saknar merparten av rtv3b... You know who you are! Hugs and kisses to you all!

Isak ska han heta... Tror jag...

Heeeej bloggen! Nu sitter jag här igen, senast vi råkades vid var hela 2 dagar sen. Jag har inte haft för mig så mycket, eller igår var det ju midsommar. Den spenderades till stor del hemma, ett par timmar ute på jobbet sen på gamlingsfest här i Bålsta. Ingen av mina kompisar gjorde något, eller de svarade iaf inte i telefon, så jag gick och umgicks med mina föräldrar, lite livemusik, lite rödvin, trevligt, lite absurt, men trevligt! Saknar syster min nu också, hon är på Gotland och jobbar, jag ska också tid och jobba, åker den 15 juli och är borta drygt 3 veckor. Syster ringde i morse och vi låg och pratade en bra stund. Gården och ridlägret hon jobbar på heter Gannarve, hon hade precis varit nere och galopperat på stranden, och det ska hon och jag göra när jag kommer ner! Längtar!

Isak. Det är ett grymt fint namn kom jag på idagf när jag satt och brummade i min traktor...Om jag får en son så tror jag att han skulle få heta Isak. Bara så ni vet det.

Ikväll blir det mys, YesMan i dvdn, grönaker och dipp ska ätas... Det ska bli skönt eftersom dagen idag har och fortfarande är sjukt seg. Puss och kram på er, ha en fortsatt trevligt midsommarhelg!

Nu var tamefan botten nådd.

Nej nu får det fan vara nog! 30/34? Där var min botten nådd. Nu är det slut på socker, mat och skit. Nu blir det pulver och vatten, motion och träning! Inte denna vecka kanske för jag ligger hemma med feber, men nästa vecka. Kilona ska rasa och förhoppningsvis ska självförtroendet stiga.

Mamma: Köp för f** inte hem godis och skit, om du nu gör det, göm det väl!

Alla andra: Slå mig på fingrarna varje gång jag som en tittar åt godsaker. Please?

"Min hjärna är sjuk i huvet" :P Get it?

Snor å slem på er. Yes, nu har det blivit min tur att bli sjuk. Inte oväntat  men ändå jobbigt. Igår var en skön dag. Jag träffade Milla i Uppsala, vi åt supergod lunch på Panini, fikade lite, strosade runt i affärer och sen fikade vi en gång till innan jag åkte hem. Hemma väntade lite ananas och passionsfrukt, vilket jag får pinas över idag. Sår i hela munnen och det svider på mina läppar :( Buhu! Juste, köpte ett par nya Levi´s Jeans igår också. Det var najs!

Jag vill ändra utseende på min blogg! Hatar den! Avskyr den verkligen! Så ful å trist!
Värdelöst inlägg jag vet, men min hjärna hänger inte riktigt med idag...

Gissa om jag är glad?

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Tralallalala! Jag är glaaaaad! Tjihoooo! Whoppidoe!

Jag har legat ute i solen tills nu och bara njutit, läst Marley och Jag och smålett hela tiden. Jag är så glad. Hoppas på mera sol så att depressionen inte kommer tillbaka. Just nu sitter jag och kollar på Ellen Degenerous, bloggar, ansiktsbokar och äter en äcklig energybar. Men inte hänger jag läpp inte. Och imorgon ska jag nog till Uppsala och chilla med Milla! Det ska bli naaajs! Nej, enough is enough! Ba Ba!


Här kommer helgen! Woohoo!

Ojojoj vad det inte är någon som läser min blogg. Inte så konstigt kanske :P Hehe

Men jag skriver av tristess ändå. Helgen har varit jättebra. Ska bara försöka komma ihåg vad jag gjort. Jo, i Fredags var det ju studentfirande. Först hemma hos Tove sen Netto :) Det var superdupertrevligt. Åt god mat att Nettos place, sjöng singstar, drack bira, åt tårta och hade skoj innan det bar av till RIckards och studenternas slutskiva. Det var superlyckad och en jätterolig kväll! Dansade häcken av mig, pratade med roliga människor! RUnt 2 stapplade jag och Anette hem barfota med smärtande fötter. Åt lite leftovers och sedan slocknade vi som stockar och vaknade runt halv 1.....

Kvart i steg vi upp, gock ner å åt lite mat och planerade dagen då min mobil ringer, jag svarar och en röst frågar: "Hej, var är du någonstans?" Hemma och äter frukost svarar jag. "Klassen börjar om 5 min!!!!"
Herrejävlarskitfaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAg har totalt glömt bort att jag ska jobba som speaker på en jättestor tävling på Håbo RIdklubb. Och här sitter jag, Medelsvår B:3 börjar typ nu, jag sitter i Pyjamas, hemma hos netto, inga kläder nothing.. Så jävla hemskt. Totalt blackout! JAg ringer mamma, gråtandes och skrikandes av panik. Mamma behåller lugnet, plockar ihop kläder till mig och kommer å hämtar mig. Jag kommer till start nummer 2, drygt 10 min försent, skäms som en hund. Men det går bra tillslut, min röst dånar ut på anläggningen i ca 5 timmar och ingen klagade särskilt mycket. Jag gillar att vara speaker, men att jag totalt glömt bort att jag skulle jobba i lördags var bland det värsta jag gjort... Men som Anette sa "Alla gör vi bort oss ibland, och det är OKEJ!" Sant.....

Sen på kvällen var jag med Tove, Erik och Nett, vi åkte till Kalmarsand där det var efterfest efter en wakeboardtävling. Det var lite absurt, konstiga människor, pinsamt, men samtidigt roande att titta på alla medelålders fullisar, Rickys söta dans och den galna Milfen ;) haha ni som var där vet vem jag pratar om.

Nej nu var det nog med skrivande. Här ska städas! Adios!

Hittade en rolig bild från nattas facebook. Jag funderar på vad jag gör egentligen? VIll tillbaka dit btw... Buhuu :*(


Fredag= Festligheter

Idag är det Torsdag! Och imorgon är det Fredag vilket betyder festligheter! :) Anette och Tove och massa andra sötisar tar studenten och det ska firas! Först Toves mottagning en sväng ner till Nettos! Ska vara med på utspringet å hänga massor med saker runt deras halsar så att de får ont i nackarna :P mohahahha! Ska bli så kul, jag kommer säkert börja böla för jag vet hur lyckliga de är! Jag skulle kunna göra precis vad som helst för att få göra om det! Precis vad som helst, offra min stortå, you name it! Det var den absolut lyckligaste dagen i mitt liv och nu kommer den aldrig igen. :( Men men jag njöt iaf.

Nu ska fröken Roo lata sig lite mer innan hon ska ut till jobbet. Tjarrrå!

Poolmys, Skrädderier och Golfbollsplockning i regn

Det regnar hör i Bålsta idag. Och i övriga Sverige också antar jag.... Trist, trist som fan.Är sommaren slut nu? Var den en vecka i April, och en Vecka i Maj vi fick? Ska det vara så? Ska de verkligen vara så? :P

Palla. Snart ska jag ut i regnet coh kylan och jobba. Jag kommer bli kall och blöt. Men skit samma. Jag tjänar några slantar iaf och det är det värt. Mormor och Morfar var nyss här. Mormor ska sy om min Gul/blå/rosa klänning som jag visade för nån vecka sen. Den var ju som en ballongmodell först. Men den var dels för kort och dels för tajt för att kunna använda. Så mommo ska sprätta upp den och lägga ner den så att den blir lite mera "freeflowing" :) Om ni förstår vad jag menar. Får väl lägga upp en bild senare annars. Jusste, Pratade med Mamma nyss också. Angående poolmyset jag ville ha. Och jag får ha det när det blir varmare, så Milla och Frida, även Emma och Ida. Ni får gärna komma hit då så myser vi med vin, bad och chill!

Nu ska jag klä på mig några ton kläder innan jag drar ut till jobbet, sen ska jag kanske sola efteråt. Bye bye

En regnig onsdag...

GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR PÅ SOMMARLOVET!


Du är kär nu - Nej.

Du har sårat nån så de börjat gråta - Ja såklart :P Ärlig bara

Nån har sårat dig så du börjat gråta -  Yes

Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Japp

Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Yes Indeed

Du har haft ett förhållande som varade över två år - Ja :)

ÄRLIGHET


Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Ja det har jag nog

Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja

Jag har smygit ut utan lov - Yes, men inte utan att blivit uptäckt :P

Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Såklart, annars hade jag varit död idag ;)

Jag har en hemlighet som ingen vet - Ja såklart

Jag har fuskat i ett spel - Självfallet

Jag har struntat i ett prov - För tillfälet nån gång, men då har jag gjort det senare :)
 

DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - Nej ALDRIG! :P

Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej.

Jag kan svälja piller - Ja, men helst med lite vatten till? Asså, nu pratar vi typ alvedon va?

Jag har tagit mediciner mot depression - Nej, men kanske skulle behövt i höstas:P

Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej nej, kanske skulle behöva en släng av anorexi

Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - Nej.

Jag har vaknat gråtande - Ja det tror jag

Jag har somnat gråtande - Ja.....

DÖDEN

Jag hatar begravningar - Har bara varit på en och det var sorgligt..

Jag har sett någon dö - Nej, och hoppas jag slipper också...

Någon nära till mig har försökt begå självmord - Ingen nära, men kompiskompis iaf

Någon nära till mig har begått självmord - Nej


 

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - Haha Japp

Jag har sett en fallande stjärna - ja :) vackert

Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Ja :)

Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Hihi ja

Har sparkat en kille mellan benen - Inte med flit men JA :)

Har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej, kommer nog aldrig göra heller

Har lekt sanning eller konsekvens - Ohja

Druckit en hel liter mjölk på en timme - Ja, 2 också för den delen

Jag har medverkat i en teater -  Haha ja en del :P

Du har fångat en snöflinga med tungan - Såklart ja har

Jag har suttit på ett tak på natten - Yes

Jag har aprillat någon - Jo, de har jag

Jag har åkt taxi - Alldeles för många gånger

Jag har ätit sushi - Ja, men det är ingen favoriträtt direkt

Jag har åkt snowboard - Japp, men ja e en skidbrutta innerst inne


Gokväll allesammen!

Gokväll allesammen! Nu ligger jag i min underbara säng att mommas place å myser. Är så sjukt trött å hängig å har varit det sen i lördags, kanske börjar bli sjuk? Jaja, skit samma. Idag har jag iaf gjort lite saker. Åkt iväg och inhandlat diverse studentpresenter, till Netto blandannat, Moahahhahaha! Sen har jag skrivit en massa tackkort till alla som kom i Fredags, Jag har hunnit med att laga Tacos, jag har jobbat, samt tränat i en timme! Duktigt av mig va? Tänkt om jag kunde vara lika effektiv å duktig alla dagar.... Tänk om...

Jag saknar klassen. Speciellt Milla, Frida och Baran. Iaf just i detta nu. "Barans skämt och Millas Fnitter" (min låt) Och fridas kommentarer! Snart hittar vi på nåt flickor, och om ett tag kanske en reunion? :) Vore skojsigt!

Jusste, Imorgon släpps biljetterna till Slutskivan här i bålsta på Rickards. Jag ska försöka få tag på 3 stycken så de e bäst att ställa klockan imorgon och ta sig ner dit. Vore trist om man blev utan liksom :/

Jussten IGEN :P JAg jobbade ju på grönan och TV4:s personaldag i söndags. Det gick superbra och var jätteskoj. Vi fick gratis åkband på köpet. Jag åkte insane! Så stolt!* Här är några bilder från dagen:)

Mina medarbetare Netto, Tove och Erik sat i registreringen och delade ut åkband till ca 1000 personer :)




Medans jag agerade balongtant! Moahaha


Student 09 i bilder

Utanför skolan i det svinkalla vädret, champagnefrukost! :D




I skolan bara vällde känslorna, det blev skratt och en massa tårar av både sorg och glädje! Lärarna uppträdde och sjöng så fint :)



Utspringet! :D snart är allt över.... Var är min familj?? :P


Här väntar mina nära och kära på lilla mig :D Wihii!





Sssschhkååål!


Sen var det dags att åka flaaaaaak! :D Vårat var finast!





TAck för en underbar dag! <3

Studenten 2009! Den bästa dagen i mitt liv!

I Fredags tog lilla Manda studenten! Och det var tamefaan den lyckligaste dagen i mitt liv! HAr aldrig varit så lycklig, gråtit av ren lycka! Jag ska berätta lite mer om dagen.

05:00 Ringde klockan i mitt rum. Upp och hoppa, duscha fixa sen dra iväg till halv 7 bussen till Uppsala. JAg var väldigt melankolisk hela morgonen, kunde liksom inte greppa vad det var som skulle hända. Och det vet jag att jag inte var ensam om. Det kändes som att det var någon annan som skulle ta studenten, inte jag. Men så var det. På bussen in träffade jag Erica och vi väntade på Hanna i stan för att få skjuts till skolan. Medan vi satt på en trottoarkant märkte vi hur människor log sina största leenden mot oss. Vi fattade inte så mycket då, men jag kan säga att NU GÖR JAG DET! Jag har aldrig lett så mycket på en dag som i Fredags.

Väl framme i skolan var det champagenfrukost, en massa taggade studenter och en massa skrik. Klockan nio vart vi insläppta i skolan för en sista gång. Där bjöds det på en mäktig show från alla lärare, stipendieutdelning och en massa annat. Halv 1 tågade vi mot lennakatten(ångloket som skulle ta oss till stan) Så grymt nervös och taggad man var innan utspringet! Väl framme möttes jag av Leffe, Mamma, Mormor, Morfar, Hanell, Emma, Syster och Pappa! Så glad att se allihopa. Vi grymt mycket fina/roliga saker runt halsen och en massa kramar! Gråten var nära igen. Sen väntade det roligaste! Flaket!  Vi hade världens finaste flak! Som Uffe vår klassföreståndare hade fixat. VI åkte flak i flera timmar, och jag har aldrig varit så glad och lycklig som jag var då! Ville aldrig att det skulle ta slut! :D

Syster min hade väntat i Uppsala alla timmar för att köra hem mig till min mottagning. Den var lyckad och jag fick en masa fina presenter och god mat! Tack alla som förgyllde min student! Den var ovärdelig! Jag kommer sakna RTV3B! Älskar er!

Bilder kommer i nästa inlägg!


Det är min tur nu!

Imorgon tar jag studenten. Det är så surrealistiskt... När jag skriver det känns det som att det berör någon annan, inte mig... Men det är MIN tur nu, på riktigt? Ska jag skratta eller gråta? Båda två av lycka kanske? Det är med blandade känslor jag springer ut imorgon. Jag kommer inte sakna läxorna och stressen, men jag kommer sakna klassen, relationerna, lärarna(vissa), skratten, tjafsen och allt! GUC in my <3! Forever!

Milla och Frida, jag älskar er! Vi kommer inte att skiljas åt! Vi har ju fortfarande inte haft vår vinkväll hos dig än;) Och frida, du fyller ju 19 snart och det ska vi fira!

Vi ses imorgon klockan 8 på Champagnefrukosten alla i klassen! Milla, Frida, Baran, Emma, Ida, Norsken och Alla andra! Tagga!

Richard Scarrys äventyrsvärld

Jag vet anette. Jag e seg på uppdatering. Men det finns viktigare saker här i livet än bloggen... ;) Haha men nu är jag här och tänkte skriva ett helt Awsome inlägg. Blink blink*

Jag sitter i min soffa, gloendes på Rachel Ray, väntar på att Emster ska komma å klipps mitt hår :) Jippi! Sen kan jag ju berätta vad jag hade för mig igår. Dock skulle jag vilja ha de fula bilderna från igår?

Glömde bort bloggen. Men nu är jag iaf klippt och det känns superskönt! Emster å jag har nyss ätit ägg&kaviarmackor, och vi hade tänkt dricka te, så jag koka vatten och hällde i kopparna, med tepåsar och socker i. Sen kollar jag i kylen å så fnns ingen mjök!!!!!!! jag blir tokig!!!!!!! Snopet men sant.....  Nu sitter vi iaf mätta och nästan belåtna och tittar på Richard Scarrys äventyrsvärld! Vilket jävla genialiskt barnprogram! Jag och emma har lärt sig att man ska vara två när man är liten och ska laga mat, hur luftballongen uppfanns och vad en meteorit är! Tänk om barn idag kunde titta på barnprogram som detta istället för jävla pokemon eller nåt! Nu ska jag lära mig mer saker! Bye bye

Mitt huvud är några dagar efter...

Japp. Nu är jag redo att berätta om söndagens bravader. Först låg jag ju självklart i poolen hela dagen men sen på eftermiddagen åkte jag hem till min barndomsvän Emma som fyllde 20. Där bjöds det på underbar mat, en massa vänner och en massa dryck. Vi sat å pimpla vin framåt 12 på natten då Ricky skjutsade hem mig :) Riktigt trevligt var det!

Idag har jag haft fullt upp. Åkte in i regnet till stan för att vara på antagningsintervju hela förmiddagen på skolan jag sökt till. Där fick jag massa svåra uppgifter, men det värsta av allt var själv intervjun. De grillade mig verkligen, 1000 frågar, ingen betänketid, pressade mig på svar och vad man än sa så kändes det som att de blev besvikna... Det var mindre kul, men skönt att det är över iaf.... Tog verkligen på krafterna och jag kände mig verkligen värdelös, hade de inte varit så jävla pushiga hade jag ju kunnat slappna av och det hade förmodligen gått bättre. Jaja nu lägger jag de bakom mig och får se om de ringer innan midsommar och meddelar hur det gått.

Imorgon blir det ingen skola för mig heller... Så jävla tråkigt, sista skoldagen någonsin :( Min älskade, älskade, underbara och fina klass! Speciellt Frida, Milla, Emma, Ida och Baran! Jag kommer verkligen sakna er och alla andra! Men på fredag så röjer vi, oavsett väder och vind! fulla och glada ska vi hoppa och festa på flaket tillsammans! :D Längtar! Juste, köpte en vit liten söt kjol idag som jag ska ha över min klänning som visade sig vara slampigt kort... :) men  nu ser det bra ut! Nu e de DH! Bye bye

FREDAG&LÖRDAG

Hej och förlåt för dålig uppdatering! Jag har inte haft ork eller tid, legat ute i poolen å latat hela dagarna och ute å rännt om kvällarna. Men nu är jag här, nyss hemkommen från en god middag hos mor och innan det arbeta ute på golfbanan.
Myckat har hänt sen jagskrev senast, i Fredags om jag minns rätt. Fredagen tillbringades på Hampus utsrping och studentmottagning i sigtuna. Underbart väder, god mat och trevligt sällskap. I Lördags solade jag hela dagen, sen hade treorna sin årliga Fyllebrännboll. Där var jag tillsammans med Gusten, Carro, Tove och Netto och massa fler. Nyktert och otroligt roligt. tror inte jag skrattat å mycket på länge. Speciellt när vi brottade ner Gurra och han fick tag i mitt godishalsband och trodde det var hans, han slet i det för glatta livet och jag skrattar så mycket så jag kunde inte förklara att det var mitt godis. Så de blev en jäkla dragkamp! ^^ Haha. Ni fattar nog inte ett skit men kul var det iaf.



RSS 2.0