Världens kap!

Gjorde världens kap idag och jag är superlycklig! Hade kvar ett presentkort på SOLO på 1000 kronor. Gick in där idag för att köpa ett par nya hela jeans. Finns bara massa rea jeans. Men ja frågar en kille om hjälp och han plockar fram massa jeans i min storlek. Par nummer 2 sitter som en smäck och är rätt snygga. Nudie var det. Så de tar jag, sen hittar Milla ett par tight i en reahög, exakt såna som jag letat efter.  Sen går jag fram till kassa och är beredd på att lägga till nån hundring. Så säger kassörskan: Fyrahundrafemtifem! 555:-! Helt sjukt! Så underbart när man hittar saker man älskar på rea!

Imorgon är det Fredag, Det betyder att det snart är helg, och att efter det är jag borta från skolan i 10 veckor!!!!!!!!!!!!!! Fatta skönt? Underbart, nu väntar en lång praktik på Tv4 i stockholm. Längtar! Längtar efter alla, Linus, Malin, Malin och Millan! Ska bli så kul

Imorgon är det Fredag. Det betyder även att det är deadline för Religionsuppsatsen. det betyder att jag kommer missa deadline eftersom jag är långt ifrån klar. Herregud. Hoppas att Läraren har överseende att jag inte hunnit. Kan knappast tro det men jag hoppas iaf....Hoppas hoppas hoppas. Undrar vad som händer imorgon eftermiddag/kväll? På lördag ska jag iaf va i uppsala med frida, hennes pojkvän och några till. Ska bli mysigt :)

En Geek, och En Ranelid

Kom att tänka på gårdagens bussresa. Kom å satte sig en kille i 30 års åldern bredvid mig. En riktig nörd :) Så söt. Det börjar med att han klär av sig utterkläderna. Viker jackan snyggt, lagger vantarna och mössan i en ordnad hög på hatthyllan. Sätter sig igen, tar av sig sina glasögon och börjar göra rent de. Sedan plockar han fram en våtservett och börjar frenetiskt torka händerna. Sedan tar han upp en till servett som han lägger ut i knät och en servett stoppar han i kragen. Sen tar han fram 2 mackor och börjar äta. Allt skulle liksom var perfekt, han torkade sig runt munnen efter varje tugga.. Haha, inte ofta man ser orginal som honom. Det var kul.

Nu sitter jag på lektion och ska leka Björn Ranelid. Vi ska skriva en högstamd berättelse som ska börja med: Den eld som brinner skall aldrig slockna, den.... Jag är verkligen inte högstämd av mig, verkligen ingen poet... Men men jag ska låta flummet i mig flöda...

Milla, Emma & Frida!

Jag vill bara tillägna detta inlägg till några tjejer jag gillar. Milla, Frida och Emma. Ni är toppen! Hoppas ni vet det! Ni är så unika allihop. Tack Emma för att du hjälpte mig med radioprogrammet, vi hade ju riktigt kul som alltid när vi gör nåt. Frida, du är bara allmänt bäst, bästaste rastkompisen ;), kan prata med dig om allt. Love u for that. Sen har vi Milla. Jag blir ledsen av att se att något, om det är skolan eller annat som tynger dig. Jag älskar dej och bryr mig om att du mår bra. När du är glad får du alla på bra humör. Plus att du har finaste håret som jag är fett avis på! ;) Puss på er alla 3! Vi ses i skolan imorn!




Det var ett tag sen...

Oj. Hej hörni :)! Det var ett tag sen. Var har ni varit? ;)

Jag har varit lite här å var. Främst i skolan, dampat på skolan, gråtit över skolan, haft panik, sänt radioprogram, nysit.... Osv osv.

Dagen idag har varit relativt bra. Inga tårar, mest skratt. Inte mycket panik heller. Jag sände radio idag om män och förkylningar. Att de alltid blir mkt gnälligare och sämre när de är sjuka. Jag och emma hade skitkul i studion iaf :) Spelade skön musik ooch bara flummade loss. Har även storhandlat idag. Fick ringa in det tunga artilleriet ( Emma + bil) för att kunna få hem all mat. Handlade 3 fulla kassar med allt möjligt för 400 spänn! Dock inte mina pengar men det var iaf bra jobbat tyckte jag! Nu sitter jag pch pluggar inför astronomi ooch evolutionsprovet jag har på torsdag. Suck* Går inge bra... För att jag vet att religionen egentligen skulle vara klar imorgon när jag ska träfa coachen Markus igen .... Usch..

Hej Söndag! Hej Plugg!

Hej Söndag! Hej Pluggdag! Jag har dock inte börjat än, var lets dance repris på tvn som var mer lockande. Men när den är slut så stängs teven av och plugget börjar! Yes!

Just tryckt i mig 2 stora koppas kaffe. Så nu är jag sådär lagom koffeinskakig. Just jävlar. Kom på nu att jag har svenska redovisning imorn! Fan, det hade jag glömt! Ååh,.... Suck*

Ja, har inte tid med er nu känner jag. Bye!


Patetiskt

Här sitter jag, Ensam, trött och uttråkad en lördagskväll. Ska gå å sov nu för att orka upp och plugga historia samt naturkunskap imorgon. Lägger upp några bilder imorn också från fredan. Nej fy, jag somnar sittandes.. Illa, så nu är det sängen nästa. Godnatt alla!

Grattis Mami Johanna!

Jag hade jättekul igår. Är trött som ett as idag, blåmärken på fötterna efter alla stämplingar med klackar man fått, men jag mår bra. Hela kvällen var toppen. Allt, då menar jag allt. Magenta lär vi besöka fler gånger.

Nog om det. Johanna fick sin lilla Theo imorse runt 7!!!!!!!!!!!! Så kul att jag han träffa henne igår innan, hade inte sett henne på flera veckor. Men jag sprang på henne i centrum och hon sa till mig att hon var säker på att skulle komma inatt. Och precis som trott så började värkarna på riktigt samma natt. Jag har inte fått så mkt info, bara pratat med emma som pratat med frida. Hon hade inte ens använt smärtstillande! Hon är så cool Johanna! Det är därför vi älskar henne, Mamma Johanna! Nu vill man bara se det lilla undret! Han var tydligen hur söt som helst sa Frida!





Johanna har fått barn! :D

Johanna har fått barn! Imorse! Vet inget mer! Var bara tvungen att skriva det! Så kul!


Vi ägde stan! ;)

Ojojoj vilken underbart rolig kväll! Tack tjejer! Först vart det middagsmys på Fridays T.G.I i kungsan. Vi skrattade och åt supergott. Drack supergoda drinkar. Jag drack en Apple Mojito som var att döda för! Mumms! Sen gick vi vidare för att gå ut när vi upptäcker att klockan bara är halv 10 och att inget öppnat än. haha.Så vi hämtar muggar på seven eleven. Hittar ett skrymsle på regeringsgatan där alla 8 gömmer sig. Vi dricker vin ur kaffemuggar, tjoar oh skrattar! Så jäkla kul! :D Efter en timme i ett gatuhörn går vi till Magenta, en rätt ny krog som var så najs! Vi kommer dit typ först av alla. Så vi röjer gärnet som att placet är vårt!

Nej, kvällen var toppen. Hade superkul! Inte lika kul att kolla i plånboken bara... Grejen är den att jag inte köpte så mkt. Men allt är så jäklans dyrt. Maten + 2 glas vin +mojito =400 spänn. Sen köpte jag en enda drink på magenta. Sen kosta tåget osv osv..  Men det var värt det för jag had otroligt kul! Kommer nog bilder senare!

Amanda skaffar coaching

Nu sitter jag på bussen med en termos nybryggt kaffe och en macka. Det är fredag idag och allt känns bara allmänt bra. Ska ha möte med en coach halv 11 idag. Det ska bli spännande. Får se om han kan få mig lite mer motiverad till skolan och allt. Gick upp tidigt imorse och duschade, gjorde kaffe och tänkte att jag skulle se allmänt okej ut dagen till ära. Men de slutade med att jag gick å la mig en halvtimme till och bara satte upp allt hår i en tofs. Så nu ser jag ut som den vanliga luffaren brukar göra i skolan ;). Vi hörs senare! Puss

I got a dress!

Japp. Det stämmer. Mötte upp mamma & Co i centrum. Hon sa att hon hört att jag hade ett klänningdilemma och drog in mig i affären. Fick en söt partytopp/klänning! Den var jättefin och jag är mkt tacksam! Tack Mami! Frågade nyss Frida om ja fick låna hennes tights och det fick jag! Så snäll av henne, slipper jag köoa ett par som jag bar använder en gång! Love u Frida! llways and forever!

Kom just hem ifrån mormor. Hon är fortfarande liggande och mår inte så bra. Vi åkte dit med praliner och blomma och det uppskattades :) Hon är så söt, min lilla mommo. När vi var små brukade vi kalla henne för " slomo", och sen skrattade vi. Att hon var så seg tyckte vi, så då vart det en blandning mellan slow och mormor. Hehe, det var kul då.
Nu ska jag försöka röra ihop något att äta sen är det handboll som gäller. Det blir en risotto tror jag.

I need a dress

Ååå, jag har inget att ha på mig imorgon! Får panik, ingen som har en liten svart hemma jag kan få låna???? :D Kan hya den för en slant eller nåt... haha, låter som en fattig, dryg snorunge.. Men jag behöver nåt att ha på mig, vi ska ju ut på stureplan, jag kommer väl inte komma in på krogen med de kläderna jag har... Tss....Jag vill ha Elin Klings klänning, den är från bikbok. Så snygg!


Ser Fram Emot Fredag, Fruktar Imorgon

Efter att ha pluggat i några timmar belönade jag mig själv med ett par avsnitt av TheCity. :) Det får mig osökt att tänka på fredag. Ska bli så trevligt. Ut å käka på mysiga Fridays med mina tjejer, dricka cocktails, sen ut och dansa hela natten. Tror det är precis det jag behöver. Komma ifrån lägenheten och plugg och bara vara med bästa tjejerna och ha kul. Vad ska man ha på sig då? Det blir väl till att trolla fram nåt i garderoben eftersom att shopping inte finns med på listan, kommer inte ha ett öre över till drinkar och inträde då.... Men men, får väl ta på mig en gammal klänning. Kläderna är inte det viktigaste, det är att man har kul... Haha, ska komma från rätt mun, jag vill alltid ha nya grejer på mig, annars känner jag mig ful, fet och tråkig. Men men, jag överlever nog. Ser fram emot fredag, fruktar imorgon....

Nu ska jag gå på damrummet, pudra näsan, borsta "pliggarna" som morfar brukar säga och sen krypa ner... Får se kanske blir ett till avsnitt om jag inte är trött....

Nightie Night!

VirusLatteFreakshow

Farbror doktorn kunde inte hjälpa mig. det var ett virus så de är bara att vänta tills det går över. Drygt men sant. Jag blir så trött på att ha ont i halsen 24/7, vakna på natten å knappt kunna svälja och att de känns som att öronen ska sprängas... jaja. Efter VC:en träffade jag Netto och Tove, vi tog en fika på finkan, pratade, snackade skit, skrattade... Det var jättemysigt. Har känt mig så asocial nu när jag varit hemma själv ett tag. Så jag var nog den som babblade mest. Sen gick Netto och jag hem till mig och slappade. Jag fick ett skrattanfall som var helt sjukt. Skrämde nett rätt lagom mkt. Jag började störtböla och kunde inte sluta. Vart ett riktigt nervous breakdown, freakshow! Haha, det var länge sen, skönt att släppa alla spänningar å bara garva.

Blev bjuden på middag också :) På fredag med några tjejer. Ska käka på Friday´s sen ska vi ut på Magenta tror ja :) Ska bli kul, får se om jag har råd bara..... Hope so!

Nu ska jag plugga vidare inför provet imorn!


Farbror doktorn

Idag har jag lyckats åstakomma rätt mycket på kort tid. Ringde vårdcentralen kl 8 imorse och fixade tid idag  :) Känns skönt, så jag ska strax hoppa in i duschen och kila neråt. Skönt att få de överstökat och förhoppningsvis få pencillin så min hals blir bra igen. Sen ska jag även börja skriva religionen idag :) En god frukost har jag lyckats få i mig också, 2 kaviar och äggmackor, en stooor kopp citronte och en bit kladdkaka till efterrätt ;)

Nu i väntan på att ja skulle duscha har jag även lyckars plöja igenom 4 avsnitt av The City. Så bra serie alltså :) Löv it!
Nu vet ni mina planer för denna dag. Vi hörs efter jag träffat farbror doktorn så får vi se vad som händer.

Ciao!

Älskar dej Mommo!

Min mormor är världens bästa! Älskar henne så mycket. Hon är så söt. Nyss fyllda 75 år! :D Men nu är hon dålig. Lunginflammation och nåt annat konstigt! Jag hoppas hon blir bättre snart, krya på dig Mommo! Här är jag och Mormor förra julen.


Fan, ta tag i det här nu Amanda!

Ååh vilken dålig dag för min del. Pappa väckte mig kl 8 imorse för att jag skulle ringa vårdcentralen och försöka fixa en tid. Men jag "orkade inte" och somnade om. Jag är så dum! Jag måste ta tag i det och rínga ner, men jag sitter här å hoppas påa tt det ska gå över fastän jag vet att det inte gör det. Nu har jag ännu ondare i hals och öra. Det går inte över av sig själv. Ååh, jag blir tokig. Men jag har varken råd eller ork att gå ner dit så jag får väl skylla mig själv.... Får se om jag tar tag i det imorn istället då...

Nu ringde Roger (studentflakskillen) mig. Han sa att han tyvärr inte kunde köra vårat flak.... Så nu vet ni i klassen som läser detta det. Men jag tar upp det på onsdag med. Men som jag förstår det så kanske Uffe kunde köra oss? Vore ju toppen isf! :D Hoppas ingen är sur på mig.... Eller det är alltid nån som är sur på mig, men inte mer än vanligt kanske? :P Jag försökte iaf.

Ikväll ska hyresgästföreningen eller vad det nu är ha möte hemma hos oss... Å jag pallar inte... Pappa är sekreterare där och ikväll blev mötet bokat här. Så snart måste jag röja upp här hemma och kanske slänga ihop en sockerkaka eller nåt, sen tänker jag stänga in mig på rummet, kolla på hockeyallsvenskan och sen sova. Sådeså!

Min egna latte!

Idag är jag ledig :) Det är skönt, trots att jag har enormt mycket jag egentligen måste hinna med idag. Imorse ringde ett mobilnummer till min telefon. Jag låg å sov men jag svarade iaf, trött och lite halvgrinig. Haha, så va de Markus, skolans coach. Skitpinsamt. Men det var ingen fara, han är så sjysst, vi ska träffas på Fredag och planera lite inför vårterminen :) Känns skönt.

Som sagt, blev väckt kl 11, det var bra! annars hade jag sovit bort halva dagen som vanligt. Gick upp och gjord min egna special latte :) Mumms, och en macka. Det går faktiskt att göra egen latte hemma, budgetlatte. Det enda jag gör är att jag brygger kaffet lite starkare än vanligt, värmer halva koppen/latteglast med mjölk, sen vispar jag mjölken med en lattevisp vi har hemma, har i ca 1 tsk vaniljsocker, och en vanlig sockerbit. Sen fyller jag upp resten av glaset med kaffe, strör på lite kakao på skummet och sen njuter! Nästan lika gott som vanlig latte bara att denna inte kostar 35 spänn :P.

Nu är det mer kaffech plugg som gäller. Om jag intem minns helt fel så star det på min lista att jag ska plugga till arbetsmiljö och säkerhetsprovet. Så det blir dagens första uppgift. :) Wish me Luck!


Johanna Tesch! :D

Nu kom jag på vad ja tänkte på! Jag tänker på min kära vän Johanna! Hon skulle fått barn igår! Jag vill bara ägna detta inlägg till henne och önska henne ett stort lycka till! Håller tummarna för dig! Du är så fin! Snyggaste mamman ever! Tänker på dej, saknar dej!

 


Ineffektiv dag.

Ååh vilken ineffektiv dag!!! Har inte fått något vettigt gjort! Har suttit med böckerna framför mig hela dagen, öppnat dokumenten på datorn, bunkrat upp med apelsiner och hemma gjord latte. Men har inte fått nåt plugg gjort... Är så besviken på mig själv... Får göra dubbelt upp imorn då... Sverige går just nu mot seger i handbollen. Grymt!

Idag har det snöat! Härligt tycker jag! Ska det vara vinter så ska de vara på riktigt! Blir så skidsugen bara nu när de finns snö. Men men. Nu ska jag kolla på favvoprogrammet, Mannen som talar med hundar :) Love It! Får se om Emma kommer förbi en sväng också, vore myspys! Jag skulle skriva nåt, men jag glömde visst bort... :P Det kommer väl snart. Hehe.

Morgondagens sysslor

Eftersom jag är ledig imorn ska jag lägga upp en plan för morgondagen så att den inte blir bortkastad.

1. Börja skriva Religionsuppsatsen
2. Plugga till Arbetsmiljö&Säkerhetsprovet
3. Gå ner till vårdcentralen och få tid
4. ´Planera mitt radioprogram
5. Ringa till Roger angående flaket
6. Baka något gott

Så, nu ska ja försöka få något gjort idag trots att jag inte har lagt upp en plan ;) Får se hur detta ska gå...


Moltaz min älskling får pryda detta inlägg. Saknar honom så himla mycket!

Envisa bakterier

Vart hemma från skolan idag. Ställde klockan imorse och skulle gå upp, men så vart det inte. Jag har ingen feber men nåt skit har jag  kroppen som säger åt mig att det inte är som det ska. Jag har någon sorts infektion i kroppen, det vet jag eftersom jag fortfarande har ont i halsen och nu i örat när det var ca 3 veckor sen jag var sjuk. Jag har väntat på att det ska gå över men det gör inte det. Så jag har inget virus utan någon envis bakterie som vägrar försvinna. Så idag har jag suttit å försökt nå vårdcentralen utan framgång. Men imorn när jag är ledig ska jag gå er och sätta mig och försöka få en akuttid. Får säkert vänta i flera timmar, men det är väl lika bra.

Nu ska jag plugga lite. Bye Bye.

Check, Check!

Så, dagen är slut och jag har fått lite gjort idag iaf. Så nu sa vi se vad jag lyckas utträtta idag då;

1. Skriva klart svenska b uppgiften Check!
2. Städa rummet Done! (
Plus resten av huset!)
3. Börja skriva på min religionsuppsats
4. Gå en promenad ner till centrum
5. Ringa och prata med en kompis- (
Försökt :S)
6. Klippa tånaglarna (plus filat och målat alla naglar)

Ja, lite har jag fått gjort, det viktigaste och det näst viktigaste har jag gjort och det känns otroligt skönt! Ska fortsätta med denna planering ett tag till så jag får struktur på saker och ting. Det är precis vad jag behöver, tala om för mig själv vad jag ska göra, i vilken ordning och se till att jag får det gjort. annar brukar jag bara rada upp massa saker i huvet och få panik, sen får jag inte ett skit gjort. Jag behöver hitta fokus och få struktur på allt och denna enkla sak jag testat nu är perfekt.

Nu ska jag snart krypa ner. Inte tänka på skolan och det jag inte gjort, för kom ihåg. Jag har ju gjort det viktigaste! ;)

Hej å ajöken alla spöken, nu e de sängen som gäller. Antasta min kudde å decka!

Viktig Rättelse!

Först och främst ska jag korrigera en sak från gårdagens inlägg. Niclas vann bowlingen och Buvall kom tvåa.Ytterst viktigt fick jag höra. Jag kom tydligen inte heller sist utan näst sist. Så nu vet ni det. Haha. Återkommer snart och uppdaterar er om min lista jag gjorde igårkväll. Om vad jag har kunnat slutföra idag. Bye.

Sexpunktsplanen

Gissa vem som kom sist i bowlingen då? Me! :D skitstolt! Jag sa redan innan att ja skulle komma sist, ja hatar bowling, jag kan inte helt enkelt. Men de va kul iaf! Tror Buvall vann i alla fall. De andra drog vidare, syrran å company kanske skulle ut å Rilles ikväll men jag hoppade. Är så sjuligt trött så jag promenerade hem i kylan.

Från detta till något helt annat. På fredagens Mediakommunikation i skolan berättade vår lärare Kicki om en intressant grej som jag ska prova. Detta kommer från en effektivitetscoach eller vafan det hette. Det går ut på at man ska skriva ner 6 saker man ska uträtta under nästa dag. Sedan ska man rangordna punkterna och göra de i tur och ordning dagen efter. Hinner man inte med allt kan man fortfarande vara nöjd och säga att man gjort det viktigaste. Lät ganska logiskt och enligt forskning fungerade det. Så nu ska jag skriva ner 6 saker jag ska försöka uträtta imorn.

1. Skriva klart svenska b uppgiften
2. Städa rummet
3. Börja skriva på min religionsuppsats
4. Gå en promenad ner till centrum
5. Ringa och prata med en kompis
6. Klippa tånaglarna

Så, nu ska vi se om jag får något gjort imorgon. Nu ska jag sova, och inte vakna på minst 12 timmar. Godnatt kära läsare.


Bowling it is.

Åååh vad jag är slut i kroppen och i ögonen. Vill bara sova. Men, det fick jag inte. jag vart medsläpad på bowling med anna och company. Jag kan verkligen inte bowla och har egentligen int råd, eller jag har råd men mitt kort funkar inte så jag kommer inte åt min pengar :S Woopsie.... Men men, bowla ska vi göra iaf, kl 22 vart det 2 banor bokade för oss sex.

Är ganska hungrig nu. Pappa lagar korvstorganoff vilket ska bli gott. Sen är det duschen om gäller, duscha bort bakislagret och komma ut som en ny fräsch manda. :D? Yeye. Back to Miami Ink. Bye.

Utgång i sista sekund?

Herregud vilken spännande gårdag. Jag måste bara får berätta lite om allt. Det började med att tjejerna pratade om att gå ut på krogen. Jag hade bestämt mig till 100% att jag inte skulle med ut, dels för att jag inte hade råd och dels för att jag inte hade tid. Så jag åkte hem och satt hemma till kl 7 typ. Då helt plötsligt ångrar jag mig, jag vill så gärna med ut. Så jag ringer till Emma och ber och bönar att hon ska följa med mig till uppsala. så halv 9 åker vi. Haha är framme ca kvart över 9 och då är tjejerna nästan påväg ut redan. Helt galet beslut av mig men jäklar vilken händelserik kväll! Dansade ärslet av mig, blev bjuden på en god drink, skrattade och hade skitkul! Det var perfekt hela kvällen! Sköna människor, inga äcklon, inga jobbiga tjejer, ingenting. Jag är så glad att emma följde med! Så kul! Tack för igår Milla, Frida, Malin och Emma! Hade supermegakul! Precis vad jag behövde!

Idag vart det Donken på hemvägen :) Så gott, trots att jag åt det igår.. Moahaha. Emma sov som en gris på vägen hem, snarkade och grejer :P, Så söt hon är. Nu sitter jag och kollar hockey på tv4sport. Jensa och VIK spelar mot Oskarshamn. Rätt bra match hitills. Jämn och rätt kul. Trots att Oskarshamn gör mål efter endast några sekunder så leder nu VIK med 1-2. Jens sköter sig bra i målet, det säger iaf kommentatorerna. Emma har längtat så efter honom. Hon tjatade om att hon skulle träffa han idag hela gårkvällen. Jag kan inte hjälpa att le, det är så kul att de henne må så bra, kär som hon är.

Nej, efter matchen blir det en kopp kaffe och Powernap. eller det blir nog tvärtom tror ja. Låter lite bättre kanske. :P Ursäkta bilden, men det var den enda som var någorlunda respektabel. :)


Vilken hjälte!

I love the dogwhisperer! :) Ceasar Millan är min idol! Kollar på det nu och jag sitter med ett brett leende på läpparna.
Jag är glad idag faktiskt, det är fredag, det har varit underbart väder, solen har skinit på mig(säger man skinit?), kallt som  fan men fint. Nu har min kära mamma kommit hem från chicago, hon har köpt en ny burk med I.D. foundation till mig! Tack Mami! Läste ni tidningeneller såg nyheterna idag? Svårt att undvika den häpnandsväckande och otroliga flygplanskrashen i Hudsonfloden mitt i New York. Vilken jäkla pilot alltså. Underbar människa som jag vill hylla. Hur han lyckas behålla lugnet och fokus mitt i ett motorhaveri, hudsonfloden är inte bredare än 100 mete på vissa ställen, han lyckas hinna vända planet och sätta kurs mitt emellan new jersey och New York och landa snyggt i floden. Han räddade fan livet på 140 passagerare. Borde finnas fler människor som han. Jag kan inte undkomma att tänka på mamma när jag läser om flygolyckor. Det kunde lika gärna varit ett sasplan, och hon kunde varit ombord. Hon flyger flera gånger i veckan, och flera gånger i månaden flyger hon just till och från New York. I de ca 20 åren hon har jobbat som flygvärdinna har inte nåt hänt ombord. Hon har haft tur tycker jag. Trots att flygplan som resmedel är ett utav de säkrare transporterna så kan man inte vara säker på något längre. Är det inte al quaida är det en flock fåglar som sugs in i motorerna. Läskigt. Nog pratat om dessa flygplan. Sorry men jag var tvungen. Vart så gripen av incidenten tidigare idag.









Powernap på 2 timmar.. Woopsie...

Säger som alla andra. Måste verkligen plugga och vi har sjukt mkt i skolan... bla bla bla... Jag kom hem halv 3 idag och var tvungen att plugga. Men jag är så grymt trött efter dagens avslappningsövning så jag ska ta en P- nap. Tror ni inte att jag somnar och vaknar nu? kl 5 liksom. Helt groggy och bara ännu tröttare... Fan va less jag blir... :( ska väl sätta mig nu men mår inte så jäkla bra. Piss asså. :/ Förbannad är jag också, men det är en annan femma. Skriver mer sen. Bye.

Palla ödlsa tid och ork på mig?

Fan ja e så dålig. Kom hem runt 5 och satte mig framför datan för att göra historian. Nu är kl snart 9 och inte ett skit har jag gjort. Kanske är det för att jag kolla på tv samtidig, kan ju vara den som är boven i dramat.. Kankse, vem vet?

Dagen har varit händelserik, arga miner, jag har blivit kallad fegis, omogen och stackars kvinna typ och en massa saker. Intressant. Jag fattar inte, alla snackar om att man hatar skitsnack och snack bakom ryggar. Det är väl precis det ni håller på med just nu, i anonyma inlägg och tjafs efteråt? Vissa vill jag bara fråga; "Vafan fick du luft ifrån?" Kan man inte bara släppa det och gå vidare istället för att fortsätta ödlsa tid och ork på det? Varför gå runt å ödsla sin tid på att vara arg på mig, låta det förstöra överflödigt många timmar? Istället för att fokusera på sig själv, du vet ju vem du är, du vet vad du gjort eller inte gjort. Räcker inte det för att släppa något som detta? Jag har bett om ursäkt, sagt vad jag tycker. Så, fine, det räcker nu. Så känner iaf jag och jag hoppas att andra känner detsamma...

Jaja, en del människor kommer aldrig att förstå, kommer aldrig att få lära känna mig eller komma nära inpå mig. Vilket är precis så jag vill ha det.

Amanda Lidström Roo heter jag.

Onsdag, knäppa onsdag. Snart e det iaf fredag och det är positivt. I min blogg händer det grejer gottfolk. Men jag ska inte lägga ner den bara för att svenska folket vill det. Då kommer man inte långt som Frida sa. Nej, jag fortsätter skriva här. Jag tar skiten och fortsätter. Jag ska inte skymma undan att jag gillar att avreagera mig här... I hela mitt liv har jag sagt rakt ut vad jag tycker och tänker. Det gör jag fortfarande, men nu gör jag det både här och i RL :) >Klantigt kanske, Ja! Men jag är inte så smart av mig, det vet de flesta. Jag är inte mainstream, jag är klantig, klumpig, kaxig, dum.. You name it. Men det är jag. Personangrepp är lågt, Ja! Det vet mamma och andra som drabbats. Men jag säger såhär. Nu vet ni hur dum jag är, riktigt elak är jag dessutom, läs bloggen och reagera, kommentera gärna, det är alltid kul/intressant eller så har ni en röd liten knapp uppe i högre respektive vänstra  hörnet man kan kan klicka på. Ni får räkna med att läsa en massa skit här, det finns bara skit i min hjärna. Alltså, jag tycker inte jag snackar bakom ryggen på folk här, jag snackar framför ryggen snarare. Dumt, men sant. Verkligheten är tuff, de e bara att ta fram armbågarna om man vill överleva. Det gör iaf jag. 



Apple bottom jeans!

Så var klockan redan halv 8. Här sitter jag och dricker en kall cola. Jag vet att det inte är bra för mig men jag dricker typ aldrig lläsk och idag var jag tvungen att unna mig denna cola. Sådeså! Ska egentligen plugga just nu... Historialäxa och religions uppsatsen... Men, jag har inte fått någon av uppgifterna än... :/ Hmmm.. Alla andra fick de i Fredags men då var jag sjuk så jag ligger lite pyrt till just nu. Men men, jag ska skriva på svenskan istället. Ska skriva ett arbete om  Tornedalsfinskan... Ganska roligt faktiskt när man orkar ta tag i det. Imorgon har jag 2 timmars sovmorgon igen! Yippi! Imorgon ska jag förmodligen köpa ett par jeans också om jag har tid och lust. Vet inte, är så sjukt jobbigt att prova jeans. speciellt när man har ganska knubbiga ben å stor röv så allt hänger utanför när man provar. Inga tajta jeans sitter bra på mej, eller det är svårt att hitta jeans som sitte någorlunda bra. Men när man väl hittar det där paret så blir man så glad och känner sig snygg.

Nu börjar sex and the city på teven. Ska nog slökolla på det samtidigt som jag skriver på svenska b skiten. Så, bye bye foaks!

Hundägare alltså....

Skolan idag igen! Känner mig stolt, har humöret ganska uppe fortfarande och det känns mycket bra. Är relativt pigg idag också. Hade 2 timmars sovmorgon idag  vilket var lite najs. Gick upp halv 9 istället för halv 7. Mmmm mmm. 

Var just ute en sväng, ser en viss person och dennes hund stå på skolgården. Hunden skiter en stor hög mitt på marken, tror ni människan plockar upp skiten eller? Nej. Så jävla äckligt och jag blir så förbannad på människor som denna. Skulle vilja uttrota hundägare som inte kan plocka upp efter sina hundar. Usch!

Så nu har jag avreagerat mig lite. Känns skönt, men egentligen har jag lust att gå till personen i fråga just i detta nu eftersom denne sitter bara några meter bakom mig.... Men jag ska vara snäll och bita ihop. Alla människor är vi olika.


El Maco Fiesta! Yiiha!

Mina klasskompisar är bara för underbara. De vet exakt vad som behövs för att göra mig på bättre humör. Just nu sitter jag hemma med lite feber, fortfarande ont i halsen å allmänt hängig bara. Är snart 2 veckor från å till jag är dålig. Men jag ser fram emot att komma till skolan imorn och umgås med klassen :) Saknar den faktiskt. Om jag nu ska få knarka ipren hela dagen ska jag bara dit. Ska försöka vara mer positiv denna termin, försöka iaf :). Jag vet att jag får klassen på daligt humör när jag är nere vilket är ofta. Sorry guys. Men jag ska verkligen försöka vara gladare.

Idag bar det av till jakan som planerat. Skulle nog egentligen stannat hemma men jag är så trött på det så nu får jag skylla mig själv att jag är helt slut. Det vart lite shopping trots allt. Men shopping som tillät mig att ha relativt gott samvete iaf. Jag hade kvar pengar på ett presentkort jag fått i julas så jag köpte lite basgrejer på H&M. Det vart en mysig lång tjocktröja, en oversize rosa t-shirt, ett par svarta leggins och 2 par knästrumpor. Sen köpte jag även 2 bommullslinnen på Gina. Det behövde jag verkligen kände jag. Idag fick jag även sätta tänderna i min efterlängtade Chicken el maco! Mumms säger jag bara! Så jä**a god! Emma fick köra på hemvägen för jag höll på att decka, vilket jag halvt gjorde i bilen på vägen hem. När jag kom hem har jag faktiskt pluggat lite. Och nu ska jag klä av mig, tvätta fejan och sen försöka sova och försöka vakna på rätt sida imorgon. Wish me luck!

Goodnight guys! Varför känns det som goodnight är totalt felstavat? Eh, skit samma!

Vart tog helgen vägen?

Fan. Var tog helgen vägen? Nu är det söndag å nästan halva dan har gått. Vad har jag gjort i helgen? Inte ett skit. VAr sjuk i Fredags, sjuk igår men då var jag iaf upp på bena. Ville göra nåt kul men det vart 2 perioder hockey, sen thaimat sen körslaget. Helt okej men inte som planerat. Idag tror jag att jag mår bättre, fortfarande ont i halsen, huvet å nacken samt öron men har ingen feber tror ja :S? Har iaf Emmas bil idag så ja ska snart åka tilll Jakan med Jessica för att hämta henne och se hur hon jobbar. Hon har ju fått jobb på en nyöppnad hårstudio i jakobsbergs centrum, Nikita hair heter den. Så kul för henne. Värsta snobbsalongen, 500 spänn för en kllippning och de måste ha svartvita kläder på sig. Ska bli kul att se emma så uppklädd faktiskt.

Jaja, nu ska jag åka å plocka upp Jessica sen måste jag tanka sen bär det av :). Puss å kram!

Fan va jag inte behöver nåt just nu

Jag är verkligen på bristningsgränsen just nu. Minsta lilla alltså. Har redan sabbat min vänskap med en. Jag kommer sabba mer. Minsta lilla grej och jag bryter ihop. Har fan inga vänner. Jo, jag har Emma men hon e aldrig hemma. Sen har jag Ju Jessica, men förutom de? Visst jag är en bitch, men jag har inte alltid varit sån. Jag blir jämt missförstådd och det är tydligen bara mitt fel. Åååh! Fan va jag känner mig konstig just nu. Vet inte ens vad jag skriver. Är bara frustrerad för att jag är ensam och har varit det sen över en vecka tillbaka. Sen när man föreslår saker att göra så får man tveksamma svar tillbaka. Å då ska ju jag vara smart å fatta dissen men det gör jag ju inte. Jag ska självklart fortsätt å tjata. Patetiskt men sant. Åh va pinsam jag är.

Dagen blir till att gå på hockey själv kl 5. Sen har jag ingen aning. Sitta hemma å snora kanske.

Broccoli och ädelostsås till pastan? Mums!

Fan va duktig jag är på att laga mat ibland. Men bara ibland när jag är inspirerad och glad. I veckan har jag slängt ihop 2 supergoda maträtter. Tänkte dela med mig av mitt recept på den ena. På ett ungefär iaf. Det är en superenkel pastarätt som du kan bjuda vänner på eller röra ihop när du har bråttom och vill svulla i dig nåt riktigt gott!

Du behöver;
ca 400 g fryst broccoli
2 dl creme fraische
2 dl matlagningsgrädde
ca 140 g ädelost
1-2 vitlöksklyftor
(6 skivor rökt skinka, bara om man vill) Lika gott utan
salt och svartpeppar
 Till;
En näve spagetti eller vilken pasta man nu önskar!

1. Koka broccoli i väl saltat vatten, ha gärna även i en tärning grönsaksbuljong i vattnet. Koka i ca 5 min, häll sedan av i durkslag och låt rinna av.
2. Häll i broccolin och ev. skinkan i en kastrull med lite smör i. Bara vänd runt så att det får upp värmen.
3. Häll sedan i matlagningsgrädden och creme freichen och låt puttra tillsammans. Riv eller pressa i vitlöken och sist smula i osten och rör om tills den smäler.  Salta och peppra sen e de bara att hälla i pastan och njuta!

Fredag är det idag

Fredag fredag Fredag! Så skönt! Första skolveckan var bara 2 dagar lång och nu e den slut! Är dock krasslig fortfarande men de blr nog bra snart. Ikväll blir det mys med Jessica och emma. Vi ska mysa hemma hos Jessica och kolla på Jensas match mot Malmö på tv. Hoppas att han får stå ikväll och att det går bra.

Nu ska jag skriva klart ett gammalt historiaarbete jag lagt på hyllan sen i höstas. :P sen ska jag göra annat plugg! god  for me ha? Aaah. Nu är ja helt slut... Så... BYE!

Så var det igång! Tack till dej!

Hej :) Kom nyss hem frå skolan. Första dagen gick bra. Slutade halv 1 så de var en lagom jobbig start. Nu tänkte jag faktiskt sätta mig och försöka plugga lite, hör å häpna. Vi får se om så blir fallet men tanken räknas iaf. sen vill jag bara passa på att tacka Linda som skrev till mig. Du verkar förstå mig precis och jag vart väldigt glad i hjärtat! Tack igen, skönt att höra att jag inte är ensam.

Nu ska jag göra mig en kopp te för jag fryser som en gris. Kram på er.

Neggo är tillbaka

Fyfan vilken tråkig sista vecka på lovet. Legat hemma ensam och sjuk. Idag var nog den tråkigaste dagen av alla. Ville träffa Emma och Jessica och kolla på hockey men de sket sig ju som sagt.. :( Nu sitter jag här, mätt är jag iaf men så uttråkad, ensam och allt. Skittråkigt. Inte ett piss på tv på hela kvällen och går jag och lägger mig blir det fortsre morgon och´då e de skola... Vilket jag inte vill...Usch! Vad ska jag göra nu då? Jag blir fan ledsen. Orkar inte mer. Speciellt inte om man ska behöva orka allting ensam. När skolan är jobbig finns ingen som stöttar mig, tvärtom. De säger skärp dig nu för fan, typ. Det sårar bara och hjälper mig ingenstans. Jag vill ha någon som förstår och inte bara slår en på fingarna. Någon som gått igenom det jag har.... Känner mig helt ensam, inte bara i huset, utan i hela bålsta. Har ingen jag kan ringa till, ingen att åka hem till på vardagarna och bara vara. 

Nu ska jag sluta deppa ner denna blogg mera för ikväll. Bye. 

Ingen Tomatpuré....

Fan va trött ja blir. Idag kommer pappa hem :) De gör ingenting. Men jag måste röja upp här hemma och s ska jag laga jättegod mat till honom när han kommer hem ikväll. Så jag tog fram allting ja skulle ha, åkte ner till centrum med Emster igår och köpte det som sakandes. Trodde jag! Så kommer jag hem och förbereder allt idag, så har vi ingen tomatpure... Suck! Måste jag gå ner till centrum i kylan och bli ännu mer förkyld? Det verkar iaf inge bättre.... :/ Kanske låter lat men jag vill bara försöka bli frisk nu.Orkar inte vara sjuk mer. Men jag får klä på mig ordentligt och ta en lugn prommis senare. Först ska ja dammsuga och tvätta en maskintvätt samt röja upp på rummet. Nu kanske ni tror att de ser ut so  ett bobat turkiskt skithus här hemma när jag varit ensam i 5 dagar. Men det kan jag intyga på att det gör det faktiskt inte. Kontsigt nog, jag är ganska chockad själv om ja får säga så. Har faktiskt hållt det relativt snyggt. Kanske för att jag bara legat stilla men iaf.

Ikväll skulle jag egentligen åkt till västerås och ABB halle för att kolla på Jensas och VIKs match mot Almstuna. Skulle vara skitkul men det vart inte så :/.. emma är redan i västerås, jag har ingen bil och I jessicas bil var det full. Men men det blir bra ändå.. Så det blir till att sitta hemma själv sista kvällen innan skolan börjar.. Fan va de känns jobbigt att säga så. Har sån grym ångest för skolan... Usch.. Men jag ska bita i de sura äpplet och klara denna sista termin....

Några bilder från nyår med tjejerna

Nyårsafton 2008/2009 var super kul! Hade jättemysigt på middagen med alla och hade kul hela natten!





En golfboll i halsen

Låg vaken till 4 imorse å kollade på jvm finalen. Till vilken nytta då? ett rätt dåligt Sverige och ett Kanada som hade alla på sin sida. Kolla bara på domarna! Helt sinnesjukt. Markström vart omkullåkt med flit 4 gånger och ingen såg något. Men jag gillade ändå sveriges attityd till det hela. Det är liksom inte mycket att göra åt, kanadensare eller Kanadickerna som Foppa säger är jävla idioter thats it. 5-1 vart det. Men jävlar va bra svenskarna har varit hela tuneringen! Markström är så jävla bra! Eloge till han!

Jaja, nog om Hockey. Fan, kom ihåg hur sugen jag var igår natt, kl3 typ. Ville ha kaviar macka med ägg och kal oboy men orkade inte. Så ja somnade i hopp om att vara superhungrig när jag vaknade. Tror ni jag var det eller? Nej! Så nu sitter jag här å tjurar för att jg inte är sugen på mina mackor... Haha ironiskt men sant. Nej, nu blir de en kopp te med honung istället för att försöka lindra den stora golfbollen jag tycks ha i min hals... Föressten så är jag så sjukt sugen att gå på bio. Det skulle vara alldeles lagom aktivitet såhär inna skolan börjar och man har varit ensam hemma, sjuk och sängliggandes sen i lördags... Inte kul, så en lite bio skulle va så najs! Men jag har ingen att gå med. Får se om syrran känner sympati för mig och följer med :) Hope so. Hon var så söt igår och kom å lämnade lite mat och böcker till mig! Snälla hon!

Nej, nu slutar jag medan ja är på topp! Bye

En sjuklings bekännelser

här ligger jag i sängen, har inte orkat gå upp å hämta datorn enssa jagskriver detta på mobilen... Idag här jag bara drygt 38 graders feber men fan va dåligt jag mår.. Haha de é kul att få tycka synd om sig själv, speciellt på bloggen, ingen kan ju säga åt mig att sluta. Så ja tänker fortsätta klaga för jag gillart!;) tog nyss en ipren så när den börjat värka ska jag försöka ta mig upp och snabbtina en falukorv å koka spagetti å broccoli som ja ska försöka äta, helst av allt skulle jag vilja trycka i mig en pizza nu när aptitet börja smyga fram igen.. Men men inte orkar jag gå till pizzerian och jag har ingen snäll kompis som vill åka å köpa en åt mig ;) jag klarar mig nog ska ni se! Jaja nu vet ni att jag nästan lever, haha nu när jag skriver detta vorjar febern gå ner, nu kanske ni undrar hur jag kan veta det.. Kanske för att svettet rinner som på en stycken gris i pannan och i knävecken, shit va snuskigt. Men för er som varit sjuka förr borde veta att det är fullt normalt;) ha de så bra, oroa er inte över mig ;) haha om de nu é någon som skulle de. Bye Bye!

Stackars Lilla Ynkliga Mig...

Det har krävt ett rejält styrketag för att skriva detta inlägg. Har precis lyckats ta mig till soffa. Har 39,5 graders feber och mår allmänt piss. Länge sen ja hade såhär hög feber faktiskt, och det är inte så jäkla kul direkt. Kan inte göra nåt, så jag blir nog liggandes hela dagen... Tog nyss dagens andra ipren och man får bara ta 3 st per dygn :S Kommer bli jobbigt inatt kan ja bara säga... Så nu får de vara slut på dagens klagomål, nu ska ja dö igen...

Ensam med mina tankar

Sitter å dötittar på körslaget, rätt tråkigt program men det är inget bättre på teven. Är van att typ 7 veckor i rad ha suttit i publiken och glott live på programmet så de suger att se de på tv. Dessutom e ja lack för att Timo åkte ut.. Jaja. Känner mig arg just nu, febern har nästan gått ner efter 2 ipren och lite mat. Sitter och funderar på saker och ting. Har rätt mycket på hjärnan just nu. Tänker på vissa personer, falska människor, utnyttjande människor som snackar massa bullshit. Jag blir så sjukt trött. Är man vuxen så borde man inte betett sig som du gjorde. Fyfan va trist. Hatar lögnare och mytomaner.... Tänker på mig själv. Har jag gjort bort mig? Har jag fått ett dåligt rykte? Jag vetefan, jag hoppas inte det. Jag försöker bara leva i nuet. Försöker vara mig själv och inte tappa bort mig själv bland grupptryck och annat skit. Jag hoppas jag klarar mig bra, bättre än vissa andra iaf... Jag är jag, jag kan vara jävligt osäker på mig själv samtidigt som jag uppfattas som kaxig och tuff...vet inte riktigt vad folk tycker om mig.. Säkert inte det jag tror iaf.. Men men, det finns inte mycket att göra åt det än att fortsätta att leva i nuet och försöka vara sig själv.... Nu ska jag dö lite till här hemma... Ingen som vill komma och göra mig sällskap? Hehe, nej de trodde jag väl....

Likstädare, Likmaskar och feberfrossa! Låter kul va???

Här sitter jag, hemma ensam i soffan och fryser som en hund. Har feber och världens fetaste huvudvärk. INTE Kul! Jag som ville ha kul sista helgen innan skolan sätter igång.... Suck! Jaja, jag överlever, gör mig själv en kopp te och dör framför teven ikväll igen. Behöver ändå vila upp mig. Gårdagen var jättesoft. Jag och Nett gick till Vivo och köpte cola sen satt vi å glodde tv till 3 typ. Vi kollade på ett program om en firma i UK som gjorde jobb som ingen annan ville göra. De städade upp i hus efter lik som legat i ett antal veckor eller mer. Så snuskigt! Vi började diskutera om uppkomsten av likmaskar. Var kommer de ifrån? Jag gissade på att de kommer från flugor som lagt ägg och Nett trodde att de bara ploppade upp! Plopp!! Typ.... Får väl gå till botten med det om jag orkar. Håller på att hosta upp mina lungor känns det som. Blä, snuskigt. Men ja e ju snuskig ;) Det har jag iaf hört....

Dö framför teven? Sound like a plan!

Här sitter jag och fryser... Det är fredag och klockan är snart 18:00. Nyss ätit dagens första mat. Var lite makaroner. Men de var gott. Åt gurka och tzatsiki också så nu stinker ja vitlök. Haha, gott va? ;) Är så sjukt uttråkad ska ni veta. Vill göra nåt, men ska snart förmodligen knata ner till Netto så kan vi dö framför tv:n tillsammans. Låter som en bra plan tyckte vi. Kallt som fan e de ute men de e väl bara till att klä på sig. Men men, slipper nog gå hem iaf.

Hoppas ni får en bra Fredagskväll! Puss & Kram!

Gott Nytt År!

Underbar nyårsafton. Den bästa hittills tror ja! Jag hade så sjukt kul, var glad hela kvällen, skrattade, träffade nya människor... Så najs. Kom hem runt 5 imorse. Helt perfekt var allt! Ska berätta lite kort om vad jag gjorde för er som orkar läsa.

Klockan 6 åkte vi till Cathi där tjejerna väntade. Vi åt trerätters. Så sjukt gott. Sen vart de lite singstar, mer skratt och mys. Runt 11 drog vi till Gula Villan där det var brakfest. Kändes som halva bålsta var där. Dock kände jag inte ens igen hälften av människorna där men det var skitkul ändå. När vi väl kom fram var klockan kvart i tolv så alla gick ut i rondellen och väntade på smällarna. Sen vart det massa krmandes och pussandes vid tolvslaget. Skitkul! Ringde faktiskt inte så många, mamma, pappa och nett ringde jag å gratta. Eller de ringde mig eller nåt. Iaf, jag hade jättekul, allt var näst intill perfekt. Tack Jessica för en massa goa skratt! ;) Nu ska jag laga mat åt pappsen och mig. Kycklingfilé, klyftpotatis och tzatsiki blir det! Hoppas alla får ett bra 2009! Der har iaf jag tänkt att ha. (bilder från igår kanske ploppar upp senare) Chao!

RSS 2.0