Okej jag är en störd människa, men jag har iaf humo(ö)r...

Okej. Jag erkänner. Jag är ett pms monster. Ett hormonrubbat freak.

Kan ni låta mig vara det? Om ja, tack!

Om nej, försök! Det går förmodligen över...

Hur

Jag blir så jävla arg. här går man och hoppas. förjäves. Ingen sa vad som skulle hända. Med mig. Jag ville ha ett svar men allt jag fick var flumm. Jag tänker på en sak. Varför står det att man söker ett förhållande, när man verkligen inte gör det? Det är ju bara att luras. Det var ju något som jag fick klart för mig iaf...
Jag blir så ledsen av att tänka på dej. Och ändå så ligger jag varje kväll och hoppas och vill att du ska veta att jag står här när allt annat runt dig faller. Ännu vill jag tro på det bästa, tro på att filmen får ett lyckligt slut. Penna och manus ligger till ditt förfogande.

punkt slut. Godnatt!

Lite pics från midsommar


Första grenen var limbo...

Sen blev det norsk fylla, fyfan va kul och snurrigt det var, många som trillade kan jag lova..

Och såklart säckhoppning...

Potatis på sked...

Och sen blev det kubb...


Och så var det dagen efter, som för övrigt var awsome!



Hatar att älska

Heja heja. Mandus har tränat idag igen. Fyfan va kul det är. Hur kunde jag bara ge upp träningen i en månad? Fattar inte... Men imorse vart det iaf en efterlängtad bodypump, jag kan faktiskt säga att jag älskar det! Mmm. Sen efter det åkte jag och hälsade på sjuka söta lilla tove, vi kollade på HippHipp säsong 1. Klockrent.

Sen åkte jag hem för att hinna steka lite i solen. Jag hann ligga i ca 20 min och det tackar jag för, sen kom åskan och regnet. Försöker gå på diet också. Men jag kan inte motstå god mat. Så jag klämde en tallrik korvgryta till lunch... Hatar att älska mat. Just nu pumpar jag Oskar Linnros, Kent och Teddybears om vartannat i högtalarna medan jag organiserar på rummet! Jisses vad mycket kläder jag har. Insåg hur mycket jag älskar Adidaströjor, just nu har jag fyra stycken, men den kollektionen kommer växa, tro mig. Nåt jag också har mycket av har jag märkt är converse, har typ 10 par, sen grejer med nitar på, och skinnsaker. Hihi jag har en minst sagt blandad stil. Men jag gillart! Efter detta inlägg blir det pang på städning igen innan jobbet kallar!

Kram på er alla! Jag hoppas ni mår bra där ute och är lyckligare än någonsin. Om inte, se till att gör något åt saken.


Redo för sooool

Sådärja. Nu har man gjort sitt dagsverke och kört ner sjuka lilla tove till vårdcentralen så hon kunde få sin medicin, och köpt strumpbyxor till mamma, lagt in den senaste musiken på iphonen. Så nu är jag redo för att lapa sol hela dagen lång!

Tänker på dig.


Midsommaren som skulle bli den tråkigaste...

Sist jag skrev var det för att jag var så sjukt otaggad inför midsommar.... Men jag vill bara skriva och säga att det var den bästa midsommaren på väldigt länge. Vi var 10 tjejer som åt och drack gott, gjorde fina blomkransar, dansade runt stången och hade femkamp. Sen kom och gick det lite folk under kvällen. Vi gick och la oss kl 4 och efter 12 timmar hålligång kan jag säga att dagen var grymt. Allt var lagom och jag hade inte en sekund att vara uttråkad eller vara ledsen. Tjejerna fick mig på gott humör hela tiden! Tack allihopa!

I lördags var det också en grym dag. Vi låg och solade och drack lite cider och åt smarrig midsommarlunch. Sen på kvällen åkte jag hem till Tovisen och mös, vi kollade film och åt lite godis!

Och idag har också varit en tokbra dag. Åkte in till den stora staden stockholm med Sötisen Carolina Aspelin. VI åt god lunch på cafe Moda, köpte B&J glass och kollade lite i butiker. Slutade med att jag köpte en urskön stor tshirt på rea. Nöjd och glad. Fast just ´nu känner jag mig risig och håller tummarna för att inte bli sjuk.


Peppar peppar.Här kommer några få mobilbilder från fredagen! Kram i solen!



Jag blev kvällens grillmästare.


Emma hade från grunden bakat en grymt god jordgubbstårta!

Var det någon som sa midsommar?

Jaha. Så var det midsommar igen. Inte peppad för 5 öre. Usch fy blä säger jag bara. Känner mig sjuk, är aptrött, hängig, nere och allmänt opeppad helt enkelt. Men det finns inte mkt att göra. Bara att se till att göra det bästa av situationen. Är just nu svinskabbig efter en svullkväll hemma hos tove igår. Vi satt uppe och pratade och drack kaffe till typ 3 inatt. Och nu är jag hemma igen, ska ner till ett stressat och fullproppat centrum i hopp om att kunna få tag på lite mat för dagen, som kommer att spenderas hemma hos Emma Magnusson. Orkar inte skriva så mycket mer just nu, mer än att jag aldrig tidigare varit så opepp inför midsommar. Men jag hoppas iaf att alla ni andra där ute ser fram emot en fartfylld och hög alkoholhaltig kväll med era nära och KÄRA.

Puss på rumpan.

I Love U!

Tack tack tack! Mina underbara klasskamrater! Jag älskar er alla från botten av mitt hjärta! Ni är finast! Tack för igår! Hade superkul!

Vi hade som sagt skolavslutning igår. Tvåorna tog examen och fick diplom, sen blev det fäääääst som kristin skulle sagt. Vi åt tacos, drack bira i solen på balkongen! Skrattade mycket! Sen drog vi vidare, åkte sl flak, som jesper sa. Haha en buss alltså. 40 pers som satt å skrek som fjortisar! Haha

Efter mycket om och men blev det tillslut att hela gänget hamnade på Mosebacke. Där dracks det öl och vi hade trevligt! Men, kl 1 så tröttnade jag och carro, eller mina fötter gav upp. Fyfan va ont ja hade!!!!!! Så vi köpte donken och åkte hem! En bra kväll men imorse kom ångesten.En klump i magen, att inte få se klassen förrän i november :( Skitjobbig känsla, men vi kommer ses i sommar och så ofta vi kan! På Beas fest den 10 e juli tex! Längtar! Och på min 20 årsdag så hoppas jag på att få se några av deras ansikten igen! Återigen, förlåt att jag tjatar men jag älskar er alla, lite för mkt kanske! ;) Puss på er! Å puss på dig Carro

Bilder kommer senare!

Kan inte sluta tänka på den här kvällen.



En bra kväll, en härlig kväll, en galen kväll. Se va glad ja va! Imorn hoppas jag på en sån kväll..... Hoppas på just den kvällen igen....

Ni idioter kan gå å dö. OK?

Jag fattar inte hur ja kunde bli så rädd. Fortfarande skakis, även om det inte hade hänt något. Ni får gärna kalla mig töntig. Men jag kunde inte hjälpa det. Men idag var det första gången magkänslan inte hade rätt, och tacka fan för det... Jag blev orolig, utan att jag kunde kontrollera det. Vet inte om det behöver betyda nåt, men något speciellt var det.

Jaja. Nog om det. Sitter här hemma i morgonrock. Nytränad, å nysolad. Ska krypa till kojs snart. Imorgon är det sista dagen i skolan innan ledighet! Vi har visat våra filmer och fått grym kritik och jag är grymt stolt över mig själv och hela klassen! Imorgon blir det fest! Först mat å dryck på skolan sen utgång, först till Trädgårn i skanstull å sen kanske berns.

Ne, nu blir det sängen. Och ni idioter där ute. Gå å dö. Tack!?!?!

Skönt besked

Jag höll på att dö nyss. Eller jag trodde rättare sagt att någon annan höll på att dö bokstavligt talat. Jag fick en chock och magkänslan skrek att en väldigt fin och oskyldig person blivit skjuten. Såg på nyheterna, om skottlossningen, kände igen lite för mycket omgivning, allt var lite för bekant, huset kunde varit personen i frågas. Hela jag började skaka och gråta. Fick panik. Aldrig känt så förut. Usch fyfan. Jag ville bara ringa dig men jag vet att det inte vore uppskattat. Men jag ringde en vän som ringde dig. Och du lever. Och jag kan försöka andas ut. Fyfan vilket skönt besked. Vet inte vad jag hade gjort annars. Fina du, som inte skulle skada en fluga.

Kram.

Skratta bör man, annars dör man, gråta bör man, annars dör man oxå.

Vill återigen tacka alla mina vänner. Och tack Carro för en rolig festfull lördag! Vi var ute och dansade arslet av oss i stan! Du är så underbar och gör mig glad när jag behöver det. Har inte skrattat så mycket på veckor som jag gjorde inatt på vägen hem! Hahaha! <3

Och Elias den tappre redigeraren. Han har suttit och slitigt med vårat dokumentärbarn! Så duktig! Ska bjuda honom på öl på avslutningen på onsdag!

Förövrigt idag så har en seg amanda och en apbakis carro varit mitt i smeten i stan, på drottninggatan och filmat påor och avor till dokumentären. Slutfix, vi hade ju en programledare klar som vi filmat men när vi sen kollade på materialet så visade det sig att hon sög helt enkelt. Så nu blev jag programledare i piloten istället. Spännande...

Nu kollar jag på bröllop. Rätt tråkigt just nu, att sitta å kolla på när dom äter liksom.

Fick ett mentalt jävla meltdown idag föressten. I bilen påväg till jobbet. Skitjobbit. Bara sådär pangpoff, från ingenstans. Blir så trött på mig själv att jag inte kan vara starkare å inte en sån mes. Men vafan, det är ju mänskligt att gråta. Och rätt skönt. Känns bättre nu.


Gårdagens outfit, eller delar av den.Linne med Aerosmith tryck från HM, Kavaj med stenar HM, Svarta tajts från Monki


Fina flickor innan utgång!

Kopplar bort, korkar upp!

Sitter hemma hos födelsedagsbarnet Carolina! Hon missbrukar hårspray medan hon lockar håret! Haha, snart blir det mat och vin och sen utgång ikväll! Ikväll ska det röjas hoppas jag. Innerst inne vill jag att du ska se mig. Men det kommer inte att hända och det är nog bäst. Vill bara krama om dig, så du kan göra mig lugn...

Men its never gonna happen. Så ja kopplar bort, och korkar upp istället! Schkål!

Life is life. Movies are movies.

Jag vill att livet ska vara lite mer som på vita duken. Lite mer klyschigt, förutsägbart och romantiskt. Men, det är det inte. Life is life. Film är film. I verkligheten kommer inte prinsen springandes i spöregnet, och säger att han älskar dig. Kärlek vid första ögonkastet. Vad är det? Det finns inga hjältar, bara bovar. Vi gråter inte en tår och ser vackra ut samtidigt... Vi bryter ihop, blir arga. Prinsarna kommer inte tillbaka, dom hittar nya prinsessor. Life is life. Och det suger rätt hårt ibland.

Fint väder är det också.

En bättre dag idag. Tack vare mina fina vänner. Tack Carro, och Elias för stödet i skolan. Och Annso. Och alla! Love u guys!

Orkar inte bry mig om hur jag ser ut i skolan längre, jag vill, men det blir bara inte så. Ingen motovation längre, så imorse tyckte jag att ja såg ut som en baglady när ja gick hemifrån.....

Sitter och klipper dokumentär för fullt! Stress stress, måste vara klara på lördag eftermiddag. Synd att jag jobbar på kvällarna.

Men, imorgon har jag något att se fram emot. Då fyller finaste Carolina Aspelin 21 år, och då ska vi ut å dansa å dricka drinkar. Hoppas det får mig på andra tankar! :) Hoppas hoppas.... Hoppas. Att jag kan gå all in, och ha kul till 100%! Men det ska nog lösa sig, ska sova hos Carro på natten också, så ja kan va med hela kvällen. Sen blir det realtivt tidig uppgång på lördag för att sluttampas med redigeringen! Peppar peppar, att vi blir klara!

Fint väder är det också....

Oh. Bite me.



Photobyhannah

Inget namn. Bara svammel.

Hur mycket jag än är medveten om mina brister, om mina fel. Jag ber om ursäkt, jag bättrar mig, eller försöker. Jag har känslor, jag är mänsklig. Jag ville hjälpa, lyfta, stödja. Gråta, skrika, slå. Men. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Eller som man vill. Eller trott. Inse. Inse. Inse fakta.  Öppna ögonen. Se dig omkring.  Ta bort dina blå linser. Ingen speciell, för någon. Just nu. Men. Fortsätt leva, hoppas, tro, ge, få. Livet är till för att leva. Våga. Hoppa. Fall. Fritt. Ditt liv är värt. Så jävla värt. Varenda sekund.
En stor kram till alla mina vänner, ni vet vilka ni är!




Ta mig härifrån!

Jag får panik. Känns som när man var liten å hade en hemsk mardröm, och man försökte tvinga sig själv att vakna. Panik. Jag vill inte!!!!! Ahhh!! Fan.

Ett tomrum.

Jag kommer sakna dig av bara fan, det gör ont. Det vi haft har varit underbart och jag ville inte att det skulle sluta såhär. It sucks, bigtime. Jag respekterar dig, och vill inte fortsätta om du inte vill. Jag kommer alltid att minnas dom fina stunderna med dig. Du har förändrat mig. Jag hoppas att vi kan ses igen, någon gång, i en annan tid.
Jag är en pussy, men vafan. Suck it up, stay strong head up. Men det är inte så lätt att koppla bort något så fint. Det gör ont. Du kommer alltid vara den finaste. Aldrig? Aldrig.
Puss.


Tack för en underbar vecka! Vilket team! Vilket program det blev!


På min "vill ha" lista just nu:


Adidas, 699:- stadium


598:- have2have.se

Idag, igår, just nu, just då.

Jag har blivit en "vartredjedags" bloggare. Men det känns bra :)

Update? Okej. Igår, studentmottagning, bacardi cranberry (mest awsome alkoholhaltiga dryck på länge), öl, hemma hos jessica. :) Roligt, taxi, hemgång kl halv 12.

Idag? Agerat reservfotograf, inslaget vi kallar "hunkspaning" eller "sex & the city, goes 70+" Hehe, tre tanter som spanade hunkar från en bänk :) det var roligt, men jag tror att vi kommer tillbaka med uselt ljud och sprejiga bilder. Jag är ingen toppenfotograf men man måste ju börja någonstans och göra misstag för att bli bättre. Imorgon? Då blir det skola kl 11 och logga in materialen och eventuellt börja råklippa lite.

I förrgår? En jättemysig dag kväll, Sebbe kom hit och han följde med mig till jobbet, hehe det var roligt. Han hade ingen aning om vad jag gjorde på mitt jobb och ja tror han vart lite smått chockad och avnundsjuk ;) Sen lagade jag jättegod mat :) Toppen toppen kväll! Behövlig. Att bara få prata av sig och ta det lugnt.

Nu? Mätt och äcklad som ett as, efter en dag av bakissyndelser av bara fan, korv, tunnbrödsrulle, köttfärssås å spagetti, popcorn, cola, tranbärsjuice.....  Usch fy fan, skuld, äckligt. Hate my self. Måste göra något åt saken! Whos gonna want me if im fat?!?!


Yeye godnatt suckers!



Photobyhannah

Vi har det bra vi :)

Vi jobbar/steker/äter honungsmelon/lyssnar på musik! Vi är 8 personer här. Fett chill!



RSS 2.0