Nu drar jag!

Hej Hej. Här sitter jag, klockan är 2, halv sex åker jag till nynäshamn och gotlandsbåten. :) Ska väl inte sitta här så länge till, visst jag har tid på mig men om jag känner mig själv så kommer jag få sjukt stressigt hur jag än bär mig åt.. :P Är fortfarande rätt nervig inför allt, hur allt ska gå där borta, om jag klarar jobbet lika bra som syster min :)

Jaja, nu blir det duschen sen mera fix. Sen är det Adios Amigos, kan bli lite bloggande från mobilen, men inte mycket annat socialt nätverkande finns nog att få tag på därnere, så jag kommer nog ha lite smått msn abstinens :P Nu drar jag. Ha det underbart allihopa! Kommer sakna mina vänner! Puss o Kram!


Packa packelipack pack! :)

Hey Guys! Ligger i min säng, är så jävla trött! skut i både kropp och knopp. Men knoppa får jag inte göra än på ett tag. Ska packa klart min stora väska inför resan imorn. För er som inte vet åker jag till Gotland för att jobba imorgon och är borta i nästan en månad. Ska jobba på Gannarve Gård som ligger i Klintehamn, 30 min utanför Visby. Där ska jag agera ridlärare, lägerledare, rida in hästar... Osv osv. Ja allt möjligt. Jag ser fram emot att åka samtidigt som jag är nervös och inte vill åka iväg. Men jag tror att allt  blir bra när jag väl kommit dit, lärt känna alla och ställt in mig på den nya vardagen.

Oj oj. Glömde bort att posta detta inlägg. Nu är klockan snart halv 1. Jag har fixat med all packning inför imorgon. För er som inte vet så åker jag till Gotland då för att jobba på en hästgård i 4 veckor. Ska bli både kul´men det är med lite vemod jag åker. Syster min är där nere just nu och jobbar och jag ska ner och lösa av henne. Så när jag kommer åker hon hem i princip.. Men men, efter någr dagars installation till det nya livet tror jag att det kommer att gå bra. Nu ska jag fixa lite mer så skriver jag innan jag dra imorn. Bye bye


Min Nya Rosa Kärlek :)


Att fylla 19 var inte så farligt ändå...

Jag har haft en helt okej födelsedag, över förväntan i alla fall. Blev väckt av sjönsång imorse, fick mina favorit Bed Head produkter, 1000 presentkort på favoritaffären Zara :) Men den bästa presenten var Kameran jag fick! Det är den finaste, bästa, snyggaste och coolaste kameran jag sett. ;) Söt e den iaf! Jag blev så lycklig!



Sen fick jag lite annat smått och gott, pengar och lite så! Tack alla för gratulationerna! Det gjorde min dag!

19 år idag, ett år närmare 20! Wohoo!

Liten börjar bli stor :)



Det knakar och knäpper i min hals :S

Goddagens my friend! Håller för tillfället på att städa mitt  rum. Ska åka ner å köpa lite grejer till min marängtårta jag tänkte göra imorn. Sov som en liten prinsessa inatt, och kkänner mig riktigt utvilad idag :) Skönt. Jag börjar bli lite nervös inför Gotland på Onsdag... :S Pratade med syrran nyss som är där nere och tar hand om alla hästar och ridlägerbarn, hon är så duktig, hon kan allt och är så självsäker, undrar hur jag ska klara av det.... Jaja, det får jag väl bara vänta å se antar jag....  Btw, har jag sagt att det knakar i min hals när jag sväljer. Igår var det som en stor seg knöl som gjorde det sådär lagom obehagligt att svälja, imorse vaknade jag typ av ljudet av ett högt knakande/knäppande i strupen när jag svalde, känne som att en halskota typ vänt sig inåt .. :S skitscary..

Ikväll har jag verkligen lust att göra någonting. Dricka vin, umgås med vänner eller i princip vad som helst men det ser inte ut att hända så mycket är jag rädd.. Jaja, får väl se vad som händer.., Nu ska jag städa vidare. Bye bye

Ice Age 3 i 3D och girltime

Hej Du! Nu är jag hemma efter en minst sagt fartfylld dag. Jag är helt slut i hela kroppen och knoppen. Kom nyss hem från stockholm och bion med tjejerna. Ice Age 3 var grym, dessutom var den i 3D så vi hade asfula glasögon på oss. Så jävla rolig att jag har träningsverk i magen efter allt skrattande. Skönt att äntligen få ligga i sängen efter denna stressiga men braiga dag.

Det började med att jag och min kompanjon, Fröken N åkte in till den stora staden. Fröken N shoppade loss, efter ca 3 timmar gick hon mot stationen med ett tiotal kassar och jag med min lilla trasiga HM kasse med ett realinne i. Väl hemma igen runt 5 tiden rejsade jag till jobbet lite tidigare än vanligt för att hinna med tåget tillbaka till stan igen. Jag jobbade rekordsnabbt och 20 i 8 var jag och min trogna kompanjon på pendeltåget igen. I barkarby mötte vi upp Emma och på centralen kom Milla. Tillsammans skuttade vi iväg till Sergel! Efter bion kutade jag och Milla till centralen då hon hade 5 minuter tills det att hennes sista tåg gick, fan vad vi sprang, men hann gjorde hon iaf, och sedan sprang jag själv till mitt tåg som gick 2 minuter senare och hann med precis, Netto höll dörrarna åt mig :)

Allt som allt var det en fartfylld men lyckad dag, vi träffade en miljöhjälte, såg några dealers, skrattade, drack cola, agerade ölskumsdrickare ;) och kollade bio. Vad mer kan man begära av en Fredag i Juli sen denna. Sov Gott nu era små hjärtegull. Det hade iaf jag tänkt att göra!

Träffa mina favisar

Imorn ska jag träffa den här bruden :)



Och de här mupparna :D



Ses imörn sweethearts!!


Seg dag idag, fartfylld dag imorn

Hej käre vän! Fiifan vilken seg och regnig dag. Har inte fått mycket gjort, och syndat har jag också. Gick upp runt 10, drack min soppa och en massa vatten, åkte till emster i regnet och kollade på Ett Öga Rött där, Fett schön film asså! :P Just när jag skulle släpa mig själv hem å klä på mig regnkläder å gummistövlar för att åka ut till jobbet då min chef ringer å säger att jag kan stanna hemma :) skitskönt! SÅ jag åkte hem till Leffes föräldrar och åt lite mat. Som jag inte borde. Första fasta födan på 3 dagar typ, dessutom innehöll det mängder med grädde så jag har lagom med magknip just nu. Borde egentligen städa men jag vilar lite först ;)

Imorgon blir en fartfylld ag. *Puh* Först blir det lite stockholmsshopping med Netto, sen ska jag hem å jobba sen tillbaka till stan då jag, emma, milla och Nett ska kolla på Ice Age 3 3D på bio, sen kanske gå ut å ta några drinkar :) Ska bli mys! Kommer bli stressigt efter jobbet bara, men jag får väl sminka mig på tåget eller så. Det löser sig.

Nej nu ska jag göra ett ryck. Bye bye

Bara på tal om ingenting

Jag har fått så sjukt dålig hy. :/ Så jävla trist. Dels så fjällar jag som en fisk efter att jag brände mig på västkusten, sen har jag småfinnar som irriterar mig. Men tydligen kunde man få dålig hy i början av den här "bantningskuren" jag äter. Så jag hoppas väl på att det går över. Bihåleinflammationen har iaf nästan försvunnit. Väldigt ont i huvet fortfarande bara men men sånt e livet. Förra inlägget kanske verkade väldigt egocentriskt, men det  var inte min mening. Vill ju inte tvinga folk utan man ska göra saker av rätt anledning. Sen är det en annan femma att det är förjäkla svårt att kunna tajma in att träffa sina vänner. Det är svårt eftersom alla verkar ha fullt upp.

Nej nu ska jag sova, och invänta ett hejdundrande oväder som skulle dra in över mälardalen imorgon. HEJ ÖVERSVÄMNING PÅ GOLFBANAN! :P Godnatt allihopa!

Måste man sluta ha roligt för att man växt upp?

Jag blir så jävla less. Less på allt. Känns som att jag inte har någon vän som vill ha kul längre. När vart alla så gamla och tråkiga? ;) Nej men seriöst, Såhär är läget: Jag fyller år på söndag, på onsdag åker jag till gotland och är borta i en månad. Jag har inte hunnit träffa någon i klassen eller andra vänner så mycket som jag velat. Jag vill så gärna göra något på fredag eller lördag. Vad som helst, Bio, äta en mysig middag på Fridays, dricka strawberry daquiris, prata skratta..... Jag undrar vad som hände bara? Förut var allt så mycket lättare, men det känns som att alla blivit tvungna att växa upp så snabbt, och att det innebär att man måste vara tråkig och inte gå ut och roa sig längre. Jag vill bjuda mina närmaste på en mysig kväll, och jag känner mig så jävla kluven. Jag vill träffa er! Snart är denna sommaren slut, och då är det slut på chanser att göra alla de saker vi planerade att göra i våras. Slut. Saknar mina vänner. Var är ni? Både psykiskt och fysiskt. Älskar er var och en enormt mycket. Remember that.

R.I.P Michael Jackson


"Varför har du hästsperma på byxorna för?" *Dunk* Haha...

HALLOJ! Här sitter jag med skrattet i halsen och glor TV. Kom hem från jobbet, och när jag ´skulle släppa av min  "kollega" ´Markus vid hans hus stog 2 andra tokstållar där, Ronny och Johan. Vi pratade och skrattade en stund, mest Ronny som skrattade som vanligt. Men det roligaste var när jag skulle dra. Gick mot bilen å då skriker Ronny; " Amanda, Har du knullat med en häst?" Jag hade nämligen ett par gamla byxor med målarfärg på, alla 3 grabbar viker sig av skratt, jag skrattar lite och ska hoppa in i bilen. *DUNK* då slår jag i huvet vilket gör att grabbarna skrattar ännu mer, jag åker därifrån ser jag ronny ligga på marken och garva.. Haha, lite småkul, tänk vad dålig humor vissa människor har,..

Jaja, Anyhow...  Har precis ätit lite svampsoppa. Mums! Det är såndär "smalsoppa" man äter, endast det 3 gånger om dagen. Det går faktiskt bra, naturell är den rätt äcklig men jag kryddar den med cayennepeppar, lite buljong och idag hade vi stekta kantareller hemnma som jag mixade i. :)

Milla, Frida, Netto och alla andra jag inte träffat på ett tag. Vi MÅSTE hitta på något snarast! Hör av er föfan! Middag hos mig, Middag hos milla, stockholm, Uppsala????? Kom igen, snart drar jag iväg till Gotland i en månad :( Love Ya, Miss ya!

Snälla Ge Mig!!!!!!!!

Jag blev kär i denna kappa... Dock tror jag injte atrt jag orkar lägga ut så mycket pengar på den... Men drömma kan man :)


För jag har varit i Göteborg och på västkusten :)



Jag hade 40 graders feber å mådde sådär kan ja säga :/


Badade óch solade på västkusten och "badholmarna! på hemvägen




Gjorde massa annat i Göteborg också. Synd att jag vart übersjuk dagen efter vi anlänt bara.. men men, jag träffade Hanell dag 1, vi gick ut å köka på Avenyn, och gjorde några barrundor på kvällen, testade på göteborgs uteliv lite grann. Dagen efter gick vi på Liseberg, det var grymt! Balder är tamefan det roligaste jag åkt i hela mitt liv! <3 Resten av dagarna har mest spenderats med feber i sängen, men då och då tog jag lite iprenöverdos för att kunna resa mig och gå ut och käka med mamma och leffe, har faktiskt hunnit med lite shopping också. Allt som allt, bortsett från sjukdom har jag haft en underbar resa!

Göteborg

Hej! en vecka sen jag skrev sist. Drog ju till Göteborg i tisdags och är fortfaranden här. Ligger på mitt hotellrum idag igen, åkte ju på värsta influensan eller nåt i onsdags. Igår hade jag 40 graders feber och kunde inte röra på mig, ont i halsen så jag inte kunnat prata eller svälja... Så typiskt mig att bli sjuk när man e på semester. Men jag hann iaf strosa runt här i Götet lite innan jag deckade, hann även med Liseberg tillsammans med Hanell som kom och hälsa på och sov i mitt hotellrum en natt! Så mysigt. Har ätit massa goda saker här nere, massor med räkor! Mmm. Ikväll åt jag vinkokta musslor på ett ställer på avenyn som hette Bee, kan rekomendera det starkt för er som ska till göteborg. Har hunnit med lite shopping också. 


Mamma och Leffe har varit iväg själva och myst på olika ställen när jag var sjuk, i tisdags var de på saltön och badade, samma dag dök en kille från klipporna där och försvann, och hittades senare död, igår var de i Aschim och badade, samma dag mördades en kvinna där. Man skulle ju kunna tro att polisen kommer efter de snart :P hehe..


Nu ska jag "sjuka" vidare. Imorgon åker vi hem,  trist men sant. Tjingeling!


RSS 2.0