Skura golv, baka och julhandla, vart är jag påväg?

Hej! Just nu sitter jag och kollar på biggest looser och äter popcorn... Lite knasig kombo kanske :P Haha, men vafan. Skit samma. Har nyss julpyntat köket lite samt skurat lite golv, slagit in en julklapp av rätt många, sen tog julpappret slut :/ Får köpa nytt imorgon. Föressten blev alla lussebullar uppätna idag :) det ser jag som något bra då jag själv inte är något fan av saffran.

Skoldagen har förutom fika bestått av att vi drog ut på stan å gjorde enkäter. Det var jag, fröken birgersson, friedman och Persson. Det blev att hoppa på folk, eller Emelie skötte påhoppandet och jag tröck på rec ;) Fan va folk är rädda för den lilla manicken alltså, som om kameran har ett starkt elektroniskt fält á 10 m2 runt sig. Haha, men kul hade vi iaf, sen vart det lite donken åt folket!

Fick nyss en bild mailad till mig, det är från inspelningen för några veckor sen, ett härligt team var det då. Några jag jobbat med förut, å några nya. :)


Julstämning på Enebylund

Idag har det bakats på enebylund. Jajemen, inte ofta jag hemmafruar till det men idag vart det fix å bak ska ni veta. Utebelysningen på trädet åkte på, (förinnstallerad dock) men fint vart det iaf. Och så bakade jag en massa lussebullar som jag tänkte att kära mitv 09-11 ska få smaka på. Om de vågar förstås. Tove har assisterat mig hela dagen, det har hunnits med lite korvätning och harry potter under denna söndag också. Hoppas ni andra haft en bra första advent! Godnatt!




Nu är det första advent och då är det första....

Gula? ljuset tänt!?! Haha, det fanns inga andra ljus hemma så det fick bli några fula senapsgula ljus. Menmen, adventsstämningen är här iaf. Idag ska jag baka lussebullar i massor, tänkte bjuda klassen imorgon. Om dom blir lyckade vill säga... Jaja, hoppas ni alla får en trevlig första advent!


Jo visst blev det lite bilder :)







Jag gråter av skratt


Ensammys med popcorn och robinson

Gokväll. Maten är inhandlad, colan likaså. Folk tjatar på att jag ska följa med ut, men jag vill spara de pengar jag har och köpa julklappar istället. Så ikväll blir det ensammys, med räksallad, vitlöksbröd, cola å popcorn. Lite robinson, harry potter, kanske lite te som avrundar :)

Igår var vi ute på Rockklubben, det blev några bira med trevligt sällskap, kollade på grabbarna från house of pain som tatuerade på scenen, fick sedan skjuts hem av söta klara vid 1 tiden. Dagen idag har spenderats med saftglögg och Netto som sällskap. Nu är den jäveln på julbord och svullar. Tog en massa bilder från gårdagskvällen, men jag råkade springa hem utan min kamera igår så den har Hanell, och hon svara inte på nallen så några uppladdningar blir det inte tal om ikväll.

Hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll, vad ni nu än ska göra :)
puss o kram

Tjänster och Genstjänster

Hej alla snygga människor! Här sitter jag, har nyss ätit lite revbensspjäll (fraktade fr. New York) Och coleslawsallad. Det var så jävla gott! Tack mor!

Ringde nyss en tjej och gjorde en lång marknadsanalys på mig, massa frågor, om internet och media i allmänhet, ska nu även dit på något evanemand nästa vecka. Jag brukar egentligen inte ställa upp på såna här grejer, men efter att jag fick i uppgift på tv4 att fixa in över 100 bloggare till ett litet mingel, och vet hur svårt det är så ställde jag upp. Tjänster och gentjänster heter det va?

Jaja, sitter och kollar på biggest Looser på kanal5, spelar även in det till min mamma som är på Kanarieöarna på semester, men när hon ringde och ställde massa frågor så stängde jag av ljudet, så nu kommer mamma få kolla utan ljud.. Ooopsie! :P Nej, bloggar snart igen, ha de gött så länge. Nu blir det lite arga snickaren följt av Grey´s. Pussar!

Hostelihost

Stannade hemma idag, är så jäkla förkyld så det blev bäst så. Vill ju hellre vara i skolan, så jag har rätt mkt ångest över att sitta här hemma och lata. Men nu sitter jag här, med en kopp te i handen, pluggbok i den andra, på teven rullar en gammal repris av project runway. Som sagt, rätt tråkigt att vara hemma, jag sitter bara å tänker på vad jag missar.... Men jag tar igen det imorgon, för då ska jag gå till plugget iaf! Oavsett om ja e snorig eller så. Jag måste iaf upp på benen i eftermiddag, har lovat att sitta barnvakt till Lilla Alessia, och det är inte så ansträngande, så runt 3 tiden ska jag åka in till stan. Nu ska jag iaf snyta mig.





Julshopping? Nej, bara saker till mig....


Fest? Nej, eller kanske... Okejdå!

Hey Hoes! HAr en fruktansvärd inte bakis, bakisdag! :D Jo, ni förstår, igår var Manda ute på krogen i Stan, med Tove, Carro å Tess. Stället sög, men på något jävla vänster gick jag å la mig rätt nöjd ändå. Hmm.. Nykter var jag också, inget konstigt med det, men man brukar ha jättetråkigt nykter, speciellt på ett sånt ställe vi var på, men jag drack alkoholfria, supergoda drinkar, och dansade! Hihi!

Föressten så köpte jag kappan igår! Love it! Invigde den igår med mina nya grå mockaskoletter! Fick tyvär inte en enda bild på invigningen... :/ Men lite andra bilder fick jag ändå! Juste, glömde även nämna min spontana träff med Majsan, min gamla kompis från stallet! Vi träffades inne i stan, snackade en massa, käkade gott på Vapiano i humlegården och hade det urmysigt!






Funderar på....

Jag funderar. På vad jag ska hitta på. Om jag ska sova kanske? Eller städa å fixa lite? Eller om jag ska åka å köpa min jacka imorn? Om jag ska smsa någon? Hmm... Tror ja kollar klart på Idol först innan jag tar några beslut :) Godnatt! Eller nåt...

En Lugn Fredag

Hej! Manda börjar sjuka till sig.... Hostar å lite febrig, inte så kul. Så ikväll blir det lugnt, är hemma ensam för tillfället, ska snart koka lite pasta å steka korv till middag, Mums!

Skolan idag har varit seg som satan! Vi skulle egentligen haft TV studio, men det vart inställt så vi kollade på gamla elevers dokumentärfilmer.... Jag var ju lite krasslig så jag halvsov typ.

Jusste, igår var vi och såg premiären av New Moon, den var jättebra! Förutom alla 200 skrikande fjortisar som gallskrek varje gång Edward visade sig i bild.... Får se den i lugn och ro senare istället. Men innan bion gick jag å Carro lite i affärer och jag hittade en supersnygg grå jacka som jag bara måste köpa! Den är liksom det jag letat efter, min skinnjacka är lite för kall, min Goose blir lätt för varm, så denna skulle vara en perfekt mellanjacka...


Heroin

Dagen idag har varit rätt tung. Då pratar jag inte om att det varit jobbigt i skolan å så, tvärtom. Men vädret har varit pissigt och humöret har väl inte direkt varit på topp. Men men. Vi hade en grym föreläsare hela dagen idag, Anders Berggren heter han, han är dokumentärfilmare och har gjort grymma grejer! Ojojoj.  Han sysslar med så kallad observerande dokumentär vilket är något jag är intresserad av. Behöver inte gå in på vad som menas med begreppet, för jag antar att ingen annan har intresset av att veta det. Men han har iaf gjort dokumentärserier som "Alla hittar kärlek utom jag" som gick på ettan för ett par år sedan, grymt bra, sen även en dokumentär som heter "HEROIN" Fyfan, jag fick ont i magen och klump i halsen när jag såg den. Den måste verkligen ses. Finns på vissa bibliotek, för er som vill veta mer gå in på http://dokumentarfilm.se/ 

Efter skolan åkte jag till Zinken för att sitta barnvakt åt söta lilla Alessia, dock spöregnade det när jag promenerade dit med min fina lilla skinnjacka vilket inte uppskattades.... Men men iaf, vi åt gott, Alessia somnade i soffan runt halv 7 och jag kollade TV och drack te. Rätt skönt faktiskt.

Ska sova snart för att ladda inför morgondagen då det blir twillightkväll, ska ju se premiören av New Moon med några från klassen! Ska bli superkul! Nu e de SYTYCD (SoYouThinkYouCanDance) och sen sussa! Nightie night!


Jävla kalufs

Jag är så fucking jävla less på mitt hår! På det mesta med mig själv egentligen, men just nu är det håret... Det är någon slags ful mellanlängd, som man inte kan göra något som helst med, luggen hänger slänger, håret kröker sig fult vid axlarna. Aaaaaaaaaaaaah!!!!!!!! Fucking hell! Vad gör jag då? Klipper av skiten? Ja, jag har ju försökt spara ut det i flera år, utan framgång.... Extensions känns ju inte så kul heller. Någon sóm har något toppentips? Jag vet inte ens om jag vill ha långt hår.. Jag vet ingenting....

Extensions/Långt, Eller lilla landet lagom/mellanlångt


Boys, Boys, Boys!

Jag funderar på att bli nunna, ellér iaf asexuell? Haha.

Nej men seriöst, jag orkar inte hålla på att ens tänka på kärlek, trots att man ser det överallt, egentligen bryr jag mig inte, men när alla går runt och är "så kääära" å lyckliga är det ju svårt att inte börja fundera. Fundera på om det kommer hända mig igen. Eller har jag haft min lycka här i livet? Jag hoppas verkligen inte att så är fallet... Hehe... Klart som fan man vill vara kär, samtidigt som det är så himla skönt att vara ensam. Runt omkring mig finns både kärlek och otrohet. Det finns säkert några fina pojkar där ute. Men samtidigt har jag svårt att få förtroende till dom. Den ene har flickvän men skickar snusk sms till en annan tjej, en strular med en tjock fet å ful brud medan han säkert har en vacker och underbar tjej i sitt hjärta, men han är för feg, en annan bara leker runt, utan att ta något seriöst. Tro inte att jag är desperat, men jag har bara funderat på detta ett tag. Jag vet att man inte ska gå runt å leta vilket jag, tro mig, absolut inte gör. Tvärtom, jag blundar för att jag tycker det känns som att mitt lopp är kört. Vilket jag innerst inne vet att det inte är, men det är lättare att blunda, och låtsås att inte se...

Jag vet inte vad jag ska säga med allt detta svammel. Jag är en otursfågel, när det gäller män, eller så är killar bara konstiga. Jag vet inte. Kärlek? Finns det? Antar att det blir vad man gör det till. Inte mycket vill säga.

Godnatt

Nu kanske ni tycker att jag har höga krav.. Haha, drömma får man iaf, och här e min drömman! ;)


Festligheter

Helo! Helgen har bestått av festligheter må ni tro, är rätt trött idag faktiskt. Ligger just nu i soffan å glor på Biggest Loser under en filt. I fredags var jag på inflyttningsfest i gubbängen hemma hos Emelie och Per. Det var så himla trevligt, säkert halva vår klass var där plus en massa andra trevliga människor! Jag begav mig hemåt runt halv 1, väldigt nöjd och väldigt trött. Sov till 14 dagen efter. Igår kväll drack jag lite rosé hemma hos Emma tillsammans med några vänner, supertrevligt! Sen gick vi ut en sväng, men även igår drog jag mig hemåt runt halv 1 tiden, det var en alldeles lagom kväll :) (bilderna är lånade av Ema Persson :)



Pinglan som bjöd på fest :) Emelie

Tv-fest och Hjeltedåd

Oj. Nu var det länge sen jag bloggat igen.. Facebook status är ju mycket lättare å går så snabbt.. I tisdags var det TV- fest på Imperiet i skrapan som jag och rätt många från klassen var på. Det var trevligt, dock helt galet mycket folk så de var svinigt jävla trångt därinne. Men men, jag hade trevligt, lite för trevligt med tanke på att jag skulle jobba kl 8 dagen efter, som tur var fanns Ema"The saviour" Persson, hon lät mig sova i hennes nya lägenhet i Självaste skrapan så vid halv 12 tiden var det bara att ta hissen upp till 14e våningen sen låg man i sängen typ ;)

Men ändå, var jag så äckligt trött och rätt bakis på morgonen när jag smög upp. Var så trött att jag tog Emmas pengar som låg på bordet och glömde mitt tågkort... Smart! Nej... Sen tog jag bussen till Luma station och Delight studios. Där skulle vi spela in en 5 min lång sponsorfilm för TV4 gruppen, Henrik Hjelt var spokesperson och skötte sig galant. Dock vart det en låång dag, men det var det ändå värt. Lägger upp lite bilder från igår, bilderna från TV festen har jag inte :S






1. Henrik in action, killen måste ha en pronter inbyggd i hjärnan
2. SKulle betala Parkering åt honom, tänk om jag hade varit kriminell? hehe.... Mastercard + bilnyckel= Bad combo...
3. Klockan är nu sju på kvällen, alla är på topp, speciellt Pontus och John (Foto)
4. Magnus(producent) vill också vara på topp

Hej bloggen!

Har absolut inte haft tid att uppdatera, men nu är screeningen klar och jag har kunnat slappna av lite. Igår vart det galej, vid 3 tiden när vi var klara i skolan bjöd vår lärare jesper oss på champagne, och sen vart lite lite fredagspub med några öl. Efter det åkte vi ett litet gäng till gubbängen och "mellanfestade" som Emelie skulle ha sagt, det är nämligen hon som bor där. Vi har kul, sen drog vi vidare. Några till Debaser och några till Medusa. Jag och Marie hade rätt kul och höll igång till halv 1 ungefär. Idag är jag rätt pigg, har inte gjort så mycket, och ska snart göra mig iordning inför kvällen å vad som nu ska hända, vilket jag inte är riktigt säker på.  Men förberedd kan man ju alltid vara.


'


RSS 2.0