Pissväder och spöken

Oj vilken dag, å vilket väder! Haft fullt upp hela dagen. Började med att jag åkte ner till centrum kl 10 för att fixa lite saker, senare kom netto och vi fikade på café valhall inna vi drog in i pissvädret till el stockholmo. Netto följde bara med som  moraliskt stöd(slav) medans jag köpte "lite" saker. Donken vart det såklart, lite smink, ett par skor, en topp och lite annat. Sen när vi kom till Bålsta igen snöade det ute. Fy fan säger jag bara vad kallt det var. Just nu sitter jag, har precis ätit lite mat coh bara slöar. Funderar på att hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite snart för att sedan pallra mig ner för att, DISCOBOWLA! :P haha ja de är sant,Amanda ska bowla i kväll. Med Anette, Pulina med bror, Millan med Pojkvän och min syster Anna. Härligt gäng blir vi. Vet inte hur mycket erfarenhet de andra har av just bowlling, hoppas ingen eftersom jag villl vinna! Haha. Efter bowlingen byter jag kompisar och drar med Emstlur, Fridus och Tjackie till Hanell för att roa oss. Emma e nykter ikväll vilket är skönt, hon kör bil och vi slipper chansen till hennes snefylla ;). Puss på dej gumman!

Jusste, idag e de ju typ halloween eller nåt. Hehe

Nu in i duschen! Hej och Ajöken, Alla spöken!  ;)

Halsont, Bowling, Snöstorm?

Aj Min Hals! Jaja skit i den. Iaf. Nu har jag tjatat på Nett, och övertalat henne att följa med mig in till stan en sväng, hin gick med på de när ja sa att ja bjöd på resan och maten ;). Sen har ja även bokat 2 banor för bowling imorgon :P Haha, har bowlat en gång i detta liv, då var jag liten och då hade vi såna där fusk skenor på kanterna så att klotet inte kunde åka ner i rännan. Det ska bli spännande och se hur det går. BTW, vi har en ledig plats för den som vill vara med att lira. 20:30 drar vi igång. Netto, jag, syrran, Paulina och hennes bror. Hör av dig om du villl vara med. Vad som händer efter vet jag ej. Fest kanske? Nej, men nåt skoj hoppas jag. Svull hemma hos mig å Anette kanske? Hyra film? Förslag?

Nu ska jag och min svullna hals borsta tänderna, klä av mig, tvätta bort sminket och krypa ner i sänge och läsa ut en bok. Sov gott. Godnatt!


Dejt v.s. Arbetsförmedlingen? Arbetsförmedlingen lätt!

Ingen dejt vart det, får nöja mig med att sitta med Emster på Arbetsförmedlingen istället... Haha...

Varför känner jag mig så otroligt ignorerad? Helt sjukt, som om jag inte finns. Det är ingen rolig känsla iaf ska ni veta.
Vill så gärna åka till den stora staden idag eller imorn, behöver verkligen det. Har åkt in dit å "shoppat" en gång förr, det var inte så roligt vill jag lova, gör det helst inte igen... Men nu ska jag sluta whina, ska hoppa i lite kläder, försöka få mitt hår att se acceptabelt ut och sen kila iväg i kylan ner till centrum. Hejdå småbarn.

En dejt med mig?

Nån som vill på följa med mig på en liten "dejt" imorn? Vi kan dra till stan och shoppa och äta, vi kan åka skridskor och dricka varm choklad, vi kan sitta på  Café och dricka kaffe och snacka. You Name It. Jag är öppen för förslag :) Hör av er.

XoXo / Missroo

Grym låt. Blinded In Chains - Avenged Sevenfold


Mitt intressanta liv

Här sitter jag idag igen, ensam, patetisk och skabbig. Har precis hängt tvätt, innan det kollade jag på Tropic Thunder, åt en burk Hare Kuvär (vet inte hur de stavas) men gröna bönor typ och drack en kopp Oboy. Har egentligen mycket "viktiga" saker jag skulle behöva ta hand om, men det vet jag inte om jag orkar. Städa rummet, plugga, ringa ett samtal, köpa nya jeans, köpa present till syrran, duscha, fräscha upp mig, klippa mig, slinga håret... Ja fyfasiken. Tror det blir bättre om jag bara sitter här ett tag och funderar vidare på om jag ska orka ta tag i mitt liv. Har msn igång ifall att någon dum jävel skulle få för sig att prata med mig :) Vilket ingen gör, men man kan ju hoppas. Kom på att jag måste ner till banken också och utföra ett ärende, men det får bli imorgon när de har kvällsöppet... Oj oj oj... Jag behöver en dag/kväll på stan tror jag. Med Netto kanske?????

Anyhow, nu ska jag fortsätta med mitt intressanta liv. Bye!

Look at me, I will never be the perfect bride or daughter...

Usch, kommer att tänka på en speciell låt som passar in på hur jag känner mig...

Look at me
I will never pass for a perfect bride
Or a perfect daughter
Can it be
I'm not meant to play this part?

Now I see
That if I were truly to be myself
I would break my family's heart

Who is that girl I see?
Staring straight back at me?
Why is my reflection someone I don't know?
Somehow I cannot hide
Who I am, though I've tried
When will my reflection show
who i am, inside?
When will my reflection show
who I am, inside

Älskade vän, om jag bara kunde få träffa dig nu.


Vad skrattar du åt? Det var inte roligt! Eller ok, det var det faktiskt!

Haha, vad världen e liten alltså. Emma och jag, vi är ju bara för bra. Eller? Ja.. Skit samma. Kom nyss hem från centrum där jag träffade Stephanie, vi tog varsin kaffe på finkan, catchade upp om helgens händelser. Pratade om lilla Bålsta och alla dess rykten. Skitroligt faktiskt, eller jag lite ironiskt allting iaf. Sedan sprang jag på Emma och hennes kära Mormor oxå. Oj oj oj säger jag bara.

Vet ni vad jag önskar? Att allt var som förut. När man var liten, då bekymmer inte fanns.  I alla fall inte som de man har nu. Kom att tänka på detta mitt i allt kaos som livet ställer till med just nu. Igår, under Disneyfilmerna. Det är lite creepy men när man kollar på gamla filmer som man vet låg en nära hjärtat, minnen kommer tillbaka, till och med lukt, smak och känslorna man hade då man var 7 och såg på dessa filmer. Jag kom ihåg hur lätt livet var, hur jag mådde och allt. Blev lite tårögd faktiskt. Känns som att jag blivit stor för snabbt. Kan inte riktigt fatta vad som hände. Varför måste allt vara så mycket krångligare nu? Varför kan det inte vara som för 10 år sedan. för 10 år sen fanns inte den där klumpen i bröstet som konstant finns där nu, igen stress alls, inge skuldkänslor, inget dåligt samvete.

Är rädd att jag sumpat en chans, en vän. Vill inte att det ska vara så. Hoppas att jag har fel för att jag vill inte vara den som får dej att ångra dig, ignorera mig. Vill inte, vill inte vill inte! Hoppas att du förstår, hoppas du fortfarande kan ge mig en chans, jag gillare dej. Vet inte vad det är men du känns så verklig, så ärlig, så lätt fast ändå så mystiskt. Ja du ser, någonting är det som jag inte bara kan släppa sådär på grund av klanterier. Ge mig flera chanser and i´ll prove you´re wrong.

Gamla tiders svull

Varit hemma hos Netto sen i fredags. Haft så mysigt. söndagen ägnades mestadels åt slöerier och måndagen åt svullerier. Duktiga som vi e knatade vi ner till ICA för att inhandla ingredienser till kvällens hetsätning/svull. Häng med nu, Vi köpte:

- 1 påse chips
- 2 påsar dipp
- 1 gräddfil
- 1 gurka
- 1 blomkålshuvud
- 1 påse morötter
- 2 gorbys
- 3 billys
- 1 burk Oboy

Sen svullade vi allt detta till 2 Disneyfilmer. Skönheten och Odjuret och Törnorosa. En helbra Måndag vart det. Som Nett sa, "Såhär borde varje måndag vara".

Nu ska jag sova tror jag, ska bara orka ta mig upp ur min varma säng och gå å borsta tänderna. Godnatt alla människor!

Slutspelsskägg, snefylla och hemmakväll

Gårdagen var tokig. Satt hemma hos Kära Netto och syster, åt godis å myste. sen fick jag för mig att jag skulle ner på Rickards, trota att jag var ensam... Så jag tog mitt pick å pack och sprang ner dit för att kolla läget. Haha, på över 100 meters avstånd ser jag en bekant filur stå och vingla och prata med vakterna.. Han var liiite för överförfriskad för att få komma in, stackarn, så de kan bli. Riktig snefylla asså, hehe. Men iaf, modig och ensam som jag är knatar jag in och möts av typ 100 hockeykillar med slutspelskägg och bärs, kändes som jag var den enda bruden där! Haaha. Jag var där en stund bara för sakens skull se runt ett knata jag hem och sov. Speciell kväll iaf.

Snart ska jag ner till Mormor och Morfar för att möta upp syster, mamma och leffe för att gå ut och äta. Min kära syster fyller 20 den 3:e November och vi ska fira det med M&M innan de åker till Sälen. Hoppas på en trevlig och lugnt kväll ikväll. Fick erbjudandet om att åka in till stan och gå ut men jag tackade nej, behöver en kväl för mig själv i lugn och ro känner jag. Det var länge sen. Har inhandlat mandariner, passionsfrukt och hare kuvär (eller hur f** de nu stavas) så min kväll är iaf räddad. :D Nån som inte heller har planer för kvällen får gärna komma hit å sällskapa med mig, sällskap är ju faktiskt inte helt fel. Vi kanske hörs senare. Ha det så bra så länge. Hejdå!

hysteri i byxan!

jag har ett erkännande till er. jag är amanda, och det är någonting jag kommer förbli! lingon är någonting som är bra för urinvägsinfektion och någonting som alla kan torka enkelt i sitt eget torkskåp. mycket smaskens.
idag har jag bara ätit mandlar och massor, åter massor(!!) av godis. tillfärdat världen.. NOLL. men jag är inte ledsen för det, för Bush har det knepigare just nu.
ett ljus vid min sida och jag börjar bli nostalgisk med all dess musik som strömmar ut från högtalarna. vem blir inte det? snart bär det iallafall ut till rickards och trots alla fram&tillbaka ska jag vara revloutionär och gå själv! hur jäkla stark är inte jag? aah ;)

sevenfold är det ingenting fel på heller. deras video ''little piece of heaven''. videon kunde väl varit lite mer rumsren men låten är uuuuuuuuuuuunderbar!

Hallå? Fredag kväll för f**!

Ingen som ska ut ikväll? Bara för att jag ska de eller? Haha nej men seroöst, jag ahr fått lön, jg e pepp å ja vill ut å träffa människor... Men ingen vill träffa mig? Hallåå jag e festen! Nej men ni som läser detta, vad ska ni göra ikväll?  Om inget, kom till Rickards i Bålsta å parta järnet! Haha.

Hoppas verkligen inte att du sviker mig Hanell!!!!  Då blir jag lite ledsen i ögat :´(

Fyysjuttsingen!

Oj oj oj säger jag bara. Känner mig riktigt konstig. Vet inte om  jag ska skratta eller gråta. Blir att jag mest är likgiltig, apatisk lixom. Rör inte en min, gråter lite ibland, men mestadels bara helt nollställd. Ska bli skönt med höstlov imorn, då kan jag förhoppningsvis tänka på annat än skola å elände i några dagar. Efter lovet kommer det bli riktigt tufft men de orkar jag inte ens tänka på nu...

Ska snart äta lite soppa till middag sen krypa ner å kolla på de 3 senaste avsnitten av Greys Anatomy på datan...

Kan inte sluta tänka på en viss person som finns i mitt huvud hela tiden. Vet inte om det är bra eller dåligt... Hmm, jaja får se vad som händer med denne speciella person som erövrar mina hjärnbalkar, vill inte att det ska försvinna helt, men orkar inte går runt och vara osäker...

Imorn är det nattklubb på Rickards.. Någon som ska dit? Jag vill dit men kul att gå själv liksom? Sitta där själv i ett hörn som ett ensamt jävla miffo? :P haha. Vi får se hur det går med allt, kärleken, livet och allt.

Ärlig, härlig och lite crazy

Haha, va snälla alla är mot mig. Men jag ville oxå att ni skulle vara helt ärliga annars funkar inte min undersöking ;). Jag trodde att ni skulle våga vara lite tuffare än så, ord som bitch, besserwisser, jobbig, kaxig, gnällig skulle komma fram :). Haha ni kanske e lite rädda för vad jag skulle göra mot er om jag sa så? :) haha, de behöver ni inte, ja e sååå snäll så! Men jag gtackar för de fina orden, de värmer att ni tycker att jag är ärlig, härlig, lite crazy å slappnörd? :P Haha netto tyckte även att jag var porrig, vad hon nu menade med de.... Haha...

Jaja, just hemkommen från inspelningen av Fredag hela veckan :). Har inte skrattat så mkt på år och dar tror jag, behövde verkligen skratta och ha kul kände jag. Som en vikt som släpptes från mina axlar. Imorgon är jag kompledig från skolan, så himla underbart och på Fredag är det kort dag! Sen är jag ledig! Usch, det känns som att Amanda går mot ljusare tider trots att årstiden gör motsatsen. På Lördag blir det lite shopping med Emster, måste verkligen köpa ett par nya Jeans alltså. De jag har är urtvättade och får mitt arsle att se ut som jag vet inte vad, stort på fel sätt lixom :P. Sen på Lördag hoppas jag att någon vill föja med på Panschi skväll på Rickards. Bara måste få träffa lite känt folk, prata av mig och ha roligt.

Nu måste jag sova. Är rätt trött om jag ska vara ärlig. Det tar på krafterna att skratta, fast på ett bra sätt. Nu är jag sådär härligt trött ni vet. Inte stressad eller något, vill bara somna in och vakna sent imorn, dricka teh, äta en mysig lång frukost, lyssna på musik... Ja massor. Vi ses imorn era mufflon! :)

Godnatt!

Vem är jag?

Om ni fick beskriva mig med 1 - 3 ord. Vad skulle dessa vara? Snälla kommentera. Detta är för ett speciellt syfte ;).

Trött.

Imorgon e de onsdag, sen e de torsdag sen e de Fredag... Sen e de HÖÖÖÖSTLOV! Fyfan vad jag behöver det! Jag kommer precis från cafeterian där jag somnade på en soffa med jackan över huvudet. Pinsamt, såg ut som värsta lodisen.... Har iofs gjort exakt samma sak förut haha. Har till och med bild på det. MEn seriöst, så extremt trött som jag är nu finns inte. Skolatrött, livstrött, allmänt trött bara. Längtar förhoppningsvis till helgen, hoppas de e fest eller liknande, sen hoppas jag att mitt hår hinner komma tills dess. Imorgon, som jag sagt tidigare är det Sthlm som gäller, klassen ska på UTFLYKT! Ska bli skönt, sen har vår snälla lärare gett oss sovmorgon dagen efter. Ni ser, lite positiva saker?

Just nu sitter mina underbar klasskompisar och terrar mig med laserpenna, moget va? Jag vill dampa men har ingen ork till det, orkar inte höja rösten, skratta, inget. Fyyy. Vill sova, i 100 år helst. Sen vakna helt orörd och må toppen, vara pigg, positiv och vacker. Thats What I Want foaks.

Till Min Älskade Vän

Min underbara och enda sanna vän Anonym. Jag har sett upp till dej sen dagen vi först sågs. Tyckte du va skitcool, stark och självsäker. Det är du, det vet du själv. Du har fått mig på bra humör de dagar allt varit skit, som vi har skrattat, ätit falukorv i mängder, festat och druckit cola ihop. Kommer du ihåg hur kul vi hade på strandfesten i somras? Haha har aldrig haft så roligt tror jag, du får mig att slappna av, att bli glad. Du är min idol, min förebild. Jag vill vara som dej, lika cool, lika tuff lika snygg. Du är min hjälte, hjältar ger inte upp, de kämpar. Om inte annat, kämpa för mig? Kämpa för Busans skull? Vi behöver dig! Jag behöver dig, lilla fina Du, tuffingarnas tuffing, chokladbollarnas drottning, amandas idol, mammas älskling ;), busans solemate.... Du ska bara vet hur mycket du betyder, hur mycket du uppskattas. Även hjältar får problem, hjältar gråter, det är vackert, du är vacker!

Puss på dej så ses vi i helgen, då dricker vi cola, glömmer det jobbiga och bara tokfnissar oss genom dagen/natten! Eller vad säger du?

Puss på dej!

4-2 till Bålsta!

Grymt bra match! Bålsta vann överlägset, eftersom jag satt där ensam kunde jag inte skrika och tjoa som ja hade velat men det gick bra ändå. Nu sitter jag och ser på Miami Ink men sappar lite mellan det och Gossip Girl. Pappa är såå glad ;). Ska sova riktigt tidigt ikväll med tror jag, så jag orkar imorn, sova så jag slipper tänka på alla läxor jag inte gjort, sova bort stressen om det nu går. Nej, nu ska jag hänga tvätten å fixa lite. Vi ses senare, Ok?

XoXo

Måndag, Onsdag, Fredag.

Hej igen! De har faktiskt hänt en del sen vi sågs sist. Som jag sa bor jag nu hos pappa för omväxlingens skull. I fredags var jag på rickards, sen spelade vi Rockband hos en Patrik, sen drog ja på partaj hemma hos Johanna Hanell. Det var skoj, träffade massa folk, gamla som nya. Jag sitter just nu och funderar på hur F** jag ska göra med mitt j**** historiaarbete. Det bara måste vara klart idag, även om jag totalt har kört fast och vet inte vad jag ska skriva om. Sen har jag ett antal uppgifter, mindre som större som ska vara klara INNAN lovet! Usch fyfan.

Jag har lite att se fram emot i alla fall. På måndag sänder jag och två kollegor det efterlängtade radioprogrammet om Futurum. Ska bli både spännande och nervöst. Reportaget från skolan är inte ens halvvägs klart, så på Måndag har jag knappt 2 timmar på mig att sitta med ljudredigeringen och fixa ett helt klart och acceptabelt reportage. Kommer bli knivigt, eftersom jag ovanpå det egentligen är ansvarig för ett Uppsalaprojekt där jag är ansvarig för röstinspelningarna. Ja ja vi får väl se hur det går. För er som bor inom Uppsalas gränser kan höra miggöra bor mig på 98,9 ;). En annan dag att se fram emot är Onsdagen, (bortsett från mitt tal jag ska hålla då) då ska min klass dra till stan och kolla på inspelningen av Fredag hela veckan. Det ska bli så skönt att få komma bort från skolan och bara umgås med klassen, avslappnat och förhoppningsvis ska vi ha kul ihop, det behöver vi verkligen nu såhär innan studenten, gemenskap. Sen ser jag även fram emot Fredag. Då är det ABB hallen och hockey med Emster som gäller. Vik vs. Huddinge. Emma kollar i sin Jensa i buren och jag kollar in matchen. Det ska bli skitkul! Jusste förmodligen får jag långt vackert hår i veckan :D. Jag gillar mitt hår som det är nu men jag känner att jag behöver en förändring, så jag byter ut min frilla som folk förknippat med mig i drygt 2 år nu och satsar på långt. Hoppas på fest till nästa helg, å kanske lite shopping. Netto, om du läser detta! Du kanske kan ge mig din födelsedagspresent i helgen? En dag i stan med dig, fika och mys? Hör av dig! :D Om någon annan har ett roligt förslag till helgen, var inte rädda, slå en pling så e ja kanske på!

Ikväll kanske jag drar ner själv å ser på hockeyn. Bålsta vs. Arboga. Spännande, Arboga är bra har jag hört, men Bålsta också. Men det är den där Letten eller ryssen i laget som är farligt. Sänker de honom så har de matchen i sina händer.

Nu öppnar jag worddokumentet och ger mig på Historian, wish me luck!


Hörs snart!

:)

Nu har min mamma hittat till denna blogg oxå... Men jag ska inte ge upp den för bara hennes skull. Jag ska sluta skriva om henna bara :). Nu ska jag, min fader och lille Tove dra ner till Rilles en sväng å lyssna på ett cover band :) Vi får väl se hur det blir. Kul att träffa Tove igen om inte annat :). Många smilisar jag gör idag va? :) jag är på ovanligt bra humör, förstår inte varför. Grattis igen Norsken!

See you later guys!

Godmorgon

Nu sitter jag hemma hos min pappa, ska snart kila iväg ner till bussen och hinna köpa frukost på Ica. Idag har jag Religionsprov. Får se hur det går Skönt, har ingen svenska C idag så jag slutar klockan 2 :). Ikväll ska jag förmodligen äta middag hemma hos en kompis. Det ser jag fram emot.

Jusste! Idag fyller Andreas "Norsken" Masonen 18 år! Grattis till dig! Hoppas du har det bra i Norge!

Nu ska jag försöka läsa på om shia och sunna muslimer och allt vad det nu är.

Ha´t bra!

XoXo

Fyyy Fasiken, Detta är min undergång. Å lite hockey..

Siter med ett arbete som skulle varit inne i tisdags. Har inte hunnit börja med det förrän idag. Det funkar inte så bra idag heller, kan inte skriva, har inga ideer, tänker på kommande arbeten, arbeten som skulle varit inlämnande men inte är det, lärare som e dumma i huvudet, människor som gör mig irriterad, lilla jag som inte räcker till, kärleken, var är den? Ja, dessa saker och massa fler är förmodligen andledningar till varför det inte går så bra med skolan just nu.,. Presterar typ 20% av min kapacitet för att jag fysiskt och psykiskt inte har orken. Jag får mina kompisar på dåligt humör.. Förlåt tjejer för det... Ni vet hur jag är... Ni vet vilka ni är...

Nu ska jag återigen försöka vara positiv. Ehm.. Låt mig se.. Jusste! Cathi fyller år idag! Det är ju positivt! Grattis för fan! Ska dit å käka daim tårta och hallontårta å kakor åå .. :P smaskigt och skojsigt. Struntar i historian. Det som varit har varit. Nu ska vi blicka framåt. I helgen vart jag erbjuden att dansa på bardisken, iklädd burslesk underkläder (typ, korsett, hispers, lack å läder, ja allt möjligt sånt där dirty) Haha, En kille öppnar en ny klubb i Eskilstuna så några av mina tjejkompisar vart erbjudna att underhålla för kvällen. Jag vet inte om jag vågar dock. Jag är inte så burlesk av mig bara. Fast å andra sidan skylle jag behöva komma ifrån bålsta, och läxor å allt å bara släppa loss. Pröva nåt "outside the box" lixom! Jaja vi får se.

Juste mera positiva saker i höstdeppen. Igår var jag å emster på hockey. Skiiitkul! Det bar av till västerås å ABB Hallen. Vik mötte Björklöven. Emma pojke var duktig i målet. Fyfan vilken bra match, vi var skitnervösa, emma bet av alla naglar som  hon sparat ut. Jag sa till Emma att hon ska försöka få Jens att fixa ihop mig med nån lagkompis, så Emma å ja kan bli Hockeyfruar, gå på alla matcher tillsammans och vara nervösa, åka land och rike runt med våra snuskigt rika och sjukt snygga hockeyproffs :) Skulle inte va så dumt. Fanns nån i Vik som hetter Emil. Han var inte så dum ^^  Igår åkte även jag och emstlur skridskor själva! Kolla in min facebook får ni se själva hur bra vi e! Haha! Vi ramlade iaf inte!

Jaja, back to reality. Mamma e hemma nu, eller om nån minut. VI ska ner å köpa mat tillsammans. Har städat så gott ja kunnat men vet att ja kommer få skäll iaf. Suck*... Nu blir de lite thaimat, sen kommer söta emma å nyklippta frida och hämtar mig.

Bye Bye

Vad jag än gör så blir det fel. Känner mig som Mr.Bean

Usch usch. Idag har det varit ytterligare en knasig dag. Bara så ni vet. Tänker inte beräta om strulet utan ska försöka vara positiv.

Nu sitter jag hemma, 3 timmar för tidigt. Drog nämligen från lektionen för att jag helt enkelt inte kunde vistas i skolan längre. Hellre dö än de. Men men. Åkte hem istället för att gå runt i skolan å va sur på folk. Så jag är helt nöjd med mitt beslut att dra. Har tänkt att försöka börja med ett historiaarbete nu som skulle vara inlämnat igår :P bra va? Sen ikväll ska min älsklning å jag åka till västerås för att kolla på hockey. De ska bli skitkul! Emmas pojke spelar, Jens heter han för er som undrar. Imorgon kommer Morsan hem efter att ha varit borta i 5 dar! Har varit skitnajs men nu är lugnet slut. Får passa på att njuta nu, för ikväll blir det städning och imorn blir det ett helvete. Men men, får väl stå ut vilket jag iofs inte tror jag kommer göra men vi får väl hoppas.

Som rubriken lyder. Jag försöker göra allt, hur jag än gör och vad jag än gör så strular jag bara till det. Kan inte göra någonting rätt hur mycket jag än försöker. Precis som Mr. Bean.

Nu väntar medeltiden på mig. hejdå

Till Norsken:

Du ville att ja skulle skriva om dej. Själklart kan jag göra det. Hoppas du blir glad :). För er som inte vet vem han är kan jag tala om att han heter Andreas Masonen och går i min klass. Rolig kille från Heby, fyller 18 år på fredag så grattis till det. Baran Molla ville inte vara med så jag nämner honom inte vid namn. (Ooops;)

Peace Out!


Bra dag blir dålig.

Kommer till skolan med ovanligt bra humör. Kommer nästan i tid, hunnit köpa kaffe och dansar in i klassrummet. Där möts jag av mina underbara klasskompisar :). Frida sitter och håller på med räkningar och konstaterar att hon kommer att göra av med 15 000 innan denna lektion e slut... Hmm, inte skoj. Milla Jag själv sätter i panik igång med ljudredigering av reportaget vi gjorde i måndags. Ska vara klar å gå ut i sändning om en vecka!!!! Till lunch får vi spyäcklig fiskgratäng med mos, vilket gör mig lite putt... Efter lunch blir det lite dispyter och förvirring. Trodde jag var på bra humör men det svajade lite nu. Möter Theresé i cafet som säger att ja måte fixa en annan ljudinspelning till ett projekt trots att hon vet att det inte var mitt ansvarområde idag, det var hennes. Jag säger bara som det är att jag inte har tid och att hon  får lösa det. Fick inga glada miner för det. Men jag var bara rakt på sak. Take it or leave it, that´s me. Sen hände rsamma sak igen, Firda strejkar och lägger armarna i kors och vill inte spela en sak trots att alla ska det. Jag säger åt henne att det bara är att knata sig och göra det sen är det klart och då gör hon det. Förstår om hon blev sur på mig, det skulle jag också blivit. Förlåt Frida, du vet att jag älskar mig och du vet hur jag är. Speciellt när ja e stressad. Puss på dej!

Tillbaka till redigeringen... Bye Bye.

Nageltrång, hjärtklappning och omstart

Ligger i sängen. Dödstrött, rusande puls och nageltrång. Jobbat idag med. Fick jobba med en kille som heter Josuf,typ 40 bast. skitrolig, berättade snuskiga/roliga historier hela tiden. Men mot eftermiddagens slut var jag så trött att ja int enes orkade göra ett försök till att le åt hans berättande. På tal om nageltrång, som jag har i höger lång finger, svinont, kan inte skriva med fingret ens. Var var jag? Jusste, på tal om nageltrång så körde Josuf upp telefonen i mitt ansikte å sa kolla! Där på bilden var hans stortå, efter en misslyckad nageltrångsoperation. Den såg ut som... Ja vet inte hur jag ska beskriva den, som en tomat som har kommit till ett långt gånget stadium av ruttnelse... Inte fräscht alls... Men men. Har fett med träningsverk i mina ben efter allt springande på lagret, eller allt sparkandes på sparkcykeln. Skulle kollat på hockeyn idag men missade matchen för att vi var sena från jobbet. Bålsta förlorade iaf med 1-4 så de gjorde inget att ja missade.


Imorn e de skola. Ligger efter med läxor, vet att jag har mycket att göra på lektionerna. Mitt rum e stökigt, och blir bara stökigare för varje minut. Mitt liv e kaos, vet inte hur jag ska ändra på det. Vill inte leva det liv jag lever, vill inte vara den jag är. Vill stå i en annan människas skor, andas en annan persons luft, se en annan människas vy. Jag vill inte vara freaket/dampungen/nobody amanda längre. Vill starta om på nytt, börja om från början, tillbaka på ruta ett. Vill omvärlden, min närmaste krets ge mig en ny chans. En chans att ändra på min begynnelse, jag vill födas på nytt.

Ni som läser min blogg. Hur ser ni på mig? Vad är våran relation till varandra? Har vi ens någon? Jag vill vet vad ni tycker om mig. Ni ska hjälpa mig att se på mig själv från ett annat perspektiv. Hjälpa mig att fixa MIG. Tack på förhand.

ses!


Oändlig inventering och sparkcykelrejs.

Jobbat idag från 08:00 till 17:00. På Emmas mammas jobb. Det var inventering, riktigt slavgöra specielt när det man ska inventera finns i ett lager som är lika stort som bålsta typ. Jag skojar inte när jag säger att jag öpnat och räknat kläder i över 1000 kartonger... Slitsamt men tjänar i alla fall 180 kr/timmen. Så ska inte klaga. Nu sitter jag hemma i mitt rum, i min mysiga fåtölj till och med för att plugga. Eller det är syftet i alla fall. Om det går vill säga. Är helt slut efter veckans partande, prov, läxor, och tristess. Fyfan, och ingen vila i helgen heller. Jobb imorn med. Nästa vecka kommer att bli ännu psykiskt och fysiskt intensiv. Har ingen som stöttar mig så får lita på den självständiga mandan i mig. Hon finns där nånstans långt inne. Hon kan få mig att slappna av, koppla bort och känna hoppet. Får se hur länge till hon ställer upp som reserv. Tanken är snart slut. Vad händer då? Motorstopp? Vill inte tänka på framtiden eftersom den ändå inte ser så ljus ut.

Nu ska jag försöka komma igång med ett Historiaarbete... Föressten e ja typpank just nu. Men ja får skylla mig själv....

Hörs snart!

Outsider söker kärleken?

Nyss hemkommen från hockeymatch :D! Skit kul faktiskt! Bålstas B- lag mot SK Iron. Bålsta loosa med 2-8. Men de va grymt kul iaf. Jag har alltid velat börja spela hockey, tycker det verkar så sjukt roligt, tror ja skulle kunna bli grym. Synd att man aldrig förverkligar sina drömmar.... Nu e de ju försent... Jaja anyhow. I helgen skulle jag behöva plugga mett med mycket skiiit! Historia, religion, berättarteknik, svenska C, Historia igen, ljudmedier, mediekommunikation, eeehh, svenska B...,Å massa annat. Jag förstår inte hur lärare tänker. Tror de att vi är omänskliga eller? Ger oss så sjukt mycket att göra hemma, men i skolan på lektionerna gör man inte ett skit. Jag orkar inte tänka på skolan nu, jag blir bara mer deprimerad än vad jag redan är. Orkar inte med så mycket alls just nu.
Imorn ska jag upp 6 för att jobba, kommer hem 18:00,,, samma sak på söndag. Så mina pluggtimmar får väl bli på natten, eller inte? skolan kan dra åt helvete. Vill skita i allt just nu, jag vill bli förälskad, vinna på lotto och flytta härifrån. Det är vad jag vill just nu. Men det ser inte så ljust ut på den fronten. Ingen är/kommer bli kär i konstiga mig, jag köper inga lotter, jag har inte råd att flytta. Sen vill jag tatuera mig oxå. Men de e en annan femma. Känner att detta inlägg blir ganska random, men skit samma hur många kommer att läsa det då? Ingen. Ha!
Ehm... Vad kan ja berätta för er mer, hmm... Jusste kollade på hockey idag. fan va heta hockeykillar är. Asså, de e inte min typ av killar egentligen. Jag är ju svag för de rock killar, men det är något speciellt med hockeypojkar. Jag vet inte vad det är, men något iaf. Men de är väl paxade allihopa iaf fall...

Trots att jag är världens snällaste och roligaste(; människa känner ja mig som en outcast i min kompiskrets. jag känner några, eller tror jag gör iaf fall. De andra känner alla, kramas och så. Mig tittar de inte ens på, de bryr sig inte ens om att fråga om mitt namn... Det får mig att fundera. Jag är social, jag är snäll å ganska rolig. Är det för hur jag ser ut undrar jag är det därför de tar avstånd? Yeye, wathever. Jag får flytta från Bålsta, börja om på nytt för här kommer jag aldrig bli en i gänget.... Vet inte ens om jag vill det.

Nu ska ja inte plåga er något mer. Ska försöka sova nu, inte tänka på mitt tråkiga liv. Bara sova. Så godnatt

Dans på höga höjder och bakfylleprov

Igår var jag, Milla, Frida och Alex ute. Milla fyllde 18 i tisdags så hon kunde inte berga sig. så en supertaggad Millrill och 3 mindre taggade bestämde sig för att  på Onsdag smäller det. Men de blev superduperkul! Jag ska berätta i korta drag om kvällen. Så håll i er, detta kommer gå fort....

Hem från skolan 14:30. Kom in i  Millas junderbara lägenhet, träffade lilla Cleo, åkte till Enköping 16:42 kom hem från Enköping 19:30. Cykla hem till Milla, turboduscha, slängde i oss sallad, tog cykeln för att rejsa till Frida kl 21:00. Bråttom! Kort kjol+lårhöga stövlar= ingen bra kombination. Inte bara att ja blev svettig innan vi kom fram så såg jag ut som en billig hora där jag cykla, med en kjol som åkte upp å visade hela heligheten och lårhöga skinnstövlar på benen kunde vår cykeltur tolkats på mmånga olika sätt. anyhow. Hemma hos Frida bokstavligt talat kastade ja på mig smink och hällde i mig vin. De andra var redan skit taggade. Tihi* Full Frida+ Magont + balkong på 5;e våningen= bad and slimy combination! Haha love you gumman! Sen vart de people. Cosmopolitan, dansa, frisk luft, dansa. Föressten, när vi kom dit var det så assugig musik. Så jag gick upp till DJ:n å sa till. Haha! Önskade att han skulle spela dancehall istället för jävla 90 - tals RnB. Så vips kom låtar som Lady Gaga, Radar, Infinity! Grymt! Eh, de var en skitkul kväll! Tacl för det. Vid halv 2 tiden stapplade ja å milla oss hem å somna runt halv 3. Kl 7 morgonen därpå gick vi upp. Haha milla var packad när hon vaknade och om 1 timme skulle vi skriva prov! Hah klockrent! Vin+tequila+lite sömn= flumprov och åtlöje i klassrummet! :P


Nu sitter jag hemma ensam å glor på MTV... Proppmätt, äcklad, pizzaface, fet, sa jag ensam,?  stressad, aptrött... Har tusen läxor som ska vara klara allt för tidigt. kommer aldrig hinna eller orka. Nån som vill hjälpa mig att plugga eller hålla mig sällskap? :)

Nepp, nu e de tv sen sängen.

Baj Baj.


I en annan del av Bålsta

Där ligger Futurum. Mitt gamla fängelse även känt som en skola. Där var jag idag tillsamans med mina kollegor, Ida-Mari och Emma. Vi gjorde reportage. Träffade på en del gamla lärare, de sa att ja blivit större... Vad de nu menade med det...  Det positiva med dagens arbete var att jag fick träffa min underbara pappa. Han är så himla snäll, och stressad var han som vanligt. Äskar verkligen min kära far. För er som vill veta när Futurum programmet sänds så är det den 20/10 kl 12:30-13:00. Jag skulle inte lyssna om jag var er, förmodligen ett skittrist program.

Woho, idag åkte morsan å jobbade! Kommer hem imorn kväll. Hon har fan varit ledig hela veckanm fyfan va tufft de har varit. Nu får vi båda lite semester från varandra. Jag älskar min mor också, de kommer bara inte fram så ofta. Men alltså, hon är extremt pedant och sedan adhd eller nåt på det. Det är ingen rolig kombination. Igår fick jag vråldimoen på syrran oxå. Hon snodde mitt nya linne och lämnade inte tillbaka det utan tog det med sig till Katrineholm. ÅÅÅÅ!! Jävla idiotunge! Men men, ibland är hon bra att ha. så ja antar att ja älskar henne oxå.


I'm Back!

Kortfattat första inlägg eftersom jag är lite krasslig efter det långa blogguppehållet.

- Ny blogg, nytt utseende, nytt namn, ny handling

- Om: Mitt liv, min speciella mor, mitt knäppa humör, mina underbara vänner m.m

Idag: Vaknade 12;23. Gick upp, gjorde te, pratade med mor om gårdagen helt utan tjafs faktiskt. Gick in på toa, klämde några finnar från gårdagens onyttigheter, mamma tjatade om att jag skulle städa rummet. Gick ner på rummet, satte mig i fåtöljen och pluggade lite. Sen vart det kista och bio. Grinig/stressad/dampig morsa i baksätet, cool Leffe i passagerarsätet, och trötta jag framför ratten. Mamma Mia på bioduken, töntig feelgoodfilm som fördrev tiden okej i alla fall. Hemfärd. Datorn, bloggfix och sängen där jag ligger nu. Nu är jag trött, detta första inlägg tog på krafterna eftersom bloggkonditionen inte är tipptopp.

Sov gott.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0