Fem heta killar vs. Nordman? svårt val...

Jag försöker övertala mina vänner om att det kommer bli roligare att dra till Klubb Sommar i Rålis imorgon kväll och kolla på grymmaste upcoming bandet Contakt istället för att åka buss till Enköping, betala 140 spänn för att gå in på en bonnklubb och se på nordman.... Men icke. Dom ska se nordman bland 50 taggare och bonnläppar. Suck. Skulle va kul att få med mig någon från bålsta som sällskap till stan. Blir ju min sista lediga helg på semester för på måndag börjar jag. Så ingen jävla Nordman ska få avsluta min ledighet. Punkt slut!

Snooor

Jag är dunderförkyld. Ingen feber men verkligen superduperförkyld. Har säkert snytit ut 10 lite snor idag! haha och hostar som idiot. Men men, annars är det bra. Sitter hemma hos Helena och Alessia, jag "passar" Alessia, 9 år idag. Målet var att få med henne ut och göra någonting eftersom hon suttit inne framför datorn hela sommaren. Men nu sitter hon och jag här, inomhus, med varsin dator i knät, i sovkläder och nördar. haaha, men vafan, det 
Igår jobbade jag alltså på inspelning hela dagen lång mellan 8-20 typ, det var jättekul och jag kan skriva om det senare och lägga upp lite dålig mobilkort jag tog också :) Nu ska vi närda vidare. Baba!
Storfiskarn i vassen! ;)

Min nya bejbi

Japp. Just nu sitter jag och skriver på min nya bebis. En MacBook Pro 13,3" :) Den är jättefin, alldeles lagom. Stod mellan denna eller den större på 15", men det vart denna dels för att den andra kändes lite väl stor och klumpig och även för att det var en prisfråga. Efter lite rea kostade den allt som allt 11.500 kr, sen köpte jag öven officepaketet till den :) Jaja. Jag är nöjd!
Snart ska jag bege mig ut till jobbet och ska därefter direkt till stan, ska sova hos Alessia och Helena som bor på söder, blir så mkt smidigare eftersom jag ska upp imorgon bitti, tidigt och jobba på inspelning i Hammarby sjöstad hela dagen lång, ska öven sova hos dom imorgon natt eftersom jag ska vara med Alessia på torsdag när mamma Helena jobbar.
Har nu även beställt ett fräckt case till den :)

Öregrund 2010

Jag har varit i öregrund med tovisen i ett par dagar och haft det underbart! Vi har fiskat, jag är storfiskaren själv! Vi har partat, myst, busat, och gjort en massa skoj! Hade det så jävla kul där borta, glömde bort allt är hemma och bara levde loppan. Snacka om att det sög att komma hem till f***bålsta igen. Deppvågen sköljde över mig som en chock. Fyfan. Men man får leva på dom bra stunderna. Här kommer lite bilder från öregrund!













Vad ska jag döpa det här tråkiga jävla inlägget till då?

Hopptjosan!

Är återigen förenad med min sommarsambo Tove! Mys. Är fortfarande snorig som ett as.

Tänkte bara breafa lite om fredagens bravader. Jag åkte hem till Majsan på middag med en massa härliga brudar. Det dracks och åts sen vid halv 1 tiden kom vi på att vi skulle dra in till stan, så det gjorde vi. Det beställdes två taxibilar och runt 1 var vi på kungsträdgården och Victoria. Kostade dock 150 spänn i inträde vilket sved lite. Men vi var ett härligt gäng och satt kvar där till typ halv 3, då skulle vi gå vidare. Men kom inte så långt utan vi strosade mest runt på stockholns gator, jag, Majsan, Hennes bror och hans kompis Danne. kom i säng runt 5 och kl 8 var majsan uppe och bakade scones. haha galen brud :P En bra kväll allt som allt! Tog tyvärr inga kort för jag orkade inte men har lyckats leta reda på ett iaf.







En krasslig kråka med funderingar

Jag snorar och låter som en krasslig kråka idag.

Men vafan vem bryr sig. Jag är pigg iaf. Och hyffsat glad. Ska snart ner till centrum en sväng, sen hem å se om jag hinner sola en stund innan jag ska åka och jobba tidigt idag så jag hinner till Majsan i spånga kl 18. :)



Tänker oerhört mycket på livet just nu, på framtiden och på dom val jag gjort hittills, vem jag kommer bli, och vem jag varit...

Klagomålet nummer 1

Hipp Hopp. Hur mår ni? Själv mår jag bättre. Halsen är fortfarande lite som taggtråd men annars är jag pigg. Har fått bra med färg idag, och jag som senast igår klagade på att solen inte biter på mig längre :P Men sån e jag. Klagomålet nummer 1. För övrigt har jag inget speciellt att säga just nu, mer än att klaga på att jag är trött, och att det inte är något bra på tv, och att Tove inte är hemma så jag har inget att snacka skit med....

Imorgon blir det fest hemma hos gamla stallkompisen Majsan :) Ska bli kul att träffa människan igen, nu var det ett bra jävla tag sen sist, bra jävla för länge skulle jag vilja säga. Skulle egentligen träffat dig imorgon eller nåt, men jag vet inte hur det blir? Jaja. Vi får se hur jag känner...

Nej, jag är verkligen töntigt trött nu. Ska försöka få mig själv, eller mina ögon att tröttna på att titta så jag kan få somna in snart.
Godnatt alla fina.


Födelsedagen i bilder :)

Efter att inte ha sovit i min egen säng på drygt 2 veckor ska jag idag ta min vä
ska och åka hem :) Har jag inte varit i kalmar har jag bott hos tove, och det har varit så roligt. Men idag tar hon semester från mig och åker till öregrund :) Men hon kommer hem på söndag så det ska jag nog överleva.

Har precis fått i mig kaffe, har varit förkyld i ett par dagar, med lite feber och halsont och imorse vaknade jag jättepigg och feberfri, men kändes som ja hade en golfboll i halsen. Men men. Idag ska det solas utav bara helvete! Här kommer några få bilder från min 20 års dag, ursäkta hur jag ser ut menjag hade feber och var typ helt svullen i ansiktet.









nu e jag 20 år!

grattis till mig! hihi


Minifirande i förskott :) Iiihh!

Jag åkte till farmor och firade lite smått med den delen av släkten. Fick god tårta som pappa bakat själv :) Och lite presenter..




Beatrice fyllde ju 20 år!

Och det bjöds stor sommarfest! Har sett fram emot den i veckor. för det blev även som en minireuinion med klassen! Hade en underbart rolig kväll! Tack alla! Det dracks alkohol, åts korv, dansades, byggdes mänsklig pyramid, hånglades* och mycket mer! Har lite bilder som får berätta resten.








Ja, bilder säger mer än 1000 ord.





Kalmar 2010

Bloggångest igen. Nu har det fan gått typ 2 veckor... Så nu gör vi såhär. Jag gör inlägg, i tur och ordning med bilder på det som hänt. Och jag börjar med spontanresan till kalmar.

Emma ringde mig på söndagseftermiddagen för en vecka sedan och frågade om vi skulle åka ner till hennes landställe i kalmar, samma kväll. Jag fixade allt på en timme, fick ledigt från jobbet, packade min väska och några timmar senare satt jag i bilen. Fyfan, jag ångrar inget. Allt var så perfekt, jag kunde koppla bort allt hemifrån och bara njuta av sommaren och ledigheten. Vi hann med mycket på två hela dagar. Vi solade en massa, badade, shoppade, festade och åt gott. Sen vart det grillning och nakenbad sista kvällen! Tack min fina vän! Har inte njutit så mycket av livet på länge!

Lilla sjöjungfrun! :)


Stekhett på flotten.



Mm rosé

Bajsspelet! Fyfan va snygga vi var! Jag bjuder på denna!

Poppis bland småkillarna. Pga mina spel på iphonen...

Avslutningskvällen, ville verkligen inte åka hem...

Och nakenbad...


Spontanresa till Kalmar!

Hej! Just nu sitter jag i bilen med emma och är påväg på en spontanresa till Kalmar! Hon ringde mig för några timmar sen och då bestämdes det helt på måfå! Ska bli så jävla skönt! Precis vad jag behövde, komma bort! :) vi stannar till onsdag och vi ska sola bada och försöka hinna parta lite! Älskar spontangrejer. Mer sånt! Hörs lite senare förmodligen, har ca 5 timmar kvar. Puss på er!

Working at teh carwash ;)

Idag har jag varit duktigt minsann. Gick upp kl 8 och åkte och tränade styrka på sats :) Sen fick jag för mig att jag skulle tvätta leffes bil så jag fick med mig tove och vi körde carwash i solen!


Just nu är jag hos tove (som vanligt nu för tiden) Vi har ätit god mat och dricker nu lite vin och myser i kvällssolen! :) Pratar om kärlek och killar o0ch massa annat tjejsnack ;) Ha de bra alla ni andra och här bjuder jag på lite råsexiga bilder ;) Puss på er










Jag är så dålig.

Hej allihopa! Idag har jag solat från 11-17 :P Najs. Japp.

Jag vill också säga att jag är fett lack på mig själv. Jag kan aldrig hålla mig till något, har ingen disiplin. Jag vill bli smal. Jag verkligen vill, men jag orkar aldrig genomföra något till 100%. Denna vecka har jag tränat hårt i princip varje dag, och gått på shake och vattendiet. Bara, och det har funkat skitbra. Men idag var det fredag och jag ville festa till det lite för toves skull. Så jag syndade med en tunnbrödsrulle och jag mår så dåligt, mitt samvete mår piss. Men jag får skylla mig själv, håller jag på såhär så kommer jag aldrig att få dom resultat jag vill. Jaja. Imorn kl 9 ska det iaf styrketränas.  Och nu blir det grönsaker och dipp! Mitt initiativ faktiskt! :P

Hoppas ni andra har det mys, nu ska det bli långfilm här hos tove! Puss!

Här är ett bevis på att jag är grym på att städa när jag bara vill! ;)


Orkar du läsa detta är du ju bara konstig.

Åh va skönt! Känns som att någon tog bort ett berg från mina axlar, eller som jag förlöst ett barn. Eller det där sista lät fel. Men det känns iaf bättre nu, det är verkligen fysiskt ett tryck som släppt från mig. Känner mig verkligen 10 kg lättare.

Ligger fortfarande vaken. Kan inte sova, är rätt pigg just nu. Men om jag verkligen försöker sova vilket jag inte gör skulle jag nog somna på nolltid. Hehe. Imorgon ska jag sooooola och baaaaada.

Sen en till sak. Jag vet att jag skriver väldigt konstiga grejer ibland. Dels konstiga som i konstig grammatik, men det kan jag inte hjälpa för det har jag ärvt av min far... Men att jag skriver väldigt dramatiskt, som att jag ska dö hela tiden, eller att världen går under, eller att jag gråter ihjäl mig. Tror helt enkelt att jag sett för mycket på film. Ah, det är min ursäkt och mitt försvar. Typ. Eller så kanske jag är en dramaqueen i grund och botten. Det har man ju aldrig hört förut :S Men, här på jorden är jag iaf, och det är bara att acceptera mig, det har gud gjort iaf, tror jag. Precis som jag är! Oj, va flummigt detta blev. Synd för dig som läser dyngan.

Godnatt!

Godkänt

Bilbesiktningen gick bra. Puh. Lite saker som kommer att behöva fixas med tiden men nu var det lugnt. Sitter och har lite ångest för att dra å träna snart. Så jäääääääääävla stel och har sån feeeeet träningsverk. Men det kan ju inte bli sämre.

Jag är svag, ok?

Fuck!!!!!! Tredje inlägget som jag skrivit försvann. Jag orkar inte återskapa skiten igen. Så nu blir det nåt dåligt.


Jag vill be om ursäkt för att det blev lite väl känslomässigt här på bloggen igår. Jag var svag, jag är mänsklig. Men om man inte kan visa sig svag kan man ju inte direkt kalla sig stark heller. Jag är inte perfekt, eller korrekt, jag gör fel, är egoistisk. Jag erkänner. Det är inte alltid så jävla lätt att vara perfekt. '

Jag vill inget illa, ingen illa.


RSS 2.0