Tack för den här tiden!

Inget bloggande på länge! Har varit mycket jobb :)
Nu är inspelningarna av Biggest Loser 2 klara och börjar sändas i början av Januari! Missa inte! Det kommer bli så jävla bra, och då menar jag det verkligen. Har aldrig jobbat med en produktion som jag tror så mycket på, alla karaktären och underbara människor som är med om sin livs viktigaste resa som handlar till stor det om att överleva och ändra sina liv. Har sett en sneekpeek på episod 1 och det är över förväntan :)
Men nu är det över, efter över 3 månaders intensivt jobb, med ett härligt team som blivit som en andra familj och att jobba och leva så nära inpå deltagarna under en sån pass lång period gör att det var väldigt vemodigt när det var över. Känns så konstigt. Vi hade i alla fall en grym slutfest i lördags med mycket skratt och skoj.
Nu ska jag försöka ta det lugnt och återta mitt egna liv i ca 2 veckor innan jag börjar med nästa produktion!
Bye Bye vår kära medarbetare "Grålle" Världens bästa och trognaste arbetskollega.... :'( Som han ställt upp för oss under alla veckor...
Det blev också en värdig avslutning på det hela i lördags! Underbar middag på Victoria, godia drinkar på Café Opera och dans och stoj fortsatte på Berns. Tack alla för den här hösten, jag hoppas vi ses snart igen! :)
Jag och Rebecca fick en liten utmärkelse av producenten. Världens bästa "Piff och Puff". Kommer sakna att få jobba med dig varenda dag!
Producent Robbans lilla tal :) Och världens snyggaste Andreas och programledare!
Grymmaste Mårten!
Piff och Puff officiella avslutningsbild! Love U Puffsen!

Slottsliv, barnkalas och överasskningar.

Kul helg! Slottsliv med Rebeccafrån fredag till lördag. Utgång med fina flickor i Lördags och kalas med 14 11 åringar i söndags. Trött i måndags och trevlig dag i höstsolen idag!
Hittade nyss att jag hade intorkad spya på mina skor från i lördags, en kille som spydde på min arm i garderoben på Amba precis när vi skulle gå hem, trodde det räckte med armen, men icke då! Så idag har jag stått och tvättat bort 3 dagar gammal spya. Mmmmmumsigt va?
Imorgon är det studio igen, en fullspäckad men rolig dag. Rigga kran, och dra i spakar. Samtidigt som en underbar deltagare måste lämna :/ Blir jobbigare för varje vecka, men såna är reglerna tyvärr. Nej! Nu blir det lite Karatefylla! Sen sovdags! Godnatt alla fina människor!
Bilder från vårt slottsliv, jag sjöng i duschen, och vart påkommen, Rebecca deckade i en fåtölj... ;)

Dream on.

Jag sitter här i min fåtölj, som jag gjort typ hela helgen. Jag sitter och funderar på att resa någonstans, hitta på något skoj, åka och träffa nya människor, upptäcka nya saker. Typ Köpenhamn, eller varför inte en USA roadtrip, det skulle ju inte sitta fel:P Men för att göra saker krävs pengar, och sen gäller det ju att prioritera de pengar man har och tjänar också. Men drömma får man, och än är man relativt ung och har hela liiiiivet på sig som folk säger. Det är ju sant, men jag måste få tummen ur röven, skaffa mig ett mål, någonting att spara till och motivation. Motivation är något som jag skulle behöva mer av känner jag.
Jag måste även få tummen ur röven när det gäller jobb... Börjar bli liiiite panik just nu faktiskt.

Middag á la B-L

Kan man inte träna så får man väl kompensera med nyttig mat. Så tänkte jag iaf och slängde ihop en fräsch middag bestående av ungstekt kalkonfilé med en het mango & avocadosalsa :) Vart riktigt mumsigt och det gick att äta med gott samvete. (Minus naturgodiset och glassen till efterrätt...) Men vafan det är ju lördag tänkte jag också...
Det blev inget partande och skojande i helgen, det blev snorande och sittande för min del. Får ta igen mig nästa helg kanske :)

RSS 2.0