Härliga Halloween

Eller nja. Det var kul att träffa min gamla classmates igår :) Carro, Gurra och Tove! Vi hade jättekul hemma hos Carro, sen drog vi till en liten halloweenfest som inte var någon höjdare, men vi höll ut till halv 1 ungefär så det var bra jobbat!

Innan det var syrran och farmor och jag å hälsade på pappa, han har flyttat från akkis till en rehabavdelning, det kändes skönt, och ännu skönare var det att träffa honom. Han mår mycket bättre, men får inte åka hem ännu eftersom han ska gå igenom massa moment där de kollar vad det är som inte stämmer och vad han ska rehabliteras för. Men som sagt, min gamla pappa börjar komma tillbaka!´Älskar dej papi!

 

Här kommer bilder från gårdagens bravader:

 




Deppigt värre

Hamnat i depp. Jag är förmodligen inte ensam om detta? Det är ju delvis vädret, men andra faktorer också, orolig för pappa, och lite mycket i skolan. Men jag lever och står i alla fall. Helgen som sådan har varit rätt okej, i Fredags vart det ju fredagspub,  och i lördags gick jag på Rickards en sväng, nykter men jag och Malin släppte faktiskt loss rätt bra ^^  Idag har jag varit så äckligt seg, jag när jag inte legat och sovit på en soffa har jag flummat loss under mössan, jag och Victor har skrattat rätt bra idag. Så lite gott har jag fått ut av dagen! Nu sitter jag och fryser och är lite småhungrig.

Här är en bild som Linus Hallsénius tog för ett par veckor sedan, det var vi som jobbade med inspelningen av TV4s nya vinjetter .

Vad ska jag göra?

Hej. Har inte orkat blogga, igen. Plugget går iaf bra, har intervjuat Ivan Veljkovic i fredags, han är speaker på TV4 och allt gick jättebra, han levererade verkligen som man säger i branschen ^^ Igår efter skolan tog vi några afterschool öl, det var rätt folktomt men trevligt iaf. Efter det åkte jag hemåt, eller inte hem men jag gick till Hanell, vi snackade en massa sen skulle vi till till Rickards, men jag åkte hem å sov istället, fan va skönt det känns idag! Har en massa överskottsenergi och har lust att åka in till stan, men har ingen att åka med, ska jaga vidare lite, skriver förmodligen mer om ett tag! Chiao!

En rolig kväll


Det kommer bli bra.

Mycket i huvudet. På torsdag ska jag intervjua TV4:s speaker Ivan Veljkovic, måste få klart alla frågor och vinklar till reportaget. Men jag kan inte tänka just nu, jag måste men jag kan inte.

Det har hänt lite saker som jag inte direkt behöver skriva om här, men det gäller i alla fall min älskade far och jag är lite orolig för honom, minst sagt. Som sagt, mycket i huvet. Oro, ångest. Men jag tar varje dag som den kommer. Jag ägnar detta inlägg åt att skicka min kärlek till pappa som jag vet behöver den, även om jag inte är där så hoppas jag du förstår. Jag älskar dig. Väldigt väldigt mycket. Du är en del av mig. Hoppas du vet att jag tänker på dig, hela tiden. Det kommer gå bra. Jag vet det.

Du är stark, du är ju min pappa

Jag kan inte sluta tänka på dig, på att du ska bli bra igen,  komma hem, spela gitarr, vara pappa, finnas till. Tänker på dig varje minut, varje sekund. Bli frisk, nu. Hoppas hoppas! Jag älskar dig, och jag vet att du gör desamma! Behöver dig, bli frisk, kom hem, är så orolig förstår du, pappa lilla.
Älskar dig,  tänker på dej!

Älskar dig. Big D.


Maskeradbilder - Film&TVtema, kan ni se vad de föreställer?









Den där Mandie ;)

Jag har inte orkat blogga, var ju på maskerad med min kära klass igår för er som inte visste det. Å  så jääävla trevligt det var. Har inte varit på så bra humör på ett bra tag. Temat var film och TV och alla hade verkligen ansträngt sig till 1000! På festen kom bland andra, 2 stycken Marlyn Monroe, Rambo, Lara Croft, Arwen i sagan om ringen, BluesBrothers, Baby i Dirty Dancing, Den där Mary(Mandie=Me), Snövit och en massa andra superfina karaktärer! Bilder kommer förhoppningsvis imorgon, å då jävlar ska ni få se på bra utklädnader! :)¨

Denna dag har varit rätt seg, eftersom jag gick upp halv 5 på morgonen i fredags och jobbade hela dagen, efter jobbet åkte jag direkt till festen, och kom inte hem förrän kl 3 imorse. Sen nu på kvällen har lite andra saker hänt, men jag tror att den fysiska tröttheten kommer att få mig att somna in ikväll. Skriver förhoppningsvis mer imorgon om allt går vägen.

Godnatt

Back in the days



Balen i Nian :)
 

jag och Emma någon valborg tror jag, 2005? Kanske...



Halloween 2007?



lilla jag fyllde 18! :D




screeening :)

Hej Bloggen! Förlåt om jag bara lovar en massa saker som jag inte håller, som de där korten jag skulle lägga upp, har kollat på de nu och dom är inte sådär jätteroliga :P Så jag skiter i dom.

Idag har vi visat upp våra kortfilmer, det gick bra, alla skrattade vilket var ett bra tecken, fick lite kritik och bra tips. Det blev en lång men lärorik dag framför projektorskärmen. Kom hem för en timme sedan typ, efter att jag och Marie gått på stan en sväng, vi kollade på buttericks efter lite tips på vad man kan klä ut sig till på maskeraden som vi ska ha på fredag :D Ska bli så kul hoppas jag, vi ska ha den på skolan, spännande.... Vi har film och tv tema och jag tror jag vet vad jag ska "klä ut" mig till.. Men vi får se. Jaja, nu ska jag glo på Ugly Betty sen D.H sen blir det sömn!

Skola på en söndag, Tjohooo!

Hello! Just nu sitter jag i skolan med min projektgrupp för kortfilmen vi håller på med. Sitter och redigerar klart allt, finklipper och ljudlägger det sista. Fan va bra det blir, okej vissa scener är grymma medan vissa är mindre grymma, men ändå, vilken prestation av oss alla! På tisdag är det screening och då ska det visas upp! :D

Ute spöregnar det, kallt som satan,. tur att jag tog vinterjackan idag iaf. Tänkte ladda upp lite bilder när jag kommer hem från inspelningen i Fredags, har inte orkat göra det ännu. Nej, nu ska jag försöka skramla ihop lite mynt så jag å Carro kan köpagodis ur automaten !

Tjingeling


Paaaartey ;)

Orkar inte berätta om dagen. gör det imorn, har iaf jobbat på inspelning ute i Nacka och det gick bra. Kom typ hem för en timme sedan och här sitter jag nu, hemma hos netto, nyduschad å fixad inför fest. Fattar inte egentligen hur jag orkar men det gör jag tydligen, visserligen ska jag inte dricka men iaf. Har typ inte ätit på ett antal dygn och borde egentligen fysiskt sett inte kunna stå vid det här laget. Men står gör jag, smällen kommer väl när det kommer. Vad som händer då vill jag inte ens tänka på men så kul kan det nog inte vara...

Men men vi hörs imorgon alla fina människor! Puss å Kraaam

Skönt med en hyffsat kort dag ;)

Nu är jag hemma efter en rätt kort dag* i skolan. Iaf jämfört med de andra dagarna då jag varit hemma rint 3 på morgonen varje dag. Idag vart själva redigeringsarbetet bättre och skolldagen var kortare då vi bytte shift, efter skolan drog jag å några goa tjejer ner på stan å tog en öl, och snackade en massa skit :)
Imorgon blir det ingen  skola för min del,jag ska jobba på ne reklaminspelning istället vilket ska bli kul, är många människor i teamet jag jobbat med förut vilket är jättekul. Det blir en långpanna, från 9-21 ungefär. Sen på kvällen är det fest här i bålsta, eller som det verkar har alla mina vänner planer för det iaf, får se om jag ens  hinner hem å göra mig klar innan dess, och om jag orkar, hoppas hoppas, vore kul med lite party :) Lugnt dock, men ändå skoj!

Nej, nu ska jag glo lite på Tv å sen somna in, för att pigg å gla förhoppningsvis till morgondagen som väntar. Puss å kram på er!

Lite bilder från inspelning





2 dygn, med ytterst lite sömn och mat.

Puh. Gissa om jag är trött? Som ett jävla as. Dagen som sådan började klockan halv 2 och hade föreläsning, innan det pockade jag upp Kristin i skolan och vi  brummade genom stan. Efter plugget åkte jag  tillbaka med bilen som vi fått av Elias mamma (Tack) som teambil att flytta all utrustning med. Men nu är som sagt all filmning klar, och det är sååå skönt! Men nu återstår minst 10 timmar redigering.

Igår kväll höll vi på till 3 på morgonen, återigen med filmandet. Vi var på ´TV4 på första passet och på skolan andra. Efter 15 timmars slit utan mat kan jag säga att vi var rätt så slut. Har så ont i ryggen idag så jag vet inte vad, och jag kände mig så jäkla bakis imorse, trots att jag inte var det :D Men men, det är en grym känsla att få knyta ihop säcken på ett projekt iaf. Bilder kommer senare! :D Tjingeling!

03:00, hemma från inspelningsdag 1....

Klockan är snart 3 och jag är äntligen hemma från dagens filminpelning. berättar mer imorn kväll för jag är helt död. såhär sag jag ut när jag kom hem iaf, tur att inte polisen stoppade mig på vägen hem ^^


Filminspelning, psykopatisk chef

Usch vad trött jag är. Har faktiskt krupit ned i sängen redan, hade ju ändå inget bättre för mig. Imorgon är det första inspelningsdagen för våran kortfilm där jag ska spela en psykopatisk chef som mördar sina anställda typ. Jag är lite nervös att mitt skådespeleri kommer att sabba, men jag ska försöka, Carro tror på den psykopatiska biten iaf ^^ haha! Imorgon ska jag möta upp Kristin och Elias på Liljeholmen kl 12 och sen ör det full rulle heeeeela dagen och natten förmodligen. PUH*  Men kul ska det bli, om alla håller sams och vi har kul!

Nej, nu orkar jag inte häcka här någe mer!  Godnatt godnatt!


Oktoberfest

Oj vilken kväll. Oplanerad men rätt skoj. VId 7 tiden kom jag på, eller min kompis Malin frågade om jag skulle med till Enköping och oktoberfesten, klockan 8 var jag på förfest med en massa andra tjejer. Och senare på kvällen vart det lite dans å sång :) VAr hemma runt halv2, 2 inatt så det var rätt skönt.

Dagen som sådan blir jättelugn, ska upp imorgon, åka till liljeholmen och hämta bil, sen till skolan och hämta utrustning sen bär det av till solna där vi ska filma. Funtar på att köpa lite godis till kvällen som kommer tillbringas framför teven :) Tjingeling!!



Bitchface!

The PAST, the present and the future....

Jag och Bandet "Sweet Girls" jag till vänster i bild..



Saknar faktiskt denna lilla krabat.... Rätt mkt ibland...


Rock on, på gamla skolan, GUC


Snabbmat har byggt denna kropp...


Jag är Pippi på någon julshow för ett antal år sen :)


Smal å brun.... Ge Mig!

Tre trosor med spets

Oj vad jag INTE bloggar mycket längre. Hmm.. Annat i huvet antar jag... Idag har vi fortsatt att arbeta i grupperna som vi ska göra "konstfilmen" i. Det har väl gått sådär,lite trögt går det vill jag minst sagt säga....Men men upp med humöret :) (Y) Just nu sitter jag och käkar tuggummi/lakritsklubba.... Har inhandlat 3 par trosor samt en BH, löst in en check på 3,500 tusen på banken, ja... Och lite till tror jag. Nu ska jag försöka skriva ner ett dokument på datorn, det går inge vidare... Vi hörs å kanske ses. Kramis!

RSS 2.0