Lördag igen.

Igår vart de en helt okej kväll. Förfest hos Chanel som vanligt sen vart de rilles. Träffade en del roliga människor där. Haha. Kom nyss hem, ätit en massa snabbmakaroner med ketchup. Mumsie! Var nyss å körde pappa å hans västkust/musiker kompis upp till repning. Fick köra fina bilen :) Stooor svart BMW med drag i. Annat än lilla clion ;) fast den e fin den med. Nu ska ja slappa en stund, sen duscha och städa lite här hemma. Funderar på att dra ner till centrum en sväng å köpa något gott kanske? jag vet inte. Får se vad som händer.

Igår var en bra kväll kom jag på. Den fick mig att helt glömma dig. Skönt, nu finns du inte i mina drömmar och tankar längre. Du visade tydligt vad jag betydde för dig och det är jag tacksam över, allt jag ville hela tiden var att du skulle vara ärlig och detta var väl det närmaste du kunde komma. Tack iaf för det, nu behöver jag inte ödsla tid på dej något mer. Haha, vilket jag aldrig skulle gjort förressten.

Ikväll blir det jobb jobb jobb. Mellan 8 och 1 på en spelning här i bålsta. Chaufför för kvällen lär jag ju bli också vilket jag inte har något emot. Imorgon har jag lust att dra till kista å kolla på madagaskar 2. Nån som e på???? :D

Jaja nu ska ja inte plåga er mer. Vi kanske hörs om ett tag. Puss å kram!

Vad hette den andra strumpan? Den ena hette Syster- Yster iaf....

Imorgon e de fredag. Det betyder fika, hyllningstal, kursslut, lång dag, hemma kl 7 (om jag inte får låna bil) och party! Var? Det lär ni veta, var brukar festen vara på fredagar? Den som gissar rätt får en puss!

Just nu lyssnar mandie-moe på på Avenged Sevenfold - Gunslinger. Mkt vacker låt! Mm mmm. Ser förmodligen ut som en idiot, med knallrosa skullcandy på huvudet, sjungandes haha! Klockrent! Å nu kom ytterligare en bra låt! :D Sonic syndicate! Fan de e  härliga tider! Imorgon blir en tung jävla dag. Måste jobba hårt på varenda lektion, ändå fram till halv fucking fem! e inte de lite taskigt? Att låta mig sluta så sent på fredagar? Partyts dag! Jääla skit asså. Tillbakam till hyllningstalet till min kära syster. det går åt hevete.. Men vem fan bryr sig? Inte jag iaf, tror jag? eller? Jaja skit samma. Bye! Här en bild på syster min! Sådesa!

Fyfan va ovärt!

Hej alla trogna missroo fans ;). Nu en ja tillbaka här igen för att skriva massa onödigheter. Gick upp tidigt som fan in morse för att hinna plugga till det prov vi skulle ha på morgonen, konstigt nog är jag nästan i tid till skolan när jag sitter på skolbussen. Ha. Tyckte jag var duktigt som inte sovit en blund på bussen utan pluggat som ett as. Så ringer Frida. Gissa vad hon säger? " Ja, du kan ju åke hem igen" Precis när jag kommit fram till skolan, Tydligen är båda våra lärare hemma med sjuka barn. Vad är oddsen? Jag kom från skolbussen på ena sidan av skolan, knatar till skolan, igenom  den och ut igen. Så jävla surt. Fick vänta en timme på stan för att sedan ta kvart över 10 bussen hem iigen. Jaja, smällar man får ta när man valt att plugga i uppsala. Nu har jag just ätit soppa och druckit färskpressad äppeljuice. Nu e de plugg som gäller. Ska ju hålla mitt fucking tal imorgon, hur nu det kommer gå. Det vete gudarna asså. :P Nu ska här dunkas musik och skrivas tal. Bye!

Vilket kaos

Så sjukligt trött. Idag riskerade jag fan livet, haha nästa iaf för att ta mig till min pisskola. Å när jag kommer dit har lärare inte kommit å kommer inte under resten av lektionen heller, skit jobbigt, så jag, emma å Ida drog till subway å åt! Mums. Sånt måste jag sluta med snart, man blir tjock, det är dyrt och av andra orsaker. :P Sen drog jag hem, i slasket som var på 55:an. Ligger efter en lastbil ett tag som stänker ner min ruta så jag ska sätta på vindrutetorkarna och spruta spolarvätska men upptäcker att den är slut! aaah får panik, måste stanna på nästa busshållsplats å toska av skiten med tröjan för att kunna se någonting. Livsfarligt, som att köra å blunda nästan, sen stannar på på en statiolmack utanför Enköping å tvättar rutorna igen för att se vägen hem. Haha, nu har jag iaf köpt spolarvätska som jag alldeles strax ska gå å fylla på i bilen. Imorgon tar jag bussen till skolan, inte så säkert det heller i detta väder men busschaffisarna hoppas man på har mer vana att köra under dessa omständigheter än vad jag har. Imorgon spelar A laget match, ska förmodligen ner med Jessica å kika :).

Det är en fröjd att kolla in i din mun!

Haha, japp! Så sa tandläkaren till mig idag. Lite roligt tyckte jag. JA, de va bara de ja tänkte säga. Nu ska jag sova tror jag. Natti Natti!

Snart e de helg :)


KvällsFika

Just hemkommen från Cafét där jag och Hanell fikade  å myste lite. Det vat trevligt, men satans vad kallt det var när jag skulle hem. ska förmodligen ta bilen till skolan imorgon om vädret tillåter, har ju fixat så jag kan värma bilen med kupévärmare imorgon bitti. Skönt, eftersom värmen i bilen inte fungerar. haha. Skitkul. Just nu kollar jag på Miami Inc, bästa programmet säger jag bara! Ska göra mig en kopp te nu å bara lata mej. See Ya!

Onödig resväg i snöstormen

Snökaos! Ahh, blir tokig. Fattar inte varför jag åkte till skolan idag, kommer 2 timmar försent på grund av de där jävla bussarna och all snö, sen ska man ju till tandläkaren kl 3 så de e bara att åka hemåt snart, om jag nu kommer hem vill säga.. Fy å usch vad kallt det är. Dum som jag är har jag trasiga byxor och converse på mig idag, det är inte att rekomendera kan jag bara tala om. Skönt iaf, fick skjuta upp min radiosändning till efter jullovet och imorgon är vi lediga från historian vilket betyder en liten sovmorgon :). Ska snart pulsa ut genom snön till bussen, måste när jag kommer hem brumma å borsta tänderna så man är fräsch när man kommer till tandis. Ont i magen har jag, eller är illamående av lunchen tror jag. Vetefan va det var jag åt... Men nu ska jag försöka göra något vettigt av lektionen som är kvar. Hejsvejs!

Fredag Lördag Söndag

Fredag:
Sicken jävla underlig helg det har varit. Här kommer en snabb, eller jag vet inte hur lång updaten kommer att bli, vi får se helt enkelt. Det började i fredags, helgen alltså. Jag och Johanna åkte och hälsade på David på Bålsta byggvaror och skulle snickra ett kaninhus. För våran del vart det inte så mkt snickrande utan mest fnittrande och Craigan gjode jobbet. Han var så duktig och snygg i sina jobbarbrallor ;)! Sedan bar det iväg till en kompis som fyllde 20, jag emma och syrran var det. Vi bjöds på tårta och sen drog vi typ. På kvällen väntade fest hemma hos Hanell som vanligt, vi hade ingen aning om hur allt skulle bli när kvällen började men de e som de brukar. De slutade med chillfest i hanells lägenhet och en annan fest i dörren mitt emot. Mycket trevligt faktiskt ! :) Jag och Carro hade i alla fall kul! Haha.
Lördag:
På lördagen stod mycket på schemat, sov till 13:00 så de blev stressigt. Började med att jag skjutsade Johan och David till systemet och Hanell fick köpa cigg, sen vart det Infra Park och pizza för hela gänget. Mums! När jag och Johanna hade käkat färdigt var det full rulle igen. Lägenheten såg minst sagt ut som  skit, tomburkar och flaskor i mängder, kaninpellets över hela golvet.. Vi fick ihop drygt 10 påsar med burkar och sopor som vi promenerade och slängde. Då vi upptäckte att klockan var halv 7 och vi väntade middagsgäster om en timme vart det stressigt som fan. Till ica igen för att köpa svamp panna, ni vet sån där burk där smaken sitter i locket? ;) Sen hem igen, vi turades om med att laga mat och att göra oss iordning. Sedan kom Emma, Frida och Jessica och middagen var serverad. Vin vart det till maten och jag drack min päroncider eftersom jag ställde upp, eller ja, jag vart chaufför för kvällen. Men de gick bra. Först hade vi trevligt hemma sen gick folket vidare till en kompis som hade hemmafest. Men jag fick inte stanna för att en viss emma vart lite trött och ville hem. Sen tappade en viss person bort sin telefon som det gick ungefär en timme åt att leta efter, jtan framgång dock, sen skulle en viss liten Frida hem till Viby. Klockan hann bli 2 och festen hade förmodligen redan hunnit dö ut, så jag och Jessica var på g att åka hem. Men! Då ringer en viss liten Fredde och säger att han fixar efterfest, Jessica blir jätteglad, jag är väldigt trött men åker dit iaf eftersom Fredrik bor ungefär 20 meter ifrån mitt hus. Medan de få som var där roar sig med att spela Wii och Guitarhero, åker jag å andra sidan på att skjutsa hem ett gäng glada vänner vilket jag såklart gör. Klockan börjar närma sig 4 och jag försöker snällt övertala Jessica att vi ska åka hemåt, hon följer med. Yes! haha, runt halv 5 ligger jag i sängen, trött som ett as men skönt att vara nykter, pigg och någorlunda fräsch inför söndagen.
Söndag:
En ovanligt pigg Emma ringer å väcker mig vid tolvsnåret och säger att pojkarna har hemmamatch klockan 1, så de e bara att pallra sig upp och dra ner till ishallen. en riktigt tråkig match väntade. Bålsta vann mot Gimo med 9 -1. Så vi sket i sista 10 min å drog å åt thaimat istället :). Mums igen. Söndagen börjar nu lida mot sitt slut, slutar med tv och mys fos en kompis. Och nu sitter jag här, mätt, trött så in i helvete å har ångest och ont i bröstet för att skolan börjar imorgon. Tack å hej, nu ska jag sova. Det vart visst en ganska lång helg update. Sorry. Puss!

What you can't have is the thing you want

What you can´t and should not get is what you want. Är det inte alltid lite så? Det omöjliga och dåliga är det man törstar efter? Är  i den situationen igen, även fast jag inte vill. Kan inte sluta tänka på dej. Usch, i tankarna, i drömmarna, tamefan överallt dyker du upp. Varför? För att jag antagligen har problem, med nåt. Vill inte ha det såhär. Varför kan jag inte bara hitta den perfekta och nöja mig med det? Jag nöjer mig aldrig. Aldrig! VArför kan jag inte bara vara nöjd för en gångs skull, vara nöjd med mig själv och min situation? Jag vet varför, för jag är inte som andra. Jag är speciell, knepig och ja. Jag är ju fan Amanda, dotter till Janne Lidström och Cecilia Roo. Varför skulle jag bli normal liksom? Nej det skulle vara konstigt om så var fallet. Nu är det ju inte det och här sitter jag och vill ha dej, really bad. Jobbigt, vill inte, får inte, kan inte. Nej nej nej! Måste sluta tänka, vilket är svårt... Å, nu kom The killers och Mr Brightside i högtalarna, fan. Låtern handlar typ om, MIG? Helt sjukt. Vad är detta? En sten i bröstet trycker, det gör ont, när den trycker... Pulsen från mitt hjärta strålar och gör ont. Hjärnar värker, hjärtat lika så... Alltså, jag mår bra. men jag tänker för mycket, thats it, eller hur? Jo vi säger så... Bye-
,

Sunshine!

Å vad underbart! Bortsett från att jag inte kan göra skolarbeten så är det underbart. Vädret är helt sagolikt! Suttit ute på balkongen å bara njutit och solat! usch va härligt de var! Ska ut snart igen tror jag! Bara sitta där, försöka koppla bort omvärlden och fokusera på det positiva. Vad nu det är. Ska snart ta en bit kladdkaka och tranbärsjuice tror jag :) Mumma! Måste ner till centrum oxå ju... Jaja de löser jag :)

(Såhär härligt hade jag det ute i sooooolen!!!)

Härliga Fredag

Ny dag nya tag. Idag är det plugg som gäller. Idag sa jag även snickra kaninbur och fira en kompis 20 års dag. På kvällen vet jag inte ännu vad som händer, Fredagsölen hos Johan är ju självklar numera men efter det har ingen någon aning om vad som händer. Spännande, den som lever får se. Igår kväll ringde Leffe mig och sa att jag får ha bilen från i eftermiddag till måndag kväll, så skönt! Tack! Kollade nyss ut genom fönstret! Vilket underbart väder, helt fantastikt, måste brygga kaffe göra mackor och ställa mig på balkongen en stund och bara njuta sen tänkte jag promenera ner till centrum å kika runt lite bara för att göra något. Men men, nu e de kaffe, friskt luft och plugg som gäller. Ha en fortsatt trevlig Fredag, det har i alla fall jag tänkt att ha!

Dagen som jag inte tog till mig

Hej Gottfolk :) Ingen inspiration till bloggen för tillfället... Vet inte om det är för sockerkomat jag är i, livet eller jag själv som är problemet... Känner mig låg minst sagt. Orkar inte berätta vad jag gjort idag, igår eller något. Skippar denna dags bloggande och lämnar det till morgondagen istället. Nu ska jag ta en promenad och bara andas, tänka och se framåt. Hejdå

Lever på ruset

Vilken dag. Den har faktiskt varit bra, ovanligt va att fröken Roo är på bra humör? haha. Nu sitter jag med Netto och dunkar underbar musik i högtalarna, med mutad AFV på tv:n. Vi skrattar fortfarande på kicken av kokosbollen och Dammsugaren och Lattarna för någon timme sen. Nett firade tandläkarbesöket med socker! :D. Som när hon låg i tandläkarstolen och de just skulle börja borra. Då säger tandis; " Tänk på något du gillar!" Då skriker jag, dum som jag är; " CHOKLAD" Haha, inte nådigt vilka konstiga blickar jag fick! Haha, men, hon gillar ju de? Vad är problemet? efter det tog vi en sväng förbi ishallen för att skratta åt Cathi och Emster som vinglade runt på isen, det var kul. Livsfarligt men ååå så kul! Nu väntar laxen i kylen, så jag ska steka honom, koka pastan och göra såsen. Vi hörs! Puss puss!

Hylling till, vadå?

Nu sitter jag på min Svenska C lektion, ska skriva ett hyllningstal.... Vafan ska de handla om? Några tips? Läraren sa att jag iaf kommer klara kusren om jag lämnar in de 2 restupgifterna jag har kvar, så de e bara att köra hårt så ska denna kurs gå vägen den med. Idag ska jag förlja med stackars Nett till tandis.. Hon e livrädd och jag ska vara där och hålla henne i handen vilket jag lovat sen länge tillbaka, när jag är där ska ja passa på att fixa tid för undersökning till mig med. Inte för att jag tror att jag har några hål utan för att de tydligen hade försökt fått tag på mig förra veckan utan framgång. Imorgon ska jag få låna Emmas bil till skolan, så skönt :), slippa busshelvetet för en gångs skull. Efter tandläkarbesöket idag ska jag hem å försöka vrålplugga, jag är seriös, jag måste verkligen idag.... Sista chansen nästan. Jaja back to work. Ha´t bra allihopa. Hörs om ett litet tag, då kommer jag fömodligen sitta och gnälla på Morgans lektion. Hejdå!

Inga köttbullar för Manda

Ja! Jag blir lack, igen. Var skithungrig och skulle gå å laga mat. Köttbullar och makaroner skulle det bli. Öppnade frysen för att ta ut köttbullarna, som inte fanns! Pappa sa att de fanns massor med köttbullar, men de gjorde ju tydligen inte. så då tänkte jag steka lax istället eftersom att pastavattnet redan var kokt, men då var ju laxen djupfryst å ja tror inte man kan steka den då, eller? Iaf var ja skithungrig så de slutade med 2 äcklliga gorbys å sallad istället... Så nu kommer ja väl va mätt i typ 1 timme sen bli hungrig lagom till att jag ska sova istället.... Jaja thats life as i know it...

Ge mig en vinterdrog, Jag är kroniskt låg

Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu, jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs
I ditt öga var en storm jag såg
Som sommarsnö
I döda vinkeln ser jag allt du gör

Inget Internet, Var? Jo på Lindegårdsvägen!

Fan va jobbigt. Kom iofs hem kl 2 idag, vilket var grymt skönt, dock var jag genomblöt, kall som ett jävla as och sur men i alla fall. Sätter mig vid datan för att plugga respektive bara surfa runt. Så funkar inte internet. Håller på som fan i timmar, startar om datan startar om Routern osv osv. Men de hjälpte inte... Sen kommer jag på att jag kan gå in på bålsta kabeltv å kolla om de har problem. Då ser jag där på hemsidan, första medelandet: Problem med internetanslutning. Var? Jo, På delar av Lindegårdsvägen, och var bor Amanda? Jo precis på den delen av Lindegårdsvägen, tydligen. Jaja nu fungerar det igen iaf. Skönt det. Men nu ska ja ändå inte sitta kvar vid datan utan städa upp på rummet, diska, tvätta en maskin och laga mat. Sådeså. Men jag hamnar nog här efter det i alla fall. :) Jusste, så najs. Kära syster lånar ut sin bil til mig på Lördag, så skönt. Slipper jag pendla med busshelvetet till skolans öppet hus där jag ska jobba. Så jag får köra dit istället, underbart och jag tjänar nästan på det. Bussen skulle kostat mig iaf minst 80 spänn och till syrran betalar jag en hundring. Jaja, hellre betalar jag än att åka buss på en lördag... Jaja, back to work..

Trött på livet som student

Kul. Jag behöver verkligen en bil alltså. Här sitter jag. Klockan är 9 och jag kom på att vi varken har toapapper eller shampoo kvar hemma, eller en knapp rulle finns det kvar men iaf. Det är nu man ska känna sina grannar och bara kunna gå över och fråga om man fick låna bil. Precis så som att man vill låna socker eller nåt, de är inget konstigt med det ju... Fan asså, att allt ska vara så jobbigt när man studerar. Inte nog med alla STUDIER som faktiskt  hör till, utan att man har noll inkomst what so ever... Har inte tid att ha ett kvällsjobb eftersom man är hemma runt 6 varje kväll.... Usch fy fan.

Vill låna en bil till imorgon.... Blä!


Klockan tickar och mörkret faller

Å här sitter jag. Klockan är 16:00 och jag har inte kommit igång ed pluggandet. Sitter med alla papper,, öppnade dokument och bara stirrar. Jag kan fan inte plugga. Ingenting fungerar, bara tomt i mitt huvud. Blir fan tokig. Usch. Hör klockan ticka som om den vore upphängd i mitt öra, ser mörkret falla bakom mig. Jag är trött, helt slut faktiskt och inget blir bättre av mörker...

Måndagar sucks

Usch, jag mår verkligen piss idag. Nackspärr, hostar och hängig som fan. sov till kl 1 och var lika död iaf. Kvällen igår var trevlig, kollade på film hos en kompis, Fightclub it was :). Lagom trött när jag kom hem, somnade som en klubbad jävla säl. Idag har jag egentligen sjukt mycket att göra. Usch jag vill inte. 1. Historia uppgift, fakta +diskussions del 2. Svenska C- Pathos text + textanalys 3. Planera mitt egna radioprogram 4. Naturkunskapläxa 5. Ja det var typ det viktigaste. Känner att jag måste ta en alvedon eller nåt innan jag ens orkar börja tänka på läxorna. Jaja. Hejdå alla människor. Looks like manda has fullt upp all day lång!

Knasiga kvällar på Rilles

Så var helgen slut. Det har faktiskt varit en helt okej helg. Fredagen var ju sådär, agerade taxi hela kvällen, men de gick ju bra iaf och ja överlevde fredagen. Gårdagen var också spännnande, var  hängig hela dagen, inte alls på humör för att göra någonting men sen ringde solstrålen Johanna och fick mig på bättre humör. det blev en konstig kväll på Rickads, udda människor som var där iaf, jag vart skitarg på bartenderna för att jag betalade 100 spänn för en drink som jag inte får. Sen rätt som de e kommer han ut med 2 såna drinkar som jag hade beställt och ger till 2 andra som inte har betalat för de. En halvtimme tog det innan jag fick min dyra jävla coctail.... så ja skrek lite på honom, sen var det bra igen :).

Shit, imorrse när jag kollade u gen om fönstret snöade det bigtime! Asså vi snackar snöflingor lika stora som händer. Helt otroligt... finderar på vad jag ska göra ikväll, kanske ska kolla på film hos en kompis här i närheten, får se om jag orkar bara. håller ju fan på tt somna. :) Jaja, nu ska ja in i duschen å fräscha upp mig lite om jag orkar. See U!

Bilkåt Segpropp

Herregud vad trött jag är idag, antingen är det vädret eller så e ja bara trött... Fick låna Leffes bil igår kväll! Tack Leifi! :D Agerade taxi glatt hela kvällen igår. Det var kul, ett tag, den vart jag så trött att jag blev röd om kinderna ;). Intressant kväll igår, första gången jag var på Rickards utan att "festa", bara se alla andra dryga sig, gamlingar som slogs å massa grejer, å där stog jag med min Cola å såg allmänt lost ut... Sen vart det upp till dans hemma hos Purjo. David och Johan stog för underhållningen! Vackert pojkar, tack för ett gott skratt! Hehe, ikväll hoppas jag på ännu roligare tider, ska väl ta en powernap snart, duscha och äta något sen ta mig till kära Johanna. Hon har bjudit hit en kompis från Enköping och har lovat henne en tvättäkta bålstakväll, så vi ska försöka fixa det. Till vår hjälp har vi förmodligen David, Purjo, Jenna, Stephanie och diverse andra bålsta luffare ;)inklusive mig dåra. Hoppas att kvällen blir trevlig iaf. Hitills idag har jag brummat runt lite, tog en sväng ner på ica och köpte strumpbyxor, åkte och hälsade på far som slet som ett djur i skolan på öppet hus :), sen ville Netto ha skjuts hem från stationen, så självklart hämtade jag henne, det slutade med att vi tog en sväng till Stäket och sen vart det kaffe på donken. Vadå bilkåt? haha. Men nu har jag fått lämna ifrån mig pärlan till sin riktiga ägare :( snyft*... Promenerade hem i den härliga höstluften och nu sitter jag här. Trött som ett as, ont i magen och huvudet och planerar inför kvällens eventuella händelser. :)  Nu skulle jag vilja ha en ipren, en kall cola och ett varmt bad. Men jag har varken värktablett, läsk av något slag eller ett badkar hemma så det sket sig. Blir väl ett glas vatten, ett tuggummi och en dusch istället. Vinnare hittar alltid lösningar, eller hur e de man säger? ;)  Ha de bra, här får ni en låt som jag iaf tänker lyssna på nu. Hejdå.


Idag är det fredag, Japp, så e de.

Idag är det fredag. Japp. Så e de. Det regnar ute, och jag har ingen bil vilket suger, förmodligen får ja låna syrrans en stund ikväll men de suger iaf... Måste hinna ner till banken idag, fixa massa saker. Fixa nytt maestro kort som är avmagnetiserat, fixa visa kort så ja kan betala på internet och ta ut pengar eftersom kortet som sagt inte fungerar... Drygt... Får jag låna en bill hela kvällen ikväll så drar jag nog till Frida i uppsala å bara myser med henne eftersom hon e helt ensam i sin lilla lägenhet. Skulle vara så trevligt så. Ingen som har en bil att ge mig?  Hehe, inte det nej...

Anyhow, nu ska jag plocka ihop frukosten, hoppa in i duschen och sticka ut i regnet. Vi hörs! Bye!

Helvetes otur

Jäkla skit! Jag cyklade, CYKLADE trots att jag har nyss tagit körkort! ner till centrum för att köpa diverse grejer. Regnade å kallt var det. Så köpte jag det jag skulle köpa, sen i kassan så fungerar inte mitt kort! Åååå så jävla förbannad! Ville ha mitt godis, oboy å salladsdressing! Men fick lämna tillbaka skiten å cykla hem i kylan.. Så jävla lack! Nu står jag å lagar mat, köttbullar å makaroner, så när vattnet har börjat koka, (tror jag) g¨r jag dit å ska hälla i makaronerna så har jag ju självklart satt på fel platta! Så nu luktar köket bränt å jag får inga makaroner än.... Snacka om skit... Men, klararde ju iaf kortet idag så det är ju positivt, men ändå. Kan inte hjälpa att vara förbannad just nu..... Så nu har jag skrivit av mig min frustration, ska göra ett nytt försök på maten nu.. Se ya!

Nu e de bara bilen som fattas...

Japp, fixade lappen idag! Vilket är oerhört skönt, nu innan de blir vinter å så. Som sagt, de e bara bilen som fattas :P... Men i alla fall, nu har jag kortet å kan låna bil om de så behövs, frågade leffe om han ville låna ut sin lilla clio imorgon men han va tvungen att ha den själv :/ förståligt men trist... Slutar halv 5 imorgon och måste vänta till kl 6 innan jag kan åka hem för att det där jävla UL har dragit in typ alla bussar.. Hade jag haft bilen hade jag varit hemma klockan 5 istället för kl 7... Sånt e livet.. Måste hitta ett helgjobb så jag har råd att köpa egen bil en vacker dag :)..

Funderar på om ja ska cykla ner till centrum å köpa lite godis för att jag tycker att jag kan unna mig det såhär idag när jag klarat körkortet.. Men vi får se, det är ju inte så nyttigt direkt...  Jaja, nu ska ja dö vidare här hemma. Ha de bra!

Fuck

Fan, jag börjar bli riktigt sjuk... Jag vill och har verkligen inte tid med att vara sjuk,,, Usch... Ont som fan i huvet, seg, börjar få feber,,, Fan, jag kan inte vara suk nu på grund av många anledningar.. Kan bara inte... Inget bra på tv e de, å godis sugen e ja oxå...  Llivet är verkligen jobbigt nu (jag vet att de är värsta I-landsproblemet) men vafan, låt mig gnälla lite. Jag är ju ändå så bra på det! De kallar mig för Klagus i skolan så. Tror nästan att det är det de kommer skriva på mitt band som alla ska ha på slutskivan... Antingen Klassen Klagus, Klassens Neggo, Klassens Freak, Klassens Tjuriga, Klassen Schitzo? Jag Lovar att det är något av det. Vad får jag om jag har rätt?  haha. Nej nu ska jag knarka lite ipren och kanske värma på nån mat? Eller vad säger ni? Happ, nåt blir det i alla fall. Sköt om er, eller nåt...

Alla pratar om det...

Tänker inte prata om nationella provet jag hadde idag eftersom det är det enda alla pratar om och skriver på bloggen. Så ja struntar i de...

I alla fall, kom hem för en halvtimme sen typ, så skönt! Länge sen man var hemma kl 2. Normallt sett e ja inte hemma före 18:00 liksom. Nu bara sitter jag och fryser (tror jag börjar bli förkyld), dricker en kopp earl grey å kollar tv. Känner mig så liten å ensam faktiskt (vadå tycka synd om sig själv ;) Skulle inte sitta fel med en fet påse godis, en bra film, en stor säng med duntäcke och en kompis att dela detta med :)! blä, u drack ja upp de sista teét, smakade bara honung, fy va sött,. ja ja...Imorgon på naturkunskapen kommer några å ska prata om kösnsjukdomar tror jag, paralelllklassen hade iaf fått se på riktigt snuskigabilder så de höll på att spy sa de.. antar att vi ska göra samma sak... Jaja, det är något jag får utstå då, inte nu... Ska nog vila en stund tror jag så ja orkar se på tv ikväll :P... Vi hörs om ett tag. Puss å kram!

Värdelöst att blogga

Varför sitter jag här å skriver i min jävla blogg när ändå ingen läser den? Helt sjukt.... Men men, vad gör väl det.. Skönt att bara skriva av sig....

Just druckit en stor koppp varm choklad med vispgrädde, onyttigt som fan men fortfarade sjukt gott och värmande i kylan... Funderar på om jag orkar promenera ner till centrum å köpa nåt.. Men jag tror inte jag orkar.... Måste läsa på inför nationella imorgon, och göra iordning mackor och sånt till provet... emma var nyss här en sväng, det var mysigt att prata med henne, vi garvade som fan å bara mös... Länge sen faktiskt, nu skulle hon bege sig av till västerås och pojkvännen Jens :), mysigt! Fett avensjuk på att hon har någon att komma hem till och en famn att omfamnas av... Jag tror jag håller på att bli sjuk vilket inte är kul, vill ju festa i helgen ju.... :/... Emma har varit sjuk, nu e cathi de så de e väl min tur antar jag... Usch då... Jag tror det är vädret som gör mig sjuk...

Trött trött trött -.-

Trött trött trött -.-

Orkar inte gå till 5 idag, fast det behöver jag inte kom jag på eftersom att min arbetskollega Ida är sjuk idag så vi kan inte jobba med projektarbetet :).. Negativt att hon e sjuk men skönt att jag får gå hem tidigare... Imorgon har jag nationella prov i 5 timmar. Palla? Nej.... Måste sätta in pengar från sparkontot för att ha råd att köpa med mig lite matsäck till provet, sen är jag skyldig Awat i cafet i skolan 25 spänn som jag inte har.. Pinsamt? Ja!

Haha, min klasskompis Norsken sitter å tjatar om hans nya blogg fettislove.blogg.se Kolla in den blir han glad :)

Måndagsfunderingar

Jag vill shoppa, festa, vara rik, vara hungrig så jag kan äta någonting gott, ha någon som älskar mig, sällskap...Ja det finns mycket man vill här i världen... Mycket som är möjligt och mycket som  är omöjligt för tillfället.... Sen vill jag få bort dej från huvudet, blir fan tokig, hatar dej, gillar dej, hatar dig igen, nåt e de iaf... Som jag måste lista ut... Du är inte värd att glömma, fast ändå är du det.. Hmm.. Skumt det där...

Jag vill ha en killkompis.. som man kan prata med allt om, kolla på film med, äta mat med... Det kanske låter som att jag vill ha en pojkvän vilket jag inte tackar nej emot men en killkompis skulle vara toppen... Är rätt trött på tjejer just nu, det är så mycket drama....Har fan inte en enda riktig manlig vän :P...

Från det ena till det tredje. Jag har skidabstinens... Fyfan vad jag bara vill köpa nya skidor och åka skidor! Usch...  Men jag vet inte hur det blir i vinter.. Vet inte om jag vill åka upp helt själv till kläppen med mormor och morfar, mamma å leffe.. Inget emot de men man vill ju ha en skidkompis.. Vill så gärna ta med mig Netto upp en vecka i januari, men tror inte att de blir godkänt om jag känner de rätt... "Nej, det blir så krångligt"... Bla bla bla, har hört det förut. Men nu är jag också 18 år och kan ta hand om mig själv. Det de inte fattar är att jag lätt skulle kunna bo där uppe själv, åååå... Jag är inte efterbliven. Om inte annat drar jag upp en weekend till Hanell i Hundfjället! :D  Då ska vi röja! Förhoppningsvis....


23:40, å talet e klart e

haha, nu är det faktiskt klart. Mitt tal till nationella provet imorgon. Japp! Men ingen har sagt att det varken är bra eller presenterbart. Men det skiter jag faktiskt i om ni ursäktar mig. Det blir ju inget MVG om jag säger så, men det är i alla fall ett tal som griper tag någorlunda kring ämnet och som är ca 5 min långt. Hallå, hur mycket mer kan ett godkänt begära? Nej fyfan, nu e ja ganska så trött, å varm, å trött.. Å ja vettefan, ont i fötterna har jag också efter alla promenader jag har gått idag. Har säkert gått några mil i alla fall...Nu ska jag gå och fixa morgondagens frukost, packa morgondagens väska, duscha morgondagens dusch? Ja, göra allt det som jag vanligtvis gör imorgon för att få sova så länge så möjligt. Sov så himla gott på er, för ni är ju antagligen vakna nu bara för att läsa dett inlägg! Eller hur? Ja visste väl det, duktiga idioter e nu minsann. Haha, sarkasm när den är som bäst!

Puss å kram!

Jaha, så var man här igen då

Fuck You. Så nu har jag sagt det. skönt! :)

I alla fall. Nu sitter jag här med det där jävla nationella talet i svenska b. eller egentligen finns det inte än. Har inte ens uppfunnit ämnet till det. fan alltså. Vad livet känns surt ibland.... Ibland`? rätt ofta föruom på fredagarna då festen är i full gång ;).... Nej men seriöst... Varför sitter jag här med ett tomt ark klockan 18:57 på söndagskvällen? Det kan jag faktiskt inte svara på om jag ska vara ärlig... Ska inte sitta här och skriva ett blogginlägg egentligen jag vet? Men vafan, det är ju mycket enklare än att skriva nåt man får betyg på. För här finns inga betyg, inga normer, inga krav. Det är just därför det blir så många meningslösa inlägg... Ändå så har jag runt 25 stycken tappra läsare om dagen, har ni inget bättre för er? ;) Nej skämt å sido.... Nej, tillbaka till att stirra på ett tomt papper.... Nästa gång jag skriver är jag antingen färdig med talet... eller så är jag inte det... Hehe... Så, hejdå så länge... Vänta med spänning på resultatet..

Idag är det söndag, ny dag, nya tag

Japp, söndag it is. Netto fönar sitt hår och svär åt att hon har halva balsamflaskan kvar i håret.. Själv sitter jag med Davids keps på huvudet för 3:e dagen i rad, snacka om kepsfrillan jag har under? Den är fan inte nådig alltså...Snart ska vi ner till bålsta centrum... Köpa foundation tror jag det var, sen drar vi på utflykt för att ta reda på resvägen till nettsons praktikplats i sollentuna... Jag måste plugga, så pluggsakerna får jag ha med mig på tåget... Usch fy blä... Jaja, nu ska vi typ dra.. Vi hörs!

Herregud vilken Lördag...

Asså, lördagen var hur konstig som helst. Som att gud hade lagt en förbannelse över hela dagen. Kom hem från Hanell kl 1 typ. Då var allting okej, kände mig lite konstigt men det var allt. Det hela började när jag skulle cykla ner till farmor. Den luften och synen jag möttes av fick mig att ana ugglor i mossen. Den kalla och friska luften var som bortblåst, istället möttes jag av ett kolsvart tjockt dis, fuktig kall luft. på en gång vart jag seg och snurrig i huvudet. Planer för kvällen då? Jag drog tillbaka till Hanell runt 7, seg som fan. Vi åt på vinan, försökte ringa runt och fixa ihop lite folk... Ingen svarar i telefonen? Ingen! Skumt...  Jag mår illa,håller på att somna, känner mig som en klump cement och det enda ord jag får fram ur munnen är CP... Sen kommer Netto förbi,och det roliga mned det är att hon är precis lika nollställd som jag och påpekar att hon tror att det är något fel med denna lördag... Det slutar med att nettson och jag promenerar tysta till shell, köper daim och chips, får skjuts med frerik eldin hem till mig och tillbaka till netto... Sen runt 1 somnar vi och sen vart det söndag och nu känns allt som vanligt igen.. Sjuk skum lördag alltså...

Älggryta och kladdkaka :)

Jag har nyss tagit ut kladdkakan ur ugnen så de luktar nu väldigt gott i lägenheten, pappsen å ja ska snart ner till farmor och äta älggryta med släkten. Är vrålhungrig så jag hoppas att de blir gott. Om inte annat får jag äta mig mätt på min kladdkaka som jag vet är god! Efter middagen tänkte jag gå upp på ica, köpa med mig någonting gott och cykla till Hanell och hämta lite grejer, mitt smink bland annat. Pratate nyss med netto i telefonen, hon gör mig sällskap till hanell tror jag :). Najs. Nu ska jag plocka in kladdkakan som står på balkongen och svalnar, sen drar jag till farmor och company. Vi hörs senare! Puss

Var är vargen? Där är vargen!

Jävlar vilken trevlig kväll det var igår! Så himla röjigt! Ebba Gold var skitbra, speciellt kul när de sjön låten vargen. Vi har en kompis vars smeknamn är just vargen. Så när det sjöng "Var är vargen?" så löft alla upp vargen i taket å alla skrek: "Där är vargen!" haha bandet trodde alla var tokiga för att de var bra, men vi skrek ju mest för att vargen hette just vargen! haha. Nej men de var riktigt kul igår. Alla hoppade runt framför scenen, puttade på varandra, skrek, sjöng! Fan rikitgt ös, jag tror jag råkade stämpla många med mina höga klackar, men ingen brydde sig, alla va så inne i musiken! tack Hanell för myset innan Rickards! Tack David för lånet av kepsen ;), aa tack för en bra kväll hellt enkelt! Nu ska ja duscha! Bye

Fika It Is!

Yes! Några nappade! Netto, Syrran å emster kommer hit å fikar med mig! Pappa hinner säkert oxå komma hem! Mys! Hoppas de gillar mitt bakverk! Nu har jag dukat fram, lyssar på en gammal goding i högtalarna, Kent - Saker Man Ser. Livet är fan underbart vissa stunder. När man lär sig att tänka framåt, glömma problemen för en sekund och vara optimistiskt! Inte ofta jag är det men just nu är jag iaf inget annat! Pratade med mamma i telefon nyss oxå, de va skönt att bara prata lugnt med henne, inget bråk, vit flagg ! :) Hon var lite sjuk, hoppas hon kryar på sig!

Vi hörs

Tråk leder till Nybryggt kaffe och hallonrulltårta!

japp, alldeles rikitgt. Skulle egentligen bakat kladdkaka, men upptäckte att det inte fanns nån kakao, då tänkte jag göra en sockerkaka, men upptäckte att det inte fanns någon form till det. Så det blev en gammal hederlig rulltårta med hallonsylt. Går så himla snabbt att baka och är faktiskt väldigt gott. Nu har jag bryggt en termos gott kaffe så ska jag bjuda pappsen på fika när han kommer hem :). Nu ska ja hämta kakan som står på balkongen och svalnar, skära upp den sen smaka en bit :). Bye!

Bara för att jag inte har något annat att skriva om

Jusste. Ska berätta lite kort om gårdagen, bara för att jag inte har något bättre för mig :). Kom till skolan, 15 mi försent som vanligt på grund av de där j**** bussarna. Hade naturkunskap där vi pratade om sex, hehe roliga diskussioner uppkom i alla fall i klassrummet och det blev en bra blandning av goda skratt och intressant fakta jag inte hade någon aning om. Vår lärare lärde oss ett roligt ord. Haha, VINBALLE! Haha , det är när killar blir tilfäligt impotenta av för mycket alkohol, vi skrattade gott. Samma när hon pratade om ordet  "onani", om att det förr i tiden ansågs som syndigt och att man fick svarta naglar om man höll på med det. Då kom jag på mig själv sitta och pilla på en finne i ansiktet eller nåt och insag att mina naglar var kolsvarta! Hahah, tror du att vi skrattade åt mig då eller? Haha, Baran sa: Tack för den "trevliga" informationen, och då skarattade alla ännu mer! Haha, ja bjöd iaf alla på ett gott skratt.

På andra lektionen som var arbetsmiljö och säkerhet skulle vi kolla på en film! Jippi tänkte alla, ha. Det var en gammal svensk stumfilm typ och arbete genom tiderna. Fyfan, efter 1 min insåg jag att jag aldrig skulle kunna hålla mig vaken till filmen så jag la mig med huvudet på bordet, täckte hela mig med jackan och, JA, SOMNDADE! Tungt också, jag drömde och allting, sen en timme senare armbågade Frida mig i sidan å sa att filmen var slut. Snacka om att jag var groggy resten av dagen. Aldrig somnat så djupt på en lektion förr.. Efter skolan gick jag, Milla och Frida och fikade på det vanliga stället. Coffehouse by George. Jag drack ett glas vatten och åt världens godaste kladdkaka med grädde, milla en chockladboll å Frida en toscakaka. Mumsigt var det i alla fall, tack flickor för fikasällskapet! Nej, nu MÅSTE jag försöka få klart ett arbete innan jag totalt lessnar ur. Vi hörs ikväll om inte tidigare! :) Bye!

Hanellus å Jag!

Så pepp inför morgondagen! först e de skola som ja inte e så pepp på, men efter skolan e de hem å duscha sen dra till Hanellsen. Vi ska käka pizza, mysa å förfesta inna Rilles! Längtar som fan, hoppas att de blir kul väl på Rickards, tror de kommer bli en salig blandning av människor, gamla som unga. Men jag ska försöka att inte ha så höga förväntningar. Emma å Company skulle käka där innan, en avskedsmiddag för Anton å Robin som drar till Åre i några månader. Dit var i alla fall inte jag och Hanell bjudna! Ha! Men de deppar inte vi för, vi är bäst i alla fall! Så suck on that mother f*****s!

friskt väder, ofräsch mandie

Tog nyss en promenad i kylan, brrr vad kallt det var men riktigt skönt. Helt tyst var det ute, frost, och härligt... Nu blir det varm choklad, sängen, funderingar, ångest, värme och lite tv...  godnatt vettja..

Usch, fy å blä!

Usch, alla skriver på sina nationella muntliga... alla har massor med ideér på vad de ska prata om.. Inte jag.. Jag vill skriva, jag har tid att skriva talet men jag har ju så jäkla svårt att komma på vadfan jag ska prata om, vilken text vilken bild, vilken infallsvinkel.... Ja spyr på skiten snart.... Varför kan jag inte bara vara som Netto å prata om DiLeva? Åååh, jag blir galen på mig själv... Alla säger till mig när det gäller läxor: "Men, det är väl bara att sätta igång och göra det!" Hallå fatta? alla har det inte så lätt för sig, jag är varken min syster eller ett snabbtänkt snille... Jag har höga krav på mig själv som jag inta bara kan sänka sådär även om jag borde det... Men de finns där och gör allt så jäkla svårt! Fan asså. Alllt kommer skita sig tillslut i alla fall...  På toppen av allt ser jag ut som (snor uttrycket från Netto) ett pizzaface! Fyyfan, finnar å skorpor runt hela hakan, så jäkla skarrigt asså, jag kan ju inte sluta pilla och peta heller... usch, vill inte vara pizzaface imorn, ska ju ut med Hanell o Comany då ju.. :( men men, ja e i alla fall van att vara snäppet fulare än alla andra, så de kanske inte blir så jobbigt ändå... Usch, fy å blä!

Tranbärsjuice och Grey´s! = Najs!

Ååå vad jag älskar tranbärsjuice :D!!! Med massa isbitar i! Mumma! Just druckit en stor kopp varm choklad sen direkt efter det ett stort glas jokk bärdryck, känner att jag behöver gå på toa snart faktiskt, hehe vätskedrivande drycker vetni... Jäklar vad klockan går fort, tyckte jag nyss kollade på den, och då var den kvart i 6, nu e den snart 9... Herregud....Ska snart krypa ner i rummet å se på Grey´s hade jag tänkt... Ska skriva klart en jävla fakta grej om Rasbiologi I sverige... Hm.. Jobbigt, Grey´s Anatomy eller Skolarbete? Svårt val..... Haha. Not! 5:an here I come!  Imorgon har jag en rätt skön dag i skolan faktiskt.. Först sexualkunskap sen arbetsmiljö å säkerhet, slutar kl 12:30... Najs, men då e de fan plugg som gäller!

Nej, godnatt foalks!

I have a dream, Not?

Sitter nu på Svenska C och ska försöka hitta ett tal eller en text att analysera... Suck* Orkar inte riktigt. Jaja, idag är det i alla fall Onsdag, det betyder att det bara är 2 dagar kvar till Fredag och då är det helg :). Vad händer då da? Den som lever får väl se antar jag... Sitter och kollar ut genom fönstret, solen skiner och där den gör det har frosten smällt, i skuggpartierna ligger den lilla is skaren ännu kvar. Det är riktigt kallt ute nu, inte många veckor kvar till vintern är här på riktigt. Snart är skolan slut för den här terminen, snart ska jag åka skidor som aldrig förr, umgås med de jag gillar allra mest, (ni vet vilka ni är)... Skulle ju inte sitte fel med en lite vinterlovsflört? :P Hehe, får väl hooka upp med en snygg skidkille i Sälen...

I bakgrunden här i klassrummet ekar Obamas vinsttal, han vann ju tydligen i nattens val. Det var väl ganska förväntat eller? På tal om USA, jag vill tillbaka dit, till Chicago, New York eller LA... Bara sätta mig på ett starbucks med Netto och snacka. Fatta härligt? Bara dra härifrån, till ett land där man känner sig smal och fin, med det godaste, blaskigaste kaffet och flest med Donken... Netto? Kan vi inte dra dit du och jag? United states of America, here we come? Typ.... Eller så kan vi dra ner till café valhall å käka kokosbollar å vaniljlatte... Inte riktig samma grej, men vi kan väl låtsas?

Kollar ut genom fönstret igen.. Ser eleve komma från bussen med händerna i fickorna.. En del kommer skrattandes i grupp, en del trötta och ensamma.... Jag skulle vilja gå samma väg tillbaka nu, till bussen , ensam och åka hem... Men de kan jag inte, måste vara i skolan nu, sista rycket, måste få närvaro, klara mig igenom kurserna... Jaja, nu slutar denna lektion, kommer snart tillbaka till nästa... Vi ses...

3 Gorbys för mycket... Förlåt?

Nntning måste ju va fel med mig? Har just tryckt i mig 3 Gorbys! Fatta tjockt! 3 hela stycke samt sallad.. Fyfan, nu har jag ont i magen, men jäklar vad jag var hungirg alltså... Sen vill jag be om ursäkt till Emma, dampade nyss via sms.. Förlåt för det, känner mig lite konstig för tillfället även om det inte funkar som ursäkt... Men lite av det jag sa var sant, och jag är ledsen för det.... Netto, vad gör du imorgon eftermiddag? Om inget, ring mig ska du följa med mig på ett ärende :)... Jag ber om ursäkt till dej oxå för de gånger jag varit grinig och kaxig, min ursäkt till dej är att jag är som jag är... Det är inte heller en ursäkt men i alla fall... Jaja, smsade till en annan person nyss oxå och frågade hur det var, utan svar.. Hehe, antingen sover han eller så kanske jag måste be hon om ursäkt med... Nejdå, skämt å sido...

Ärlighet vinner i längden

Så trött på att bli satt i det andra rummet. Vill inte vara den ni undviker, ljuger för att slippa. Var ärlig mot mig, ni vet att jag är det emot er. Ååååh fyfan vad lack jag blir. Ska inte fråga om något igen.

CV, löshår & 8 passionsfrukter i magen

Sitter och degar. Fuderar på vad jag ska hålla mitt muntliga anförande i NP i Svenska B om.... Svårt det där att komma på. Sen har jag andra saker att fixa också, men de orkar jag inte tänka på för tillfället. Väntar på at Emster ska ringa när hon är klar med sitt CV, då ska jag förmodligen följa med henne till en frisösalong i Upplands- Väsby där hon ska söka jobb. Men just nu sitter jag och skrive mitt egna CV och personliga brev, eller skriver om i alla fall. Det ska lämnas in till Svenska C imorgon. Usch. Sitter här och äter passionsfrukter och dricker tranbärsjuice :) Mums. Tänker på dej lite då och då, vet inte direkt varför, men så är det i alla fall...
Kan inte heller sluta att tänka på helgen som kommer och dess påhitt. Vad händer? Hanell kanske fixar nåt? ;) Det är hon bra på! Pratade nyss med emma btw, hon skulle inte till salongen ikväll, pch hon han förmodligen inte träffa mig heller... :/... Hon skulle förlånga håret tydligen. Jaja, får väl sitta här på mitt feta arsle ett tag till å dega eftersom alla verkar undvika mig,.. Så kan det va...


Lite ljus i mörkret

I denna extremt deppiga dag, fanns inget ljus what so ever. Min lärare tog nyss ut mig och frågade hur det egentligen var med mig, tyckte jag verkade "lite hängig", vilket han nog har liiite rätt i. I alla fall så är det skönt att veta att någon bryr sig i alla fall. Han säger att när jag är deppig blir typ restan av klassen det oxå, vad han nu menade med det... I alla fall. Jag satt nyss och funderade på hur fasiiken det egentligen blir med min praktik i vår. Men jag fick alldeles precis ett sms av världens bästaste Camilla Filipsson. Hon skrev: Du kan få praktisera hos mig! / Millan! Jippi!! Vart så lycklig, var ju på tv4 förra året med och det var några av de roligaste veckorna i mitt liv och bara tanken att få vistas i samma atmosfär i 9 veckor till får mig att dra lite på munnen mitt i allt kaos. Här är hon tillsammans med Jihde på nån tv4 fest :).  Tack för allt Camilla! Vi ses i vår då jag ska slava för dig!


Hej Trötthet

jesus kristus vad trött jag är. Jag sover när jag sitter, står och går. Ögonlocken väger ungefär 1 kg var känns det som. Längtar till helgen, vilket känns tungt eftersom det bara är måndag idag... Har ingen inspiration till detta inlägg. Ger er en bra låt istället...

Överflödande funderingar

Jag är jag, vill ingen illa, vill vara en vän, som du kan lita på. Jag är jag, ta mig eller kasta bort mig. Inga lögner, inget falskspel, inga lovord, inget snack. Ärlig, udda och energisk, det är jag. Vill bara leva utan komplikationer, vill inte alla det? Jag är jag, är du verkligen du? Ge mig enkelhet, inga konstigheter. Jag är jag, vill inget annat vara.

Det finns inga dåliga människor, bara dåliga val, dåliga erfarenheter. Är man stolt över vad man gjort, var kommer det dåliga in i bilden? Lev livet fullt, ingen ånger. Det finns inga dåliga människor, det är vi själva som bestämmer vad vi ska vara. Erfarenheter gör oss till de vi är. Erfarenheter gör dig till dig, och mig till mig.


Ljuva 90 -tal

Fyfasiken vilken kväll igår. Herregud vad roligt jag hade. Tror inte jag var ensam om det av alla oss som var på Rickards igår. Temat var 90 -tal och i högtalarna hördes Cotton Eye Joe, Britney Spears, Baby Got Back och massa andra godingar man mindes starkt sen barndomen. Vilka breda leenden man såg på dansgolvet igår, alla sjöng med, dansade och hoppade som nostalgiska galningar, svängde runt i armkrok, dans på stolarna, heliumbalonger... Ja oj oj oj vad roligt det var! Underbart att Emma var med å partaja ordentligt, det var ett tag sen ju. Igår var kanske enda gången jag faktiskt var stolt över att vara en riktig nittitalist! :D Haha. Gusten, han och jag var nog de som var mest pepp inför gårdagen, och man kunde se den lyckliga nostalgin speglas i hans ansikte! Haha, likaså i mitt. Nej nu ska jag tråka vidare här hemma, kanske stöda upp lite, tvätta en maskin vittvätt, eller nåt.  Vill ha sällskap, någon som bara vill kolla på en film, prata och mysa ikväll? Behöver det för att glömma bort att jag faktiskt börjar skolan igen imorgon... Vi hörs? Hejsvejs.

RSS 2.0