Bänkad framför teven i höst!

Fortfarande har ingen tokförkylning brutit ut. Lite frustrerande när man bara går på väntar på smällen... Vill få det överstökat, med en lätt svullan hals och seg i kroppen komma jag iaf iväg till jobbet i bra tid imorse, vi hade avdelningsmöte, vilket var jättespännande för vi fick se sneekpeeks från biggest loser och Idol som börjar nästa vecka. Så jävla bra! Fick gåshud haha! Så nu kommer man sitta bänkad framför teven i höst då!



Biggest loser Sverige - premiär 6 sept. 20:00




Bilder lånade från www.tv4.se

Jag vet att ni vill ha bilder...

Annars är det ingen jävel som vill läsa om mitt liv.... Men det skiter jag i, om ni verkligen bryr er om mig så orkar ni läsa denna brödtext.... ;)

Jag orkar egentligen inte blogga, känner hur min kropp håller på att övertas av sjukdom. Sakta sakta stiger min grundtemp, känner hur det blir liiiite jobbigare att svälja för varje gång, och hur det ömmar lite mer att vrida på huvudet hela tiden. Känns piss eftersom jag ville köra hårt med träningen den här veckan.... :( Men, känns som att de e många på jobbet som börjar bli förkylda, Tocke mittemot mig gick hem innan lunch, så de e väl min tur nu... Usch vad jag kallsvettas, och plånboken glömde jag hemma i morse, så jag kan inte köpa mig nån tröst på centralen när ja ska åka hemåt, sen tappade jag mina, eller jag mer doppade ner mina hörlurar i mitt nyupphällda kaffe.. Suck, men hörlurarna funkar fortfarande, så det var ju bra! :)

Ska snart kila hemåt, ska ju jobba med Micke på golfbanan ikväll... Funderar på att sola idag också... Hmm. Ah. Tja.

Nykter på rickards? Javisst!

Igår var en helt absurd/galen/rolig kväll. Konstig dag, med lite shopping och lek med bästa Netto och Tove. Netto följde med mig till jobbet (Tack), sen åkte vi hem till mig och åt baby back ribs och coleslaw (heaven), sen bestämde vi oss för att gå på Rickards, ja ni hörde rätt. Bålstas lilla krog, och det som lockade oss var att Emma påstod att hon skulle vara nykter! Haha. Det skulle ju bara upplevas! Men hon klarade det galant och det blev en minst sagt konstig kväll på rilles, när vi kom dit var det skitlång kö (har aldrig hänt) Människor som inte brukar vara askalas var skitpackade igår, trots mkt folk hade vi jättekul och jag och Emma, nyktra som vi var åkte hem till emster och sov som små grisar.
Och idag har jag suttit och fixat spellistan till giget jag ska ha om några timmar ;), hehe ska spela musik på Alessias 10 års kalas, eller disco som hon vill kalla det. Ska bli kul. Hehe. Nej, nu ska jag snart åka. Ha en bra söndag.
Pussar!

Dunderpillret

Idag är det lördag. Just ni sitter jag hemma hos familjen Bentesjö, likabra eftersom jag har en trött mor som kommit från USA inatt och vill sova i lugn och ro. Jag vet inte men jag tror att ja å tovisen ska åka iväg en sväng idag, till jakan eller kista å bara kolla lite kläder, kanske äta nån glass eller så. Om hon piggnar på sig vill säga, hon är nämligen dunderförkyld, men jag tog med mig ett dunderpiller från amerika till henne, så snart ska hon nog känna sig piggare... moahhaahaha ;)

Nepp. Nu skriver jag inge mer. Hoppas ni andra får en kall men solig lördag.


Puss!

Bullbak,

Idag är det fredag och igår var det torsdag och då bakade jag och Emma bullar, vaniljsmakande sådana! Hoppas de blev bra för jag ska snart bjuda min redaktion på dem... Spännande. Det här kan ju va slutet på min praktik om de smakar illa... hehe Såhär såg det ut igår :)









Klockan 15:00 e de fika. Wish me luck.

Jag vill vill vill!

Skoj dag igår. Satt i innehållsmöte hela dagen i princip, producenten, jag och 2 innehållsproffs. Vi brainstormade programmens upplägg och innehåll och kom fram till en massa bra saker och har kommit en bit på väg, känns så himla kul. Just nu sitter jag med en ganska stor ångest, jag vill vara kvar hela inspelningen av masterchef, såklart, vilket innebär att jag måste missa skolan i några veckor, men jag känner att det kommer vara så värt det. Men vet inte hur jag ska bära mig åt, hur jag ska fråga skolan och sådär... Vet att det är iaf 2 till i klassen som ska göra som jag vill. Men jag vågar inte fråga. Jaja. får se om jag får tummen ur arslet och tar tag i det...


Bjuder på en sköning istället

Mycket att göra. Lite att dela med mig av. Bjuder på en skön låt istället.

Många bäckar små

Alltså. Jag är nog lite psykiskt störd. Så nu vet ni det :P Jag tänker för mycket, bryr mig för mycket, lägger mig i för mycket. Men jag ska jobba på det. Don't ask why i´m saying this, just something I thaught about today. That's all.
Hemkommen från golfen, har sopat och gjort fint därute nu, kollade även mitt bankkonto på vägen hem. Trodde att jag skulle fått in lön från två källor idag, vilket jag inte fått... Konstigt, det måste jag kolla upp. Många bäckar små... Ni vet.
Fick god men sen mat när jag kom hem, Oxfilé och kantarellsås. Mumsi!
Hihi, kollade på en liten film på webben till "Elfte Timmen" , Valprogrammet som börjar på SVT2 den 6:e augusti, med Peter Settman som frontfigur, David i min klass gör praktik där och han får vara med lite här och där. Alla är så duktiga i min klass <3

Men åååh!

Indiska Ambassaden, där jag var och fotade ett event förra helgen fortsätter att ringa mig fast jag inte är involverad i projektet längre. Vilket jag sagt till dem, har lämnat över bilderna till kameraföretaget som anställde mig. Börjar ju undra om bilderna var så hemska eftersom de fortsätter att ringa och fråga om jag vill komma på möte där imorgon... Jag är ingen fotograf, jag tog inga toppbilder, men jag tyckte att jag gjorde en okej insats iaf... Blir nervös och irriterad på samma gång.. Åh! Och feber på det. Jättekul, verkligen jättekul.

Innehåll, schminnehåll

Har nyss suttit i ett intressant innehållsmöte om masterchef. Ska bli så kul att komma igång, men ju längre tiden går ju mer börjar vi inse hur stort projekt det här är, och hur lite tid vi egentligen har per program.... Men innehållskillarna är erfarna så det ska nog gå vägen. Jag längtar till första inspelningsdagegen. Det kommer bli till att jobba dygnet runt i många veckor. Slitsamt men kul ska det bli. Har satt manuskillarna på att plugga på avsnitten nu ;), så att de kan dem lika bra som jag som sett i princip alla. :)

Snart är det lunch, omg vad hungrig jag är btw! Känns som att jag håller på å bli sjuk också, ont i halsen och en feber som kryper sig på, får tänka positivt helt enkelt, för sjukdom har jag inte tid med!

Fångarna på fortet

Hemkommern från jobbet. Blä. Samtidigt som jag är riktigt trött på mitt jobb ska jag inte klaga, lättförtjänta och bra pengar. Och det kommer va jobbigt nu när sista lönen kommer i september. Men men, jag jobbar på.
Just nu sitter jag ensam hemma och kolla på fångarna på fortet. Känner mig som om jag är 6 år igen och man satt med familjen på fredagskvällen med chips och godis :) Jag gillar att fyran inte ändrat formatet så mycket utan håller det till det traditionella!
Mamma och Leffe är i Kista och kolla på bio, de kommer förhoppningsvis hem med min nya Iphone också! :D Jippi! Min tappades ju i toaletten, men vi fick ut en ny tack vare att mamma hade rätt försäkring. Nu är reklamen slut, ska springa å poppa popcorn å göra flädersaft!
Puss puss

Mjölk till frukost

Är hemma och är ledig. Synd bara att det känns som om jag ska bli sjuk. Skitsnurrig i huvet i tendens till att börja få ont i halsen. Men, peppar peppar. Snart ska jag och mamsen ner till centrum, hon tar av vid posten och jag drar in på ica för att köpa diverse frukostgrejer. Tänkte att jag iaf skulle få dricka mjölk till frukost när man är ledig :) Mamma skrek nu att vi ska ner och sola också :) najs.
Nej nu åker vi. Omg, va de snurrar i mitt huvud... Jaja.
Pöss

Hade tråkigt

Så jag modulerade mitt gamla topp/korsett som jag har haft ett tag. Men dock inte använt så mycket. Vet inte riktigt varför. Den är ju jättefin att ha under en transparent skjorta t.ex. Jag har även fått kommentaren om att den kanske är lite för mycket. Så jag tog bort ca 90% av alla nitar på den, det var nitar ner på revbenen typ. Och jag är jättenöjd iaf :)

En riktig bakisdag. Utan att va bakis.

Jag är så jävla seg idag. Känner mig bakis och ser på allt med vemod. Allt känns bara fel å konstigt. Men jag är inte bakis.. Hehe.Chillade hemma hos tove en stund, kollade på The Hills medan Tove, som faktiskt var bakis låg å sov som en gris breve mig i soffan. Hehe. Söt. Men nu är jag hemma och försöker komma på nåt positivt att tänka på... Får väl se hur det går med den saken.
Ha en fin dag!

Tur att man lever ensam.

Hemma från surströmming och 50 års kalas. Mycket trevligt, mycket skratt. En alldeles lagom kväll. Tackade nej till både kaffe och rabarberpaj för att det orkade minsann inte min mage efter all surströmming. Jag har aldrig och kommer aldrig att skämmas över att jag äter det. Det är nog verkligen det godaste som finns som jag bara äter 1 gång om året. Tur att man sover ensam inatt iaf, hade man haft sällskap hade det nog inte blivit så trevligt... Ja ni förstår. Lukten osv... Haha. Men nu e ja själv så då kan ja lukta bäst fan jag vill. Nu ska jag försöka sova och fundera ut vad som händer imorgon. Plus att jag förmodligen är ledig på måndag. Så vi får la se vad som händer egentligen. Nån som har något förslag? Kanske ska fixa ihop spellistan till kalaset som jag ska vara DJ på, på söndag nästa vecka. Kanske kanske.
Godnatt på er!

Surströmming!

Nu blir det snart 50 års kalas och surströmming! Ska bli så jäääävla gott. Som jag längtat!

Ny tröja, och en knivmördad bålstabo. Vemod.

Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte ner till ett fullsatt centrum för att köpa en tröja. Det blev denna, en oversize kofta med skinndetaljer på armarna. Helt underbart skön. Förövrigt så vart en 23 årig Bålstakille knivmördad klockan 10 idag, på bålstavägen. Jag vet vem han var men kände honom inte. De har gripit en 27 årig man... Så jävla sjukt, mitt på förmiddagen, mitt i bålsta. Usch. R.I.P Knäcke.

Gratis har jag råd med

Spring i benen. Snurr i huvet. Känner mig trött och seg men samtidigt rastlös. Lite illamående, och ser lite konstigt. Men det ska nog bli bra tillslut. Tror iaf att jag kommer må bättre efter lunchen. Mat ´gör mig nog glad. Dock lät maten inte så inbjudande. Pasta med bacon och kyckling... Men men.

Ikväll blir det lite öl på trädgården med lite härliga människor, från klassen bland annat. Drar väl dit runt 18 tiden tror jag. Innan 20 e de gratis och det är vad jag har råd med. Gratis, och nån öl. Hoppas på en trevlig kväll med andra ord! Skriver mer senare om jag har något vettigt att säga.

Ha de bra så länge.


Nöjd och glad för min nya väska!

haha. Jag har alltid sen jag började på sats velat ha en satsväska. Har sett att alla har fått en i samband att de köpte korten, men inte jag... Så idag frågade jag om jag fick en, blinkade snällt med ögonen. And guess what? I got one! haha. happy happy happy! Förövrigt var jag på boxen med Emma. Äckligt jobbigt, men äckligt kul. Jag gillar det, är jag förbannad kan jag slå riktigt hårt, måste bara lära mig teknik ännu bättre så att man kan slå hårdare, smidigare å snabbare. Nu ska jag sova för att ladda inför fredag, fredagsöl, och... Ja Fredag helt enkelt! Kram på er!

Klipp från vår studentskiva!!!!!

Herregud säger jag bara. höll på att dö när jag hittade detta. Satt och youtubade lite. på min gamla skola bland annat. Så hittade jag ett klipp som någon gjort, på alla våra tal och den sång jag sjöng.. jag döööör av både att jag skäms och att det var så roligt att se. fick en liten tår i ögat ändå... Det pinsammaste var, inte bara att jag inte är någon sångare, och lite sådär onykter var att jag hade på skoj bara skrivit en låt som jag kanske tänkte typ, jag vet inte, dela ut på papper eller nåt, som en dikt... Men så när jag sitter där mitt i middagen och väntar på vad nä'sta tal ska bli så säger de helt plötsligt att Amanda ska komma upp på scenen och sjunga en sång... Vad ska man göra, alla står typ upp och skriker redan... Haha bland det värsta och roligaste jag gjort, ackapella, full, oferberedd, kass röst... Men jag älskade hela publiken så... Jag gjorde det. haha se och skratta. Åh vad jag saknar flera i klassen, blir så glad av att höra Baran prata å få alla å skratta! :)


Trädgården imorgon runt 18-19. Ses vi där?




Bilder lånade härifrån!

Kaffe och frukost och bratwurst till lunch.

Thats how it is! Aiiight?

Nerå. Eller jorå för rubriken stämmer ju. Hehe. Jag blev så trött imorse, eller jag ska säga att jag ÄR så trött sura människor. Varför ska man gå runt å va sur hela tiden? Jag må klaga mycket och va en pessimist i många lägen, men jag försöker ändå ofta skratta åt saker. Försöker iaf tänka positivt. När jatg skulle ta bussen i ropsten imorse, som de förövrigt flyttat hållplatsen på så kör busschauffören fel två gånger,  varav andra gången han kör in helt fel och kommer in på en trång parkering. Jag och övriga passagerare ser alltihopa hur han försöker backa och ha sig, alla småskrattar för det ser så besvärligt ut. När han tillslut kommer ut därifran slutar det med att han io princip skäller ut och skriker på alla oss som kliver på bussen: "Förbannade jävla skitland, flyttar busshållplatserna hela förbannade jävla tiden".. Det var ju massa barn som gick på. Jaja. Hatar såna människor, varför inte bara skratta åt en sådan situtation? Då hade det garanterad spridit sig bland passagerarna och gett dem en mycket bättre dag, för sånt där smittar ju av sig, både glädje och ilska. Som skorpåan säger: "Om alla vore som jonathan skulle det inte finnas någon ondska"

Nu har jag avreagerat mig klart.
 

Fotogenique? Inte riktigt...

Man har ju inte varit så bra att fasta flawsless på kort genom tiderna.... haha se och njut... Eller nåt :P








Tappa byxorna

En ny dag är kommen. Och jag fick inte på mig en kul outfit idag kan jag lova. Hann inte fixa håret, och byxorna är förstora så jag får gå å sådär fult "Hoppa" och dra upp de hela tiden.... men men. Så länge jag sitter ner går det väl bra.... Brb, måste skriva upp mig på lunchlistan innan den ryker....

Sådär, im back! Hoppas det inte dröjde för länge..... Höhöhöhö.
Det blev salladsbuffe, kan vara både himmel eller helvete. Man vet aldrig vad man får här på meter nämligen. Sallad låter ju bra både på pappret och för kroppen.

Nu ska jag skriva vidare här. Hejsvejs! Smell ya later!

grabbarna på Camrent kan sitt

Killarna på Camrent hade löst mitt problem. De hade redan skickat in alla mina bilder till Ambassaden. Puh, så skönt! :) Så nu kan jag slappna av när jag kommer hem! :D Happy happy happy!

MasterChef gör mig hungrig

Sitter och skriver en episodguide i excel av alla 82 avsnitt av säsong 2 MasterChef Australia. Av att se avsnitten kan man ju inte hjälpa att bli svinhungrig... Så himla god mat och fina råvaror de har hela tiden. Mmm. Man kanske skulle sökt till programmet ändå ;)? haha nedå. Jag gillar att laga mat men nån mästerkock är jag inte. hehe..


Lite stressigt va.

Dom ringde från indiska ambassaden igen och frågade när dom skulle få resten av bilderna. Trodde jag skickat alla som de ville ha men tydligen inte... Så nu får jag sitta hela natten och redigera alla de hundratals bilderna jag tog och bränna ut på dvd och gå förbi ambassade imorgon... Suck... Jag har ju valt ut de bästa liksom. Men men det är bara att göra det :) Blir ett nattligt projekt. Suck. It. Up. Dom är så trevliga iaf.

Just nu är jag på kontoret. Kom in  runt 10 idag för jag tänkte jobba över lite, eftersom det ändå ska regna hela kvällen. Synd bara att jag missade avdelningsmötet som meter tydligen har varannan tisdag som jag inte hade den blekaste aning om. Lena sa att det absolut inte var någon fara men tråkigt för mig bara.

jaja dags att jobba gärnet. Bye!

Vafan. Nu ringde dom igen och sa att dom inte fått bilderna... eller att dom hade laddat ner filen men glömt spara den.... Suck. Och jag övervägde att ta med mig min privata dator till jobbet idag men gjorde inte det. Så Ambassaden får helt enkelt vänta med bilderna tills jag kommer hem... Åh, blir trött. Och stressad. Och lite nervös...

Datorn är en spegelbild av en själv

Jag har lite för många projekt just nu så det blir att jag sitter med massor av olika office dokument uppe och blandar ihop allt. Blir lite halvdant gjort på så sätt. ska försöka strukturera upp vad jag ska göra och i vilken ordning tror jag.... Tror faktiskt att datorn är en spegelbild hur man är som människa. Jag menar, jag har lätt för att stöka till, svårt att hålla kolla på papper och saker, mitt rum blir snabbt stökigt. Och det ser man också på mina datorer. En massa olika filer, med olika namn, flera kopior av saker på olika ställen, har inte riktigt koll på vad det är jag har sparat och vad jag döpt det till. Blir bara en enda stor röra till slut. Får försöka skärpa mig tror jag...


A trip to India

Vilken dag. Puh. Gick upp klockan 6 imorse och for iväg till stockholm för att göra ett lite udda uppdrag. Att fotografera på Indiska Ambassaden, när Indiens Ambassadör var på sverigebesök. Kan sammanfatta det med några ord. Indier, svettigt, galet, roligt. Har varit hemma nu i ett par timmar, sitter hemma hos Tove och har lite lätt redigerat bilderna och mailat iväg dom. Hoppas att dom blir nöjda med dom, som sagt jag är ingen stillbildsfotograf men jag gjorde mitt bästa, med en helt främmande kamera och allt. Jag är rätt nöjd över mig själv iaf, som iaf genomförde det.

Kräftor

Hej! Har nyss kommit hem från en trevlig kräftskiva med massa fina brudar. Jag vet. Jag borde inte vara hemma ännu, nykter och tråkig. Men tråkig är jag. Måste verkligen sova ut inatt så jag är pigg och alert till mitt fotojobb imorn. Är bra nervös just nu. Lilla jag. Ensam. På indiska ambassaden. Bland massa rika indier, ambassadörer och massa diplomater. Jag ska fota. Lite nervigt men det ska väl gå bra :) Någon som vill träffas på en lunch sen när jag är klar? Runt 12 -13? Vore trevligt när man ändå är där inne.
Me <3 Kräftor
'
Teo var törstig som vanligt....


Tänker.

Köpte godis. Hyrde film. Utan film i. Åkte tillbaka. Fick min film. Och en trisslott. Filmgubben skämdes. Kollade film. Den var bra. Hemsk. Sorglig.
Så nu ligger jag här. Ensam. Med gråten i halsen. Efter filmen alltså. Men när man ändå har anledningen att vara på det humöret. Ledsen. Så är det så mycket lättare och mer okej att tänka på andra saker. Tycka lite extra synd om sig själv liksom. Så det gör jag. Tycker synd om mig själv.
Ska sova snart. Upp 8:00 imorn och åka till sats. Ska bli skönt. Jobbigt. Men skönt.
Men nu! Två tjejtidningar och lite mer snyft tror jag. Godnatt.


Bizzi woman!

Mycket som händer. I like it. Har ringt runt till en massa göteborgare nu så ja e alldeles svettig. Vi måste få tag på auditionlokaler där nere. man blir så glad av att prata med dom, göteborgarna :) Får se nu, kanske har fått ett napp.

Sen fick jag nyss ett väldigt udda jobb. Ska jobba som stillbildsfotograf på Indiska Ambassadens independence day på söndag... Tack goblirsch!  haha, hur nu det ska gå, jag kan fota men har aldrig använt mig av en proffesionell stillbildskamera.. men men det ska nog gå. Får iaf 190 kr/timmen så försöka ska jag göra :) Ojojoj. Jag är alldeles svettig. Så jag har även bestämt att det blir en lugn ensam kväll ikväll! Men godis å filmer. Å nåt gott att äta, kanske räkor? Jaja, jag vet inte. Vi hörs senare!

Bye bye!

Done and done!

Slutfört mitt 2 dagars projekt. Ska snart börja på mitt andra, som jag kanske får jobba lite på i helgen eftersom det är uppföljningsmöte på måndag. :)  Sneekpeek på vad jag gjort?


Nu ska jag börja på en ny liten grej. Jag funderar fortfarande på vad jag ska göra ikväll. verkar som att alla har planer. Jag är typ själv hemma (bortsett från leffe). Inga planer.... Tove ska på kräfskiva, verkar som att alla ska det ikväll... Blir väl en springrunda, å kanske en liten belöningspåse med godis å en bra film i min ensamhet? Vi får se....

Back to work work. Baba!


Godnatt världen, vi ses imorn.

Jag är så nöjd över mig själv idag. Jag har varit ute och sprungit och fan va skönt det var! Det ska jag göra så ofta jag kan nu innan det blir kolsvart och kallt ute. Även om jag inte konditionstränat på hela sommaren så sprang jag faktiskt mestadels idag, rundan var ca 6 km, kan väl säga att jag sprang väl iaf 4, gick i uppförsbackar och i början å slutet. Jag är nöjd, för er andra är väl detta en barnalek, men för mig är det blodigt allvar och jag får ta i som en gris för att orka, jag har aldrig fötts med en bra grundkondis som jag vet att många andra har! Haha, nene, Ja e inte bitter... ;) Föressten! Köpte nya löparskor idag! Fyfan, bästa köpet på länge! 999:- kostade dom, NIKE. Ubersköna, fick inte ens ont i benhinnorna eller fötterna. Kanske dyker upp en bild på dom imorgon, för er som är intresserade av nya skor :)
Nu ska jag sova som en stock, är aptrött. Stel imorn? Ja! Vad ska jag göra imorgon btw? Någon som vet? Förutom att jobba på kvällen? Jag vill typ lata mig/mysa/äta gott. Tror jag.... Okej, nu blev det sömnig koblaja av hela inlägget...

"praktikbattle"

Jag och Gabbe battlar om vem som har den bästa praktiken. Han är på stockholm-köpenhamn och jag på meter:

Gabbe: "Hur går det med tv tittandet?"
Jag: "Jo det går skitbra, jag håller på att skriva en massa också. Hur går det med hyllbyggandet?
Gabbe: " Det går jättebra, nu ska jag montera klädhängare också!"

Sen gick vi åt varsitt håll utan att säga ett ljud. Med ett flin på mina läppar iaf. Haha

Jag gillar uppgifter :)

Idag fick jag som Lena så fint kallade det: En Hedersuppgift! Jag gillar det ;) Jag summerar alla avsnitt i några rader och beskriver vad alla tävlingar går ut på.

Nu ska jag gå och äta lite lunch. Magen skriker men jag känner inte det minsta uns av hunger. Men äta bör man annars... Blev också förfrågad om att följa med till E-tuna och kolla på location, men jag tackade nej, dels för att jag måste göra klart det jag håller på med här på redaktionen och dels för att jag har ju ett jobba att sköta ikväll. Sådesa!

Värdelöst inlägg, jag vet. Men nu vet ni iaf vad jag håller hus och vad jag gör! Puss å Smell ya later!


En liten hälsning till min favorit Tove-Tott! Love you!

A big fat monster. Eller?

Vilken hemskt vecka jag har haft. Nu pratar jag inte om praktiken, för det är bra. Men jag har fått skitdålig hy, känner mig allmänt ful å ofräsch... Sen skriver folk om att medelvikten i USA för en kvinna är 72 kg, och om hur äckligt det är. Försöker övertala mig själv om att jag inte är fet. Men man börjar ju deppa. Och känna sig som ett monster. Jag väger inte 72 kg men inte många kilo ifrån. Jag har alltid vägt mer än alla mina vänner. Visst jag är "lång" Men vafan, klart jag vill vara smal, men jag vet inte. vart bara skitjobbigt just nu. Känner mig som ett fetto helt plötsligt, som ett monster. Stora händer, fötter, breda axlar, höfter, väger mer än många tjejer.... Vet inte vad jag ska göra, ska ta tag i träningen på allvar nu igen, och försöka äta bättre. Men, jag går typ inte ner i vikt. Enda gången jag gjort det var när jag var riktigt sjuk under 2 veckor och kunde inte äta, då gick jag ner typ 5 kg, men hur bra mådde jag då? jaja får hoppas på det bästa och hoppas att inte alla killar tycker stora tjejer är äckliga....

:S

Det hände just nåt sjukt. Gjorde ett sånt där skittöntigt test på facebook. Det är en fråga, så klickar man på "Rådfråga" Så kommer ett random namn upp. Jag tänker varken berätta vad fråga var, eller vad namnet var. Det sjuka är bara vilket namn det blev. Det första som kom upp. Av alla miljoner namn. Klickade igen för att se om det var nåt fuffens. Men då stod det "Sven", så det har inget att göra med vilka man har på facebook ens.... Ah, tror inte på gud eller så, men ibland kan man ju verkligen undra.... herregud...

Latte med socker. Kaffe utan socker.

That's how I drink it! Haha Just for the record.

Imorse lyckades jag ta mig upp ur sängen 30 min tidigare än vanligt, och jag lyckades få i mig ett försök till frukost. Good job Amanda Roo! Och trots ett par kassa gamla iPhone hörlurar blev sl resan trots förseningar lite lindrigare med lite ny musik i podden. Har laddat den full med gammal svensk helig rap. petter, ken ring, och såklart lite oskar lindros och Ray adams... Hehe. En gång svag för smörig pop, alltid smörpoppssvag. Men så kan det vara!

Petters och Maggios Nya

Trött men glad!

Ont i huvet, ont i ryggen. Men annars mår jag kanon. Trivs fortfarande jättebra på meter. Tror att jag är till nytta iaf :) Har idag fixat lite grejer, tagit lite egna initiativ, varit Lenas lilla helpdesk, ätit god lunch, god chokladkaka och avnjutit några ytterligare MasterChef Australia episoder. Programmet kan jag redan nu rekommendera, det kommer bli toppenbra kännsn det som! Kommer sändas i januari i TV¤, så håll ögonen öppna! :)

Ska snart kila hemåt hade jag tänkt :) Hem till bålsta, ut till golfbanan och sen får vi se vart kvällen tar vägen! Hoppas ni andra haft en lika skön dag! Missa inte btw Allsång ikväll, där min fina klasskamrat Robin gör scendebut på skansen ;)



Puss å kram!


Hjälp med att hitta inspelningsplats

Work  work. Får se vad som händer idag. Jag vet i alla fall en sak som är säker, och det är att jag ska hjälpa till att hitta en lokal till inspelningen av "Bootcampen" till programmet. Det är inte det lättaste och tiden börja rinna iväg. Alla ni som läser detta. Är det någon som har koll på, där ni bor om det finns någon gammal nedlagt/tom fabrik, något lager, eller något stort slitet, gärna i tegel/cement, väldigt rått, gärna med pelare, får gärna vara nedslitet. Vi har sökt jättemkt överallt, men det är inte så lätt att hitta. Men där ni har växt upp kanske? Eller där ni bor? minst 500kvadratmeter upp till 2000 kvadrat.

Tacksam för all hjälp vi kan få! :)

maila mig på: [email protected] eller kommentera här!

Dessa bilder är bra exempel på vad vi drömmer om!



En miljon eller två?

Kan ingen ge mig en miljon? Eller två? Skulle jag inte ha något emot. Bara så ni vet :)

Tack på förhand. Hör av er om bankuppgifter så ni kan sätta in!

//Amanda

Det tar tiiiiid

Sitter på jobbet. Håller på att tanka ner all musik och grafik till masterchef, den franska och den australiensiska producenten för programmet har via ftp servrar lagt upp allt detta, och jag har suttit med detta sen i torsdags. Det är inte små filer direkt, som jag först ska tanka ner till datan och sen lägga upp på meters egna ftp. Nu har jag laddat en musikmapp på1,72 Gb, den har nu tankat 5 procent och det har gått 20 min... Suck. Men detta är jätteviktigt så jag ger inte upp.

Bild från gårdagens släktlunch. Syskonskärlek på hög nivå mellan kusinerna! :)


Ms. Emma Magnusson aka Emstlur

Jag älskar mina vänner. Detta inlägg ger jag till Emma Magnusson. Även känd för mig som; Emster och Emstlur. Vi har inte hunnit umgås så mycket den senaste tiden vilket är tråkigt. Jag älskar dig och det hoppas jag att du vet. Vi har klickat från första dagen, jag var 10, du var 12 tror jag. Du kom med din mamma och morfar, rätt blyg. Sen blev vi vänner. Har så himla kul ihop och jag kan prata med dig om allt. Vi har gjort det mesta ihop, du och jag. Jag hoppas det är ömsesidigt :) I regn och rusk, lycka som olycka kommer jag finnas där för dig. Det vet du. Puss på dig gummsi! Vi får ta en dejt snart! Puss
Alla ni andra vänner. Ni vet vilka ni är. Jag älskar er.  Det vet ni också. 
Du är grym. Låt ingen få dig att tro nåt annat!

Nu ska jag bli mätt. Tro mig.

Hej! Har varken bloggat eller facebooksuppdaterat på länge. Förstår om ni trott att jag varit död. Men nu lever jag igen. Bra va?
Just nu sitter jag nyduschad och påklädd för att gå på familjelunch. Eller leffes familjs lunch. Ska bli trevligt, och av erfarenhet vet jag att man inte kommer hem från extrarfarmor utan att vara mätt. Det blir nog ett antal godsaker. Tur för mig att jag är hungrig då.
I fredags hade jag en toppendag! :D Vi träffades på gärdet. min klass och jag! Drack öl, catchade upp och skrattade. Hade så kul att jag inte hann ta några kort. Men det etsade sig fast i mitt minne. Jag tror jag älskar dom där i mitv....Hihi.
Nepp nu bjuder jag på en muppbild. och den enda bilden från fredagen :)
Mina söderpojkar! :)

Min skådespelarkarriär.;)

Ja du vad ska man säga. Goda minnen om inget annat :P



Och den här, i mitt rätta jag:

Kollade in i min garderob...

Och hittade alla mina kavajer! :) Jag gillar kavajer, gillar att köpa dom men använder dom inte allt för ofta... Skitful bild, men jag gillar mina jackor iaf, den längst till vänster är från Zara, var på rea i vintras från 1499 till 799, alla dom andra är från H&M och kostar mellan 300- 500:-

Jaja, nu ligger jag i sängen och tittar på Valentines day. Har målat mina naglar i färgen "Linkin park after dark" hehe. Imorgon är det fredag, det innebär att jag ska börja jobba med casting vilket ska bli skoj. Men det jag ser fram emot mest är att jag ska träffa stora delar av min kära klass för fredagsöl på gärdet! Mysi! Nej nu ska jag spana på hunkar i filmen! See ya!

Nu blir jag (nästan) en av dom.

Det är torsdag och solen skiner :) Jag är snorig men glad. Idag känner jag mig som en i gänget, nästan iaf här på meter. För nu ska jag få en egen dator, inloggning, larmdutt och mail :) Hihi. Ett litet steg för mänskligheten med ett stort steg för mig!
Har även fått en uppgift idag. Gå igenom musik och grafik till programmet. Nu ska jag surpla på mitt goda kaffe och vänta på att data-daniel kommer och hjälper mig! Tjingeling!

Jag gillar skinn!

En bra dag. När jag kom hem orkade jag verkligen inte just åka HEM. Så jag tog mitt pick och pack, eller ja. Jag tog leffes röda clio, mig själv och plånboken och brummade till tove. Kidnappade henne och drog till kista centrum. Vet inte varför eller hur jag kom på att åka dit men det gjorde jag. Och in på H&M for jag och ut kom jag med 4 plagg. Jag är riktigt nöjd över min racershopping måste jag säga. Vart två oversize bomullsskjortor, en grön och en vit, ett par skinnshorts (som jag letat efter heeeela sommaren), och en lite längre enkel svart kavaj med snygg skärning :) Nöjd och glad. Sen var jag tvungen att köpa glass så det gjorde vi, tove och jag. Och inte nog med det, Glassen var heeelt makalöst god och det gjorde ju inte dagen sämre. Så nu ligger jag i min säng, helt speedad, lite fattigare, men lite gladare än andra dagar. Snart är det fredag och det innebär att jag ska umgås med min kära mitv klass igen! :) Pepp på det!
Nu ska jag försöka sova, lycka till säger jag. Är pigg som en kokostopp. Men men ha det bäst! Tjjcccchaaaaaaaaa!
Whos that sexy mama? ;)

Titta titta titta tv :)

Inte mycket att göra, kör igång nästa avsnitt :)
Glömde visst måla ögonbrynen idag.... Hehe. Var är dom?
Så e de när man är naturligt blond.

En dag hittills utan några missöden :)

Jahopp. Nu har jag snart överlevt en hel dag utan missöden :) Och jag är inne på min tredje dag på meter! Känns jättebra, har ännu inte fått så mkt att göra men jag tror det kommer! Ska börja hjälpa till med castingen på fredag, ska bli kul!
Vi åkte iväg idag igen och kollade på location, och det är inte lätt kan jag säga. Kraven på programmet och utseende är inte låga.... TV4 vill bort helt från studiokänslan men det är svårt... Jaja det ska nog gå.
Just nu sitter jag vid min plats och käkar lunch, ska sätta på ett avsnitt av MasterChef Austraila, jag börjar faktiskt gilla hela formatet och har blivit lite fast av serien, och det är ju bra eftersom det kommer vara mitt liv i höst. Jaja, nu skriker min mage! Hörs senare! Hejdåå!
Min näsa ser jävligt stor ut på denna bild... men men, såhär ser jag iaf ut, rätt nöjd med den olyckfria dagen...

Nu vänder vinden

Ojojoj. Vilken dag det var igår. Det tror jag ni alla har förstått... Men idag känns det garanterat bättre. Okej, om jag ska ha nåt att klaga på så e de väl den här förbannade hostan.... Skitirriterande när man hostar som en tok hela tiden och blir tvungen att springa in på toan hela tiden för att inte skämma ut sig. Men trots alla missöden igår, och även imorse då jag vaknade kl 9, på tok försent, inte bra, andra dagen på praktiken. Ringde till min handledare Lena och berättade vad som hade hänt, först iphonen i toan, sen bli tvungen att be mina nya arbetskollegor om pengar till bussen hem, och försova sig idag. Men som tur var skrattade dom åt mig idag. Skönt, hellre det än pinsam tystnad :P
Idag ska vi åka iväg och kolla på olika locations till programmet, MasterChef. Ska bli spännande, kolla på en massa enorma gamla lager och fabrikslokaler.
Som en mycket snäll farbror sa till mig igår när jag berättade om min otursdag. "Men du Amanda, du vet väl att imorgon, den 3:e augusti är din turdag? Köp en trisslott!" Så det ska jag fan göra. Nu kan det bara bli bättre. Right?

Vad har jag gjort dig?

Jag orkar inte mer. Har ingen att prata med. Är så frustrerad att jag har fysiskt ont. Ingen vill prata med mig. Va fan, varför just mig? Det är såna här dagar man tror på gud. Va fan har jag gjort dig? Vafan har ja gjort för fel.

Första dagen på praktiken.

Kul. Den här dagen är inte direkt den bästa i historien, tror att den förmodligen klassas som den sämsta. Jag ska berätta.
1. En till en början bra morgon blir ett helvete. Stress och tårar.
2. Köper terminskort, minus 2020 :- i plånboken.
3. Sl vakter kommer springandes och skriker "Ey, du blonda långa tjejen! Köpte du ett terminskort? Du vet att kortet du köpte inte gäller förrän den 9:de? Nej... Klart som fan ja inte visste det....
Nu kommer det värsta, vet inte om jag ska skratta eller gråta...
4. Jag tappar min kära fina Iphone i toaletten. Så nu är väl den körd :(....

Hoppas ni andra har en lika bra dag som jag har.
Förutom allt detta så är det väl bra, gör min första dag på praktiken på meter och det känns grymt! :) Men jag vet inte om jag klarar av fler missöden...

RSS 2.0