Gröna Lund värdinnor!

Hej Hej hallå! Vart har ni tagit vägen? Är det ingen som vill veta om nåt om amandas liv? ;)

Nejdå, jag förstår er. Men jag skriver ändå, i brist på annat.  Igår blev det till att jobba på TV4:s stora event på Gröna Lund. Så kl 7 stod vi på grönan, pigga och glada i hågen och redo att ta emot dom 5400 tv4 anställda och deras barn och vänner. Medan vissa satt i den hetsiga registreringen, och några laddade bakom fiskedammen hjälpte jag Mojje som skulle spela på lilla scenen. Allt öppnade klockan 9 och en kvart senare var det i princip fullt på tivolit :) Skitkul var det, och efteråt fick vi åkband, så från kl 12 till typ 20:00 åkte en massa attraktioner så det small om det. Allt som allt, en tuff men awsome dag! TAck alla från klassen och vänner som hjälpte till!


Syskonskaran Isaksson och Kakan! :) Fina tjejer.


Glada Tejer på den fina röda mattan!


Nu blir det hårt jobb med förplanering till studioprogrammet som spelas in nästa vecka! Kram på er!

Mosebacke

Tack alla fina människor för gårdagen! Det var jättetrevligt, trots att solen aldrig riiiiktigt dök fram på mosebacke ;) Men skoj var det iaf, en alldeles lagom kväll som jag så ofta säger. Fast igår var mer lagom med det där lilla extra, det där lilla extra, äkta skrattet, och kramen, och ölen. :) Det blev lite öl i skolan, innan det bar av för ett glas rose hemma hos David och sen Mosebacke, och därefter strand en jättekortis :) Vi firade/sörjde lite igår för att käre Robin Muhr ska gå ut på praktik redan nu... :( Gonna miss him och snart alla i klassen när vi försvinner ut på praktiken. Men! Som vi lovat varandra, vi ska hålla ihop så gott det går! Right klassen?
Nu blir det kaffe! Vad gör ni ikväll?
Kraaam!

Photobyhannah. Nu blir det ööööl!

Måste lägga upp en bild till som jag bara älskar. Har beskurit den lite dock! :)

Just nu sitter jag och dricker ljummen Hof och ska snart bege mig någonstans med klassen. Inte så pepp just nu, men vafan man måste ju ge med sig ibland och göra nåt annat än att bara sitta hemma på fredagskvällarna...


Stressad men nöjd

Precis som rubriken lyder. Det händer mycket, jag har mycket att göra. Men trots det känner jag mig rätt nöjd med mig själv just nu. Jag vet inte om det är för att jag har varit mer fokuserad i skolan och verkligen fått saker gjorde idag, eller om det är den underbart roliga och händelserika kvällen igår, eller om det är ljuset utifrån, eller.... Ja, jag vet inte. Det spirar om mig iaf och kroppen är på G.

Jag ska bara lite snabbt berätta om gårdagen. En god vän till mig, min kära klasskamrat Hanna Hedin är fotograf och jag bad henne fotografera mig för att boosta mitt självförtroende lite och se vad jag klarar av. Och jag säger bara OMG vad duktig hon är och vad kul det var. Alla borde göra det! Så jag tror mycket ligger i det, är fortfarande boostad med energi från gårdagen och nu när jag ser lite av resultatet så blir jag ännu lyckligare. Hon är så begåvad och kommer bli så stor! Gå in på hennes hemsida och kolla på hennes underbara bilder! www.photobyhannah.dinstudio.se

Här är sneakpeek på resultatet! Hon är en gud!





En heroinmissbrukande björn!?!?

Stress stress stress. Multitasking på hög nivå. Ont i magen, kassa rutiner. Har förmodligen 3 jobb i sommar, undrar hur det ska gå. Är det för mycket? Hmm... Vet inte, men pengar är ju alltid bra... Jag vet inte. Imorn blir det skola, intervjua ett "case", en kvinna 50+ som är tillsammans med en ung man ca 28 år. Spännande. Sen blir det barnvakt och på onsdag ska jag bli fotograferad. Nervöst och spännande...

Orkar, inte, skriva, mer, just, nu.... Trött. Som. En. Gammal. Björn. På. Heroin.

GoDnAtT!

Tacka fan för solen

Jag hatar att blogga när jag inte gjort det på ett tag.. Vad ska man skriva? Vad ska man inte skriva??

Men men iaf. Det har varit skola, det har varit sola, det har varit jobb och det har varit lite träning. Och igår vart det vin och dans. Det är mycket i skolan nu kan jag tala om, dokumentärfilmning påhög nivå, men ingen tid egentligen, samtidigt som vi planerar ett helt studioprogram som ska spelas in om ´typ 2 veckor!?!? och vi har ett så enormt pressat schema, så nu gäller det bara att hålla huvudet kallt och inte gå in i väggen...

Fint väder har vi ju haft iaf, vilket underlättar livet rätt mycket. Så underbart. Har legat ute en timme drygt idag och stekt i solen på baksidan. Igår vart det lite festligheter, jag drack rosé och dansade med vänner, och tog taxi hem vid 1 tiden typ :) lagom kul kväll. Idag blir det nog skitlugnt. Vill så gärna unna mig själv en påse godis, men det tycker jag verkligen inte att jag är värd att bli unnad eftersom jag slarvat och tjockat mig denna vecka. Känner mig som en kossa redan liksom.. Jaja.

För att avsluta vill jag bara länka och tipsa om min kompis Glenns mustachkamp blogg! Gå in här och skicka gärna honom ett sms och bidra med 50 kr som går till forskning mot prostatacancer.

En kram när dagen blir till natt...

Det finns stress, sen finns det stress. Och just nu har dom två tagit ut varandra och jag är nollställd. Det är för mkt av allt så jag blir bara trött. Så mycket som ska göras, och med ingen tid för det. Jag vill bara kasta in handduken, vinna på lotto, bli kär, sticka iväg, till bali, kasta min mobil i havet och bara koppla bort livet. Who´s with me?

Men men, inte mkt att göra åt, life is life, och här är jag. In the middle of it.

Nytränad är jag iaf, och träna ska jag göra halv 7 imorn bitti också för att sen bege mig till Tumba och kolla in studion som vi ska filma i vecka 23, sen tillbaka till stan och på praktikmöte på Meter Film & Television, och sedans sitta barnvakt i zinkensdamm halva natten... En lång dag med andra ord, känns som att man skulle behöva en varm kram när den dagen är slut. Men men.

Sov gott på dig! Puss å Kjaaaamis!


Mc knuttar i Tumba! Woop woop!

Hej hej. Ye ye... :) Usch vad tråkigt att börja ett inlägg med: Hej, idag har jag..... Men det tänker jag göra bara för att idag.

Hej bloggen! Idag har jag gått upp tidigt och häckat, ätit min vanliga frulle och druckit mitt kaffe, en bar det av till storstockholm för dokumentärmöte med mina darlings! Sen gick jag på stan med marie, kissnödig som ett jävla as, som vanligt, men jag pallade inte gå på toa... Som vanligt.... Hehe. Just nu sitter jag hemma hos sebbe, som är å tränar för tillfället, sen ska vi till bandhagen å dricka några öl, ja, några öl, för ja ska upp relativt tidigt imorn och åka till tumba för att filma material till dokumentären. Så jag sover hemma hos söta Carro i farsta :) Underlättar rätt hårt med tanke på att vi ändå ska ta bilen därifran allihopa imorn bitti :)

ust nu väntar jag på Mr. Bastian på att han ska träna klart så vi kan dra iväg. Är smått rastlös förstår ni.... Jaja, det blev bara en massa koblaja som vanligt, och jag är stolt över mina ca 10 tappra läsare som läser mina inlägg VARJE dag :) En stor puss på er. Ni får gärna kommentera och tipsa om vad ni vill att jag ska skriva om, några speciela bilder ja ska lägga upp eller något annat roligt. Det är bara skoj, jag vill ha lite inspiration. Om ja ska lägga upp dagens outfit eller något annat roligt.

Puss på er stammisar, Typ Elliot å Emelie? ;) hehe ciao!

Det går uuutför..

Oj, nu har det gått några dagar sen sist igen. Jag har inte gjort så mycket, tror ja?! Kommer typ inte ihåg vad jag gjort, det var nåt med nyhetssändningar, dietfusk, fittja, basket och stress har jag för mig? Hmm...

Idag är jag iaf ledig och ha hunnit med lite shopping och en supersmarrig lunch med bästa Emma i Jakobsberg :) Shoppingen bestod av en blå-vit bikini från H&M och lunchen blev en supergod kycklingsallad på grekiska grillen i jakan. Mys och smask! Just nu har jag jävligt tråkigt, har ätit lite godis.... SÅ jävla dåligt! Och tränat har jag inte gjort sen i söndags, det vill säga att allt går utför, och jag kommer nog aldrig vilja använda min nya bikini i sommar ändå :( Buhu!
Den goda lunchen...


Såhär ser man ut när man använder Basses tröjor...

Söndagsupdate

Seg Söndag. Men det är väl så dom ska vara, sega. Men! Jag har i alla fall hunnit träna, äta och duscha idag! :) Gick faktiskt upp kl 9 och åkte ner och tränade, har kommit på att det är bland det bästa som finns, att träna tidigt på morgonen och sen få kommer hem och äta en efterlängtad frukost. Sen har man hela dagen framför sig, även om den idag bara blev till att sitta av, men ändå. Det är skönt, har jag som sagt kommit på.

Jag har även tagit tag i projektet "att uppdatera musiken på min iphone" idag. Det tar bara en sån jävla tid att synkronisera skiten. Har hållt på å matat sen kl 11.... Suck, och det är ännu inte klart. Men det är verkligen värt det, ett år gammal musik, ni hör nog själva att den förmodligen var rätt utjatad i mina öron.. Hm, jepp! Men nuså blir det lite nytt, eller kanske inte nytt nytt, men nytt för att komma från min iphone och ipod :) Så nu kan jag även dunka min nya musik på min fina julklapp, min grymma Yamaha dockstation och högtalare. Gillas! Så nu kan jag städa och sjunga till nya låtar igen, så blir det genast mycket roligare. Nu har jag verkligen en anledning till att röja på rummet!

Imorgon blir det stressigt som fan, ska vara i skolan kl 8 för att ha nyhetssändning, jag och Tomas är ett reporterteam och ska hitta nyheter och bege oss ut på stan och göra inslag till nyhetssädningen kl 16. Men det blir nog kul. Allt annat med skolan, vilket är väldigt mycket och stressigt orkar jag inte skriva om, det jagar mig hela tiden iaf, stressar mig och ger mig ångest och lite smått panik.... Så det lämnar jag ute härifrån.

Ingenting är det på tv, och klockan är långt ifrån jobtime... What to do???

Att synda straffar sig...

Jag måste bara skriva en liten rolig sak. Ni vet det här med att synden straffar sig själv? eller vafan man nu säger. Jag har ju inte skött min Gi diet dom senaste dagarna på grund av stress och dålig planering. Det har blivit kakor hit, bullar dit, en glass å lite annat. Jag fick ju ågren av dom typ 55 chokladkexen jag tröck i mig häromdan. Men det jag skulle komma till var gårdagen, jag väntade på centralen, hungrig och sötsugen som ett jävla as (som vanligt) och började tänka syndiga tankar, så jag smög i på pressbyrån och funderade en stund, Att vara nyttig, eller att inte vara nyttig.... Det vart det andra alternativet. En dubbeljapp, och i kön bestämde jag mig för en korv med bröd, varför fattar jag inte, dels för att jag inte behövde den och dels för att jag visste att jag hade extremt lite pengar på kortet... Jag chansade och förvarnade killen i kassan om att kolla om jag hade råd innan han gjorde iordning korven. Spänningslystna sekunder innan vi kom fram till att köpet ej medgavs.... "Prova med bara jappen då" säger jag lite generat. Det medgavs... Men som på toppen av ett generat ögonblick hör jag ett skrock bakom mig i kön " Jag kan sponsra dig på korven, höhö!" En gubbe bakom har registrerat min situtation, och konstaterat att tjockisen vill ha sin korv... "Nej tack" säger jag och skyndar mig därifrån med jappen i högsta hugg...

Synden straffar sig, vafan höll jag på med? Jaja, nu blir det ingen mer korv eller japp denna månaden iaf, den saken är ju klar.

Dagen som sådan har bestått av träning och en god jordgubbs och kaffefrulle´ish... Sen har jag inte kommit så mycket längre faktiskt. Men det blir väl till att äta lite lunch och dra till jobbet senare ikväll. Får se om något händer efter det. Vem vet.

Hej sålång!



Take me away from this world


Återfallsknuttar

Hej hej Hallå! Solen skiner, och mitt humör att blivit bättre med morgonen! Imorse var jag nere med Emma på sats och körde Body Pump, så jävla gött!

Just nu sitter vi mitt uppe i research inför vår dokumentär där några bitar börjar passa på plats, vi har nyss kontaktat en MC klubb och deras veterangäng, där vi vill göra ett reportage om "Återfallsknuttar! Så det känns skitkul! Sköna gubbar i skinnställ liksom, vem tackar inte nej till det? ;) 

Nu blir det konservburkslunch! Häre Kuver ;) och makrill i tomatsås! Mummsie!

Baba!

Koffeintisdag!

Det snurrar i min skalle. Rätt rejält, har nog inte vaknat än men manipulerat min hjärna och kropp att jag har det med en jättekopp starkt kaffe som jag hinkade i mig på tåget. Idag blir det multitasking hela dagen lång. Nu är det tv studio möte sen måste vi pararellt med det komma igång med vår dokumentär.... Sen ikväll är det tv fest på imperiet, men innan det måste jag hem och jobba på golfbanan för att sedan skynda tillbaka till stan. Det blir iaf nyktert ikväll, dels för att jag inte har råd med nåt annat och dels för att jag aldrig kommer orka upp till skolan imorn om jag dricker. Även om jag har lust med att både dricka och stanna i sängen hela dagen imorn... Men, jag är inte den som är den minsann!

Min ubergoda frukost! Naturell yogurt, goda färska jordgubbar, walnötter, linfrön och äppelbitar!

Och min jättekopp! Mmmm.


Valborg och lite annat skoj

Heloo! Det har varit fullt upp i missroos liv de senaste dagarna. I torsdags jobbade jag på inspelning hela dagen från 05:30 - 20:00. Kul men jävligt slitigt. Jag hade kristin vid min sida och tillsammans fick vi den rätt galna inspelningen att fungera. Det var brevduvor, spädbarn, småbarn, vattenballonger, heliumballonger, guldkonfetti och massa andra saker. Som sagt det fanns inte mkt tid till vila men det gick bra ändå- Vinjetterna/trailerna som tV4 spelade in är inför kungabröllopet och de kommer bli superfina! De är filmade i 500 bilder med en Phantom HD. Efter denna dag var stockholm bokstavligt talat fullt av guldkonfetti, vi gjorde det bästa vi kunde med lövblåsarna för att städa undan efter oss men det var helt omöjligt...

Sen dagen efter det var det valborg, det firades med delar av klassen och några andra. Vi började på gärdet med fotboll och vin sen började det regna då bar det av till skolan där det spelades ölspelet och festades ganska hårt. Allt som allt så var det en väldigt lyckad kväll! :)

Bilder från trailerinspelning 29/4:

Elisabet Tarras Wahlberg


Lövblåsen som lämnade hela stockholm fullt av guld (konfetti), och jag är medbrottsling...



Bilder från Valborg:

Ett härligt gäng på gärdet där det vart fotboll och dricka,

Sen när det börja regna ockuperade vi skolan och där skulle vi spela ölspelet....


Och Fredrik drog kortet som löd: Ta själv av en medspelare ett klädesplagg... Det slutade såhär:




RSS 2.0