Mitt manus som jag, det är som det är

JAg orkar inget mer! Manus hit och manus dit. Jag bara satte mig och skrev ner, en blandning av gamla konversationer, farhågor, pinsamma situtationer och fick ihop någonting. Dramaläraren Ulf kommer tycka att jag är dum i huvet. Haha skit samma. Efter detta ska jag slänga det iaf. Men det har ju varit en bra övning för fantasin och kreativiteten iaf. Får försöka se det positivt.

Just nu känner jag mig rätt slutkörd, vet dock inte varför. Varm, trött, mätt, tjock.... Är nog bäst att plocka ihop alla papper, duscha å hoppa i säng. Får bli så, kolla lite på gänget i Köping. Å så småning om somna in. Ha de bra allihopa där ute! Hoppas att ni känner er bättre än vad jag gör!

Den mest graciösa elefanten på Afrikas savanner!

Haha! Jag gick på Sats Afro! Det gick ju sådär! Haha, men jag hoppade runt och ruskade på hela kroppen efter min bästa förmåga, och svettig blev jag, och det är väl det som räknas? Innan det gick jag, Emma och Jessica på Yoga, första gången för mig. Det var skitjobbigt, iaf om man är så stel som jag. Men skönt, man blev jätteaslappnad i hela kroppen. Nu är jag hemma, har ätit lite yougurt och bär och nu måste, verkligen måste jag skriva klart mitt jävla manus, och inspelningsschema, och floorplan!!!!!!!!! Av med Teven! På med musik! Hitta manusförfattaren i mig själv! Ho hoho ! Nu kör jag!

Hörs när mitt manus är klart, förhoppningsvis...

Jag på dansgolvet....

Bilder från BanditRockawards!






MUSTASCH var GRYMMA!!!

<3


Här kan ni se vilka som vann!


Banditrockawards2010!

Tjoho! Äntligen har blogg.se bestämt sig för att fungera. Nu tänkte jag berätta om den helgalna kvällen på tyrol igår!

Vi började fixa oss hemma hos Nettos farfar i Sumpan, runt halv 6 åkte vi inåt stan i kylan och anlände till en rätt lång kö utanför tyrol. Efter 15 min blev vi insläppta, det tog inte lång tid förrän första ölen var i hand! Rock n´roll! Efter 2 timmars öl och skratt drog galan igång med Bollnäsmartin och Peter ledde det hela. Åh, Programledaren peter är fan bra fin alltså... Juste innan det så öppnade självaste MUSTASCH med några låtar! SÅ jävla grymma! Fick gåshud och ett lyckorus i hela kroppen.

Kvällen dundrade på, i rätt långsamt tempo. Vi skrattade, snackade med snubbar, gubbar och rockers! Träffade en asskön brud och hennes bror, fick komplimanger, drack jäger, öl, öl och mera öl, sjöng, klappade händer, dansade! Under kvällens gång är jag och Anette överens om att hon vann 2 skabbpoäng och jag fick 3 kriminalitetspoäng ;) Moahaha!Sen fick vi nog och begav oss hemmåt, eller snarare till sundbyberg!

Eftersom blogg.se inte vill tillåta att man laddar upp bilder så får ni väl kolla på facebook eller hålla ut ett tag till:)

Först satspass, nu satsar jag inför kvällen!

Tjo! Jag vaknade pigg som en lärka halv 9 imorse, funderade på att somna om men... Då gick ja in och bokade in mig i sista sekunde till ett Shape pass på sats halv 10 :) Jävligt skönt kan jag säga, jobbigt men skönt!

Just nu har jag lite smått paniik, ikväll är det ju bandit rock awards som gäller, men jag kom på att varken jag eller netto har någon kamera att ta med oss, min ligger tryggt och vilar hemma hos milla i uppsala och Netto vill ju inte ta med sin systemkamera utan försäkring på en rockkonsert.... Fan. Jag har ju kamera på iPhonen, men den suger ju i mörker.... :/ Jobbigt läga faktiskt..... Men men de ser ut att bli kassa mobiluppladdningar ikväll.

Nu ska jag bara ladda inför kvällen! Bye bye!

Nu kör vi, full fart!

Hemma, trött i kroppen, men pigg i knoppen. Var nere på sats, gick/joggade 10 min, sen vart det corepass 30 min, sen brände jag lite mer kalorier på gång/trampmaskinen. Så jävla jobbig, fan va den brände i benen!

Imorgon blir det full fart framåt. Hoppas att snön inte faller ner så mycket, hoppas på lite varmare temperaturer. Jag planerar att gå upp i lagom tid, äta och skriva manus först och främst. När jag anser mig vara klar med det blir det fokus på kvällen. Dusch, och klädval. För att senare ta sig ner till pendeltåget och åka till sumpan där Netto ska mötas upp. Då ska klockan vara 16:00. 18:00 ska vi båda helst vara färdiga och befinna oss på Tyrol. Peppar peppar på att tågen går som de ska imorn! Men som tur är får vi sova hos Nettos grandparents i Sumpan, så vi kan åka tuben hem :)

Nu blev jag snurrig i bollen, ska nog vila ögonen lite. Sovgott!

Tråkigt har jag, men jag borde inte ha det?


Simma simma i en simbassäng

Så! Blogg.se har typ varit nere. Men nuså!

Så bra start på morgonen, EMma och jag bestämde ju igår att vi skulle morgonsimma. Och det gjorde vi! Kvart över 6 hämtade jag emma i snöstormen, och simma det gjorde vi. Dock vara 30 längder, det är fan jobbigare än vad man tror. Både Emster och jag fick ont i våra vänstra knän. Så 40 tänka blev 30 längder. Efter det blev det lite sol, skönt. Så nu ligger jag här, lätt fräknig på nosen, mätt och belåten efter en jättegod bär/yougurtfrulle. Har hela dagen framför mig.

Idag ska jag försöka börja skriva på hemuppgiften. Ett drama manus på minst 5 sidor, dialogbaserat ocn rita floorplan. Någon som gillar att skriva manus och har några roliga ideér på scener eller så, hör av er! Sen är jag ¨på jakt efter ett par svarta smala hängslen, ska se om jag hittar det idag. :)

Nej, nu ska jag chilla lite till innan jag gör nåt annat! Ha de bra på er!


Blue blue Hair!!

Hejhopp! Sitter hos frissan, nyslingad å har nu en silvertoning i håret :) haha under hela eftermiddagen har emma haft en ascool/wierd kund. Typ 45 bast, tattoos all over the place, typ 30 piercibgar i ansiktet. Han blekte först sin mohikan/tuppkam och bockskägg, och nu har emma och Melissa kämpat med att få allt i en koboltblå färg som han vill ha, efter det ska han sätta i blå dreads i bakhuvudet. Haha fattar noll, men han verkar nöjd!!! Våga vara egen säger jag, pepp på det!!! Jag fruktar över att ta mig hem. Ute är det snökaos, i biltrafiken och i det kommunala... Blir inte kul, får hoppas att man hinner hem innan sats stänger... Jaja vi hörs ikväll om jag kommit hem ordentligt!

Amandas första Omelett!

Nu har jag kommit hem från sats. Träningen gick bra, som sagt, först 30 min spinning, det var jobbigt och bet i benen när jag stog upp å cykla i uppförsbacke, men jag kämpade på, vred upp motståndet när snugga tränaren bad oss att göra det, cykla på när han ropade kom igen! Grinade rätt illa ibland, håll fick jag också, men jag körde på. Direkt efter gick jag upp en trappa och träna coremusklerna i 30 min, det gick bra det med. Men det kändes som fan i magen, tränade mycket mage igår nämligen. Nu ska kärlekshantagen bort! Hell yeah!

Nu när jag kom hem gjorde jag min efterlängtade omelett som jag suktat och drömt om i dagar. Jag gillar egentligen inte ens omelett, är inget fan av ägg. Men omelett gjorde jag, och god blev den.

Här är receptet på Amandas "tavaduharikylen" omelett:

2 ägg
1 msk creme frääääsh
4 skivor rökt skinka (hackad)
en bit purjölök
ca 5 körsbärstomater
några tärningar fetaost
1 krm salt/peppar
diverse andra kryddor: italienska t.ex.


Vispa försiktigt ihop ägg, creme freischen och kryddorna, ha sedan i allt annat.
Häll i omeletten i stekpannan och stek på medelvärme tills ovansidan har stelnat! Servera med en grönsallad!

Smaklig måltid!

Träna bör man annars.. Blir man fetare?

Nu är jag och Emelie klara med vår lilla film. Jag är nöjd, :) det har varit ett kul litet projekt. Nu sitter jag hemma och laddar inför 2 pass nere på sats, dock är dom bara 30 min långa var, men ändå! Ska bli skönt att röra på sig. Jag blir så trött, jag bokade ju on mig på boxning på torsdag, men jag fick inte med mig någon att boxas med, och man ska ju jobba i par, så jag bokade om mig på spinning istället, men står nu som 5a i kön... Jaja.

Imorgon blir det till att klippa en annan kortfilm, sen bär det iväg till Jakan och Nikita Hair, Melissa ska slinga mitt hår :) Måste innan fredag försöka köpa något att ha på mig på Bandit Rock Awards, :/ Vill ju känna mig lite rockig, inte bara inmbords liksom. Det ska iaf bli kul, kl 18 öppnar dörrarna till Tyrol på grönan, band som Mustach, Sonic Syndicate och Dark Tranquility spelar.


Nu ska jag ladda lite till innan sats. Bye bye!

Teknikfuffens

Media Offline. Yes, jag kom hit halv 10 imorse, glad i hågen och redo att redigera. Men, det finns någonting som kallas teknikstrul. Yes. Alla lider av samma problem. Det är format, filer, hårdiskar, datorer och allt, verkligen allt som krånglar. Men just nu håller vårt filmade material på att tankas in, vilket kommer att ta någon timme, så under tiden har Emelie hjälpt mig att fixa ett yo-konto.  www.yo.se

Ikväll ska jag träna! Det blir väl rätt lugnt, men ändå så wonderful! Lovelovelove it! Har bokat upp veckan lite sådär lagom mycket nu på sats. Imorgon blir det 30 min spinning och 30 min core, sen på torsdag om jag hittar en Boxpartner så blir det 30 min core och en timma Boxning :)

Snart är det lunch, det blir min köttfärssås och emelies pasta! Mummsie!

Lugn Lördag, eller nåt

Fortfarande förkyld.... Hmm. Just nu sitter jag och kollar på tipsakuten på tv4+,  bara för att jag inte orkar resa mig upp å ta tag i fjärrkontrollen som ligger i soffan. Väntar även på¨att Emelie ska höra av sig, för då ska jag klä på mig och åka in till stan för att hämta ut utrustning i skolan, och kanske ta en fika och planera morgondagens inspelning.

Ikväll blir det nog  lugnt igen, vill verkligen bli frisk så att jag kan komma igång och träna igen!  Såg igår att jag måste klippa mitt hår, OH MY GOD säger jag bara. Lät det självtorka igår efter duschen och det såg ut som att någon eldat underifrån, det är så trasigt. Så man kan säga att mitt hår växer uppåt nu istället för att  bli längre... :/ Emma lär ju få ta bort någon cm iaf :(

 Nu ska jag dricka lite mer te tror jag. Bye bye


Ge mig vår någon!!?!??!?!??!

Jag levde, i ett dygn..

Sen slog förkylningen till igen... Eller jag tror aldrig att den hade gått bort, men dum som man är gick man i skolan och tränade iaf i hopp om att symptomen skulle försvinna. Icke. Nu är jag mer förkyld än vad jag var förra veckan. Men men, har ingen feber iaf. Vill bli frisk nu eftersom jag och Emelie ska utföra våran superhemliga skoluppgift i helgen ;) Sschhh!

Snart ska jag åka ner till sats och hämta mina träningsbyxor som jag lade undan igår, dock hade jag inga pengar på mig. Sen ikväll får vi se vad som händer, blir nog lite fredagsmys. Var någonstans vet jag inte, men jag vet att det kommer bli lugnt för min del iaf! Hoppas att ni andra är friska och glada! Trevlig helg på er!


I´m Alive!

Har inte skrivit på minst en vecka tror jag. Har haft mycket i skolan och varit sjuk.

Men hela förra vecka och fram tills idag har jag och min grupp jobbat för fullt med vår dokumentärserie, som vi idag pitchade på TV4. Nu är det gjort och det är skönt. Vet inte hur det gick, Thomas Willtorp tyckte vi skötte oss bra. Just nu är jag hemma, gick in på centrum och köpte en massa naturdiet shakes och smoothies samt ett träningslinne. Ska träna Cirkelpass ikväll. Dock håller jag nog på att bli sjuk igen :/ Har ingen feber iaf så jag kör på endå. Bara en rätt besvärlig hosta som har gått från rethosta till att vara lite djupare ner från bröstet och slemmig. Men men. Träna bör man annars dör man.


Har egentligen inte så mycket att säga. Imorgon och på fredag ska vi regissera egna små filmer/scener. Vi får ett manus, skådespelare och fotograf så är det upp till var och en att se till att scenen blir bra. Det där med regi och manus är egentligen inte min grej, men man kan ju alltid försöka. Nu ska jag iaf försöka vila upp mig inför träningen ikväll! Bye bye!

R.I.P Iris <3

Hon var inte bara lite sjuk. Idag på dagen åkte Iris iväg till kissemissarnas himmel <3 Hon blev inte ens ett år gammal, en underbart fin katt med en underbar personlighet. Apporterade som en hund, kom när man ropade, gillade att sova på rygg med alla fyra tassa utsräckta kors och tvärs. Jag passade henne de första dagarna i augusti när emma just fått henne, då var hon liten å fluffig, busig å klumpig :) Hon var så speciell! Det var hon verkligen och hon var Emmas bästa vän.

Hoppas Iris har det bra nu var hon än är, ni kankse tycker man är kinkig som gråter för att en katt har dött, men det skiter jag i! Tycker mest synd om Emma.... Varför just henne liksom. Men jag hoppas och vet att hon har hunnit få många fina minnen med lilla Iris! <3 R.I.P Iris din fina svarta "lilla" kissemiss!






Snor å snor å snor, och en magsjuk katt

Yes. Det stämmer, jag snorar och hostar å slemmar å klagar, men nu är det nog inte jag som är sjukast. Det är nog Emmas katt Iris, hon har spytt sen i måndags natt, stackarn, hon är alldeles uttorkad och hängig, eftersom Emma var tvungen att åka till jobbet så lovade jag att åka hem till henne och hålla koll på katterna, speciellt Iris. Stackars plutten, Emma berättade att den lilla katten, Siri är jättesur eftersom Iris inte orkar leke med henne :P Så jag får väl agera lektant med ett snöre eller något så att hon blir nöjd.

Ska gå till skolan imorgon, även om jag är frisk eller inte, kan inte vara borta från skolan mera, särskilt när en i gruppen är ledig, så jag behövs nog där. 


Varför blir man alltid sjuk när man börjar träna?

Jag är rätt pisst jusst nu. Varför är det ALLTID så att man ska bli sjuk precis när man kommit igång med träningen? Alltid, känns som att man tappar allt och sen har man aldrig orken att komma tillbaka. Men denna gång ska jag inte ge upp, never, ever! Jaja, nu e jag bara lite förkyld men iaf, jag vill inte ta ut mig å bli ännu sjukare.

Idag ska jag iaf på Bio med Tove! Det var länge sen vi gjorde något tillsammans, bara hon och jag. Vi ska se Avatar i 3D på sergel 20:50 för att vara exakt. Hoppas på ett skrovmål på Donken innan också (El Maco) och en massa popcorn! Jag har haft en oerhörd stor craving efter just popcorn de senaste dagarna... Hmm. Skumt.



Memories from a fun night! :D

My body is sore, inte så oväntat

mmm juste. Sist jag skrev, vilket var fyra dagar sedan skrev jag om att jag var nytränad och nöjd. Nu idag, efter ett bodypump pass i torsdags är jag inte lika nöjd som jag är nytränad. Jag har så ont, i muskler som jag aldrig någonsin har vetat att dom existerat förut. Jag gråter nästan, jag tror jag lade på lite för mycket vikt under passet, man vill ju liksom inte verka som värsta fjompen i salen. Men det skulle jag inte gjort med tanke på att 90% av människorna där inne var relativt vältränade och visste hur mycket vikter deras kroppar behärskar. Det visste INTE jag.

Så nu sitter man här idag, med världens värk i underarmarna samt bröst/axlelmusklerna, insmord med något dunderliniment vars ångor svider i ögonen. Haha, nej nu ska jag sluta klaga, men lite kul är det iaf.

Imorgon ska jag på det igen, dock ingen styreträning utan bara lite kondition på bandet. Dagen idag, bortsett från smärtan har spenderats hos emma, precis som gårdagen, vi har spelat rockband och ätit makaroner. Så nu vet ni det. Ikväll blir det lugnt, mycket lugnt, då jag inte orkar röra mina lemmar särskilt långt.

Hoppas ni andra får en trevligt lördag!




Saknar, sommar, sol, brunbrända ben, studenten, glädjen...

Nytränad, pigg, mätt och belåten

Yep yep. Gick upp innan 7 imorse. Det kändes nästan olagligt. Men men, upp kom jag iaf, och till skolan for jag, och där lärde jag mig lite After Effects, eller ja, försökte lära mig det programmet iaf. Kul Jul.

Nu sitter jag hemma i soffan, har ätit lite räk/avokadosallad, (lite sent, jag vet) men efter plugget for iväg på lite upprag, bla till Barkarby och köpte mig ett par nya hörlurar, såna man sticker in i öronen som inte ramlar av när man tränar, dock testade jag dom idag och dom funkar inte bättre... :S Men men...  Men tränat det har jag gjort iaf, blev dryga halvtimmen på löpbandet, denna gång lite tuffare intervaller än  i Lördags :) Kan låta fjuttigt, men jag känner mig nöjd, är glad att jag har börjat röra på mig istället för att bara sitta å dega. Små, små steg tar mot ett friskare liv.

Tjingeling!

NYE 09/10

Det var nu nyårsafton igår för er som inte visste det. Min afton spenderades först hemma hos Emma där vi värmde upp med lite rockband innan vi skulle dra iväg till kalmarsand och knytis med brudarna.



Väl hemma hos cathi kastade vi alla i oss vad vi nu hade valt att äta, för mig vart det rostbiff, gourmet potatissallad, körsbärstomater och en avocado. Till det drack jag rött vin :) Vid 10 tiden förflyttade vi oss till huset breve där resten av gänget häckade. Hemma hos Zandra vart det kalas, det pratades, dansades, dracks, kissades och en massa festliga festligheter. Vid tolvslaget pallrade hela det stora gänget sig ner till stranden för att kolla raketer, hade jag vetat det hade jag ju inte haft stiletterna på mig... Men men, det gick bra, halkade gjorde jag inte förrän på hemvägen då jag hade mina uggs på mig, klackarna agerade ju som någon slags brodd :) Nu behöver jag inte skriva så mkt mer, för mitt nyår var nog inte så mycket mer specifikt än något av eras :)Här kommer lite bilder istället snodda av cathi :) God fortsättning på er!





RSS 2.0