Ett kliv i rätt riktning

Blir ett litet microinlägg från mobilen så ursäkta stavfel och kortfattningen. Jag ville bara få ur mig att jag ska försöka börja om lite med mitt liv.sluta med gamla vanor, försöka vara snällare mot mig själv och göra livet bättre. Riktigt hur detta ska gå till vet jag bara inte ännu... Men det är en början. Jag ska tänka lite mer på mig själv, vad jag vill. Sen vill jag bara skriva till fyra personer som jag tycker väldigt mycket om. Ni vet vilka ni är. Tack för några grymma veckor tillsammans, ni har verkligen fått mig att växa som människa! <3 nu ska jag ligga vaken och stirra upp i det mörka taket ett tag och fundera lite. Kram på er alla!

Äntligen hemma

God natt älsklingar!

Budget. Kramsug. Sömnbrist.

Tjoho! Nu är drama budgeten klar för er som ville veta det. ;) 500 000 skule filmen kostat egentligen. Snart är det utvärderingsmöte med magister Ulf, väntar med spänning att få höra hur vi skött oss under produktionen, hoppas man inte får så mycket skit?

Denna vecka kommer bli tuff... Långa stressiga dagar, och på det så har vi kvällkurs ons och tors direkt efter skolan mellan 17 -  21?!? inte okej.... Fattar inte vad dom tänkt där, vi ska lära oss redigeringsprogrammet Final Cut vilket är jättebra, men att dom klämt in den kursen nu, under påsk, på kvällen... Sen är jag kramsugen också. Men det blir lätt så när man blivit bortskämd hela helgen.... Jusste! Igår gick jag och la mig för dagen halv 8! Haha och försov mig en halvtimme på det. Jag behövde verkligen sova efter denna helg av sömnbrist och för mycket party.

Nu är det sol på balkongen som gäller!


Filmfestivalen!!

Vart så in i helvete lyckad! Fyfan va bra allt var. Allt var näst intill perfekt. Det kom hur mycket folk som helst, vi hade pyntat skolan så jävla fint, allt flöt på, alla verkade ha kul, mina nära och kära var där, det skrattades, minglades, dracks, pussades, kramades, tittades på film! Jag hade svinkul och det var faktiskt över alla mina förväntningar! Jag kan inte beskriva så mycket bättre än så just nu men jag bjuder på bilder från kvällen!









Road(spons)trip

Idag har jag åkt bil nästan hela dagen. Det har varit skitnajs, dunkat musik, sjungit, skrattat, kört lite vilse.

Det var nämligen så att jag och Bea åkte runt för att hämta upp allt vi sått sponsrat till oss inför filmfestivalen på fredag. Först åkte vi till Globen och Lindt choklad för att hämta 600 st små chokladbitar, sen till fryshuset för att hämta de röda mattorna samt avspärrningar, sen åkte vi mot järfälla för att hämta alla dekorationer som vi fått från Partyhörnan, det var ballonger, serpentiner, glitter och en massa annat skoj.

Efter det brummade vi till Veddesta centrum och Ö&B för att handla snacks med mera. Nästa stopp vart älvsjö och AGA Gas där vi hämtade en Heliumtank! :) Allt som allt har jag haft en jätterolig dag med Bea i bilen! Tack Gummsi! För övrigt vill jag tillägga att hon är en utomordentlig chaufför! ;)

Just nu sitter jag u skolan och snaskar naturgodis och dricker en loka päron, mums. Ikväll är det deadline på filmerna och mitt team sitter och svettas framför redigeringarna, jag kan dock inte göra så mycket förutom att heja på. Ska även försöka skriva ihop en tacklista till eftertexterna. Nu har jag inte tid att skriva mer.

Bea i bilen, lysnandes på favoriterna, Backstreet Boys! 


Snart ska här budgeteras.... Eller?

Sitter i skolan och gör ingenting.... Kom hit för att få hjälp med allt pappersarbete, göra budget etc... Vi ska sätta oss snart, jag och några coproducers så att säga :) Tills dess blir det lite facebook och latande. Rätt okej ändå, för krafterna är inte på topp idag. Jag är så orkeslös och tråkig hela tiden. Pratar med Bea i telefon, vi är ansvariga för dekorationen på filmfestivalen som vi ska ha på fredag! Det ska fixas balonger, girlanger, serpentiner, pappersdukar, ljus med mera. Ska åka å hämta den röda mattan på onsdag också. Det ska bli spännande att se vilka ansikten som dyker upp på festivalen, och hur reaktionen på filmerna blir.

Imorgon blir det filmmys i bålsta, hehe. Undrar vilken film man ska HYRA.. Jag blir mobbad i klassen för att jag "hyr" film. Men vadå? Det är ju mysigt, och lagligt också för den delen? Och bättre kvalité? Wtf. liksoom....


PartyParty

Det vart baluns igår! En helkväll, en bra kväll med några favoriter. Först brunnsgatan 1, och Pontus! Där dracks det öl och annat, mycket trevligt sen blev det galet och vi drog vidare ut. Jag, Carolina och Evelina. Mötte upp hennes vänner på stureplan och gick mot Collage där vi spenderade kvällen tills de stängde. Satt inne på V.i.p avdelningen vilket var annorlunda, skönt men en helt annorlunda atmosfär. Det dracks drinkar i mängder, vårt bord var alltid fullt med nya drinkar, det dansades, shakades ass, svettades och skrattades. Som sagt, en annorlunda kväll, med lite annorlunda folk som jag normalt inte skulle "hänga" med, men trevliga var dom!

Blev till att sova i Fittja och åka hem i snöstormen lagom till trerätters födelsedagsmiddag med släkten. Trevligt värre. God mat. God Efterrätt som jag gjort. Det finns lite kvar i kylen. Komsi komsi?!?

Nu blir det Johan Falk, sen sovtime, imorgon blir det skola tidigt. Usch, ska man orka kliva upp ur sängen?

Nu lite fula/galna och random bilder från igår, de få som togs :)






Emelie 25! och ett stort Kläddilemma :S

Ikväll blir det party. Lite i alla fall. Jag har lust att köra all in och dansa, men jag har ingenstans att sova i stan inatt så det blir till att tajma sista pendeln.... Så det blir nog en lugn kväll. Jag ska in och fira söta fröken Birgersson som fyller 25 år idag! GrattisGrattis! Jag har med mig en present till henne, ett stoort och mjukt paket. Tihi! Jag tror att jag ska åka hem till Carolina innan och vara med henne och Eve.

Jag har haft så jävla svårt att hitta kläder till kvällen, svårare än vanligt... Men jag tror att det fick bli detta jag har på mig just nu. Men jag vet inte, Carro skulle köra klänning, vilket jag tror de flesta ska? Kan jag då ha jeans å kavaj? Vad tycker ni? Skriv gärna en kommentar! Kram på er alla, å ha en trevlig lördagskväll!


Middagsmys med Teamet

Hej Hej Hallå Du! Innan du börjar läsa, jag har egentligen inget vettigt att säga, som vanligt. Så! Nu vet du det!

Nu är jag här igen. Mätt och belåten dessutom, för första gången på ett antal veckor :)

Sitter just nu hemma och glor på TV, aptrött. Varit vaken hela natten och sovit endast ett fåtal timmar. Men jag klagar inte! :D Igår var jag hemma hos Carro och vi hade middag och mys med teamet. Blev jättelyckat, god mat och gott sällskap! Love U Guys! Lägger nog upp lite bilder här senare när Carro skickat mig några.
Just nu är jag ensam hemma, husägarna är på baluns, och jag ska hämta de ikväll/inatt... Hmm, får försöka ålla mig vaken på något sätt :S!?! Känner mig oerhört ensam, haha konstigt....


Jag bjuder på en random bild i brist på vettigheter att skriva :)



Korkat

Åh. Jag måste bara berätta hur korkad jag är. Mamma hade köpt hem shampoo till mig. En stor flaska med pump på, men pumpen på den nya hade gått sönder, men som tur var hade jag en gammal likadan som precis tagit slut. Så jag börjar gegga å kladda, skruva av båda pumparna och lägger det på kaklet, shampoo överallt typ, och börjar hinka över det nya shampot i den gamla flaskan, det tar ett tag men efter några minuter kladdar jag på pumpen och känner mig nöjd :)

Sen slår det mig. Varför satte jag bara inte på den hela pumpen på den nya flaskan?!!?!?

Är man blond så är man! :D


I väntan på frukost...

Jag ligger i sängen och väntar på att få äta frukost. Varför jag väntar är för att jag nyss tog en pencillintablett, å de ska man göra minst en timme innan mat för bäst effekt. Men Magen skriker, dock känner jag ingen hunger men om jag inte äter något kommer min kropp att bli riktigt sur på mig. Jag har liksom tappat hungerkänslan, den som är så underbar. När man vaknar och verkligen längtar efter den där frukostmackan och kan känna dess smak, man smiter upp alldeles för tidigt en lördagsmorgon för att få mysäta lite.. Visserligen är njutningen över på några minuter men iaf :)

Men jag bestämde iaf igår vad som är snällt mot magen  och halsen att äta, så det blir lite kaffe, vaniljyogurt med blåbär&hallon samt lite färsk mango. Det blir nog bra.

Dagen som sådan kommer att bestå av städning av rummet, sen bär det av in till stan för att äta middag med min kära grupp, Grupp6! Ingen alkohol för min del men jag funderar på, för enkelhetens skull att sova kvar i stan eftersom jag ska upp tidigt på fredag och gå till skolan. Hmm, vi får se hur det blir.

En försommardag, glad och pigg, påväg in till stan för att shoppa... Haha, känns som det kan dröja ett tag tills man känner den tillfredsställelsen igen?



Lite smörpopp är okej ibland.... Ok?


Vips!

Jag fick för mig att klippa lite. Så jag tog fram ett par gamla, alldeles för slitna ljusa jeans, hplen på knäna var så enorma att det inte var snyggt. Men sen kom jag på att om jag klipper av dom så borde det bli som ett par snygga våriga shorts som jag spanat efter. Och det blev rätt bra ändå :)


Klagomål och febersvammel

Okej. Jag har legat rätt deckad så därför ingen uppdatering.

Jag blev ju så roligt nog sjuk igen. Mongoont i halsen och hög feber, halvt handikappad och allmänt körd. Så nu har jag sen i söndags varit sängliggandes, igår var första dagen jag åt något sen i lördags kväll, fan va ont det gjorde men fan va gott det var. Har gått ner typ 6 kg på kuppen, tackar man för? Eller inte, så fort jag blir frisk går man väl upp allt igen.

MEN! Det bästa var att jag nu har fått pencillin, för att en läkare tillslut bestämde sig för att göra någon sorts test på mig och inte bara rycka på axlarna och slå knacka mig i pannan. På vårdcentralen gjorde sköterskan ett enkelt halsprov som visade att jag hade någon sort bakteriell infektion, det gick att konstatera på 10 min, hur lätt som helst. Så jag hade in princip kunnat varit frisk för 1 vecka sen. Men men, Nu äter jag pencillin och hoppas på att bli bättre, och när jag är det så ska jag fan fira, det kommer vara så skönt. Dessa veckor har varit bland de jobbigaste i mitt liv. Knarkat och överdoserat ipren och alvedon i 14 dagars tid utan mycket framgång, känns inte riktigt bra. Men med antibiotika så måste jag bli bra inom ett par dagar! :)

Jag ska skriva lite mer senare idag, ett lite positivare inlägg jag lovar, men jag var bara tvungen att avreagera mig med en massa klagomål och sörja. Nu ska jag tvinga i mig själv lite vaniljte och städa rummet så mkt jag orkar!

Puss å kram!

Lite emotionellt babbel

Nu är det över. Känns som att allt är över. Men egentligen är det bara dramainspelningen som är över. Sista dagen igår. Dom här veckorna som vi spelat in två grymma kortfilmer, slitigt, svettats, stressat, skrattat, gråtit, kramats, berömt, ätit godis :) Haha blir sittande leendes när jag tänker tillbaka. Det har varit så enormt lärorikt och roligt, jag har växt som människa och kommit 5 personer ännu närmare inpå livet, som kollegor, men mest som vänner. När vi sagt hejdå igår, eller det blev inget skålande i  champagne eller något hurrande för vi var så trötta fysiskt och psykiskt. Så när jag ensam slängde mig i soffan på kvällen slog det mig. Vad tomt det var runt omkring mig, det var tyst, och rätt obehagligt. Haha, jag kände faktiskt för att gråta en skvätt, precis då ringer Carro och beskriver samma känsla och vi gråter/skrattar en stund i telefon! :) Så tokigt det kan bli ibland.

Men ikväll får jag träffa de igen ;) plus så många så möjligt från resten av gänget. "Schlagerfest" hos David! :D Inte för att någon av oss älskar schlager, men för gemenskapen. Haha sk bli trevligt hoppas jag. Nu ska jag iväg och sola lite sen får vi se vad jag hittar på!

Kram kram

Jag funderar på en massa saker...

Jag vill bara krypa ihop och gråta, vara liten och klen. Men det går inte alltid. Jag försöker vara stark och glad, ha lite jävlar anamma och tränga bort allt det dåliga. Men just nu mår jag inte så bra fysiskt, något är inte riktigt rätt, och jag borde se till att gå till farbror doktorn, Igen... Men som sagt, jag lever och är inte dödssjuk, men lite loj och inte riktigt mig själv.

Jag har varit på inspelning idag, det var varm, lärorikt, kul, jobbigt, stressigt. Jag fick köra storgurras skrotbil ;), skära sallad, hämta kaffe, hålla lampor, kolla klaffel, underhålla skådisar... Dock inte sexig mansbringa att smörja in med babyolja idag, men det fick duga iaf ;) haha.... Ja herregud. Duktiga skådisar har vi iaf, speciellt barnen. De är så grymt duktiga, riktiga naturbegåvningar.  Nu ska jag ta en ipren eller fem, vilket förmodligen inte kommer hjälpa, för det har det inte gjort de senaste dagarna, men jag gör ett tappert försök iaf, och sen blir det till att sängliggandes kolla på Desperete Housewives och försöka somna in. Kanske ska ta en sömntablett ? Så jag verkligen somnar.... Får se. Får även se hur jag mår imorn, om jag kan ta mig till inspelning direkt på morgonen eller om jag får läkartid. Jaja funderinga som bara jag kan fundera på.

Kram på er!

Wish me well!

Jag börjar sakta men säkert återgå till verkligheten igen. Smärtan har nu gått från att ligga på en ständig 8:a till en 5:a typ. Rätt skönt. Känner mig bara så dum då jag lämnat min grupp själva på inspelning idag. Inte för att dom inte klarar sig utan mig men iaf, bara att kunna stötta dom. Jag hoppas på att vakna helt pigg och frisk imorgon, kunna studsa upp från sängen, göra frukost, göra sig snygg, åka pendeltåg och dansa runt hela dagen lång på filminspelning! :D Hoppas hoppas.... Jag ska slå en pling till någon i gruppen och se hur allt ligger till. Med lite ipren ska jag väl iaf kunna ta mig upp ur sängen någorlunda snyggt.

Mamma är iväg och ska köpa Hamburgare till mig :) Mumsie, det ska bli gott. Fett men gott... När jag blivit 100% frisk igen är det hårdträning som gäller. Back to buisness, minst 5 pass i veckan, bränna fett, kalorisnålt. Smal smal smal! Det ska jag vara i sommar! Men så blir man sjuk, sunkar ner sig, äter godis och blir allmänt skabbig. Men snart jävlar! Hello Muskler, Goodbye fett! Personlig tränare kanske kan behövas?

Nu ska jag ta det lite easy ett tag till innan jag mammsie kommer med mat! Puss på er! Håll tummarna för att jag blir frisk!


Från sommaren 2005?  Kanske, jag och Emma min kära vän var ute på en rolig promenad och hittade en jättestor hamburgare...Eller nåt.

Jag vill vara frisk, snygg och dansa runt barfota i sommarvärme!

Jag ska väl inte klaga eller gnälla. Har hört att det är extremt osexigt... Hehe. Men fan i helvete va pissigt jag mår!!

Har haft ont och feber i 3 dagar nu, sån fruktansvärd värk i munnen som strålar upp i huvudet och öronen. Åkte in till Enkäpings lasarett igår efter att fått en tid bokad av sjukvårdsupplysningen, när jag väl kommer dit illamående av värken får jag träffa en liten utländsk doktor som jag inte riktigt förstod vad han sa. Han bad mig öppna munnen, knackade mig lite försiktigt i ansiktet och sa att han inte kunde säga nåt. Jag försökte lite hopplöst säga" Det kanske är ett konstigt virus som det alltid är när ni inte vet vad det är?" Då sa han: "Ja, de kan vara" Sen fick jag en räkning på hundra kronor och fick sätta mig i bilen och åka hem. Nätterna är värst....

Jag funderar på om man ska boka en tid hos tandläkaren? Att det kan vara nån inflammation i tänderna eller av visdomständerna som spökar? Dock har jag inte visdomständer som kommit fram ännu. Jag vill bara vakna upp varje morgon och att smäran ska vara borta, men i detta fall verkar det inte som att det kommer bli så. Jag vill ha svar, medicin, vafan som helst. Men jag klagar inte. Eller hur var det nu?

En låt som får mig att tänka på bra dagar, sommar, brunbrända ben, vinberusning, fnitter.... Incubus- Anna Molly


Öl. Aj. Oj.

Tack för igår alla! :) Det blev en öl eller tre, först i skolan sen på en spelning i allhuset breve universitetet. Jag hade kul och fick umgås med underbara människor.

Dagen som sådan har varit mindre bra. När jag nästan var framme i skolan, drickandes på en cola känner jag hur min gom och haös börjar svullna upp rejält, det blir slemmigt och svårt att svälja och andas. Det bränner och sticker i hela munnen, tandköttet tunga och svalj och jag får nästan panik. Efter att försöka blunda och tänka på något annat lägger sig svullnaden något och paniken släpper. Men hua va läskigt det var, så fort jag har druckit eller ätit något idag har jag svullnat upp, fast inte lika mycket. Usch usch.

Imorgon är det fredag, och på måndag börjar vi filma nästa film. Mycket som fortfarande är oklart, såsom location och casting men jag känner på mig att det kommer bli så bra ändå! :D Hoppas att mitt team är lika taggade som jag :)




Sneekypeeky

Helo! Idsg orkar jag rent fysiskt skriva lite här. Det är sant. Jag har varit så slut när jag kommit hem från inspelning tidigae dagar att jag inte ens orkat sätta på datorn. Men nuså. Inspelningen idag skedde i twentyfoursevens stora greenscreen studio. Superkul att vi fick låna den i princip gratis över en dag :) Tack Poppe och Kenta! ^^ Jag lämnar er med lite tjuvtittsbilder från inspelningen. Imorn filmar vi "på ett tak nära dig"... (farsta) Höhö. Gonatt!






RSS 2.0