No hoolabandoola...

Det blev inget hoolabandoo för Manda ikväll inte.... Istället sitter man hemma under en filt och snorar :/ Förkylningen blev inte bättre som jag hade hoppats på, så jag försöker kurera mig hemma istället för ute på äventyr.
Skickar mina tankar till Rebecca som sover ensam på slottet inatt, utan mig! Men hon kommer klara det, övervinna alla spöken! You go girl! Har sagt att hon får ringa om det spökar, vilket det gör på slottet titt som tätt...
Hoppas på att jag mår bättre imorgon, och hoppas att alla ni andra festprissar har det kul ute i natten!

En underbar dag!

Ojojoj vilken dag! Otroligt roligt har det varit, underbart väder och bra teamwork. En perfekt dag allt som allt! Kan inte berätta för mycket, men lite kan jag säga i alla fall. Vi har varit på utflykt med B-L gänget och teamen. Jag har åkt en väldigt snabb stridsbåt 90, så sjuuuuuukt kul! Som en grym berg och dalbana! Skulle jag kunna göra varje dag! Nej men allt som allt har dagen varit toppen, det har skrattats mycket. Ett härligt minne kommer det bli!
Den grymma båten! En sån känsla det var när han gasade på i denna!

!?!?#*!?"?!=??%€€%€€€####!!!!!!!!

PMS!!!!!!!!! Eller vafan det är. Jag hatar det! Jag hatar mig själv och allt som har med det att göra!!!!!!!! Ge mig ett lyckopiller någon, eller ett nytt liv, eller ett nytt skal. Jag orkar inte!!!!
Så nu har jag skrivit det. Jävla piss skit. Hatar denna känsla.
Ja jag vet att jag är störd.

När jag går ner, ber du om mer!

Jag är så trött! Benen värker (inget gnäll här inte, jag är inte bitter ;) Nej, men jag kan bara konstatera att Converse fortfarande inte är de bästa jobbskorna att springa runt i och bära tunga grejer uppför trappor med... Men nu har jag lärt mig det, trots det kommer jag förmodligen göra om det igen. Och igen.
Jag är som sagt trött idag, förkylningen gör det inte bättre. Men! Imorgon är en ny dag, då blir det äventyr med B-L gänget :) Lång spännande dag!
Massa rubbish idag igen, men det är inte så många som läser min skit i alla fall så vem bryr sig...
Nu blir det TVÅ nya avsnitt av min favvoserie! Tjoho å godnatt!

Allting har sin mening, eller?

Lite förkyld är jag allt. Men inte så farligt. Hoppas att det ger med sig över natten och inte får för sig att bryta ut i något större. Det går bara inte.

Jag ligger och funderar i sängen. På många saker faktiskt. Meningen med livet och lite annat strunt. Funderar lite på helgen också, på hur lugn jag hoppas att den blir. Med lite god mat, gott vin, kanske bio eller något annat icke ansträngande... Funderar på kommande jobb också. Ska se om jag kan få iväg lite mail i veckan.

Inte läsvärt men ändå.

En bra helg. Ledig fredag, händelserik lördag som bestod av lite Biggest Loser och sen Stockholmsnatt med Emilia! Söndagen bestod av powernaps varvat med jobb varvat med pizza. Typ...
Suddigt men kul. Enda bildbeviset på vårt möte, först var det Cocktailparty på söder sen till Debaser. Trevligt, och ännu trevligare var det att få umgås med min fina skåning som jag saknat så! 
Nu blir det några avsnitt av en ny liten favvoserie, "Awkward" samtidigt som Idol rullar på teven. Multitasking, yes!

Hakuna Matata liksom

Färdigstädat! Skönt att ha det gjort.
Just nu sitter jag och funderar på vad min belöning ska bli. Tänker på om jag vill eller ska hitta på något ikväll, tänker på om jag ska åka iväg någonstans, träffa någon rolig figur, äta något got? Men innan jag bestämmer något så vet jag i alla fall att jag ska åka och jobba på golfen. Sen efter det får vi se om någon hör av sig till lilla mig, eller om jag ringer någon, eller inte ringer någon. Jag får se helt enkelt. Precis som en nästan helt ledig dag ska se ut. Hakuna Matata liksom :)
Nu blir det till att äta en lite lunch, hoppa i jobbkläder och så småningom rejsa iväg med lilla Clion till Bro Bålsta BBGK. So Long!

En härlig kombo

Känns som att mitt huvud ska sprängas. Vet inte om det är pga all frisk luft jag fått idag, sockerchocken av lösgodiset eller värmen från filten. En kombo förmodligen.
Imorgon är jag ledig, då tänkte jag städa upp här hemma, där det för nuvarande ser rätt vanskött ut, om man klev in skulle man kunna tro att här bodde en senil gammal gubbe som glömt bort att man ska lägga kläder i en byrålåda och inte sparka ut dom på golvet, eller gömma dom under en filt i soffan, eller i hallen, eller på toaletten... Jaja, my head is killing meeeeee. Dags att sova, får pricka in sockerdippens lägsta punkt. Godnatt
godnatt!
Jag bjuuuda på den! ;)

Mer liv, mindre pengar

Sista veckan med dubbeljobb. Vilket betyder mer fritid, mer tid till träning och annat, men som också betyder några tusen mindre i månaden. Gränsen är hårfin om det är bra eller anus. Mest bra tror jag, jag orkar inte jobba från morgon till 9 på kvällarna hela tiden. Så från och med nästa vecka får jag någon form av livsrutiner igen :) Tjoho på den!
Imorgon är det fullt ös igen på Biggest Loser. Invägning på gång, en åker ut, känns sådär eftersom man fäster sig mer och mer vid dom.
Så imorgon är det på med träningsskorna, för då ska det bäras och riggas och dras i spakar och annat skoj. Kul med lite action såhär mitt i veckan.
Goodnight goodnight Losers :)

ToDo's

Seg dag som sagt. Just nu sitter jag med morgonrock och en handduksturbán på huvudet, håret är inkletat med inpackning som snart ska sköljas ur. Jag är härligt snygg skulle jag vilja påsta :P Eller inte.
Jag och en Rebecca på jobbet börjar alltid våra dagar med att skriva "Dagens ToDo-listor" på tavlan som vi betar av under dagen. Sen kom vi på att vi ska göra våra egna privata Todo's för hösten. Som ska bockas av innan den 23:e oktober när insoelningarna tar slut. Tänkte att jag skulle börja skriva på den i veckan. Förhoppningen är att det ska göra en lite motiverad och driven nu när höstmörkret drar in. Vi får väl se vad som händer...

Vill dra täcket över huvudet.

En såndär dag. Melankolin har tagit över. Känslorna är bortkopplade, en lättare ångest kryper sig på. Det är måndag, och det regnar ute... Jag vet inte riktigt varför men jag vill verkligen åka hem och dra täcket över huvudet, skrika, gråta och skratta tills den apatiska känslan är borta. Vi får väl se vad som händer idag. Om solen kommer fram, och någon säger något snällt och uppiggande kanske, eller att någon låter mig dampa ut på låtsat mot någon.
Hopas ni andra inte känner som jag idag, känslan av en konstig falsk PMS. Inte kul, men så är det ibland. Nu ska jag jobba vidare. Tjohej!
Tur att vi har varandra.

Ett år sen sist.

Försöker mig på detta igen. Samma blogg, samma missroo, fast ett år äldre, lite knäppare, med lite längre hår, lite mer skinn på näsan och några erfarenheter och vänner rikare.
Är kvar i TV-svängen, Just nu jobbar jag med Biggest Loser Sverige där vi spelar in för fullt. Det är galet och roligt på många sätt. Så håll ett öga öppet så kanske det dyker upp lite tokigheter/tråkigheter eller nonsens här på bloggen. Jag kan lova en å annan knäpp bild på mig och Rebecca  ;)
Fick lite längre hår här i veckan :)
Har även gjort några glädjeskutt i det fina vädret.

RSS 2.0