Lycka är: Sista veckan innan studenten!

Livet är bra underbart! Såhär lycklig jag har varit de senaste dagarna var nog flera år sen.. I love life!

Igår hade vi ju våran studentskiva och den var så lyckad! Kunde inte blivit bättre. Ska försöka berätta så kortdraget och intressant som möjligt så ni orkar läsa. Det började klockan 18, trodde vi.... Vi kom ett gäng då och stod å trampade på låste men då visar det sig att de inte släpper in förrän klockan 19... Så vi gled över till en krog intill och tog varsin öl/drink och hade trevligt innan middagen :) Här är lite bilder från de:



Sen öppnade people och RTV:s studentskiva upp portarna och vi gick in och den efterlängtade skiva började... Innan middagen delade vi ut alla band till Klassens;



Här ser vi några klockrena, klassens: Bitch, Lyckopiller, Fnitterpitt, Man och Klassens Pang på rödbetan som jag blev :)



Sen dukades det upp till middag som var helt underbart god btw!


Sen skulle det hållas en jävla massa tal, maten hann ju kallna tio gånger om innan man kunde få äta ifred... :)
 Baran fick oss alla att skratta! 

Sen så ropade toastmastern upp mitt namn i slutet, jag hade ingen aning om varför, men några hade fått höra att jag skrivit en låt men jag skulle inte sjunga den. Men nu blev jag upptryckt på scen så jag hade inget val. Det var jättenervöst och pinsamt, men samtidigt är jag glad att jag gjorde det. Blev lite rörd av allting.




Sen vart det lite sentimentalt i några minuter innan festen började, då var allt kalas igen!



Tack Uffe G för 3 underbara år!



Studentskiva a lá RTV ikväll!

Yes, Ikväll har vi våran studentskiva. Jag är positiv, det kommer bli kul! Hoppas att alla har samma inställning och att allt gammalt agg försvinner ikväll och alla kan va sams och ha kul tillsammans! Like a family ;)

Nyss varit nere i centrum, köpt lite smink och även mitt "FEL" som jag ska ha. För temat är ju finn ett fel. Skitsvårt och mitt suger, men skit samma. Det är ju inte det som är det viktiga, utan att vi har kul! :) Ska snart börja fixa mig så jag slipper stressa vilket jag garanterat kommer göra iaf. Jag kommer springa runt här hemma, skrika på pappa, gråta och svära över hur jag ser ut och att allt är fel. Men när det är över så blir det bra, stackars pappa vad mkt han får stå ut med att leve med en tonråsdotter alldeles ensam. Hehe.... Nu ska jag dricka mitt tredje glas vatten så jag inte får ont i huvet eller världens baksmälla imorn. Peppar peppar.... Jag uppdaterar om ett tag igen så får ni följa med i kaoset som förmodligen kommer vara då. Gnäll å gråt. Haha vi hörs!

Lyckans vindar

Hola chicas y chicos! Que tal? Själv mår jag bara fint idag. Rätt bra och lugnande besked från skolan, bra kritik för min radioteater samt andra ljudgrejer jag redigerat :) Och för att inte tala om vädret idag igen! Wooow! Helt sagolikt, too good to be true! :D Som i en dröm, solen stod högt på himlen, inte ett moln, en ljummen vind som smekte ens kropp, ren lycka alltså! :D Imorgon börjar jag klockan 15 :) dock ska jag vara is kolan till klockan 18.. Men men det gör ingentig, för på torsdag har vi våran skiva, och det är allt som räknas! :) wawawiwa!

Hjärtbrännan ^^

Vilket väder! Underbara sol, inga moln! Underbart. Ingen skola idag vilket var superskönt, jag har ägnat dagen til att steka ute i solen och under tiden ¨jag låg där träffade jag på en massa små djur. En jättestor geting, ett antal bromsar men det trevligaste sällskapet var nog den lilla talgoxen som satte sig på ryggstödet av min badenbadenstol :) Han satt precis vid mitt öra i några sekunder, hehe så söt sen hoppade han vidare å satt på balkongräcket ett tag och chillade innan han begav sig iväg på nya äventyr. Btw, jag tänkte jag skulle vara smart å slippa få en ful bikinibränna så jag sket i överdelen och hade hjärtformade nipplecovers istället, vad jag inte tänkte på var ju det uppenbara... Så nu sitter jag här med vita små hjärtan på tuttarna, assexigt ^^ Noooot!

Och en till sak, jag har ännu inte hunnit fixa allti till torsdag och studentskivan, jag måste köpa en freebra var jag nu hittar det i U-sala, läppglans, lösnaglar.... Å lite småsaker, någon anna som e på en stadstripp på onsdag efter school kanske?

Fan

Jag skiter i det här nu, jag känner inte för att gå på skivan eller nåt längre. Alla jag gör är fel, ingen kommer sakna mig om jag hoppar av nu, allt jag gör är verkligen fel trots att jag bara vill väl.. ont i bröstet.. Aj.

Oops... Finns det terapi för nätshoppingsberoende?


För jag var ute på promenad i det sagolika vädret.

Och jag stannade till vid en vacker glänta...


Och jag gick över en kulle...


och tog kort på mig själv...



och ute på jobbet började det regna och världens finaste regnbåge visade sig...



Här är min arbetsplats, lilla pärlan och den svenska naturen :) Så underbart


Yoyoyo Ma Bitches & Hoes!

Yoyoyo! Fredag, klockan är snart 2!  här sitter jag, har varit nere å solat på sats och nu sitter jag alltså här. Glor på ett piss dåligt avsnitt av Oprah, jag säger inte att det är bra i vanliga fall men i vissa avsnitt så delar hon ut massa saker eller intervjuar roliga människor... Men inte idag dock. Nej, förlåt men ja har inte så mycket mer att skriva faktiskt, så jag får väl återkomma! :) Goodbye!

"Next Stop: The Old Town".... haha

en riktigt trevlig dag! Jag å emster åkte in till de stora staden på vatten, El Stockolmo! Dock tänkte vi inte på att det var röd dag idag så vi åkte in klockan nio och affärerna öppnade intö förrän kl 12... Så vi gick till nybroviken å satte oss en stund å chilla....




Sen när vi suttit ett tag å började få ont i rumporna och det fortfarande var 1,5 timme kvar till affärerna öppnade tänkte jag: Eh, vafan! Vi tar en båttur!!!! :D Så de gjorde vi, jag sprang å köpte biljetter till en "Hop-On-Hop-Off" Tur :P Hehe, det var en guidad tur runt stockholm, förutom att de va lite pinsamt att vara de enda svenskarna där var det mycket trevligt och vi hade kul!



Sen när vi gick i hamn igen var klockan tack och lov äntligen tolv! Vi trampade på låset till Sturegallerian och jag sprang in och köpte min eftertraktade klänning ! :) Wiie!  Förlåt för kass bildkvalité...



En fet vrist

Helo Boys And Girls. Seg dag. Gick upp rätt tidigt ändå, runt 9, käka frulle och satte mig å dega. Har gått runt med mina nya skor, supersnygga, dock är de svintrånga runt min feta vrist. Så jag går å färsäker töja ut de, ont så in i helvete gör det men det ska nog gå vägen. Just nu sitter jag å skriver i princip den sista läxan till skolan, skönt! Senare ska jag åka å jobba, dock vet ja inte om jag får låna leffes bil då syrran var så klantig å tog med sig bilnyckeln till Katrineholm, dumbass! Jaja. Får väl försöka meka med min cykel så ja kan cykla ut med den. Någon vet hur man fixar ett skevt hjul? Eller växlar som inte fungerar?

Egentligen skulle jag åka in till stan idag å kolla på en klänninga till skivan i sturegallerian. Men ingen ville följa med å ja ville onte åka helt själv, blir liksom inte lika kul då :/ Får se om jag åker imorgon och om emma eller Nett kanske följer med. Vore bra att ha med sig ett lite smakråd :)

Har även knystat ihop en inbjudan till min studentmottagning som pappa nu ska skriva ut så vi kan skicka ut den idag eller imorn! Blir nog bra det ska ni se! Nu ska jag plugga vidare. vi hörs! Bye!


Stress och glädjebesked!

Puh! Vilken dag! Massa onödig stress, försov mig imose, cyklade iväg till skolan osminkad, med militärkeps på huvudet för att täcka mitt skitiga hår(observera att jag skulle tvättat det om jag inte försov mig). Sen väl i skolan blir det en massa prat och stress om studenten, det ena ska fixas, det andra ska betalas, stress stress stress säger jag bara!

Men men, nu är jag iaf hemma, alldeles lagom mätt efter ett litet mellis, nyduschad och rätt glad. Jag är mest glad över att de ringde från utbildningen nyss och sa att jag är antagen till intervju, så jag är en av de 25% utvalda till att komma till intervju. Sen måste jag slå bort hälften av dessa för att sen bli antagen, men det är en början iaf! Medieinstitutet here I come! :) Jippi

Nu ska jag knaka upp å hämta bilen och brumma ut till jobbet! Smell ya later!

Homer Simpson

Jag märkte nyss att jag hade nåt under vänstra skinkan som skavde... Tog fram det och märkte att det var en godis från i Fredags. Förutom att den var ganska varm smakade den rätt bra! Kan inte låta bli att skratta åt mig själv... Vadå tjock liksom?

Oj vad jag och pappa har skrattat här hemma!


Grattis Norge! :)

Riktigt trevligt igår kväll måste jag säga! Som jag skrev igår, först skulle ja ju bara sitta själv, eller det gjorde jag, åt jättegod mat duschade och gjorde mig iordning för man vet ju aldrig vad som ska hände. Och vips, innan jag visste ordet av ringer Buvall och 30 min senare kommer han med full bil och vi åker hem till honom ett gäng å kollar melodifestivalen. Mycket skratt och skoj! Tack allihopa! Idag är det plugg som gäller! Hela dagen! suck, men när ja e klar med denna läxa är det inte mycket kvar! Peppar peppar.

Lyxmiddag för 5 pers, lördagskväll, schlagerfinal

Japp, du läste rätt. Middag för 5 för EN! Jag har marinerad 5 kycklingfileer i godaste marinaden, potatises är skjöld och torkad för att senare bli krispig och kryddig klyftpotatis, tzatsikin ligger och drar i kylskåpet, colan står å kyls. Det ska bli rätt najs, trots att jag är ensam. Men ja ska förmodligen hem till The Höglunds senare å kolla på finalen. Jaja, plugga lite till nu sen duschen, sen krubb sen schlager! Baba!

Nu funkar den typ igen..

Jag bankade den i knät några gånger, tröck in alla knappar så hårt jag kunde samtidigt sen så fick den dampryck å nu fungerar den :P

Så jävla typiskt...

Nu när min data återuppstått från de döda, precis som min Iphone gjorde en gång. Precis nu har Iphonen dött igen. Ingenting fungerar på den längre.. Eller den e helt fryst. Kan inte göra något med den.... Jag behöver, skäms över att säga det men ja behöver nog en ny mobil. Trots att jag haft den knappt ett år och jag har älskat den var eviga dag. Men jag behver en ny, kanske inte lite expensiv som Iphonen. Studentpresent? eller iaf som ett startkapital, en ny telefon när ja tar studentet så kan ja betala av den under sommaren. Förlåt mamma och Leffe, jag kanske inte har varit så rädd om den och det vet jag. Ångrar mig som fan, jag är så klantig bara. Men jag behöver verkligen en ny fungerande Mobil. Vet inte vad mer jag kan säga. Fan kanske....

Shoemania!


Jag var nog den sämsta afrikanen, men vafan kul vare!

Fan va kul! Var å dansade afrikansk dans med syrran alldeles nyss. Helt sjukt galet men kul. Jag var sämst av alla på allt men jag kämpade på, svettades, flåsade, slängde med armar och huvud så gott det gick :) Superkul verkligen!

Nu är jag helt slut, orkar inte plugga mer idag utan det får jag göra imorn och i helgen. Nu ska jag duscha sen krypa ner i sänghalmen! :) Najs!

Trevligt att träffa nytt folk

Egentligen har jag inte tid med att sitta här. Men skit samma. Dubbelt upp med plugget efteråt. Idag har jag redovisat i skolan och redigerat klart min radioteater! Nästan iaf. Det känns skönt, den är kanske inte den bästa men den funkar iaf. Jobbade över 3 timmar ungefär för att hinna klart. Bussresan hem sedan var väldigt trevlig. Trots att bussen var snorfull och det var varmt, jag satte mig längst fram bredvis en tjej och hennes 1 åriga pitbullterrier som satt i hennes knä. Så himla sööt! Jag såg att han inte rikgtigt fick plats i hennes knä så jag tog hans lilla rumpestump och lade han i halva mitt knä så att han fick det skönare. Då somnade han sött! :) Matten till Enzo som han hette var supertrevlig och vi pratade m allt möjligt. Kul att bara spontant träffa så trevliga människor på lite annorlund ställen. Synd att det aldrig är så med killar bara.... ^^ Nu ska jag sätta mig och försöka skriva en projektrapport.. *Suck*

Trött som ett as, nere som en skit

trött som ett as är jag!!! ah, skullle behövt göra sjuttioelva läxor idag en kom hem kl 6, lagade mat, diskade och sen satte mig för att plugga. Har hunnit med 1/2 läxa å nu går ögonen i kors på mej. Imorgon kommer jag behöva jobbar över ett antal timmar i skolan för att hinna klart med lite ljudmediasaker. Bland annat radioteatern som kommer bli ett stort fiasko.

Det är sjukt dålig stämning i klassen nu föressten. Och jag är förmodligen anledningen. Trist med tanke på att jag inte vill någon illa och vill de flesta väl. Ibland kan jag inte bara hålla käften när jag tycker något, speciellt när jag vet att alla sitter inne med samma sak. Förlåt, ni vet vilka ni är. Men jag tycker att ni skulle kunna släppa det, rycka upp er och gå vidare. Låt inte en skit som mig förstöra stämningen i resten av klassen på grund av att ni e på dåligt humör tack vare mig. Inte långt kvar nu, sart slipper ni alla mig och min skit. Tack å godnatt!

Hmm.... Inte riktigt som jag tänkt mig

Hej hej. En väldigt konstig gårdagskväll..... Orkar inte skriva så mycket, blev kanske inte som planerat men den slutade bra och rolig tillslut iaf! Haha, det pinsammaste var när en av bartendrarna ropade mitt namn flera gånger och kom emot mig. Jag greppade inte riktigt varför han ropade på mig och jag var rätt spydig tillbaka. Jag svarade typ: Vafan har du mitt körkort för?!?!? Då dvarade han: Ja, jag hittade det på golvet och tänkte att du ville ha det?  Jaså, okej tack då? Tack så jättemycket... svarade jag då lite generat och snopet. JAg fattar inte hur jag kunde vara så dum, vart bara chockad när han ropade mitt namn och jag greppade liksom inte hur han kunde ha mitt leg då jag trott att jag lagt det i jackfickan. Har nu bett om ursäkt och det var tydligen lugnt. Fattar inte hur jag kunde vara så jävla spydig..

Sen vill jag tacka Borg som körde hem mig och Sara, tack! :) Nu ska jag försöka plugga lite... Ha de bra allihopa

Rickards here we come?

Hej hej hallå! Nu sitter jag här. Nyduschad, iordninggjord, drickandes lite iskallt ååkessonvin med jordgubbar, framdukat är ostbågar och chips.. Snart kommer tjejerna, för vi ska festa! På rilles för första gången på länge! Hoppas folk kommer dit ikväll. Annars blir det lite pinsamt.... Nu har jag satt på en skiva, dock är första låten "haleluljah" och inte så festig, men den är grymt fin och jag sitter och sjunger med här i soffan. Nästa låt är et mer drag i, lagom till att flickorna dyker upp! :) Ska bli så trevligt hoppas ja! Klara som inte hade så mkt pengar hoppas ajg verkligen följer med iaf. Annars få vi skrapa ihop till henne. Det fixar vi, här lämnas ingen i sticket! Alla ska med! Punkt! Ha de kul ikväll, vi lär ju ses på RIckards iaf! ;) Puss å hej!

Goddagens

Godmorgon! Eller goddag.... Jag sitter här hemma, nyss atit et brakfrukost och funderar på vad jag ska göra härnäst? städa eller plugga? Plugga är viktigast men tråkigast.... Mm... Ikväll blit der förhpoppningsvis kul! Ska ut med nåfra stycken till Rickards, hoppas på bra drag iaf. Vi hörs senare hörrni!

Kanon dag!

VIlken härlig dag! Stockholm med klassen ^^ Som värsta småbarnen och jag gillart! Tipspromenad (som min grupp vann) Naturhistoriska, cosmonova och det underbaraste. Parlamentet inspelning! Så jävla kul! Kram i kinderna? Ja! Bigtime! Appelqvist, Soran Ismail, Anders (Hipp-Hipp) Jansson, Per Andersson! Så jävla kul!
Men nu är jag hemma och funderar på vad som händer ikväll? Dricka vin med Malin och Co? Eler bara spara mig till imorn? Nåt vill jag iaf göra! Så vi får se!

Imorn e de iaf rickards som gäller! Barfyllning, extrapriser, bra drag? Vem vet... VI får väl se. Ses där!

Sjukt cool sida som verkligen fungerar! Eller?

http://celebrity.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?lang=SV


Snälla hjälp. Färg, form, plagg, skor!

Oj. Hej.

Det var typ, 2 dar sen nu? Japp. Har inte riktigt tänk på er. No affence, (stavas det så?) jaja anihoo.... Sitter här hemma och glor på fråga olle, lätt roligaste programmet, har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde förrförra avsnittet då victor och katrin var med... Haha magkniiiip! Idag har jag gjort lite nytta i skolan, fått en vattenblåsa på tån, solat solarium och lite till.

Sitter för övrigt och funderar så det knakar angående vad jag ska ha på mig på studentskivan.... Ah! Vill ha något speciellt, lite udda, modernt men ändå JAG liksom. Jag vill ha hjälp! Om någon har något att säga, någon som ser någon kreation i huvudet åt mig? Släng fram det! Färger, former, plagg, skor... VAd som helst. Hjälp. Jag behöver det!

Bilden är från nån fest för ett tag sen. Stekarn e i farten igen! ^^ Bye bye



Hämtat mamma från jobbet. Utan varken Bh eller strumpor :P

Jag är hemma idag. Hämtade mamma på arlanda imorse runt 7. Dock höll det på att inte gå så bra då jag inte vaknat av mitt alarm utav att mamma smsar mig och säger: Nu har jag landat! :) Väntar på terminal 5/ mamma" Så jag hoppade i mjukiskläder, hann varken ta på mig bh eller strumpor utan begav mig rätt ut i bilen. Men det gick bra iaf. Hon hade fått vänta ett tag, hoppas att det inte gjorde så fasligt mycket mamma? Förlåt iaf.

Nu ska jag försöka göra något åt historieskiten som går åt fanders.. Bye bye

Chillparty at my place

Oj oj oj. Mycket har hänt sen senast ;). Fast jag kommer inte ihåg vad jag gjorde i fredags? Jo just fan. I fredags spelade vi brännboll ett gäng vid övergran, jag körde bil. Sen åkte typ 7 pers hem till Netto och kollade på twilight och bara myste. Igår när jag kom hem från jobbet såg det mörkt ut för min del. Ensam hemma, ingen som gjorde något, ingen fest inga planer. Såg ut att bli ensamkväll med pizza å robinson,.  Men sen ringer jag emma och chansar, å då sitter alla tjejerna hemma hos tjackie och dricker vin å myser så jag brummar dit. Det hela slutar med att vi alla går hem till mig och festen fortsätter där. Helt okej och värd kväll. Dans, musik, gitarspelande och sjönsång med mera. Det negativa var ju bara det att jag inte sov en enda blund på hela natten och idag var min sista pluggdag inför en viktig inlämning..... Det har ju gått åt helvete.... Funderar på att stanna hemma imorgon för att denna måste bara bli klar annars får jag typ IG i historia? Ja usch fyfan... Ahhhhhhhhhhhhhh? Panik. Men det är ingen idé att jag sitter uppe nu, har noll idéer och har inte sovit på ett dygn typ, ska upp halv 6 imorn bitti för att hämta mamma på arlanda.. Jaja nu ska jag bränna en skiva sen sova... Bye!"

Vad händer?

Efter en lång dag av plugg och frustration sitter jag nu ute på balkongen i eftermiddagssolen och försöker få några minuter avkoppling innan jag ska ut till jobbet... Jag har skrivit på historian idag, ett tag kändes det ganska ljust sen insåg jag att jag inte kommer att hinna.... Grät, skrek å fick panikångest i typ 1 halvtimme, skitjobbigt, jag insåg att jag skulle behöva läsa typ 7 olika böcker för att kunna skriva denna uppsats som jag vill ha den. Jag vill vara helt insatt innan jag reflekterar och skriver om något. Om jag ska kunna besvara den frågeställningen jag har kommer jag inte hinna klart, eller jag kommer iaf inte bli nöjd med slutresultatet, jag är nöjd med en del av det jag skrivit, men mycket fattas och jag vet inte vad.. jaja

Jag undrar vad som händer ikväll... pappa drog nyss och kommer inte hem, ja gud vet när... Inga planer, börjar friskna till.. Ska jag sitta hemma själv å glo på robinson eller händer det något? Emster skulle äta middag hos Cathen, lät mysigt å de visste inte vad som hände sen... Jag får väl se vad som händer... Inga planer iaf. Skulle va fetnajs med grillparty :)

Lite bilder från valborg :)






3 liter snor, 1,5 lite slem och lite testosteron

Gooodmorgon godmorgon. Klockan är nu 11 och jag ska börja plugga.. Försöka iaf, jag måste verkligen nu. Skit samma om uppsatsen blir sämre än vad jag vill, med tanke på tiden så måste jag acceptera det.

Gårdagen vart ju som sagt inte riktigt så som jag ville att den skulle vara men ändå helt okej. Tack vare flickorna bland annat. Hade rätt mysigt här hemma under täckert också på kvällen. Kollade på en Geishas Memoarer och somnade sött. Men vaknade av skrik och bråk alldeles utanför fönstret. Grannarna grillparty jag berättade om igår spårade förmodligen ur. Jagkiakde ut genom fönstret och såg 2 fulla puckon stå å skrika på varandra. Såg ut som att de ville döda varandra, med flickvänner som försökte dra de åt olika håll utan framgång.. Killar å deras jävla testosteron alltså... Fyfan, de väckte hela jävla byn med deras muckande... Trist..

Ikväll börjar jag jobbet. VAr ett år drygt sen sist nu. Ute på golfbanan där jag tar hand om och håller ranchen fin. De första dagarna får jag iaf låna leffes bil sen nästa vecka vetetusan. Får försöka laga cykeln så jag kan cykla ut dit.. Jobbigt men så får det bli när man inte har en egen bil. Tar ungefär 30-35 min att cykla dit om jag inte minns helt fel. KAnske 40 min i år eftersom jag är i extrem oform. Å då menar det. Ja herregud.

Nej nu ska jag stänga denna ruta och öppna mitt word dokument och försöka skriva på tills fingrarna blöder, och lite till. Bye

RSS 2.0