Ett hål mer eller mindre har väl ingen dött av?

Ibland när jag har tråkigt får jag alltid lust att göra nåt drastiskt. Idag hade jag inte tråkigt utan kände bara att jag ville göra nåt lite annorlunda, bryta den här schemalagda vardagen som jag skrev om tidigare. Okej, jag har inte gjort något så drastiskt som att raka av mig håret eller sådär men ändå. Jag tog cykeln ner till Jörgen på JPW Tatto och bad honom sticka en 1,6 mm nål genom benet i min örsnibb ^^ hihi så nu pryder en silverring mitt öra, omringad av lite blod och annat gojs :) I like it. Haha, dessutom är det en Genitalpiercing :P, men det skiter jag väl i! Den passade mitt öra så bra! Vet inte om jag ska lägga upp en bild nu, för det är lite blod runt... Någon kanske tar illa upp. Hihi. Vad ska jag göra nästa gång jag är trött på mitt liv? Kanske jag får raka av håret då da... ;)

Nu ska jag chilla lite, för han sa att jag inte fick skrika eller lyfta tunga saker idag, så gör mig inte arg och låt mig inte gå på body pumpen på sats.

Hare bra!


I all hast och slafs

Hej! Skriver lite i all hast innan jag ska hoppa i träningskläderna och brumma ner till centrum för att köpa en present till morfar som fyller år idag! Grattis Moffa! Sen åker jag dit och grattar honom innan ja drar vidare till sats och en efterlängtad body pump!

Idag har det varit en väldigt bra dag! Vi har haft en långt och givande möte med Mr. Redaktör Johan Ripås himself. Trots att han är ett bigshot i branschen är han så jordnära och pedagogisk. Vi spånade ideér och innehåll till vår dokumentär och han kom med jättebra feedback och tips! Så nu ska vi hålla kontakten under projektets gång, så det känns jättebra!

Nu fick jag magknip och huvudvärk.. Douh! Kan varfa för att jag slafsade i mig maten utan att varken tugga, njuta eller andas! Haha, Amanda i ett´nötskal! Vart en burk makrill i tomatsås och lite grönt!

Nej nu klockar tickan höll jag på att skriva. Men ni fattar vad jag menar??

Hejdå!!!!!!!

What a fucking lovely day!

Jag hade planerat att gå upp kl 8 imorse och gå ut å powerwalka en timme, men så vart det icke. Tröttheten tog över och vart istället väckt av morsan kvart över 11. Då åkte jag ner till centrum och storhandlade. så fram tills nu har jag stått occh gjort iordning maten inför kvällen, det blir marinerad fläskfilé, tzatiziki och sallad :) Yummo! Men just nu laddar jag inför en promenad. Men jag funderar på om jag ska ta det till kvällningen istället då det är lite svalare och lugnare ute.... Vi får helt enkelt se hur jag gör :)

Igår vart det lugnt precis som planerat, hälsade på tjejkompaniet hemma hoos Hanell, fyfan va knäppa dom är. Där tjafsades det om fyllekorvar och vart festerna fanns någonstans ;)

På fredag är det Valborg tamefan. Känns helt sjukt. Jag undrar vad jag ska hitta på. Om det blir galet i uppsala som vanligt eller om man bara ska ta det lugnt och mysa.

Oj vilket tomt inlägg, jag kände hur tom hela jag vart när jag satte mig och skulle börja skriva. Jag behöver  lite inspiration tror jag. Svårt att skriva intressanta blogginlägg när ens vardag ser likadan ut jämt. Hmm. Inspirera mig! Något? Någon!?


Bild tagen i solskenet igår. Underbart!


Ett kort mobilinlägg

Barnvaktning i zinkensdamm. Vi sjunger singstar, eller Alessia sjunger och jag tittar på. Ungen har fan talang, sjunger med sån säkerhet och klara toner. Tänk om man själv var begåvad.. Hmm. Jag har syndat igen, en glass vart det idag.... Men imorn blir det ändring! När hennes mamma kommer hem senare ikväll ska jag ta mig hemåt och åka förbi Hanell och company en snabbis å säga hej. Sen blir det hemgång för att sova och träna på söndag!

Vill man dricka vin får man vara tjock dagen efter....

Det blev en rolig kväll igår! Tack för det alla som var med. Vart inge uppsala, jag hade verkligen inte råd med det... Men nästa gång! :) Igår vart det fredagspub till 19:00, sen drog ett gäng vidare hem till Ema i skrapan och chillade innan dom andra skulle dra vidare till Medusa. Sebastian kom förbi innan jobbet, stackarn, han ville ju såklart festa vidare med oss men hade en lång natt på seven eleven att se fram emot. För att kanske få honom att må lite bättre följde jag med honom till jobbet, jag fick en kaffe och vi pratade lite.  Han har lovat mig att hjälpa mig med ett träningsprogram så att jag ska bli av med det fettet som jag vill bli av med. Alltså inte brösten och magen utan lår och rumpa! Vi får väl se hur det blir med den saken :P

Jag har lite dåligt samvete idag. Dels för att jag drack några glas vin igår och dels för att jag skulle ha tränat imorse kl 9, body pump som är så kul... Men icke sa nicke. Jag har hört att oavsett vilken mängd man dricker spelar det ingen roll, träningen ger ingen effekt, och kan tvärtom verka ineffektivt på kroppen. Så jag tar en vilodag idag och kör lite kondition/styrka imorgon istället. Ikväll ska jag in till stan och vara barnvakt ett par timmar åt Alessia, sen efter det hem och åka till Hanell som har en liten avskedsfest för att hon ska åka iväg utomlands och jobba i 7 månader. Men det blir väldigt lugnt och nyktert ikväll :)

Jag ser ju sådär lagom taggad ut påväg till puben...

Men blev lite gladare...

Bild snodd av Marie....




Shoo i Solen!

Shoo i Soolen som en vän till mig sa! Underbart väder vilket får humöret att stiga! Just nu sitter jag inomhus i skolan, men ska bege mig utåt så fort som möjligt.

Inför kvällen är jag delad. Jag har fått en saftigt erbjudande om att träffa två av mina favoriter i Uppsala och hitta på något bus. Men eftersom att plånboken är rätt tom, ja trots att jag fått studiebidraget idag så har jag skulder som gör att jag får ligga lågt på spenderingsfronten..... Jag ska försöka leve snålt... Så vi får se hur jag gör. Kanske blir en snålöl eller ett billigt glas vin på fredagspuben och tidig hemgång, ska ju träna imorgon bitti kl 9... Jaja nu kallar lunchen på mig så vi får höras senare!

Kram


Det går bra nu, kanske....

Jag klarar snart inte det här. Det är fan värre än kokainmissbruk... Socker, socker, socker på socker, choklad med socker..... Jag vrider mig av magont, och huvudvärk. Är det abstinensen eller är det vätskebrist och mensvärk? Ja, det är frågan. En kombo kanske....

Om jag ska synda, så ska det bli han och jag, i en soffa. Han, han är alltså den perfekta kladdkakan! Mmmm... Jag vill kolla på film också, helst samtidigt som jag syndar. Vill du?

Nu börjar det hända grejer på andra fronter kan jag säga. På skolfronten, på dokumentärfronten. Vi har ju spånat ideer, kläckt ideer, slopat ideér. Men nu har vi en, långt ifrån utvecklad, men ändå, en idé som vi alla tror på och vill utveckla. Det känns kul, läskigt, osäkert. Vi kommer hitta vårt spår snart. Har även bokat in ett lunchmöte med en välkänd och duktig redaktör från svt på Måndag som vi ska bolla våra ideér med vilket känns otroligt tryggt och skönt!

Nu ska jag göra lite mer research!


Ett pendeltågsinlägg, lika tråkigt som de låter

Jag behöver något uppiggande, något omvälvande, nytt och fräscht. Det var långe sedan jag gjorde något annorlunda och crazy. Det var länge sedan jag hade så där barnsligt kul, på riktigt. en sån helg skulle jag vilja ha, men helst kanske inte ensam. Men om jag känner mig själv rätt så kommer ingenting hända, allt kommer att se ut precis som vanligt, jag tränar, äter, går ut och försöker ha roligt, är hemma före 12, vaknar kl 10, äter frukost, solar och sitter av resten av dagen. Men man kan väl hoppas på att något i mönstret bryts :) hoppas hoppas. Just nu sitter jag på tåget påväg in mot skolan. Skönt att börja halv 11 för en gångs skull. Har haft en skön morgon med en bra frukost. Vädret skulle ju såklart kunna vara bättre för att jag skulle kunna vara på riktigt bra humör, men det är okej, helt okej. Ikväll blir det någon form av träning, vad vet jag inte ännu. Gud, jag kommer inte på något mer att skriva här på det inspirationslösa pendeltåget så jag avslutar här. Ha en bra dag i snöblasket.

Former Sugaraddict? Always a sugaraddict?

Jag måste bara få säga det, och det är faktiskt inte ofta jag gör det, inte ofta jag berömer mig själv eller skryter. Men idag var jag fan duktig! Vi hade möte med gruppen på eftermiddagen på espresso house, och när jag kom dit var jag lite småhungrig och extremt sötsugen. Jag stod i säkert 10 min och dregglade och grinade illa framför disken med alla underbara bakelser, speciellt deras kladdiga kladdkaka. Det var så nära, såååå jävla nära! Men, jag avstod och köpte te istället. Inte nog med den frestelsen, sedan under hela möte luktade det choklad, och jag hade kladdkakorna inom synhåll heeela tiden... Gissa om jag bara ville slänga mig upp och äta upp allt jag kunde få tag p? Men jag gick därifrån utan att ha syndat!  *Klapp på axeln* Jag är faktiskt stolt! Just nu på teven äter dom en massa bakelser som ser så jävla gudomliga ut. Why god why? Som att han ska straffa mig för att jag försöker göra mig av med mitt sockerbehov.... En seven eleven brownie skulle ju inte sitta fel... Ussch fy blä! Jävla psyke, sluta stör mig!

Just kill me now....


En hypad Amanda = ett hypat inlägg

Puh, vilken dag.... Jag orkar inte skriva så mycket om den mer än att jag hatar missförstånd, jag hatar negativitet och jag hatar att bli "lilla gummad". Jag är ingens lilla gumman. Inte för att något gjort så mot mig idag men det händer och det gör mig förbannad, som satan. Så nu var det ute i hetluften.

Just nu sitter jag hemma, har nyss kastat i mig (läs: hetsätit) mat eftersom jag ska iväg å träna om någon timme. Kan inte göra det på tom mage för, ja, för det går bara inte. Blev en burk hare kuvär (vet inte hur det stavas, gröna bönor?), som jag fräste med lite rödlok och tomat, samt några skivor mozzarellaost :) Gott och mättande, som satan. Är för tillfälled spymätt. Så nu vet ni det också. Ikväll blir det ett kortare spinningpass följt av corepass. Bränna bränna bränna fläsk!!! Tjohoo! Juste, vad jag inte nämnde var att jag nyss syndade i mig en kexchokladbit.... Jag som varit så duktig med socker, men den skrek på mig: Äääääät Mig!!!!!!!!!!!!!!!! Så det gjorde jag, och nu har jag världens skuldkänslor, för mig och kexchokladen... :( Så kan det gå ibland... Nu blir det ingen mera synd på dagar iaf! Det ska jag har klart för mig. Träning och bra kost= finare kropp? Eller nåt...

Ligger nu utfläkt i sängen med uppknäppta byxor på grund av min uppjästa mage .. Suck. Jaja massa struntprat, eller juste! Jag fick ett inspelningsjobb från fyran nästa vecka, var ju ett tag sen sist så det känns superkul! Ska spelas in en massa fina brölloppsvinjetter inför kungabrölloppet som ska rulla på kanalen som jag förstod det. Funderar på att spy, men jag är ingen bulimiker så jag låter bli. Får träna bort skuldkänslorna och fettet istället.

Tjingeling på er alla missrooare!

Bullpoop

Jag har varit lite slö med bloggandet den senaste tiden, eller rättare sagt, jag är alltid slö ^^ Jag har bara inte orkat skriva. Vad har hänt sen sist då? I fredags var vi ju hos söta lilla Anton Fjanton som fyllde 22 hela år! Det var trevligt förutom att jag var väldigt slö, (då oxå) och åkte hem tidigt. På lördagen minns jag inte för tillfället vad jag gjorde... Vad fan gjorde jag????? Ingenting tror jag. Tränade jag? Kanske... Ja, jag gjorde antagligen inget vettigt värt att skriva om här. I söndags var jag med en bakis Emma hela dagen, nästan. Vi åkte till donken, emma åt plusmeny med aptit och jag åt en side sallad, efter det åkte vi hem till henne, då åt vi igen. Hon: 2 mackor, Jag: sallad.... Sen kollade vi på räddningspatrullen i sängen hela eftermiddagen. Men i mitten var vi tvungen att bryta, för emmas bakismage ville ha mat, igen. Denna gån vart det makaroner och ketchup. Sen tillbaka till sängen och glo barnfilm tills Emma skulle..... Wait for it.... WAIT FOR IT................. ÄTA IGEN!!!!?!?! haha då drog jag hem ;)

Väl hemma vart det en skön gång/springtur på 5km, var tvungen att inviga mina nya löpskor som jag även inhandlade under denna dag!

Idag, Måndag? Jag vaknade glad som en mört, segade ihop under förmiddagen och var lite deppig, men det gick över när jag insåg att vi slutade kl 1! Då strosade jag runt ensam på stan och filurade, unnade mig en islatte och köpte en ny kepa! Sådeså! Gud vad jag babblar om nånsens, men just nu är mitt liv inte så mycket vettigare! Ikväll ska det pumpas på min body! a.k.a body pump...

Bye bye!


New Keps


New Pjucks

Invigning av the new pjucks...


Lost my partyspirit

Hey Hey!  Klockan är snart 1 och det är lördag. En ny dag med nya möjligheter. Dock tror jag inte att jag kommer få så mycket gjort eftersom 99% av mina planer består av shopping och eftersom jag inte har några pengar så ryker dom planerna.... Men men skit samma. Något ska jag väl kunna hitta på. Hittills har jag iaf hunnit med att åka å handla, laga en fet och supergod frukost a lá hotell Amanda, och deklarerat på internet. :) Wooho go me!



Mitt största önskemål just nu är som sagt att få en massa pengar. Jag måste måste måste köpa ett par joggingskor så jag kan börja motionera utomhus, de enda skorna jag har att gå med ute nu är converse och det gör rätt ont i längden.... Men jag får vänta på nästa studiebidrar och verkligen intala mig själv om att det är värt att nästan häften av det kommer gå till ett par skor. Men det är ju för mitt eget bästa? Mitt välmående? ....

Igår vart det "fest", för alla utom mig. Jag kämpade och kämpade för att komma in i rätt party spirit med gott rödvin och sällskap. Men jag fick bara i mig 2 glas och kände ingenting, bara hur jag vart mindre och mindra taggat och tröttare. Så 10 i tolv var jag hemma, med borstade tänder nedkrupen i min sköna säng. Jag vet inte vad felet är med mig. Men jag har inte sug helt enkelt på att festa å ha kul... Sjukt men sant.

Här var väl typ toppen av kvällen :P haha... Chillförfest hemma hos Tom (utan Tom) med Jessica och Emma.



Nu ska jag hitta på nåt....


Ljuva dofter.

Det vart en kvällspromenad för att smälta maten och skingra tankarna. Det var underbart ute, det hade precis regnat och plusgraderna fick dofterna av våt asfalt och nytt gräs att dofta ännu starkare. Jag var nästan ensam ute i bålsta, en väldigt lugn torsdagskväll, människor är hemma och myser framför teven med någon dom älskar, eller vänner.

Jag längtar till sommaren, jättejättejättemycket faktiskt. Bara att kunna ligga på rygg i det solvarmagräset och kolla upp i en klarblå himmel, bli fläktad av ljumma vindar... Mmm. Snart är vi där. Snart.

Lite allmänt sentimentalt kvällssvammel bjöd jag på här ikväll märkte jag. Kommer nog bli mycket sånt nu framöver, kommer inte ha så mycket annat att göra än att sitta hemma på mitt arsle å grumla :)

Hörrni, jag diggar er! Sov gott på er, när ni nu ska göra det. Hoppas ni somnar in sådär mysigt och skönt, och vaknar upp på samma sätt. <3

Vad händer med min kropp?

Inatt vaknade jag av att mitt hjärta slog i 180, jag vaknade alltså av typ hjärtklappning, hur läskigt som helst. Kallsvettig och jätteskakis, jag blev jätterädd och visste inte vad jag skulle ta vägen.Hjärtat bara stegrade kändes det som. Till slut efter mycket velande väckte jag sebbe som hjälpte mig att tillslut få ner mitt hjärta i hyffsad normal takt igen, jag vet inte hur det hade gått om jag varit ensam.... :S Och jag har aldrig fått sånt där hjärtrus förr, och vet inte varför jag fick det. Det var nåt som var fel iaf, nåt som kroppen och hjärtat sa ifrån om..... Mycket tjat, men jag tar det på allvar och jag ville bara prata om det. Någon som upplevt samma sak kanske? Berätta gärna isf.

Jag kör ju fortfarande hårt på GI, men jag äter ändå näringsrikt och dricker rätt bra med vatten så det borde ju inte ge mig några hjärtattacker, dock vet jag att man första veckan när man ställer om kroppen från att äta socker och kolhydrater att man kan bli väldigt trött och orkslös vilket jag verkligen är, och snurrig i bollen. Men det ska förhoppningsvis snart gå över och kilona ska rasa. Mycket klagande i detta inlägg känner jag, försöker skriva nåt mer positivt senare ikväll. Tills dess, ha de gött!


Jag försöker och försöker

Nytränad och sådär lagom skönt sladdrig i kroppen :) Först powerwalk från stationen hem och sen body pump. GI dieten eller vad man nu ska säga fungerar bra, idag har jag inte haft något sockersug, knappt iaf :) Dock vet jag inte om jag äter helt rätt, men jag försöker iaf.

Efter lunch idag när vi hade studioövningar i skolan fick jag agera scripta och sist bildproducent. Bossarnas boss på tv inspelningar. Jag vågade inte gå in i rollen först, man har verkligen ansvar och bestämmer över allt och alla. Men tillslut slutade jag bara oroa mig och försökte mitt bästa, gick in i kontrollrummet och drog igenom programmet, det gick väl helt okej i alla fall, för att vara första gången? :) Här är några bilder lånade från emelie från dagen!




Soliga måndag

Skola skola skola. Men dagen hittills har varit fartfylld och rätt rolig :) Vi kör lite studiosändningar och jag är kameraman :) Det är roligt faktiskt. Efter lunch ska vi byta roller, så vi får se vad jag får göra då. Studioman kanske? Jag vet att jag inte vågar ta bildproducentrollen ännu iaf....

Ute skiner solen och jag och Sandra har smidigt planer, stora planer. Vi ska inom de närmaste veckorna tjuvstarta surströmmingssäsongen! :D Ska försöka få ihop ett tappert gäng från klassen och alla som vill äta/prova denna delikata rätt! Jag längtar! :D Ikväll står träning på schemat, body pump lite mer specifikt. Får se hur mycket kroppen orkar med tanke på att jag inte har ätit några kolhydrater de senaste dagarna... Kommer nog bli rätt trött eftersom kroppen inte kan bränna kolhydrater som energikälla.... Jaja.

Nu blir det till att sola lite mer inna vi kör igång igen :) Ha en underbar solig måndag! Kram!

Nystädat

Ja, för er som tycker att det ser stökigt ut på mitt rum kan ju kommentera det och uppge era namn så kan jag hemsöka er och slå er. Haha, nej men ni skulle veta hur det sett ut, hyllan som det nu är en tavla och lite grejer på var staplad med böcker och skit upp till taket, fåtöljen syntes inte av berget med kläder... Ja, jag har iaf slitigt för att få allt så rent som det är nu. Dammtorkat, organiserat i lådor och i garderoben. :)



Crazy Girls Night Out

Det vart en jätterolig kväll igår med tjejerna :) Ett härligt gäng att festa med. Det dracks vin, dansades till backstreet boys och spice girls, nostalgiska samtal, fnitter och skoj! Vi förfestade hemma hos Elin innan vi drog vidare mot rickards, liiite för tidigt, det var typ helt folktomt på stället. Så jävla orutinerat ;) Men efter en timme (eler två) kom det lite folk och jag hann dansa alldeles sådär lagom mycket inna Leffe ringde kl 1 och kom å plockade upp mig. Så jag kom i säng i skaplig tid efter en mer än OK kväll. Tack för det!

Idag borde man ta sig en lång promenad inna  solen går ner, men jag vet inte vart jag ska gå. Vill ha ett mål liksom. Ska senare under dagen lägga upp bilder på hur fint mitt rum har blivit, för er som sett hur det kan se ut när jag inte städat ;) Hihi. Men nu kommer lite bilder från igår som jag tror kommer tala för sig själva.!






Haha denna fina bild får avslut inlägget ;) Tejerna tyckte jag behövde pushas upp lite...

GI

Blir ett litet mobilinlägg. Just ni sitter jag med en kopp vaniljte i knät och vilar lite. Imorse var jag nere på sats och tränade 1 timme, sen hem och laga en god omelett. Jag har bestämt mig för att börja med GI, för jag vill bli av med mina jobbiga kilon, och bli av med mitt sockersug. Så jag har börjat idag, och får se hur länge jag klarar mig utan socker, chips, pasta etc. Har redan fuskat eftersom jag har 1 sockerbit i teet. Men men. Ikväll blir det nog utgång här i Bålsta:) men innan det ska jag städa klart här hemma och planera vad det blir för GI middag :) Puss å kram på er så länge!

Bajsboken

Godmorgon Godmorgon! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Eller inte. Det är apmulet och Format-Harry mal på i klassrummet. Photoshopkurs på tulegatan dag 3. Men det är i alla fall fredag och det är underbart. Sitter och funtar på om jag ska köra bodypump ikväll eller dricka nån öl med fina klasskamrater. Tror det lutar åt det första. Jag har syndat riktigt mycket den senaste veckan. Donken, godis..... Jag måste skärpa mig....

Jaja, igår åkte jag och hälsade på Sebbe i fittja, jag lagade köttfärssås som vi båda slängde i oss glatt, dock hade jag typ spillt ut ett halvt pepparkar i köttfärsen så starkt vart det :) Haha, nu har jag även lovat honom att jag ska ta med mig bajsboken nästa gång vi ses. För er som inte läst den, gör det! :D Den är skitrolig, vi läste den när jag var lite och jag skrattar lika gott nu 10 år senare. :)


Love Streetstyle

Jag är en sån människa som klär mig efter humör. Jag älskar skyhöga klackar, glammiga klänningar samtidigt som jag älskar streetstyle och rockig stil. Just nu när våren börjar komma börjar streethumöret att stiga. Sitter på Photoshopkurs och drömmer mig samtidigt bort på Junkyard och önskar att jag hade pengar. För då skulle jag beställa hem bland annat dessa 2 saker.



Påskdagen

Gårdagen var helt okej :) Idag är det påskdagen, som blir en lugn dag med städning. Dock skulle jag vilja spendera den utomhus i det underbara vädret men jag måste verkligen röja upp här hemma :/ Jag har nyss tryckt i mig en grym frukost, 2 rostade mackor, en med gravad lax och gravlaxsås och en med philadelphiaost, skinka och tomat, en stooor kopp kaffe och tranbärsjuice :) Jag är nöjd!

Ikväll ska jag åka till Zinkensdamm och vara med Alessia några timmar när mamma Helena är på tjejfest :) Det kommer nog bli rätt lugnt det också, är ju ledig imorgon med så det gör ju inget om man kommer hem sent heller. Jag sitter även och funderar på just morgondagen, jag vill verkligen hitta på nåt. Om det så är en långpromenad, bio eller nåt annat äventyr. Någon som har något förslag så kan vi hitta på något tillsammans. Jag vill verkligen inte bara sitta av min sista lediga dag. Jaja, sluttjatat om tråkerier. Här kommer lite foton från gårdagen :) Enjoi!




Först vart det lite förfest till den ålanerade förfesten på Salongen :)


Sen vart det lite lek vid tvättstolarna





Norska Brudar, Benedicte och Kristina :)


Ja å Melissa!

Kalla mig tråkig...

Jag vill bara tacka för en trevlig dag och kväll! Tack emma för att du fixade mitt hår! Är så himla nöjd! (såklart) och tack Melissa, emma& Hanell m. Flera för en trevlig kväll med gott vin, skratt och en allmänt lagom kväll. Ja, kvällen blev helt lagom, förmodligen tack vare mitt kloka beslut att skippa rickards och åka hem och sova istället. Kalla mig tråkig eller lat, jag vet att jag gjorde rätt val iaf. Lagom är nog bäst ibland ändå? Jag kanske har varit lite SMS sjuk ikväll, men sån e jag ibland :) hoppas ingen tagit illa upp. Nu ska jag iaf sova någorlunda sött och vakna relativt pigg imorn. Hoppas ni som är på R har kul :) Puss å kram alla!

RSS 2.0