Kaos

Hej alla glada! Här är jag, frussen men nöjd. Mätt och trött.

Skolan idag har varit bra, vi arbetar med våra kortfilmer som ska pitchas imorn :) Spännande..... Gaffatejp? Hmm, maybe. Snart är det greys :) Woho, skulle vilja ha något gott att tugga på under tiden, men, jag ska nog avstå så fet som jag är. Haha, inget godis(inget mer) godis för Manda. En Morot kanske slinker igenom iaf. Finnig å jävlig ärjag, med slitet hår, trasiga händer, torra läppar..

Nu börjar mamma dampa å skrika så jag inte kan sitta kvar här längre.. Har tydligen kläder hängandes på stolen och lösa papper på skrivbordet...

Bye bye

Mörkt och kallt både ute och inne...

Hej kära läsare. Ligger nedkrupen i sången å skriver lite från min telefon, så om det blir felstavat så skyller jag på det. Idag har inte varit min dag om jag säger så, jag har varit på så dåligt humor hela dagen, har kännt att jag kunnat börja gråta, dämpa eller bara resa mig upp och gå därifrån hela dagen. Skitjobbigt, är fortfarande helt kors i huvud å kropp här hemma där jag ligger å fryser. Kanske är vädret, eller livet i allmänhet, allt känns rätt mörkt just nu, och då menar jag både det förstnämnda och det andra. Mörkt, kallt, ensamt och jävligt. Fan vad jag måste kämpa för att halle uppe humöret och överleva denna höst... Men men, lite tankar sådär. Nu är det idol. Hejsvejs

Min nya fina kjol :)

Hade en ny kjol på mig igår, dock fanns det inte en enda bild på den så jag tog en kass inatt när jag kom hem :) Den är från BikBok, av mocka och kostade 500 kr.


En trevlig Lördag :)

Hej!

Igår var en mycket trevlig kväll hemma hos David&Co. Jag och Nett åkte dit tillsammans och väl framma var det några från klassen där, en del dalmasar och lite annat folk. Men ååååh så fint han bodde. Jag var så jävla fascinerad/avundsjuk! Underbart, stort, luftigt, snyggt, mysigt... Ja och massa till! :D När klockan började bli över 1, och festen var i full gång var vi tvungna att dra till tåget. Men man ska ju lämna festen när den är som bäst, för efter det banar det ofta utför. Dock när vi kommit till tuben, och vi ser att den inte går förrän om 10 min!!!!!! Och sista tåget gick om 15..... Stress och Paniiiik! Väl framme på centralen har vi typ 1,5 min tills tåget går. Vi springer verkligen för livet, jag tror att jag ska ramla ihop men jag tvingar mig själv till att kuta hela vägen, och vi hinner med sista tåget på sekunden! Vi slänger oss in igenom dörrarna som är påväg att stängas och verkligen slänger oss ner, ramlar in i vagnen, flåsandes och helt utslagna. Men fan vilken skön känsla att vi hann med!!!! Woho, var hemma runt 3 i min säng inatt, helt okej iaf. Här kommer lite kort från igår :)








Ingen fredagspub för Manda....

Här hemma sitter jag och käkar en morot. Jag är inte bitter, nej nej. Bara lite trött på mitt jävla extrajobb... Jag vill inte sitta här i bålsta, jag vill sitta på fredagspuben och dricka öl med min kära klass... Men det gör jag inte... Nepp, jag rullar tummar och drömmer mig bort, til Tulegatan 41 närmare bestämt...

Men imorgon blir det nog party, Hemma hos David på Bondegatan :) Hoppas på en lyckad kväll då istället. Skolan idag har gått bra, vi har haft våran första Screening på det vi har gjort, våran film var en av de sista. Jag och resten av min grupp var beredda på sågning eller iaf en del kritik. Men det gick rätt bra, lite små anmärkningar men annars var det ok. Det var jag som hade filmat¨så jag var rätt så nervös. Puh.

 Nu ska jag åka iväg till jobbet, sen ikväll får vi se vad som händer. Bye bye

För att jag har ätit vitkål idag. Hihi*

Idolfeber! :P Nja, men kollar på det gör jag iaf. Nu sitter jag mätt och belåten, nyss ätit kålpuddig (och kåldolmar till lunch) Hihi, mamma har köpt hockeypulver! Som jag ska smaska på.

Dagen som sådan har varit bra, vi har jobbat i grupperna, på eftermiddagen satt på Kafé Panorama i kulturhuset och spånade idéer, och idéer hade vi gott om, men kanske inte så mycket energi, hoppas på bättre av det imorgon. Idag har jag även köpt en månadskort, hmm.. det var ju sådär lagom kul.... Jupp.

Snart är det fredag, och då är det helg! :D Jippi! Najs! Oj vad jag flummar. Sorry, vi hörs. Bye bye!

Fan i helvet, jag hatar terminskort

Halloj, ja, nu har det gått ett tag sen sist igen. Men nu är jag här igen. Inte mkt har hänt sen i lördags, förutom att mitt terminskort försvann spårlöst igår, jag hade det på bussen hem, sen var det borta imorse, spårlöst....Fan i helvete alltså.... Men det är ju helt jävla borta, jag förstår inte hur.... Jag har inte tappat det, fast å andra sidan så är och var jag ju så jävla stressad igår och typ alltid så jag minns inte vad jag gör eller varför. Jag stressar så jag typ får minnesluckor i vardagen... Hmm.. Inte bra, nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon är det projketarbete hela dagen, med 4 grabbar :P Grymt.

Godnatti natt!

Födelsedagskalas och indieklubb!

Dålig uppdatering. I know. Har gjort så mycket saker förstår ni, skola skola skola, party party party.

Igår var jag hemma hos söta Hanna i hägerstensåsen på 26 års kalas. Mycket trevligt! Där var även en stor del av min underbara klass och en massa andra trevliga nissar. Vid 12 tiden drog jag, Elias, Emelie och Carro vidare mot indieklubben " Vänner och Bekanta" i hornstull. Skithärlig klubb, skön musik och snygga människor. Dock kände man sig lite malplacerad i sina höga klackar och kortklänning, men vi dansare på ändå! :D Lite bilder säger mer än tusen ord.(Några lånade av fröken Birgersson, www.emeliebodilelisabet.blogg.se)








Det känns tamefan i hela kroppen... Fuck!

Helo. Gissa vem som börjar bli sjuk? Jag! Fan, fan, fan, fan, fan!!!!!!!!!! JAg får inte, jag kan inte missa en enda dag, en enda minut! Denna vecka ska vi lära oss grunderna i Avid, vilket kommer vara vårat viktigaste redskap dessa 2 år. Jag vet att jag kommer bli dålig, känner det i kroppen, har svinont i nacke och axlar, svider i halsen och rinnande ögon. Men jag ska försöka tänka på annat, knarka värktabletter så kanske detta ska gå vägen.... Hmm, jusste.

Kom just hem från jobbet, fan va kallt det börjar bli om kvällarna... Brrrr....

@ Work Idag :)


I´ve taken a ChillPill

Hallojsan! Idag är det chillsöndag, precis som att det var chillördag igår. Ja, fredagen tog ut sin rätt. I fredags var vi ute med klassen och det var verkligen en lyckad kväll, förutom något litet missöde ^^ VI gick först till fredagspuben på Tulegatan där det fanns billig öl och trevligt sällskap. Efter tulegatan gick vi vidare och hamnade tillslut på en uteservering på en italiensk restaurang där det åts lite mat. Efter det vart det ett litet ställe på roslagsgatan som hette Treat där vi hade rätt trevligt. Vi 11 tiden gick vi vidare och hälften av klassen splittrades, min halva gick vidare mot Stureplan och Collage. Riktigt najs ställe faktiskt, och trevligt umgänge här också. Väl inne så stöter jag på Tore (FCZ Tore) Som börjar snacka och vill aldrig sluta, och dum/snäll som jag är vågar jag inte sluta prata med honom, ja, eftersom han är ju lite som han är, jag tyckte nästan lite synd om honom, där han stod själv och alla andra tittade och garvade åt honom. Men tillslut blev jag av med honom och hängde lite med alla andra sköningar. Lite senare på kvällen kom även några från Backstreet Boys dit å festade, på en avskild terass dock men lite coolt var det.



Don´t forget my coffee

Hej igen. Segt mellan uppladdningarna? Jag vet! Jag är inte i bloggform.

Dagen som varit har varit toppen! Vi har haft föreläsning med en utav världens mest framgångsrika tv-producenter. Mr. J Graigory! Han har haft hand om bl.a. Oskarsgalan och Super Bowl. Så jävla inspirerande kille, och han gav mig bara mer jävlar anamma för att lyckas i den här branschen. "Never say NO to you, a thousand people want that chance" Så jävla sant, "Just go for it!" sa han ganska ofta. Skit samma ni som inte var där fattar inte sammanhanget, men han gav mig iaf inspiration till att kämpa.

Idag har vi även filmat en massa bilar till ett litet reportage. Nu startar datorn om snart så jag får publicera. Puss å godnatt!

Ja, jag lever, till fullo dessutom!

Hej. Har ju lagt ner bloggen mer eller mindre. Kändes som att andra saker varit viktigare. Men nu satt jag här och fick ett litet behov av att skriva.... Känns lite konstigt då det var ett tag sen sist.

För er som inte vet har jag ju nu börjat på min nya utbildning. Medieinstitutet, TV-Produktion. Det är toppen, kommer bli supertufft, men jag älskar min klass och tror att allt kommer att gå finemang. Orkar inte skriva så mycket om vad som hänt. Men jag lägger upp några passande bilder, och sen kommer jag förmodligen skriva som att inget har hänt imorgon. SÅ förvänta er ingen synopsis eller så, för det orkar jag inte! Bya bye!

Jobbade lite som prod.ass...




Varit på lite "Hejdå, för vi drar till L.A. party"


Träffat denna pingla



Lärt känna 32 nya, helt underbara människor

Och skrattat en del.



Jobbat på en god väns bröllop.



RSS 2.0